Larkollen , Vardeveien 13 hus A

Larkollen - Unik og moderne enebolig med høy standard og flott havutsikt - Dobbel garasje - Sjønær beliggenhet.

10 900 000

Visninger

 • Visning etter avtale med megler

  Husk påmelding til visning

 • Prisantydning:

  10 900 000,-

 • Totalpris:

  10 928 872,-

Beregnet totalkostnad: 10 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 27 500,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 1 100 000,-)) -------------------------------------------------------- 28 872,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 10 928 872,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Enebolig

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  188m²

 • Bruksareal:

  188m²

 • Oppholdsrom:

  3

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  2022

 • Gårdsnummer:

  134

 • Bruksnummer:

  223

 • Finnkode:

  231117089

 • Sist endret:

  08.09.2022 10:19

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 86%

  eier sin egen bolig

 • 57%

  av eiendommene har pris over 5 mill

 • 85%

  har bolig på over 120 kvm

 • 78%

  av boligene er eldre enn 20 år

 • 33%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen - høyt og fritt på en sydvestvendt kolle med sol fra morgen til kveld, finner du Vardeveien 13 hus A. Her står det en delikat og innflyttingsklar bolig med god plass til hele familien. Vardeveien 13 hus A kan by på en stilren og funksjonell løsning med gjennomført kvalitet. De små påtenkte detaljene, samt det tradisjonelle kombinert med moderne materialer - er noe som gir helhetsinntrykket det lille ekstra som man ønsker i en bolig.

Boligen byr på en privat hage og store og åpne flater med luftige vinduer mot syd. Noe som gir både rikelig med lysinnslipp og en nydelig utsikt.

Vardeveien 13 hus A er over 2 plan og består av entrè, 2 bad, toalettrom, 3 (5) soverom, vaskerom, åpen stue-/kjøkkenløsning, tv-stue og sportsbod. Skulle man ønske/trenge flere soverom har boligen en fleksibel planløsning hvor stue i u. etasje og 1. etasje kan gjøres om til soverom, slik at det kan være 3-5 soverom i huset. Stue i underetasjen er i dag innredet til et perfekt hjemmekontor. Her er mulighetene med andre ord mange. 
Trappen som binder etasjene er i seg selv et smykke i heltre hvitoljet eik med en flott spilevegg som gir en lekker kontrast og helhet.

Videre kan boligen by på en takterrasse hvor lange og varme sommerkvelder kan nytes. Det er noe sjøutsikt mot vest fra takterrassen. Bilen parkerer du enkelt i boligens dobbelgarasje, her er det installert en enkel elbillader.

Siste sjanse, 3 av 4 er solgt.

Velkommen hit!

Innhold

1. etasje; Entrè, gang, toalettrom, stue/kjøkken, tv-stue.
U.etasje: 3 (5) soverom, stue/hjemmekontor, 2 bad, vaskerom, teknisk rom og sportsbod.

Standard

Boligen holder en høy standard og bør oppleves. Dette er en unik bolig for den som ønsker det lille spesielle. Se egen beskrivelse under i romfordelingen.

Entré

Velkommen inn. Rett på innsiden av døren får du umiddelbart følelsen av tidsriktig materialvalg og boligens luftige atmosfære. I hele etasjen foruten toalettrom er det lagt Wideplank 1-stavs eikeparkett noe som er med på å gi en flott helhet i boligen. En skyvedørsgarderobe er plassert i entré og gjør det enkelt å henge unna yttertøyet. I tilknytning til entré har du inngang til et praktisk plassert toalettrom.

Stue

1. etasje kan by på 2 oppholdsrom. Den første du kommer til egner seg perfekt som en TV-stue, her er det plass til ønskelig møblement og utgang til boligens terrasse. Videre ankommer du boligens stue med åpen kjøkkenløsning, her er det god plass til innredning av både spisestue og stue. Store vindusflater mot syd gir utsikt til Oslofjorden mot Sletterøyene og Bolerne, den gode takhøyden gir en lufig atmosfære og lys malte vegger mot naturlig eik gir en flott romfølelse. Det er montert downlights i taket og peisovn i stue som holder rommet varmt på vinterhalvåret. Samt varmematter i gulv i alle oppholdsrom, foruten soverom og sportsbod, som er med på å holde boligen varm.

Stue 3

Stue 3 finner du i underetasjen. Rommet er i dag innredet til det perfekte hjemmekontor med plass til det utstyret du måtte trenge. Rommet kan lige så godt brukes som en ekstra stue til f.eks når ungdommen/barna i hus har med sine venner hjem. Stuen er lys med flott plass til ønsket møblering og har downlights i himling. Skulle man trenge flere soverom kan rommet enkelt gjøres om til dette.

Kjøkken

Delikat kjøkken med innredning fra Custom Kitchen & Interiors. Kjøkkenet er stilrent og funksjonelt med en fin blanding av høyskap og skuffeplass, samt kan det bys på heltre og moderne materialer for en gjennomført kvalitet i boligen. Kjøkkenet har svært god skap- og benkeplass og vil uten tvil bli den kokkeglades favorittrom. Integrerte hvitevarer fra Bosch som komfyr, mikroovn og platetopp med Bora ventilator integrert gir kjøkkenet et rent inntrykk. På de travle morgningene kan ungene plassere seg på kjøkkenøyen for frokost mens man på de roligere dagene kan spise sammen rundt spisebordet som plasserer seg naturlig rett ved.

Bad

Baderom 1 i underetasjen har innredning fra Custom Kitchen & Interiors. Badet er pent flislagt i beige 60x60 fliser på vegger og gulv og er videre innredet med dusjhjørne, vegghengt toalett, helstøpt servant på innredning og et badekar. Lys eik og sorte detaljer er noe som blir tatt opp i baderommets innredning og er med på å gi boligen en flott helhet. Det er downlights i himling og varmekabler i gulv.
Baderom 2 ligger en-suite på hovedsoverom med like fliser og detaljer som på baderom 1. Her finner du 2 servanter helstøpt på innredning, vegghengt toalett og dusjhjørne. God plass til hans og hennes i skuffer og speil med integrert lys på sidene. Varmekabler i gulv.

Toalettrom

Toalettrom ligger i tilknytning til entré, praktisk på dager man tilbringer ute eller befinner seg i 1. etasje. Rommet har like fliser som bad på gulv og opp på sisternen og er enkelt innredet med vegghengt toalett og servant på innredning. Rommet har varmekabler i gulv.

Vaskerom

Stort og delikat vaskerom beliggende i underetasjen, i tilknytning til disponibelt rom. Rommet er pent innredet med god plass til vaskemaskin og tørketrommel i høyden. Flott innredning i lik eiktone og med god plass til vaskeartikler.

Uteareal

Boligen har en flott og usjenert uteplass. Fra tv-stuen tar du deg enkelt ut til en solrik terrasse som har god plass til utemøblement. Herfra er det trapp opp til takterrasse med flott utsyn og møbleringsmuligheter.

Soverom

Boligen har totalt 3 (5) soverom men har en fleksibel planløsning hvor stue i u. etasje og 1. etasje kan gjøres om til soverom, slik at det kan være 3-5 soverom. Rommene i dag ligger samlet i underetasjen. 

Hovedsoverom er stort og lyst med god plass til dobbeltseng og annet ønskelig møblement. Rommet har et baderom en-suite og integrert gardeobeløsning. Boligens resterende soverom er delikate og lyse og egner seg flott som barne- eller gjesterom. Rommene har god plass til soveromsmøblering og gardeobeskap.

Beliggenhet

Larkollen er stedet for deg som drømmer om landlig idyll, men likevel vil ha kort vei til det urbane livet. Med sine tradisjonelle trevillaer, gode naboskap og sentrale plassering i Østfold, er dette et flott og populært sted å bo. Her er det gangavstand til det meste, deriblant; en av Norges flotteste 18-hulls golfbaner, fabelaktige forhold for kiting og ikke minst Larkolluka med moro for hele familien.

Sommerparadiset Larkollen har siden 1800-tallet tiltrukket seg ferierende fra fjern og nær med sin vakre og sjønære beliggenhet.
Her er det solrike strender, naturskjønne omgivelser og utallige turmuligheter både til lands og til vanns. Ta med familien på tur langs Blomsterstien og Kyststien, eller gå tørrskodd til øya med navnet Danmark ved lavvann.

Ærverdige Støtvig Hotel kan friste med gastronomiske opplevelser i tillegg til spaanlegg, bibliotek, bowlingbane og mer til. Omgitt av et frodig hageanlegg og beliggende helt i vannkanten med 200 meter sandstrand, ligger alt til rette for badeliv både ute og inne i hotellets spa- og badeavdeling. Tvers over gaten finner du Losen café- og restaurant, eller «Pub'en» på folkemunne i Larkollen. Her er det gjester og aktivitet hele året. For det meste lokalbefolkningen om vinteren, men om sommeren yrer det av ferigjester og liv her med konserter, show, markeder og arrangementer for store og små. Larkollen er viden kjent for sine mange flotte sandstrender. Velg og vrak mellom langgrunne strender med høyt siv og nyperoser eller svaberg hvor du kan sole deg og stupe rett ut i brådypet.

Larkolluka er et fast og populært arrangement om sommeren, til glede for både fastboende og feriegjester. Den tradisjonsrike aktivitetsuka har
aktiviteter som passer alle aldersgrupper, med alt fra seiling, sandslottkonkurranse og olabilløp til konserter, rekeaften og standupshow.
Skulle man likevel bli rastløs er det kun 20 minutter med bil til Moss, Sarpsborg og Fredrikstad, og 50 minutter med bil til Oslo.

På toppen av Vardefjellet, rett bak huset, finner du en steinrøys som kanskje bare ser ut som en haug av steiner for mange. Men denne
røysen forteller oss mye mer enn som så. Denne er fra bronsealderen - Vikingtidens krybbe og ble restaurert på dugnad av Larkollen Vel i 1984. Den ligger på det høyeste punktet på Vardefjellet og er et yndet turmål for alle som ønsker å nyte utsikten over Oslofjorden mot vest.
I Larkollen trenger man ikke bekymre seg om trafikk og forsinkelser når familien skal avsted.
En liten spasertur fra Vardeveien 13 er både barnehage, Larkollen skole og Larkollen-hallen med helsestudio. Med sykkel er du på stranda eller i
Larkollen sentrum på et øyeblikk. Kun 1,5 km til matbutikk. Nyt en bedre middag eller en hyggelig kveld på kafé - og gå hånd i hånd hjem etterpå.
Korte avstander gjør livet litt lettere i Larkollen!

Omkostninger

Det skal betales dokument avgift til staten: 2,5 % av tomteverdien. Tomteverdien fordeles likt på alle fire husene. Avgiftsgrunnlaget pr. boenhet er stipulert til kr. 1 100 000,-, og tilsvarer kr.  27 500,- pr. enhet i dok. avg. Gebyret for tinglysning av skjøte er f.t. kr. 585,-, og tinglysningsgebyr og attestgebyr for pantobligasjoner i forbindelse med etablering av eventuelle lån er f.t. kr. 787,- pr. obligasjon inkl. attest. Totalt ca. kr. 28 872,-.

Felleskostnader

Felleskostnader er ikke felles og hver seksjonseier vil selv måtte betale kommunale avgifter, forsikring og energiforbruk for sin egen bolig.
Deler av innkjøringen til eiendommmen skjer over festet grunn. Hver seksjonseier vil måtte betale en festeavgift på kr. 2000,- pr. år.

Sameie

Sameiet Vardeveien 13 består av fire stk frittliggende eneboliger.

Husdyrhold

Husdyrhold er tillatt.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23.

Boligens areal

Primærrom: 188 kvm, Bruksareal: 216 kvm

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Eierform: Fellestomt

Tomten er fellesareal hvor hver seksjon vil få eksklusiv bruksrett til den delen av tomten som naturlig faller inn under bruk. Tomten er pent opparbeidet med grusbelagt innkjørsel frem til garasje og inngangsparti. Området rundt boligen er gressbelagt.

Garasje / Parkering

Dobbelgarasje med plass til to biler og en enkel elbillader montert.

Ferdigattest / brukstillatelse

Midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest skal foreligge innen overtagelse. Dersom det kun foreligger midlertidig brukstillatelse ved overtagelse er det utbyggers ansvar å besørge ferdigattest.

Barnehage / skole i området

Støtvigenga barnehage, 1.2 km
Smedhusåsen barnehage, 8.7 km
Bredsandkroken barnehage, 9.7 km

Larkollen skole, 0.8 km
Rygge ungdomsskole, 10.8 km
Hoppern ungdomsskole, 15.5 km
Malakoff videregående skole, 12.6 km
Kirkeparken videregående skole,14 km

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Oppvarming

Elektriske varmematte i alle oppholdsrom med parkett foruten soverom. Elektriske varmekabler i alle flislagte rom. Panelovner i soverom.  Peisovn i stue m/ stålpipeløp, av type HWAM 2630 hvit fra Varmefag.

Energimerking

Boligens varmetap og energibehov er dimensjonert iht. teknisk forskrift av 2017, TEK 17. Leilighetene vil minimum oppnå energimerke C.

Energiforbruk

Energiforbruket vil variere fra husstand til husstand.

Kommunale avgifter

De kommunale avgiftene vil inkludere; Eiendomsskatt, vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr, samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Formuesverdi

Ligningsverdien er foreløpig ikke fastsatt i det ligningsverdien fastsettes av Skatt Øst. Ligningsverdien vil normalt være på ca. 25-30 % av førstegangs kjøpesum. For øvrig gjøres oppmerksom på nye regler for fastsettelse av ligningsverdi der kjøper selv må sende opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene.

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

2018/1690486-2/200  Bestemmelse om adkomstrett 14.12.2018 21:00 
Årlig leiebetaling kr. 2000
Overført fra: 3002-134/223
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Det er privat vei. Offentlig vann og avløp frem til tomten/eiendommen for sameie.
Vei og avløp fra tomtegrense er privat for sameie og her har alle seksjonene et felles vedlikeholdsansvar etter sameiets vedtekter.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til thorbjornsen@meglergaarden.no eller SMS: 41 63 68 86 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Bustadoppføringsloven

Kjøpet reguleres av Lov om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43 I tilfeller hvor kjøper er profesjonell i henhold til Bustadoppføringslova, dvs gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at avtalen reguleres av Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) 3. juli 1992 nr. 93. Tilsvarende gjelder dersom boligen er ferdigstilt på avtaletidspunktet, slik at avhendingslova rettmessig kan benyttes istedenfor bustadoppføringslova. Selger kan i slike tilfeller velge at boligen bli solgt "as-is" i henhold til avhendingslova.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Garanti

Boligene selges i henhold til Lov om bustadoppføring, og selger plikter å stille bankgaranti på 3 % av kjøpesum i byggetiden og 5 % av kjøpesum i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Overføring av kjøpers delinnbetaling fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Kostnader ved eventuelle påkrevde endringer av garantier knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes ikke av selger. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Vardeveien 13 hus A, 1560, Larkollen, Gnr. 134 bnr. 223 snr. 1 i Moss kommune

Oppdragsnummer

92-21-0139

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering