Moss , Logns plass 1

Jeløy/Idyll ved kanalen i Moss - Sjarmerende enebolig med usjenert gårdsrom - 2 nyere bad - 3 soverom - Sjelden mulighet

5 900 000

 • Prisantydning:

  5 900 000,-

 • Totalpris:

  6 061 522

 • Ligningsverdi:

  998 648,-

Beregnet totalkostnad: 5 900 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 147 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 900 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 161 522,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 6 061 522,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Enebolig

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  153 m²

 • Bruksareal:

  164 m²

 • Bruttoareal:

  180 m²

 • Oppholdsrom:

  2

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  1850

 • Gårdsnummer:

  1

 • Bruksnummer:

  3409

 • Energimerking:

  G

 • Finnkode:

  215072267

 • Sist endret:

  27.04.2021 16:27

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 76%

  eier sin egen bolig

 • 14%

  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

 • 75%

  har bolig mellom 60-120 kvm

 • 78%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 42%

  er gift

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Logns Plass 1!
En sjarmerende enebolig beliggende ved kanalen i Moss.
Boligen er over 2 plan, holder en god standard og kan friste med to nyere bad.
Sjarmerende og skjermet markterrasse hvor solen titter inn fra tidlig morgen. Her er det god plass til utemøblement og grill. Opplev følelsen av å være på ferie i ditt eget hjem.
Stuen er lys og lettmøblert med plass til sofagruppe og spisebord. De store vindusflatene sørger for gode innvendige solforhold.
2 delikate flislagte bad innredet med dusjhjørne, servant med innredning og toalett. Opplegg for vaskemaskin på begge bad.
3 soverom og 1 loftstue gjør dette til en svært familievennlig bolig. Fra loftstuen er det utgang til balkong med utsikt mot kanalen. Her kan man nyte morgenkaffen.

Innhold

1. etasje: Entré, to ganger, to bad, TV-stue/spisestue, soverom, kontor, stue, kjøkken og rom benyttet som gang.
2. etasje: Gang, soverom og loftstue.
To boder.

Standard

Sjarmerende enebolig over 2 plan beliggende ved kanalen i Moss. Boligen holder en god standard og har vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys.
En svært familievennlig bolig som kan friste blant annet med 3 soverom, stor stue, pent kjøkken og en skjermet og sjarmerende uteplass.
Loftstuen gjør seg som en fin ungdomsavdeling, eller en ekstra TV-stue for de som ønsker det.
Med bolig i Logns Plass har du gangavstand til alt av byens fasiliteter, samtidig som du har sjøen rett utenfor døren.
Innvendige overflater:
Gulv: Flis på begge bad, entré og gang. Malt tregulv på loft. Forøvrig parkett. 
Vegger: Flis på begge bad. Ellers malt panel, panelplater, tapetserte flater og malt strietapet.
Himling: Malt panel på et bad. Glatte malte flater på et bad. Ellers tak-ess og malt panel.
Sikringsskap med automatsikringer plassert i gang ved entré samt på kontor.

Entré

Adkomst til boligen via gårdsrom. Innenfor døren blir du møtt av en flislagt entré med varme i gulv. Gang med god plass til å henge fra seg yttertøyet.

Stue

Stuen er lettmøblert og har plass til sittegrupper med tilhørende møblement. God plass til spisebord - her kan man invitere til hyggelig selskap. Vindusflater på flere av stueveggene gir gode innvendige solforhold. Kombinert vedovn/parafinovn sørger for varme og en hyggelig atmosfære. Fra stuen er det utgang til vestvendt uteplass.

Loftstue

Loftstue med god plass til sofa med tilhørende møblement og seng. Loftstuen er ypperlig som en ekstra TV-stue, ungdomsavdelig eller soveplass dersom man får besøk. Fra loftstuen er det utgang til en østvendt balkong med utsikt mot kanalen. Her har du morgensol.

Kjøkken

Pent kjøkken med innredning fra 2010. Kjøkkenet har en god kombinasjon av arbeidsplass i tillegg til oppbevaringsplass. Frittstående komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/frys (kjøleskap følger ikke ved salg, med mindre annet avtales). Profilerte fronter, laminert benkeplate og underlimt oppvaskkum. Plass til spisebord ved kjøkkenvindu hvor morgensolen skinner inn.

Bad

Boligen har to delikate flislagte bad med varme i gulvene. Det ene badet ble pusset opp i 2017 og er innredet med dusjhjørne med innfellbare dusjdører, vegghengt toalett, servant med innredning og speilskap med belysning. Avsatt plass til vaskesøyle med opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.
Det andre badet er fra 2001, men ble modernisert med ny avretting, gulvfliser servantskap og dusjdører fra 2020. Innredet med dusjhjørne, servant og toalett. Rikelig med oppbevaringsplass til baderomsartikler i servantskuffer, speilskap og høyskap.

Balkong

Fra loftstuen er det utgang til en østvendt balkong på ca. 3 kvm med morgensol. Balkongen vender ut mot kanalen, her kan man nyte morgenkaffen mens man kikker ut mot sjøen.

Markterrasse

Fra stuen er det utgang til en vestvendt markterrasse og gårdsrom. Svært sjarmerende og skjermet, pent opparbeidet med terrassebord og belegningsstein, samt bedd med beplantning. Her er det god plass til utemøblement og grill. Det er stikkontakter på vegg og montert markise.

Soverom

Boligen har 3 soverom av god størrelse, 2 av disse ligger i 1. etasje i tilknytning til det ene badet. Hovedsoverom med plass til dobbeltseng og garderobe. Soverom 2 er i dag innredet som en stue, men egner seg godt som barnerom eller gjesterom. Soverom 3 ligger i 3. etasje og har plass til en enkelt seng.

Beliggenhet

I det historiske kanalområdet som vokste frem etter at kanalen og broen sto ferdig i 1855, utviklet Jeløya seg videre som et attraktivt og sentralt sted å bo. På folkemunne blir Jeløya omtalt som Oslofjordens perle og har blitt et populært område for rekreasjon.
I flere generasjoner har Sjøbadet gitt mange «mosseungdommer» lyse sommerminner herfra. Alle som kjenner Moss vet at om sommeren blir dette et område med yrende liv av besøkende båtturister og lokale mossinger. Det er ikke bare behagelig å bo ved kanal med god tilgang til sjø, naturopplevelsene utover mot Reiertangen og Jeløys kjente kulturtilbud. Det er også praktisk. Matbutikk rett i nærheten, Kiwi ligger i Sjøgata og REMA ved kanalen bare noen minutter unna. Det samme gjelder for den gode kjøttforretningen Ertnes og Jeløy Fisk og Vilt ved kanalen.
Til Moss Amfi tar det bare rundt fem minutter med bil eller om du velger å gå gjennom byen på 10 minutter. I nærmiljøet ditt, rett nede i Sjøgata ligger ditt eget lokale treningsstudio, Lasses gym. Et personlig og hyggelig treningssted som kundene anbefaler- og der et sunt miljø vektlegges. Ett minutt unna, også i Sjøgata, ligger den lokale og nesten legendariske Mors Café. Her kan du stikke innom for nybakt brød, hjemmelagde kaker og verdens
beste kaffe - som de selv sier. Med nybygde Glassverket barnehage kan det ikke bli enklere å hente og levere om du har behov for det. Hoppern ungdomsskole på Jeløy fremstår nå som splitter ny og ligger 1,3 kilometer unna. Til Jeløy barneskole tar det ca. 20 minutter å gå, mens Ramberg skole ligger to kilometer unna.

Forsikring

Sparebank 1 forsikring Fremtind Polisenummer: 00011967130

Boligens areal

Primærrom: 153 kvm, Bruksareal: 164 kvm, Bruttoareal: 180 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 134 m².
Primærrom: 123 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, to ganger, to bad, TV-stue/spisestue, soverom, kontor, stue, kjøkken og rom benyttet som gang.
2. etasje:
Bruksareal: 30 m².
Primærrom: 30 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Gang, soverom og loftstue.
Deler av loft er ikke målbart grunnet lav takhøyde, den totale gulvflaten er målt til 35 kvm.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at det ikke er søkt om/godkjent innbygging av gang mellom de to hoveddelene og det er heller ikke tatt stilling til om dette lar seg gjøre. Rommet var tidligere en åpen svalegang. Rommet er av den grunn ikke godkjent til varig opphold. Det gjøres også oppmerksom på at tidligere utvendig sportsbod med adkomst fra tidligere svalegang, er medregning i boligens sekundærareal.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.
Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Tomt

Areal: 195 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er pent opparbeidet med steinlagt gårdsrom og diverse beplantning.

Garasje / Parkering

Parkering i gaten etter gjeldende bestemmelser for området.

Byggemåte

Se vedlagte boligsalgsrapport avholdt av Kenneth Lesteberg i Anticimex AS, med rapportdato 09.04.2021 for teknisk beskrivelse av eiendommen.
Enebolig fra 1850 påbygget ca 1960. Grunnmur av naturstein og murkonstruksjoner. Yttervegger og etasjeskillere av trekonstruksjoner. Fasader
utført i stående kledning. Takkonstruksjonen er utført i saltaksform utvendig tekket med takstein. Profilert entrédør av tre med glassfelt. Tofløyet
balkongdør med karmer av tre og to-lags glass fra 2012. Terrassedør i skyvedørsform med karmer av tre og to-lags glass fra 1985. Foldedør med
karmer av tre og to-lags glass fra 2015. Vinduer med karmer av tre og to-lags glass fra 1999.
Det fremkommer i tilstandsrapporten at følgende punkter har fått tilstandsgrad 2:
Overflater vegger bad 1: TG2 satt da det ikke er benyttet elastiske flisfuger mellom i hjørner.
Varmtvannsbereder kjøkken: TG2 satt pga. bereder ikke er inspisert grunnet redusert tilkomst.
Overflater gulv loft: TG2 satt pga. stedvis knirk, samt stedvis sprekker mellom gulvbord.
Overflater vegger/undertak loft: TG2 satt pga. stedvis noe svertesopp i undertaket.
Innvendige trapper: TG2 satt pga. det kun er håndløper/rekkverk på en side.
Etasjeskillere 1. etasje: TG2 satt pga. skjevhetmåling. Målingene er foretatt i en eldre bygning og bør ses i den sammenheng.
Etasjeskillere loft: TG2 satt pga. skjevhetsmåling.
Kledning: TG2 satt på panel på oppløft mot loft grunnet malingslitt.
Tekkingsoverflate og undertak: TG2 satt pga. slitasje, elde og nedsatt funksjon.
Rekkverk balkong: TG2 satt pga. rekkverkshøyden er under 1 meter.
Drenering: TG2 satt pga. alder.
Terrengforhold: TG2 satt pga. fall ut fra grunnmur med fordel kunne vært større.
For ytterligere informasjon vises det til tilstandsrapporten vedlagt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger hverken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen.
Boligen er oppført på et tidspunkt før det var krav til ferdigattest (før 1965).
Det ble ved lovendring 1. juli 2015 vedtatt at det ikke utstedes ferdigattest for tiltak det er søkt om før 1. januar 1998.
Boligen er registrert som tatt i bruk, iht. matrikkelrapport.

Barnehage / skole i området

Glassverket barnehage, 0,3 km
Kråka FUS kulturbarnehage (0-6 år), 0,4 km
Torderød private barnehage (0-6 år), 11 min gange
Torderød skole (1-10 kl.), 0,9 km
Bytårnet skole (1-10 kl.), 1,2 km
CIS (Childrens International School), 18 min gange
Reier skole (1-7 kl.), 1,5 km
Hoppern ungdomsskole (8-10 kl.), 1,7 km
Kirkeparken videregående skole, 0,8 km
Malakoff videregående skole, 1,8 km

Adgang til utleie

Boligen er selveiet og kan således fritt leies ut.

Oppvarming

Boligen er elektrisk oppvarmet kombinert med kombi ved-/parafinovn og luft-luft varmepumpe.
Gulvvarme på begge bad, i entré og gang.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter G

Kommunale avgifter

Kr. 17 304 pr. år
De kommunale avgiftene inkluderer; Eiendomsskatt, vann- og avløpsgebyr, renovasjonsgebyr, samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.
De kommunale avgiftene faktureres med 6 terminer pr. år.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 998 648 pr. 31.12.18 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 595 131 pr. 31.12.18 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Bevaringsverdig

Bygningen er SEFRAK-registrert som er et register over bygninger bygd før 1900.
Det er ingen spesielle restriksjoner i forbindelse med at en bygning er med i dette registeret. Registreringen fungerer mer som et varsko om at det bør gjøres en vurdering av verneverdien før det eventuelt blir gitt tillatelse til riving, flytting eller endring av bygningen.
For nærmere opplysninger se: www.riksantikvaren.no/sefrak/

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål.
Kommuneplaner:
Id: KP_0104
Navn: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 20.06.2011
Delareal: 195 kvm, Formål: Bebyggelse og anlegg, nåværende
Eiendommen ligger i Gul støysone
Angitt hensyn: Bevaring kulturmiljø
Kommunedelplaner:
Id: 363
Navn: Sentrumsplan Moss
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 15.06.2015
Delareal: 195 kvm, Formål: Kombinert bebyggelse og anleggsformål, nåværende
Angitt hensyn: Bevaring kulturmiljø
Reguleringsplaner:
Id: 294
Navn: Glassverket
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 29.04.2003
Delareal: 195 kvm, Formål: Bevaringsområde
Delareal: 195 kvm, Formål: Bolig/Forretning/Kontor
For bygninger innenfor kap. "kulturmiljø boligområder" i Kommuneplan for kulturminner, kulturmiljøer og kulturlandskap 2009-2021, skal alle byggetiltak vurderes spesielt med hensyn til kulturhistorisk og arkitektonisk verdi.
Logns Plass 1 går inn under denne kategorien.
Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Offentlige planer

Det er en blokk under oppføring på Glassverket 2, på baksiden av boligen. Antatt ferdigstillelse av prosjektet er Q3/Q4 2021 og vil bestå av ca. 50 leiligheter og 7 næringsseksjoner.
I forbindelse med overnevnte arbeider vil det medføre støy i byggeperioden, samt at det kan redusere noe av solforholdene i gårdsrommet til Logns Plass 1.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen servitutter tinglyst på denne eiendommen.
Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatt- og avgiftskrav.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Tilbehør

Hattehylle i gang og kjøleskap følger ikke ved salg.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ellefsen@meglergaarden.no eller SMS: 41 55 10 60 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Logns plass 1, 1516, Moss, Gnr. 1 bnr. 3409 i Moss kommune

Eier

Lene Torply Trond Torply

Oppdragsnummer

92-21-0076

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Verdivurdering