Moss , Resalg Glassverket 2 leil.201

Glassverket / Jeløy - Flott to-roms selveierleilighet under oppføring! - Sentralt og sjønært (Salg av kontraktsposisjon)

2 990 000

 • Prisantydning:

  2 990 000,-

 • Totalpris:

  3 006 372

Beregnet totalkostnad: 2 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 15 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 16 372,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 006 372,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  43 m²

 • Bruksareal:

  43 m²

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  1

 • Byggeår:

  20212

 • Gårdsnummer:

  1

 • Bruksnummer:

  3761

 • Finnkode:

  212986266

 • Sist endret:

  15.04.2021 12:58

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 76%

  eier sin egen bolig

 • 14%

  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

 • 75%

  har bolig mellom 60-120 kvm

 • 78%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 42%

  er gift

SE MER DETALJERT STATISTIKK
LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Salg av kontraksposisjon

Dette prospektet beskriver salg av kontraktsposisjon for en konkret bolig under oppføring. Ny selger overtar selgers (førstegangskjøpers) rettigheter og plikter i henhold til opprinnelig kontrakt. Ved kjøp av kontraktsposisjon må hovedkontrakten overtas med alle rettigheter og plikter, herunder betalingsvilkår og lovpålagte garantier. Opprinnelig kontrakt regulerer alle forhold knyttet til leveransen av boligen. Det forutsetter at kjøper grundig har gjennomgått den opprinnelige kjøpekontrakten, før bud inngis. Handelen reguleres av kjøpekontrakt som inngås etter at kjøpstilbud på kontraktposisjonen er akseptert. Det tas forbehold om at utbygger aksepterer transport av opprinnelig kontrakt og at garantistiller godkjenner transport av garantien/e. Eventuelle forbehold som kjøper har tatt skal være avklart. Dersom det er forbehold i opprinnelige kontrakten som ikke er hevet ved inngåelse av kontrakt på kontraktsposisjonen, og utbygger gjør gjeldende ett eller flere av disse med den følge at opprinnelig kontrakt bortfaller, vil også kontrakten bortfalle. Eventuelle innbetalte midler tilbakebetales tillagt den til enhver tid gjeldende rente på klientkonto. I tilfeller hvor det oppstår mangler eller forsinkelser i forhold til opprinnelig kontrakt, eller overlevering er av en slik art at kontrakten heves, vil kjøper kunne ha krav på tilbakebetaling av vederlaget som er betalt til selger i hovedkontrakten (utbygger), men ikke kjøpesummen for kontraktsposisjonen som er betalt til videreselgeren (førstegangskjøperen). Det vil ikke være anledning til å endre på kontraktsvilkårene i den opprinnelige kontrakt med mindre entreprenøren aksepterer å reforhandle kontraktsvilkårene. Det gjøres oppmerksom på at transport av kjøpekontrakt og lovpålagte garantier kan være betinget av samtykke fra utbygger og garantist, jfr. hovedkontrakten. Det gjøres særskilt oppmerksom på at garantier etter bustadoppføringslova § 12 og § 47 er begrenset til opprinnelig kjøpesum iht hovedkontrakt og omfatter følgelig ikke evt. kjøpesum for kontraktsposisjonen. Skulle noe virke uklart - kontakt megler.
Beskrivelsen er utarbeidet som en orientering om byggets viktigste bestanddeler og funksjoner. Dersom det for prosjektet forekommer avvik mellom prospekt, plantegninger og leveransebeskrivelse, er det denne leveransebeskrivelsen som er gjeldende. Utbygger har rett til å foreta endringer som er hensiktsmessige eller nødvendige (eksempelvis offentlige krav) uten at den generelle standarden forringes. Mindre endringer av de oppgitte arealene kan forekomme da detaljprosjekteringen kan medføre endringer ved fremføring av tekniske anlegg (vann, varme og ventilasjon). Alle tekniske anlegg og fremføringer til disse vil ikke være inntegnet i kontraktstegningene. Utbygger sørger for at endelig plassering er hensiktsmessig ut fra byggets helhetlige utforming. Endelig plassering av sjakter for elektriske føringer, rør og ventilasjonsanlegg kan bli endret i forhold til kontrakttegningens plassering etter detaljprosjekteringen.
Prospekt, nettpresentasjoner og annet materiell som tegningsmateriell etc. kan vise elementer som ikke inngår i utbyggers leveranse. Eksempler på dette kan være møblering, fargevalg/ fargesetting, dør- og vindusform, bygningsmessige detaljer i fasader og fellesareal, materialvalg, beplantning m.m. Det presiseres spesielt at kjøkken leveres etter egen kjøkkentegning.
Det kan forekomme mindre endringer i plassering av vinduer, dører m.m. i den enkelte leilighet som følge av konstruksjonsmessige hensyn, og for å sikre uforutsette detaljer av teknisk art som er nødvendig for leilighetens og byggets funksjoner. Det tas forbehold om trykkfeil. Prosjektet vil bli organisert som et sameie med selveierleiligheter.

Innhold

To-roms selveierleilighet som inneholder følgende:
Gang, bad, stue, kjøkken og soverom

Standard

Felles inngang og trapperom
Det er en hovedinngang og 2 bi-innganger med trappesjakt. Det er heis i to av trapperommene som går til alle etasjer samt P-kjeller. Trapper er utført i betong. For øvrig leveres vegger, samt undersiden av trappeløp og repoer i malt betong eller sparklet og malt gips. Gulv i felles trapperom og trapper leveres med fliser eller malt betong. Det monteres innvendige postkasser med navneskilt hensiktsmessig plassert i trappegangen. Ved hovedinngangen monteres ringeklokketablå og callinganlegg med TV skjerm fra hver leilighet. Dørlåsen kan fjernbetjenes fra leilighetene. Ved hver leilighets inngangsdør leveres ringeklokke. Hovedinngangsdør med "dørkikkert" leveres i malt utførelse fra fabrikk. Alle dører leveres ihht gjeldende forskrifter for brann og lyd.
Utomhusarbeider
Alle hageanlegg og fellesområder vil bli opparbeidet. Utvendig veier og P-plasser etableres med asfaltdekke. Det blir kantstein i overgang mellom grøntområde og asfalterte veier. Utomhusplanen er veiledende og ikke ferdig detaljert fra utbyggeren. Endringer vil kunne forekomme i forbindelse med detaljprosjektering. Adkomst til innganger vil ha fast dekke. Det vil bli opparbeidet lekeplass og grillplass på privat tun. Opparbeidelse av utomhus områdene vil foregå på egnet årstid. Endelig ferdigstillelse av utomhus arealer kan bli utsatt og utført når årstiden tillater det.
Sportsboder
Hver leilighet får tildelt bruksrett til 1 stk. sportsbod i parkeringskjelleren. Bodene leveres med minimum 2 meter høye nettingvegger og dør for hengelås. En standard sportsbod som følger leiligheten er minimum 5 m2. Stikkontakt i boden, kan bestilles som en del av tilvalget.
Miljøstasjon
Det vil bli opparbeidet en miljøstasjon med nedfelte avfallsdunker for sortering iht. kommunens krav.
Innvending behandling
Himlinger
Himlinger leveres hovedsakelig som sparklet og malte gipsplater. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger, som helt eller delvis nedforede platehimlinger, fortrinnsvis i entré, bad og over kjøkkenskap. Innkassinger vil ha den samme overflatebehandling som øvrige overflater.
Gulv
Gulv på bad leveres med fliser, vaskerom og wc leveres med belegg eller flis. Boder leveres med belegg eller parkett. Alle øvrige rom leveres gulv som 3-stavs hvitpigmentert eikeparkett.
Vegger
På bad leveres vegger med rektangulære fliser. Øvrige vegger sparkles og males i lyse farger/ hvit i alle rom. For ønsker om avvikende farger og materialvalg henvises det til tilvalgsmøter.
Kjøkken
Det er medregnet kjøkkeninnredning fra anerkjent produsent, med hvite profilerte eller glatte fronter og moduler iht. plantegninger. Benkeplate inkl. oppvaskkum med ettgreps blandebatteri. Det leveres integrerte hvitevarer fra anerkjent produsent med oppvaskmaskin, komfyr og induksjons koketopp. Det settes av plass til kjøl/frys. Avtrekkshette over koketopp leveres. Det er ikke anledning til å flytte på ventilasjon eller avløp og vanntilførsel. For hver leilighetstype vil det bli utarbeidet standard kjøkkentegning fra kjøkkenleverandør. Kjøpere vil kunne få muligheter for individuell tilpassing og velge design på innredning med valgte kjøkkenleverandør for prosjektet innenfor gitte frister.
Bad
Det leveres plassbygd baderom. Dette består av et servantskap, servant med ettgreps servantbatteri, speil og lyslist med stikkontakt. Bredden varierer mellom baderommene. I tillegg monteres dusjbatteri og dusjvegger av glass. Det leveres veggmontert klosett i hvitt porselen. Det kan forekomme terskel/ nivåforskjell mellom bad og tilliggende rom.
Garderobe
Det leveres tom skyvedørsgarderobe i entre for plassering av ventilasjonsaggregat i de leiligheter som ikke har bod. I 2-roms leiligheter er ventilasjonsaggregat plassert over komfyr. Øvrig garderobe leveres ikke, men kan bestilles som tilvalg.
Innvendige dører
Innvendige dører leveres med glatte eller profilerte dørblad, med karmer og glatte gerikter i hvit utførelse og synlige spikerhull. Dørvridere leveres i blank eller børstet utførelse.
Vinduer / balkongdører
Det leveres trevinduer og balkongdører med utvendig aluminiumskledning og energiglass.
Listverk
I rom med parkett monteres gulvlist i eik med samme uttrykk som gulv. Belistning mot betongvegg monteres med skruer. Innvendige dørkarmer og vindusposter belistes med glatte gerikter i hvitmalt utførelse og med synlige spikerhull. Overgang mellom vegg og tak leveres uten lister.
Elektrisk
Leilighetene leveres hovedsakelig med skjult elektrisk anlegg, med unntak av enkelte punkter og anlegg på lydvegger / betongvegger som stedvis får åpent anlegg. For lyspunkter i himlinger monteres stikkontakt i overgang tak/vegg. Det vil bli montert 1 stk. dobbel stikkontakt forberedt for vaskemaskin og tørketrommel. Det leveres stikkontakter og lampepunkt i alle rom iht. forskrift NEK400. Under overskap på kjøkken, på bad og i boden leveres standard lysarmatur/ lyslist.
På terrasse / uteplass leveres lys på vegg, samt et dobbelt stikk på vegg.
Det kan leveres smarthusløsning som tilvalg, -hvor lys og oppvarming kan styres fra en applikasjon.
Sanitær
Komplett utvendig og innvendig sanitærarbeider leveres ihht. forskrift. Hovedstoppekran leveres i hver leilighet, og monteres enten i kjøkkenskap eller på vaskerom/bad. Det monteres opplegg for vaskemaskin på bad, vaskerom eller bod, som anvist på tegning. Vaskemaskin følger ikke leveransen.
Ventilasjon
Hver leilighet utstyres med separat balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning. Aggregatet plasseres i bod eller entre. For 2-roms leiligheter plasseres aggregat over komfyr.
Tv/data
For TV- og datatilgang leveres 1 stk uttak med plassering fastsatt av utbygger. Utbygger vil innhente samlet tilbud for prosjektet og gjøre avtale med signalleverandør.
Brannslukningsutstyr
Det leveres brannslukningsutstyr iht. forskrifter: 1 stk. brannslukningsapparat eller brannslange i hver leilighet. Det leveres også 1-2 røykvarslere pr. leilighet avhengig av planløsning og leilighetsstørrelse.
Tilvalgsmuligheter
Utover de tilvalgsmuligheter som er beskrevet i prospektet, vil det bli gitt mulighet for individuell tilpassing og tilvalg. Tilvalgene gjelder overflater, enkelte veggplasseringer, fargevalg m.m. Selger vil i god tid før innredningsarbeidene starter utarbeide en tilvalgsmeny hvor priser og frister for beslutninger vil fremkomme. Det tas forbehold om at tilvalgsmulighetene vil bli begrenset etter som arbeidene skrider frem på byggeplassen. Det vil ikke være anledning til å trekke ut leveranser eller benytte annen leverandør enn hva utbygger har engasjert i prosjektet, og som har offentlige myndigheters godkjennelse til å arbeide med prosjektet. Det er ikke anledning til å flytte på ventilasjon, elektriske installasjoner eller vann og avløpsopplegg.

Entré

Romslig entré i forhold til leilighetens størrelse, med god plass til klesoppbevaring.

Stue

Leilighten har med sin spennende utførelse en trekantformet sue/kjøkken løsning. Det er gode vindusflater og utgang til terrassen fra stuen.

Kjøkken

Det er medregnet kjøkkeninnredning fra anerkjent produsent, med hvite profilerte eller glatte fronter og moduler iht. plantegninger. Benkeplate inkl. oppvaskkum med ettgreps blandebatteri. Det leveres integrerte hvitevarer fra anerkjent produsent med oppvaskmaskin, komfyr og induksjons koketopp. Det settes av plass til kjøl/frys. Avtrekkshette over koketopp leveres. Det er ikke anledning til å flytte på ventilasjon eller avløp og vanntilførsel. For hver leilighetstype vil det bli utarbeidet standard kjøkkentegning fra kjøkkenleverandør. Kjøpere vil kunne få muligheter for individuell tilpassing og velge design på innredning med valgte kjøkkenleverandør for prosjektet innenfor gitte frister.

Bad

Det leveres plassbygd baderom. Dette består av et servantskap, servant med ettgreps servantbatteri, speil og lyslist med stikkontakt. Bredden varierer mellom baderommene. I tillegg monteres dusjbatteri og dusjvegger av glass. Det leveres veggmontert klosett i hvitt porselen. Det kan forekomme terskel/ nivåforskjell mellom bad og tilliggende rom

Terrasse

Stor terrasse på bakkeplan på hele 26 m² med gode solforhold på formiddagen. Uteplassen leder videre vei ut i atriumet mellom bebyggelsene.

Soverom

Leiligheten har et soverom av god størrelse med plass til både dobbeltseng og klesoppbevaring.

Beliggenhet

I det historiske kanalområdet som vokste frem etter at kanalen og broen sto ferdig i 1855, utviklet Jeløya seg videre som et attraktivt og sentralt sted å bo. På folkemunne blir Jeløya omtalt som Oslofjordens perle og har blitt et populært område for rekreasjon.
I flere generasjoner har Sjøbadet gitt mange «mosseungdommer» lyse sommerminner herfra. Alle som kjenner Moss vet at om sommeren blir dette et område med yrende liv av besøkende båtturister og lokale mossinger. Det er ikke bare behagelig å bo i GV2 med god tilgang til sjø, naturopplevelsene utover mot Reiertangen og Jeløys kjente kulturtilbud. Det er også praktisk. Foruten matbutikk i bygningen du bor, ligger Kiwi i Sjøgata og REMA ved kanalen bare minutter unna. Det samme gjelder for den gode kjøttforretningen Ertnes og Jeløy Fisk og Vilt ved kanalen.
Til Moss Amfi tar det bare rundt fem minutter med bil eller om du velger å gå gjennom byen på 15 minutter. I nærmiljøet ditt, rett nede i Sjøgata ligger ditt eget lokale treningsstudio, Lasses gym. Et personlig og hyggelig treningssted som kundene anbefaler- og der et sunt miljø vektlegges. Ett minutt unna, også i Sjøgata, ligger den lokale og nesten legendariske Mors Café. Her kan du stikke innom for nybakt brød, hjemmelagde kaker og verdens
beste kaffe - som de selv sier. Med nybygde Glassverket barnehage kan det ikke bli enklere å hente og levere om du har behov for det. Hoppern
ungdomsskole på Jeløy fremstår nå som splitter ny og ligger 1,3 kilometer unna. Til Jeløy barneskole tar det ca. 20 minutter å gå, mens Ramberg skole ligger to kilometer unna.

Oppgjør

Det forutsettes at en delinnbetaling på kr. 100 000,-  ved transport av garanti siden det er innbetalt et tilsvarende beløp av kjøper 1.
Innbetales ved kontraktsinngåelse til meglers klientkonto for prosjektet. Delinnbetaling fra kjøper forutsetter at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 12. Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet kjøper. Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for delinnbetalingen.
Hovedoppgjør (rest kjøpesum og omkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest èn uke før overtagelse av eierseksjonen. Forsinkes betaling medmer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for øvrige avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av eiendommen.
1: Kontant ved kontraktsignering del av opprinnelig kjøpesum kr. 100 000,-
2: Betaling i forkant av overtagelse (resterende kjøpesum og omkostninger ihht. kjøpekontrakt (pluss evt. tilvalg): Kr. 2 971 342,-
Total innbetaling 1. og 2.: kr. 3 041 372,-
Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt.  mistenkelige transaksjoner.

Felleskostnader

1 747 pr. mnd.
Eiendommen skal sammenføyes og seksjoneres, og hver kjøper eier en ideell del av tomten, med tilhørende vei.
Størrelsen på fellesutgiftene er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke eierseksjonssameiets ordinære driftsutgifter og avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer.
Selger anslår - ut fra erfaringstall i tilsvarende utbygginger - at felleskostnadene for de enkelte seksjonseiere som fordeles etter areal vil ligge på ca. kr. 27,- pr. kvm BRA pr. måned. I tillegg vil det påløpe kr. 580,- pr mnd pr. enhet. Forbruk av varme til oppvarming og varmt vann i leilighetene er inkludert i de stipulerte felleskostnader.
Det må påregnes månedlige felleskostnader til parkeringsplass. Kostnaden er stipulert til ca. kr. 150,- for parkeringsplass pr. måned. Beløpet inkluderer ikke kostnad til lading av elbil.
Det forutsettes at kjøper betaler en oppstartskapital på kr. 5.000,- til sameiet. Oppstartskapital blir overført til forretningsfører når sameiet er etablert og oppgjørsmegler har fått utbetalingsanvisning av sameiets styre. Beløpet er å anse som innskuddskapital til sameiet som ikke tilbakebetales.
Kjøper er likevel innforstått med at de ovenfor stipulerte felleskostnadsnivåer kun er anslag og det er de kostnader som faktisk påløper til enhver tid som kommer til fordeling, uavhengig av om disse er lavere eller høyere enn dette anslaget.
Det gjøres oppmerksom på at sameiet får legalpanterett i seksjonen tilsvarende folketrygdens grunnbeløp for felleskostnader, samt andre krav som skriver seg fra sameieforholdet.

Løpende kostnader

Det er eiendomsskatt i Moss kommune. Skattegrunnlaget er ikke fastsatt på nåværende tidspunkt og fastsettes av kommunen.
Eiendomsskatt kommer i tillegg til de månedlige fellesutgiftene, fordelt over 6 terminer.

Boligens areal

Primærrom: 43 kvm, Bruksareal: 43 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 43 m².
Primærrom: 43 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adkomst

Prosjeket har svært sentral beliggenhet rett over kanalbroen, med gangavstand til alle fasiliteter.

Tomt

Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Det medfølger ikke egen parkeringsplass til leiligheten.

Byggemåte

Bygget oppføres med bærekonstruksjoner av stål og betong. Etasjeskillene er i betong og/eller betongelementer. Fasadene bygges opp som isolerte bindingsverksvegger, hovedsakelig kledd med plater eller puss. På mindre deler kan det bli benyttet betong og/eller kledning av tre. Terrasse og balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon. Mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne forekomme på gulvflaten etter regnvær. Drypp fra overliggende balkong og rekkverk må påregnes ved regnvær. Utvendige rekkverk blir utført med spiler eller glass. Balkonger får gulv utført i betong som standard. Terrasser på bakkeplan/takterrasser får betong, trelemmer eller heller som standard. Innvendige vegger bygges med tre- eller stålstendere som kles med gipsplater. Vegger mellom leiligheter, mot fellesarealer og mot heissjakt oppføres hovedsakelig i betong eller lydisolerte og brannsikre gipsvegger.

Ferdigattest / brukstillatelse

Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest. Kjøper aksepterer imidlertid at dersom overtagelse gjennomføres i vinterhalvåret, slik at utomhusarbeider ikke kan ferdigstilles, kan utbygger kreve at overtagelse skjer på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse. Dette forutsetter at kommunen har utstedt slik midlertidig brukstillatelse og at det kun gjenstår utomhusarbeider.
Ferdigattest vil i disse tilfeller bli rekvirert av utbygger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen  som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeider. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav.

Barnehage / skole i området

Se vedlagte nabolagsprofil for nærme informasjon

Adgang til utleie

Boligen kan fritt leies ut.

Oppvarming

For effektiv og kostnadsbesparende oppvarming tilknyttes alle leilighetene et sentralt varmepumpeanlegg med fjernvarme basert på vann til vann. Alle leilighetene vil få vannbåren gulvvarme med egen termostat til hvert rom. Boder og soverom får ikke gulvvarme. Varmtvann til husholdning oppvarmes med fjernvarme og levers fra egen energisentral. Det installeres energimåler for hver leilighet

Energimerking

Leilighetene vil få minst energiklasse C. Endelig energiattest vil foreligge til overtagelse.
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten..

Formuesverdi

Ligningsverdi er pt. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 30 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 70 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.

Regulering

I henhold til informasjon fra Moss kommune datert 23.04.2019 omfattes eiendommen av reguleringsplan under arbeid Glassverket BKB07, status planlegging igangsatt med plannr.404. Reguleringsplan Glassverket med formål kombinert bebyggelse og anleggsformål, gatetun, parkeringsplasser, annen veigrunn/grøntareal, kjørevei og øvrige kommunaltekniske anlegg, vedtatt 20.06.2016 med plannr.366. Eiendommen omfattes i tillegg av kommunedelplan Sentrumsplan Moss med plannr.363 og kommuneplan KP0104 med formål vei nåværende, kombinert bebyggelse og anleggsformål nåværende og fremtidig, vedtatt 15.06.2015 og 20.06.2011. Eiendommen ligger i gul og rød støysone iht. T-1442. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

For mer informasjon om erklæringer, ta kontakt med megler. For ytterligere informasjon ang. servitutter på hovedbruket, ta kontakt med megler.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og kloakk. Det blir private stikkledninger ut til offentlig nett. Utbygger dekker kostnadene ved tilknytning.

Selgers forbehold

Følgende er et utdrag fra prosjektets opprinnelige salgsoppgave:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.
Selger skal utfisjonere boligdelen til et eget selskap. Det utfisjonerte selskapet vil da overta som kjøpers kontraktspart og være selger av prosjektet og vil følgelig stå ansvarlig for oppfyllelse av selgers forpliktelser iht. inngått kjøpekontrakt. Kjøper er kjent med og aksepterer dette.
Selger forbeholder seg retten til å endre prisene for usolgte enheter uten forutgående varsel. Prislisten kan derfor bli erstattet av en senere utgave.
Boligen selges på prosjekteringsstadiet og selger forbeholder seg derfor retten til uten forutgående varsel å gjøre mindre endringer som er hensiktsmessige og nødvendige for gjennomføringen av prosjektet.
Vindusplasseringen og - størrelser i den enkelte bolig kan avvike noe fra tegninger og skisser i salgsmateriellet.
Det gjøres oppmerksom på at sjakter og føringsveier for VA installasjoner, ventilasjon og elektro ikke er inntegnet. Påforing/innkassing på vegger/ himlinger må påregnes og rommenes utforming kan bli noe endret som følge av dette.
I nyoppførte boliger forventes i noen grad svinn og krymping av materialer. Selger er ikke ansvarlig for slike forhold.
Det kan forekomme mindre avvik i tomtens størrelse hva gjelder eksklusiv bruksrett til fellesarealer eller seksjonens tilleggsareal.
Ovennevnte endringer/avvik gir ikke kjøper rett til prisavslag/erstatning. Det gjøres oppmerksom på at tegninger, planer, skisser og bilder i salgsoppgaven kun er av illustrativ karakter og kan inneholde innredning og tilbehør mv. som ikke inngår i avtalen. Opplysninger gitt i leveransebeskrivelsen er gjeldende.
Leilighetens areal fremgår av salgdokumentasjonen som er vedlagt i denne avtale. Arealene er oppgitt som bruksareal og primærrom (BRA og P-ROM) i henhold til NS 3940. Det endelige arealet kan erfaringsmessig avvike noe fra det omtrentlige areal som er angitt under salgsgrunnlaget. Slike mindre justeringer i arealene skal ikke gi noen av partene rett til å kreve hhv tilleggsvederlag eller avslag i prisen. Med mindre justeringer menes endringer inntil +/-5%.
Det gjøres oppmerksom på at boligene leveres i byggrengjort stand ved overtagelse

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til maleng@meglergaarden.no eller SMS: 97 71 95 59 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Eiendommen skal være klar for overtagelse 3/4 kvartal 2021. Nærmere informasjon om endelig ferdigstillelse vil bli opplyst med ca. 10 ukers skriftlig varsel. Eventuell forsinkelse i forhold til varslet tremåneders periode for overtagelse samt endelig overtagelsesdato vil kunne gir kjøper krav på dagmulkt iht. bustadoppføringslovens regler. Forsinkelse i forhold til antatt overtagelse gir normalt ikke krav på dagmulkt. Ved overtagelse skal det foreligge ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse. I tilfeller hvor det overleveres på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse, vil ferdigattest bli rekvirert av selger når alle arbeider er fullført. Kjøper vil være berettiget til å holde tilbake en forholdsmessig del av kjøpesummen som sikkerhet for selgers oppfyllelse av gjenstående arbeider, herunder utstedelse av ferdigattest. Ved enhver overtagelse opphører et eventuelt dagmulktkrav. Overtagelse og oppgjør gjennomføres på bakgrunn av midlertidig brukstillatelse. Kjøper aksepterer at ikke alt av felles areal er ferdig før alle trinn i prosjektet ferdigstilles som vil ta flere år.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Kjøpsbetingelser

Kjøpesummen betales i 2 terminer :
1. Kr. 100.000,- innbetales til meglers klientkonto så snart garanti jf. Bustadoppføringslova § 12 er stilt og Kjøper har mottatt faktura. Delinnbetalingen må være fri egenkapital, dvs. at det ikke kan tas pant i kjøpt eiendom for dette beløpet. Megler fakturerer Kjøper for beløpet.
2. Resterende del av kjøpesummen samt omkostninger og evt. tilvalg-/endringsbestillinger betales uoppfordret og må være disponibel på meglers klientkonto senest 2 virkedager før overtagelse.
Innbetalt beløp sikres på klientkonto eller mot bankgaranti. Påløpte renter tilfaller Kjøper frem til skjøte er tinglyst på Kjøper, med mindre Selger får disposisjonsretten over beløpet som en følge av at det stilles garanti medhold av buofl. § 47. Kjøper er ikke forpliktet til å betale noen del av kontraktssummen eller tilvalg-/endringsbestillinger før selgeren har stilt sikkerhet, jf. buofl. § 12.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Garantistiller

Navn: Matrix Insurance
Beløp: kr.124.500,-

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.
(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

Det er ingen forkjøpsrett.

Adresse og matrikkel

Resalg Glassverket 2 leil.201, 1515, Moss, Gnr. 1 bnr. 3761 i Moss kommune

Eier

Thi Hong Hanh Tran

Oppdragsnummer

92-21-0071

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Krogsveen sine standard transportkontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Verdivurdering