Oslo , Aslakveien 24B

Røakollen - Strøken 2-roms fra 2020 med høy standard - Vestvendt solrik balkong - Oppvarming ink. i felleskost.

4 100 000

 • Prisantydning:

  4 100 000,-

 • Totalpris:

  4 207 772

Beregnet totalkostnad: 4 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 98 750,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 107 772,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 207 772,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  38 m²

 • Bruksareal:

  38 m²

 • Bruttoareal:

  42 m²

 • Etasje:

  3

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  1

 • Byggeår:

  2020

 • Gårdsnummer:

  11

 • Bruksnummer:

  621

 • Energimerking:

  B

 • Finnkode:

  218636216

 • Sist endret:

  22.07.2021 13:30

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 77%

  eier sin egen bolig

 • 3%

  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

 • 58%

  har bolig mellom 60-120 kvm

 • 58%

  av boligene er eldre enn 20 år

 • 34%

  er barnefamilier

Beskrivelse

Velkommen til Aslakveien 24B!
En lekker 2-roms selveierleilighet fra 2020 med vestvendt balkong. Leiligheten holder en god standard med blant annet 1-stavs parkett, vannbåren varme og balansert ventilasjon. Veggene er malt i moderne og tidsriktige farger - her kan du flytte rett inn.
Vestvendt balkong på ca. 7,7 kvm med gode solforhold og hyggelig utsyn.
Leiligheten inneholder entré, rom benyttet som omkledningsrom, flislagt bad, soverom og åpen stue- kjøkkenløsning.
Det er planlagt 1-årsbefaring av leiligheten til høsten.
Beliggende i det nye prosjektet Røakollen høyt og fritt i terrenget, med et luftig tun i midten. Fra leiligheten er det ca. 300 meter til nærmeste matbutikk og bussholdeplass. Her kan du bo tett på naturen, samtidig som du bruker ca. 15 minutter med T-banen til Oslo Sentrum.

Innhold

Leiligheten ligger i byggets 4. etasje og inneholder følgende:
Entré, bad, stue/kjøkken, soverom og rom benyttet som omkledningsrom.
Leiligheten disponerer i tillegg en bod i kjeller oppmålt til ca. 5,2 kvm.
Innvendige overflater:
Gulv: Flis på bad. Forøvrig 1-stavs parkett.
Vegger: Flis på bad. Forøvrig malte flater.
Himling: Nedsenket himling med downlights i entré, samt malt flate i omkledningsrom. Forøvrig malt mur.
Slette innerdører, samt en dør med glassfelt mellom entré og stue/kjøkken.

Entré

Entré med plass til å henge fra seg yttertøyet, samt ønsket entrémøblement. Downlights i himling. I tilknytning til entréen er det en bod som i dag er innredet som omkledningsrom.

Stue

Stue med store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Plass til sofagruppe med tilhørende møblement. Fra stuen er det utgang til en solrik balkong.

Kjøkken

Kjøkkenet ligger i åpen løsning mot stuen som gjør at rommet oppleves som luftig. Kjøkkeninnredning fra Sigdal med slette fronter, laminert benkeplate og nedfelt oppvaskkum. Integrert komfyr med platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Det er montert lekkasjestopper og komfyrvakt.

Bad

Delikat flislagt bad med varmekabler i gulv. Badet er flislagt og innredet med dusjhjørne med innfellbare dusjdører, servant med innredning og vegghengt toalett. Godt med oppbevaringsplass til baderomsartikler i servantskuffer og speilskap. Det er downlights i himling, samt opplegg for vaskemaskin.

Balkong

Vestvendt balkong på ca. 7.7 kvm med plass til utemøblement. Svært gode solforhold - her kan man nyte sene sommerkvelder! Det er tillatt med gass- og elektrisk grill.

Takterrasse

Sameiet har en felles takterrasse med fantastisk utsikt og opptimale solforhold. Her har du utsikt til både Oslofjorden og Holmenkollen. Pent opparbeidet med sittegrupper og beplantning.

Soverom

Soverom med plass til dobbeltseng og garderobeskap. Fransk balkong som gir godt med lufting. To praktiske skyvedører inn til soverommet, slik at du har adkomst til begge sider av sengen.

Beliggenhet

Aslakveien 24B ligger på nye Røakollen - høyt og fritt i terrenget.
Et veletablert og populært boligområdet som fremdeles er under utvikling. Her er det tatt sikte på frisk luft, flott utsyn og gode solforhold.
Nærmeste matbutikk (søndagsåpen Joker) og bussholdeplass finner du ca. 300 meter fra boligen.
Røa senter ligger ca. 10 minutters gange fra leiligheten. Her finner du diverse tilbud innen blant annet helse og velvære, mat og servering og post i butikk. Røa sentrum kan friste med Vinmonopolet, frisør, bensinstasjon og spisesteder som Peppes Pizza, Sushihuset og Åpent Bakeri Røa Torg.
Dagligvarehandelen kan gjøres på Rema 1000, Kiwi eller Meny.
Sats Røa med Røa bad - et lekkert anlegg med blant annet 25-meters basseng, boblebar og sklier ligger rett ved senteret og T-banen.
Skal du ta kollektivt inn til sentrum bruker T-banen ca. 15 minutter. T-banen bruker ca. 11 minutter til Majorstuen med et mangfoldig utvalg av butikker, kaféer og restauranter. Den populære handlegaten i Bogstadveien ligger også her.
Her kan du bo i luftige omgivelser, med nærhet til byens urbane liv.
Området byr på flotte tur- og friluftsområder, med Mærradalen som nærmeste nabo. Her er det flotte turområder, sommer som vinter. Det er også kort vei til Sørkedalen, Lysakerelven, Bogstad og Holmenkollen.
Bogstad gård har kafé, butikker, museum og tilbud for de aller minste. Her finner du også Oslo Golfklubb som etter nyåpning i 2009 kan tilby en av Europas beste golfbaner. Bogstad er åpen for greenfeespill hele sesongen og har bl.a. innendørs treningssenter med golfsimulator. I tillegg har Røa IL flotte anlegg og et bredt idrettstilbud.
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss og T-bane, og nærmeste bussholdeplass er Ullerntoppen. Ved å benytte bil fra Røa tar det ca. 8 min til Majorstuen, 8 min til Holmenkollen, 13 min til Oslo S og 41 min til Oslo lufthavn.

Felleskostnader

2 236,- pr. mnd.
Inkludert i felleskostnadene er: akonto oppvarming og vann, kommunale avgifter (utenom eiendomsskatt), kabel-TV, felles forsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold.
Eiendomsskatt kommer i tillegg.
Det gjøres oppmerksom på at eventuell fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.

Andel formue

8 218

Sameie

Seljen boligameie, organisasjonsnummer 924 907 894. Sameiet består av 84 boligseksjoner.
Forretningsfører er Obos Eiendomsforvaltning AS.
Sameiet har avtale med Coor Eiendomsdrift AS om vaktmestertjenester.
TV- og bredbåndstjenester leveres av Get.
For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 7353371

Vedtekter / husordensregler

Ny eier skal godkjennes av sameiets styre og bærer risiko for at slik godkjennelse blir gitt.
Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

Husdyrhold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse for de øvrige beboerne.
Dyrehold er kun tillatt etter søknad til styret og undertegning av sameiets dyreholdserklæring.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 38 kvm, Bruksareal: 38 kvm, Bruttoareal: 42 kvm
4. etasje:
Bruksareal: 38 m².
Primærrom: 38 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom:  Entré, bad, stue/kjøkken, soverom og rom benyttet som omkledningsrom.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.
Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Areal: 1 251 kvm, Eierform: Fellestomt
Tomten er sameiets fellesareal. Pent opparbeidet med steinlagte stikkveier, prydbusker og sittegrupper. Et luftig tun mellom blokkene hvor det er hentet inspirasjon fra Nordmarka og Mærradalen.

Garasje / Parkering

Parkering i gaten etter gjeldende bestemmelser for området.

Byggemåte

Se vedlagt boligsalgsrapport avholdt av Knut Johnsen i Anticimex AS, med rapportdato 06.05.2021 for teknisk beskrivelse av eiendommen.
Bygningen har støpt gulv mot grunn. Grunnmur, bærende konstruksjoner og skillende dekker i hovedsak av betong og stål.
Utvendige fasader kledd med teglstein og fasadeplater.
Tilnærmet flat takkonstruksjon utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget).
Leiligheten har slett entrédør fra Swedoor med brannklasse B30, lydklasse 40dB og kikkehull.
Balkongskyvedør, balkongdør og vinduer med tre-lags glass fra byggeår.
Det fremkommer i tilstandsrapporten at følgende punkter har fått tilstandsgrad 2:
Bad: TG2 satt pga. det registreres bomlyd i enkelte fliser i dusjsone.
For ytterligere informasjon henvises det til tilstandsrapporten vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse på eiendommen. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Midlertidig brukstillatelse datert 02.04.2020.

Barnehage / skole i området

Ullernkollen barnehage (1-5 år), 0,5 km
Rønningen barnehage (1-5 år), 0,6 km
Montessoribhg. Solsikken Lilleputt (1-6 år), 0,6 km
Montessoriskolen Lyse (1-7 kl.), 1,2 km
Huseby skole (1-7 kl.), 1,3 km
Lysejordet skole (1-7 kl.), 1,3 km
Bjørnsletta skole (1-10 kl.), 1,7 km
Hovseter skole (8-10 kl.), 2 km
Persbråten videregående skole, 1,7 km

Adgang til utleie

Boligen er selveiet og kan således fritt leies ut.

Oppvarming

Oppvarming med vannbåren gulvvarme tilknyttet felles varmesentral.
Elektrisk gulvvarme i bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Kommunale avgifter

Eiendomsskatten er ikke inkludert i felleskostnadende. Selger betaler pr. dags dato ikke eiendomsskatt.

Formuesverdi

Ligningsverdi er pt. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 30 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 70 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål.
S-4904
Vedtatt av bystyret 22.06.2016
Gjelder for Aslakveien 20, 22, 24, 26 og 28
Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Offentlige planer

I forbindelse med utbygging av prosjektet Røakollen skal bygg D og E bygges, hvor bygg E er det siste salgstrinnet.
Byggene kommer nord for bygg C hvor den aktuelle leiligheten ligger.
Bygg D vil bestå av 99 leiligheter, bygg E vil bestå av 69 leiligheter.
Planlagt innflytting er stimert til høsten 2023.
I forbindelse med overnevnte arbeider vil det medføre støy i byggeperioden.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende er tinglyst på eiendommen:
1964/13667-1/105 Erklæring/avtale  
20.10.1964
Bestemmelse om rett til utskilt tomt
Med flere bestemmelser
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0301-11/621
Gjelder denne registerenheten med flere
1965/11516-1/105 Erklæring/avtale  
27.08.1965
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
ANG DELING AV HUS
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0301-11/621
Gjelder denne registerenheten med flere
1965/15503-1/105 Bestemmelse om gjerde  
04.11.1965
Midlertidig dispensasjon fra bygningsloven
Kan ikke slettes uten samtykke fra bygningsrådet
Overført fra: 0301-11/621
Gjelder denne registerenheten med flere
1987/60253-2/105 Bestemmelse om bebyggelse  
18.09.1987
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Bestemmelse om veg
Overført fra: 0301-11/621
Gjelder denne registerenheten med flere
1987/60254-2/105 Bestemmelse om bebyggelse  
18.09.1987
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Bestemmelse om veg
Overført fra: 0301-11/621
Gjelder denne registerenheten med flere
1988/20534-2/105 Bestemmelse om gjerde  
23.03.1988
Bestemmelse om benyttelse
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Regulering av areal i forbindelse med veggrunn/jernbanegrunn
Rettighetshaver: OSLO KOMUNE
Overført fra: 0301-11/621
Gjelder denne registerenheten med flere
1988/20535-2/105 Bestemmelse om gjerde  
23.03.1988
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Bestemmelse om veg
Overført fra: 0301-11/621
Gjelder denne registerenheten med flere
1988/20536-2/105 Bestemmelse om gjerde  
23.03.1988
Bestemmelse om anlegg og vedlikehold av ledninger m.v.
Bestemmelse om veg
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0301-11/621
Gjelder denne registerenheten med flere
2015/582912-1/200 Best. om adkomstrett  
26.06.2015
Rett til fri ferdsel for allmennheten
Kan ikke slettes eller endres uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-11/621
Gjelder denne registerenheten med flere
2019/286603-7/200 Bruksrett  
08.03.2019
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE  
Org.nr: 958935420
Gjelder gjensidig rett til bruk av nødvendig grunn for reparasjon og vedlikehold
Kan ikke endres uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-11/621
Gjelder denne registerenheten med flere
2019/286603-10/200 Bestemmelse om vann/kloakk  
08.03.2019
Kan ikke slettes uten samtykke fra:OSLO KOMMUNE  
Org.nr: 958935420
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Kan ikke endres uten samtykke fra kommunen
Overført fra: 0301-11/621
Gjelder denne registerenheten med flere
Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatt- og avgiftskrav.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Oslo kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ellefsen@meglergaarden.no eller SMS: 41 55 10 60 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Aslakveien 24B, 0753, Oslo, Gnr. 11 bnr. 621 snr. 34 orgnr. 924907894 i Oslo kommune

Eier

Thea Marie Gundersen La Cruz Kai Håkon K De

Oppdragsnummer

92-21-0120

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering