Larkollen , Vardeveien 13 hus nr. 1

Larkollen - En unik og flott enebolig med sjøutsikt! Innflytting januar 2022.

10 700 000

 • Prisantydning:

  10 700 000,-

 • Totalpris:

  10 728 872

Beregnet totalkostnad: 10 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 27 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 100 000,-)) -------------------------------------------------------- 28 872,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 728 872,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Enebolig

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Bruksareal:

  216 m²

 • Byggeår:

  2021

 • Gårdsnummer:

  134

 • Bruksnummer:

  223

 • Finnkode:

  231117089

 • Sist endret:

  15.09.2021 15:15

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 86%

  eier sin egen bolig

 • 57%

  av eiendommene har pris over 5 mill

 • 85%

  har bolig på over 120 kvm

 • 78%

  av boligene er eldre enn 20 år

 • 33%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Høyt og fritt på en sydvestvendt kolle med sol fra morgen til kveld, finner du Vardeveien 13 med en av sine 4 nye eneboliger. Beliggende på en
høyde i terrenget med nydelig utsikt til fjorden og de naturskjønne omgivelsene i Larkollen. Eiendommen leveres nøkkelferdig med opparbeidet tomt og fellesområde. Det betyr at du kan sette bort hageredskapene for en stund og heller starte med å nyte eiendommen og takterrassen fra første innflytningsdag.  Innflytting januar 2022.
Boligen er over 2 plan og består av entrè, 2 bad, 3 soverom, vaskerom, åpen stue-/kjøkkenløsning, tv-stue og sportsbod.
Med andre ord, god plass til familien.

Innhold

2.etasje; Entrè, gang, wc, stue/kjøkken, tv-stue.
1.etasje: 3 soverom, stue, 2 bad, vaskerom, teknisk rom og sportsbod.
Fleksibel planløsning - begge stuer (1. og u.etg) kan gjøres om til soverom, slik at det kan være 3-5 soverom i huset.

Standard

Boligene er tenkt stilrene og funksjonelle med gjennomført kvalitet og med de små detaljene som gjør den store forskjellen. Kombinasjonen av tradisjonelle og moderne materialer gir helhetsinntrykket et ekstra løft og de rene linjene gir deg uendelige muligheter for å sette ditt personlige preg på ditt hjem.
Hvert hus får en relativt tett fasade med høytsittende vinduer mot nord for å motvirke innsyn - mens en privat hage og åpen fasade med mye glass mot syd, gir en nydelig utsikt mot sjøen.
Kjøkken, vaskerom, garderobe og baderomsinnredning leveres av Custom Kitchen & Interiors. CK&I leverer plassbygde møbler og interiør til en lang rekke prestisjeprosjekter. Med heltre og moderne materialer som Corian får du en enestående opplevelse av møbelsnekker-kvalitet i hver minste detalj, noe som hever totalinntrykket til et helt eget nivå. Stilrent og funksjonelt, med gjennomført kvalitet som gir et varig uttrykk som tåler både endringer i interiørmoter og daglig bruk i mange år fremover.
Boligen vil ha 2 bad, samt et wc-rom.
Baderomsinnredning leveres av Custom Kitchen & Interiors AS (www.cki.no). Det er medberegnet kr 35.000,- inkl mva for innredning, frakt og montasje. Baderominnredning kan trekkes ut og avregnes mot egne tilvalg. Innredning utover denne prisgruppe vil tillegges som tilvalg.
Vaskerominnreding leveres av Custom Kitchen & Interiors AS (www.cki.no). Det er medberegnet kr 31.000,- inkl mva for innredning u/hvitevarer.Vaskerominnredning kan trekkes ut og avregnes mot egne tilvalg. Innredning utover denne prisgruppe vil tillegges som tilvalg.
Terrasse leveres med brunfarget 28 x 120 Royal. Impregnerte terrassebord med riller, eller liknende leverandør.
INNVENDIGE VEGGER
Innvendige vegger leveres med gips platekledning og isolasjon. Vegger baderom og kjøkken forsterkes for oppsetting av kjøkken- og baderominnredning. Vegger på bad flislegges. Nødvendige vertikale og horisontale bæringer, og innkassinger/sjakter for føring av tekniske
anlegg, er ikke påført tegninger.
LISTVERK:
Ingen list rundt vinduer. Innvendige dører og gulv belistes med glatt hvit karmlist (str 8-10 cm). Spikerhull i listverk vil bli sparklet og overmalt på byggeplass.
INNVENDIGE DØRER
Innvendige dører leveres som hvitmalt Swedoor med enkel karm. Dørvridere, låsskilt og skyvedørsbeslag (kopp) leveres i børstet stål.
GULV OG ETASJESKILLER
Gulv på grunn utføres i betong. Kjeller utføres i grunnmurselementer forsterket med betong. Etasjeskiller utføres som isolert trebjelkelag med overliggende spon og parkett, 200 mm isolasjon og underliggende himling av gips. Evt. underliggende bjelker og tekniske føringslinjer vil i prinsippet bli innkasset/lagt i nedforet himling.
OVERFLATER GULV, VEGGER OG HIMLINGER
Vegger og himlinger i beboelsesrom og innvendige boder leveres som sparklet og 2 strøk malt gips.
Gulv i beboelsesrom (u/ bod og bad) leveres med Wideplank 1-stavs eikeparkett fra Montér (230 x 2300), hvitoljet. Vaskerom, bad og boder leveres med fliser. Garasje leveres med ubehandlede vegger og himlinger. Gulv som støvbundet betong m/ membran. Endelig løsning besluttes i detaljprosjekteringen.
ELEKTRO
Anlegget leveres ihht. gjeldende forskrifter, inkludert NEK 400. Det leveres som vanlig skjult anlegg med innfelt materiell. Det leveres ikke skjult anlegg i brannvegger mv. Det legges tomme trekkrør for kabel-TV til hver bolig. Kabel, tilknytningsavgift og abonnement betales av kjøper til innholdsleverandør. Innholdsleverandør trekker kabler. Kjøper bestiller selv internett + tv-tjenester fra innholdsleverandør.
Hovedtavle og måler plasseres i hver av boligene. Det leveres 1 stk innvendig el-skap med fordelingstavle med jordfeilbryter og automatsikringer innfelt i vegg. Alle stikkontakter bortsett fra til komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin leveres doble. Komfyrvakt medfølger.
I pris inngår forskriftmessig antall elektropunkter ihht. NEK 400. Det vil bli satt av lampepunkter i himling i alle sove- og oppholdsrom. I entre, bad og kjøkkenavd. leveres downlights.
BELYSNING
4 stk «up/down»- vegglamper utvendig
1 stk takkuppel i bod og teknisk bod
2 stk lysarmatur i garasje
Downlights
4 stk på hvert bad
2 stk på WC
4 stk i vaskerom
4 stk vegglamper i trapp
6 stk kjøkken
Stikkontakter og brytere leveres i Elko Pluss standard hvit utførelse. I stue, spisestue og soverom leveres takpunkt uten lyskilde. Ved hoveddør monteres ringeklokke. Det er inkludert 2 tv-stikk. I garasje monteres 2 stk lysarmatur i himling, samt dobbelstikk på vegg.
1 stk lader til 1 stk el.bil. Komplette tegninger for elektroplan vil bli tilgjengelig etter detaljprosjektering.
SIKKERHET
Det leveres brannvarsleranlegg i hver etasje i tråd med krav i NEK 400. I tillegg leveres ett pulverslukningsapparat i hver etasje. Det medfølger 3 nøkkelsett til hver boenhet.
TRAPPER
Innvendige trapper med lukkede trinn. Vanger og håndløper malt hvit. Trinn og opptrinn i eike-beiset finish
Endelig leverandør besluttes i detaljprosjekteringen.
VANN OG AVLØP
Som spillvannsledninger legges PVC-rør i grunnen,lagt i bjelkelag og sjakter. Vannledninger legges skjult i lettvegger som «rør i rør» - system.
GENERELL LEVERANSE:
Stoppekran og innfelt koblingsskap for «rør i rør» -system. Sluklist ( Unidrain) i gulv på våtrom. Vanlig sluk vaskerom. Varmtvann fra varmtvannsbereder (200l). Vegghengt klosett med soft-close sete/lokk på alle bad. Innfelt dobbelvask (enkel WC) på bad med ettgreps garnityr. Termostat dusjbatteri med garnityr til dusjnisje og badekar. Kran og avløp for vaskemaskin i vaskerom. Ettgreps kjøkkenbatteri og vaskerom.
Opplegg for oppvaskmaskin i kjøkkenbenk. Elektronisk magnet vannstoppventil m/sensor ihht. gjeldende krav.
1. stk jordingsmuffe for avløp. Det monteres en frostfri utekran til hver boenhet på bakkeplan.
VENTILASJON
Boligene leveres med balansert ventilasjon ihht. gjeldende krav. Naturlig ventilasjon i garasjen med ventiler som hindrer fuktansamling.

Beliggenhet

Larkollen er stedet for deg som drømmer om landlig idyll, men  likevel vil ha kort vei til det urbane livet. Med sine tradisjonelle trevillaer, gode naboskap og sentrale plassering i Østfold, er dette et flott og populært sted å bo. Her er gangavstand til det meste; en av Norges flotteste 18-hulls golfbaner, fabelaktige forhold for kiting og ikke minst Larkolluka med moro for hele familien.
Sommerparadiset Larkollen har siden 1800-tallet tiltrukket seg ferierende fra fjern og nær med sin vakre og sjønære beliggenhet.
Her er solrike strender, naturskjønne omgivelser og utallige turmuligheter både til lands og til vanns. Ta med familien på tur langs Blomsterstien og Kyststien, eller gå tørrskodd til øya med navnet Danmark ved lavvann.
Ærverdige Støtvig Hotel kan friste med gastronomiske opplevelser i tillegg til spaanlegg, bibliotek, bowlingbane og mer til. Omgitt av et frodig hageanlegg og beliggende helt i vannkanten med 200 meter sandstrand, ligger alt til rette for badeliv både ute og inne i hotellets spa- og badeavdeling. Tvers over gaten finner du Losen café- og restaurant, eller «Pub'en» på folkemunne i Larkollen. Her er det gjester og aktivitet hele året. For det meste lokalbefolkningen om vinteren, men om sommeren yrer det av ferigjester og liv her med konserter, show, markeder og arrangementer for store og små. Larkollen er viden kjent for sine mange flotte sandstrender. Velg og vrak mellom langgrunne strender med høyt siv og nyperoser eller svaberg hvor du kan sole deg og stupe rett ut i brådypet.
Larkolluka er et fast og populært arrangement om sommeren, til glede for både fastboende og feriegjester. Den tradisjonsrike aktivitetsuka har
aktiviteter som passer alle aldersgrupper, med alt fra seiling, sandslottkonkurranse og olabilløp til konserter, rekeaften og standupshow.
Skulle man likevel bli rastløs er det kun 20 minutter med bil til Moss, Sarpsborg og Fredrikstad, og 50 minutter med bil til Oslo.
På toppen av Vardefjellet, rett bak huset, finner du en steinrøys som kanskje bare ser ut som en haug av steiner for mange. Men denne
røysen forteller oss mye mer enn som så. Denne er fra bronsealderen - Vikingtidens krybbe og ble restaurert på dugnad av Larkollen Vel i 1984. Den ligger på det høyeste punktet på Vardefjellet og er et yndet turmål for alle som ønsker å nyte utsikten over Oslofjorden mot vest.
I Larkollen trenger man ikke bekymre seg om trafikk og forsinkelser når familien skal avsted.
En liten spasertur fra Vardeveien 13 er både barnehage, Larkollen skole og Larkollen-hallen med helsestudio. Med sykkel er du på stranda eller i
Larkollen sentrum på et øyeblikk. Kun 1,5 km til matbutikk. Nyt en bedre middag eller en hyggelig kveld på kafé - og gå hånd i hånd hjem etterpå.
Korte avstander gjør livet litt lettere i Larkollen!

Omkostninger

Det skal betales dokument avgift til staten: 2,5 % av tomteverdien. Tomteverdien fordeles likt på alle fire husene. Avgiftsgrunnlaget pr. boenhet er stipulert til kr. 1 100 000,-, tilsvarer kr.  27 500,- pr. enhet i dok. avg. Gebyret for tinglysning av skjøte er f.t. kr. 585,-, og tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjoner i forbindelse med etablering av eventuelle lån er f.t. kr. 787,- pr. obligasjon inkl. attest. Totalt ca. kr. 28 872,-. Det tas forbehold om endring av satsene for offentlige gebyrer og avgifter i tiden frem til hjemmelsovergang finner sted.

Felleskostnader

Felleskostnader er ikke felles og hver seksjonseier vil selv måtte betale kommunale avgifter, forsikring og energiforbruk for sin egen bolig.
Deler av innkjøringen til eiendommmen skjer over festet grunn. Hver seksjonseier vil måtte betale en festeavgift på kr. 2000,- pr. år.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt.  mistenkelige transaksjoner.

Sameie

Sameiet Vardeveien 13 består av fire stk frittliggende eneboliger.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Bruksareal: 216 kvm

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Tomt

Eierform: Fellestomt
Tomten er fellesareal hvor hver seksjon vil få eksklusiv bruksrett til den delen av tomten som naturlig faller inn under bruk.

Garasje / Parkering

Dobbelgarasje med plass til to biler.

Ferdigattest / brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. Dersom det kun foreligger midlertidig brukstillatelse ved overtagelse er det utbyggers ansvar å besørge ferdigattest.

Barnehage / skole i området

Barnehage i gangavstand.
Larkollen skole (1.-7.) i gangavstand.

Oppvarming

Elektriske varmematte i alle oppholdsrom med parkett foruten soverom. Elektriske varmekabler i alle flislagte rom. Panelovner i soverom.  Peisovn i stue m/ stålpipeløp, av type HWAM 2630 hvit fra Varmefag, eller liknende leverandør og produkt.

Energimerking

Boligens varmetap og energibehov er dimensjonert iht. teknisk forskrift av 2017, TEK 17. Leilighetene vil minimum oppnå energimerke C.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Formuesverdi

Ligningsverdien er foreløpig ikke fastsatt i det ligningsverdien fastsettes av Skatt Øst. Ligningsverdien vil normalt være på ca. 25-30 % av førstegangs kjøpesum. For øvrig gjøres oppmerksom på nye regler for fastsettelse av ligningsverdi der kjøper selv må sende opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene.

Regulering

Eiendommen  er regulert til Boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2018/1690486-2/200  Bestemmelse om adkomstrett 14.12.2018 21:00 
Årlig leiebetaling kr. 2000
Overført fra: 3002-134/223
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Det er offentlig vei, vann og avløp frem til tomten/eiendommen for sameie.
Vei og avløp fra tomtegrense er privat for sameie og her har alle seksjonene et felles vedlikeholdsansvar etter sameiets vedtekter.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til thorbjornsen@meglergaarden.no eller SMS: 41 63 68 86 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Estimert januar 2022.

Diverse

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Bustadoppføringsloven

Kjøpet reguleres av Lov om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43 I tilfeller hvor kjøper er profesjonell i henhold til Bustadoppføringslova, dvs gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) 3. juli 1992 nr. 93. Tilsvarende gjelder dersom boligen er ferdigstilt på avtaletidspunktet, slik at avhendingslova rettmessig kan benyttes istedenfor bustadoppføringslova. Selger kan i slike tilfeller velge at boligen bli solgt "as-is" i henhold til avhendingslova.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Garanti

Boligene selges i henhold til Lov om bustadoppføring, og selger plikter å stille bankgaranti på 3 % av kjøpesum i byggetiden og 5 % av kjøpesum i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Overføring av kjøpers delinnbetaling fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Kostnader ved eventuelle påkrevde endringer av garantier knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes ikke av selger. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Vardeveien 13 hus nr. 1, 1560, Larkollen, Gnr. 134 bnr. 223 snr. 1 i Moss kommune

Eier

Vardeveien 13AS

Oppdragsnummer

92-21-0139

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering