Moss , Solielunden 54

Ørejordet - Hyggelig 2-roms andelsleilighet i 1.etasje - Nyere bad - Stor terrasse med gode solforhold - Garasjeplass

2 250 000

 • Prisantydning:

  2 250 000,-

 • Totalpris:

  2 442 785

 • Ligningsverdi:

  395 612,-

Beregnet totalkostnad: 2 250 000,- (Prisantydning) 184 773,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 434 773,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 202,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 8 012,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 442 785,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Borettslag

 • Primærrom:

  46 m²

 • Bruksareal:

  46 m²

 • Bruttoareal:

  51 m²

 • Etasje:

  1

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  1

 • Byggeår:

  1963

 • Gårdsnummer:

  2

 • Bruksnummer:

  1941

 • Energimerking:

  G

 • Finnkode:

  215784213

 • Sist endret:

  05.05.2021 09:14

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 77%

  eier sin egen bolig

 • 31%

  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

 • 31%

  har bolig på over 120 kvm

 • 25%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 30%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK

Innhold

Boligen inneholder:
1.etasje: Entrè, stue, kjøkken, soverom og bad.
Andelen disponerer flere boder i fellesareal.

Standard

Velkommen til Solielunden 54! Boligen er beliggende på Ørejordet i hyggelige omgivelser med kort avstand til alt av servicefasilliteter.
Boligen inneholder entrè, stue, kjøkken, soverom og bad.
Stuen opptar leilighetens største areal og byr på en sosial sone med sine åpne stue-/kjøkkenløsning. Her er det plass til sofagruppe med tilhørende møblement. De store vindusflatene gir rommet rikelig med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til stor terrasse på 15 kvm.
Boligen har ett soverom av grei størrelse med innebygd skap.
Åpen kjøkkenløsning mot stue, pusset opp i 2011. Kjøkkenet består av kjøkkeninnredning i slette fronter, heltre benkeplate, fliser mellom benkeplate og overskap, dobbel kum med ett-greps blandebatteri og kjøkkenventilator med belysning. Av hvitevarer er det underbygget oppvaskmaskin, frittstående komfyr og kjøl/fryd.
Nyere og flott baderom med adkomst via soverom. Det er flislagt gulv med gulvvarme og baderomsplater på vegg. Badet har vegghengt servantinnredning med slette fronter, heldekkende servant med ett-greps armatur, speil med belysning, veggfestet wc og dusjnisje med dusjdør i glass. Det er felles vaskerom i kjeller med eget uttak av strøm for vaskemaskin.
Velkommen til en hyggelig visning!

Entré

Velkommen inn! Det er plass til ønsket entrè møblement.

Stue

Stuen opptar leilighetens største areal og byr på en sosial sone med sine åpne stue-/kjøkkenløsning. Her er det plass til sofagruppe med tilhørende møblement. De store vindusflatene gir rommet rikelig med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til stor terrasse på 15 kvm.

Kjøkken

Åpen kjøkkenløsning mot stue pusset opp i 2011. Kjøkkenet består av kjøkkeninnredning i slette fronter, heltre benkeplate, fliser mellom benkeplate og overskap, dobbel kum med ett-greps blandebatteri og kjøkkenventilator med belysning. Av hvitevarer er det underbygget oppvaskmaskin, frittstående komfyr og kjøl/fryd.

Bad

Nyere og flott baderom med adkomst via soverom. Det er flislagt gulv med gulvvarme og baderomsplater på vegg. Badet er innredet med vegghengt servantinnredning med slette fronter, heldekkende servant med ett-greps armatur, speil med belysning, veggfestet wc, dusjnisje med dusjdør i glass. Det er felles vaskerom i kjeller med eget uttak av strøm for vaskemaskin.

Terrasse

Fra stuen er det utgang til terrasse på ca. 15 kvm. Her har du utsikt mot fellesarealet som er hyggelig opparbeidet med plen og noe beplantning.

Soverom

Boligen har ett soverom av grei størrelse med innebygd skap.

Beliggenhet

Velkommen til Ørejordet og Solieluden 54!
Selv med den sentrumsnære beliggenhet har Ørejordet et tilbaketrukket preg. Mange velger å etablere seg her nettopp på grunn av den gunstige beliggenheten, med kun få minutters gange til det meste. Her er det store flotte grøntarealer og fellesområder som innbyr til lek og moro for hele familien.
Skole og barnehage.
Eiendommen har kort vei til Melløs skole som har 1-7 trinn, Bytårnet skole med 1-10 trinn og Malakoff videregående skole. Det finnes flere både private og kommunale barnehager i nærheten, bant annet Ørejordet barnehage som ligger innenfor kort gangavstand.
Shopping
Dagligvarehandelen kan gjøres på den lokale Kiwi butikken på Melløs som også har åpent på søndager. 
Sentrumskjernen av Moss ligger innenfor noen minutters gange, der fasiliteter som gågate, et mangfold butikker, kaféer og spisesteder, jernbanestasjon, samt stort kjøpesenter med bussterminal er verdt å fremheve.
Gangavstand til Høyda området med blant annet Rygge Storsenter i tillegg til et mangfold av butikker, leger, treningssenter, apotek etc.
Aktiviteter
Området er spesielt godt kjent for flotte idrettsanlegg med BMX-bane, ishall og fotballbane på Ørejordet.
Med kort vei til fantastiske Vansjø og Nesparken som ligger like om hjørnet kan man ta seg en avslappende tur rundt parken eller ta med seg en fisketur og prøve lykken i byens ferskvannsperle. Vansjø er også mye brukt av kano/kajakk padlere, frilufts entusiaster og båtfolk.
Kollektivtilbud
Nærmeste bussholdeplass finner du ved Ryggeveien, med hyppige forbindelser mot blant annet sentrum samt ekspressbusser til Oslo og Gardermoen. Med bil tar du deg enkelt til E6, normal kjøretid til Oslo og Sverige er ca. 45 minutter.

Felleskostnader

3 663 pr. mnd. Felleskostnader inkluderer: Kommunale avgifter, årsavgift TV, strøm fellesareal, vedlikehold, forretningsfører, revisjon, byggforsikring og festeavgift.
Felleskostnader inkluderer: Kommunale avgifter, årsavgift TV, strøm fellesareal, vedlikehold, forretningsfører, revisjon, byggforsikring og festeavgift.

Andel fellesgjeld

184 773

Andel formue

18 259

Borettslag

Borettslag: Solielunden 54/56 borettslag, Orgnr: 947321455

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Oppsummering av de viktigste sakene, temaene og vedlikehold som har opptatt styret for 2019:
- Ordnet opp i skriftlige klager
- Malt begge husene, samt. reparert ødelagt panel mm.
- Dugnad med container
- Malt garasjene
- Overhaling av sikringsskap
- Installert nye brannsloknings apparater og seriekoblet brannvarslere i begge hus
- Elektrikere har ordnet lamper i begge hus
- Kjøpt inn diverse til vedlikehold
Saker som styret har jobbet med og vedlikehold som har vært gjennomført i 2020:
- Gått over brannvarslere og brannsluknings apparat
- Leid container
- Innkjøp av jord og div. som var nødvendig til dugnad
- Gått over alle sikringsskap
- Ny låsekasse til 54
- Byttet utgangsdør i 54
- Maling til div. vedlikehold
- Satte ny hekk, rundt Solielunden 56
Vedlikehold og nyanskaffelser som er ønskelig i 2021:
- Dugnad
- Vanlig vedlikehold

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Det kan opplyses at andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslaget er tilknyttet sikringsordning som dekker manglende innbetaling av felleskostnader. Tilbyder av ordningen er: Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Avtalens varighet: Til den sies opp av en av partene. Vilkår for oppsigelse: Avtalen kan sies opp av en av partene. Vilkår for oppsigelse: Avtalen kan sies opp fra sikringsfondet dersom kravene for deltagelse ikke lenger er oppfylt. Avtalen kan sies opp fra borettslaget innen 1. desember, med virkning fra kommende årsskifte.
Det kan opplyses at borettslaget ikke har IN-ordning.

Fellesgjeld / lånevilkår

Type lån: Annuitetslån.
Rente pt.: 1,9%.
Renter og avdrag pr. mnd. med dagens rente: Kr. 1.081,-, hvorav renter utgjør kr. 358,-, og avdrag utgjør kr. 723.
Lånets løpetid: 2039.
Lånenr.: 61180502938.  
Bankforbindelse: Nordea.

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA Polisenummer: 82367574

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier og i forbindelse med utleie.
Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og /eller generalforsamling.

Husdyrhold

Det er forbudt å holde dyr uten spesiell skriftlig tillatelse fra styret. Innflytting med dyr må ikke skje før styrets avgjørelse av søknaden foreligger. Eventuell tillatelse kan tilbakekalles dersom dyret er til sjenanse for øvrige andelseiere eller medfører ulempe for laget.

Boligens areal

Primærrom: 46 kvm, Bruksareal: 46 kvm, Bruttoareal: 51 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 46 m².
Primærrom: 46 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè, stue, kjøkken, soverom og bad.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Tomt

Areal: 1 635 kvm, Eierform: Festet fellestomt
Felles festet tomt i noe skrånende terreng, opparbeidet plen, noe beplantning og gruset gårdsplass.

Garasje / Parkering

Egen parkeringsplass i felles garasjeanlegg.

Byggemåte

Byggemåte beskrevet av takstmann Erik Pedersen v/Norsk boligtakst i tilstandsrapport datert 16.04.2021:
"Boligen er fundamentert på antatt faste stabile masser. Støpt betongdekke til grunn. Grunnmur av plasstøpt betong. Etasjeskillere i tre. Over grunnmur er det yttervegger i bindingsverk. Antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført. Saltakkonstruksjon tekket med betong takstein. Takrenner og nedløp av plastbelagt stål. Toppbord har beslag. Vinduer med rammer og karmer i tre med isolerglass fra 2008. Ytterdør i tre med innfelt kikkhull. Terrassedør i tre med glassfelt med isolerglass fra 2008."
Takstmann Erik Pedersen v/Norsk boligtakst har i tilstandsrapporten konkludert med følgende på tilstanden:
"Generelt pene overflater, dog noe avvik på gulv. Nyere bad med noe avvik på fall utenfor nisje, forøvrig ingen avvik. Kjøkken med normal tilstand til tross for enkelte bruksmerker. VVS-komponenter vurderes å fungere godt. Lav alder og god tilstand på ytterdører og vinduer. Ingen bygningsdeler har fått TG3. Det understrekes at dette kun er en oppsummering. Hele rapporten må leses for å få en oversikt over boligens tilstand."
TG2 er gitt på følgende punkter i tilstandsrapporten:
- Bad: TG2 settes da det er tilnærmet flatt gulv utenfor nisje.
- Overflater innvendig gulv: TG2 er satt pga noe svellinger på laminat.
I henhold til selgers egenerklæringsskjema datert 13.04.2021, så nevner vi følgende:
- Bygget helt nytt bad fra bunnen av. Utført av Sentrum Rør AS og Moss Flis og betong.
- Byttet rør i forbindelse med nytt bad, utført av Sentrum Rør AS.
- Strøm på bad utført av Elpartner.
Det henvises videre til selgers egenerklæringsskjema, samt vedlagt tilstandsrapport. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med disse før bud inngis. Kjøper har en selvstendig undersøkelsesplikt. Det anbefales derfor på generelt grunnlag en grundig gjennomgang av boligen.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig innflytningstillatelse på Solielunden 54 fra Bygningssjefen i Moss datert 16.09.1964.
Det foreligger ferdigattest på garasjebygg fra Moss kommune datert 25.07.2013.
I saker hvor det er innhentet midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 01.01.1998, vil det ikke bli krevd at ferdigattest innhentes i ettertid for å få en nødvendig avslutning av byggesaken. Forutsetningen er at byggetiltaket er omsøkt og godkjent av bygningsmyndighetene, samt at det er oppført i samsvar med gitt tillatelse.

Barnehage / skole i området

Melløs skole
1. - 7. trinn
Roald Amundsens gate 2, 1524 Moss
Bytårnet
1. - 10. trinn
Fjellveien 1, 1532 Moss
Malakoff videregående skole
Dyreveien 9, 1532 Moss

Adgang til utleie

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og peisovn.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 395 612 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 1 424 204 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. Ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Kommuneplaner
Id: KP_3002
Kommuneplanens arealdel 2021-2032
Kommuneplanens arealdel, endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse den 24.03.2021
Reguleringsplan
Id: 73
Plannavn: Øre. Del av kvartalet Solielunden - Solvegen og Gjerrebogen.
ikrafttredelse: 25.05.1971.
Området ligger ved gul/rød støysone.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen servitutter tinglyst på denne andelen.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Alle møbler utenom de to tv-benkene og senga medfølger.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til thorbjornsen@meglergaarden.no eller SMS: 41 63 68 86 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

I dette salgsoppdraget avklares forkjøpsretten til borettslaget og til Vansjø BBL`s medlemmer ved forhåndsavklaring. I forbindelse med dette må kjøper, I TILLEGG TIL KJØPESUM OG TINGLYSINGSOMKOSTNINGER, betale følgende beløp til forretningsfører Vansjø Boligbyggelag.:
Gebyr for forhåndsavklaring av forkjøpsretten - 5 R + mva., for tiden kr. 7.493,-. Faktura sendes direkte fra VBBL til kjøper straks bud er akseptert, salgsmelding er mottatt fra megler, og forkjøpsretten er avklart.
Gebyret blir ikke mellomregnet i megleroppgjøret mellom selger og kjøper. Kjøper av leiligheten må også være medlem i Vansjø Boligbyggelag. Kjøper som ikke er medlem må melde seg inn i VBBL straks forkjøpsretten er avklart og de har fått melding om dette. Innmelding og medlemskontigent (andel i VBBL) kr. 350,- + medlemskontigent kr. 250,- pr. år.

Adresse og matrikkel

Solielunden 54, 1523, Moss, Gnr. 2 bnr. 1941, andelsnr. 10 i Solielunden 54/56 borettslag med orgnr. 947321455 i Moss kommune

Eier

Nini S Buberg

Oppdragsnummer

92-21-0089

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering