Moss , Slalåmbakken 3G

Slalåmbakken / Moss - Lys og flott gjennomgående 4-roms andelsleilighet i 2. etasje - to balkonger med gode solforhold!

3 300 000

 • Prisantydning:

  3 300 000,-

 • Totalpris:

  3 308 012

 • Ligningsverdi:

  685 851,-

Beregnet totalkostnad: 3 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) 202,- (Pantattest kjøper) 480,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk) 480,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk) -------------------------------------------------------- 8 012,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 308 012,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Borettslag

 • Primærrom:

  92 m²

 • Bruksareal:

  94 m²

 • Bruttoareal:

  104 m²

 • Etasje:

  2

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  1970

 • Gårdsnummer:

  3

 • Bruksnummer:

  1496

 • Energimerking:

  E

 • Finnkode:

  212400582

 • Sist endret:

  13.04.2021 15:00

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 93%

  eier sin egen bolig

 • 33%

  av eiendommene har pris mellom kr. 1 mill-2,5 mill

 • 90%

  har bolig mellom 60-120 kvm

 • 86%

  av boligene er eldre enn 20 år

 • 23%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK

Beskrivelse

Meglergaarden har gleden av å presentere en svært innbydene 4-roms andelsleilighet på Gjerrebogen.
- Ingen fellesgjeld og lave felleskostnader
- God og effektiv planløsning
- Nytt bad og kjøkken i 2015
- Nyoppusset overflater i 2015
- Usjenert beliggenhet
- Kort vei til turområder, skole, barnehage og Mosseporten kjøpesenter

Innhold

4 - roms andelsleilighet som inneholder følgende:
Entré, stue og kjøkken hvor begge har utgang til hver sin balkong, 3 soverom og bad.

Standard

Velkommen til Slalåmbakken 3G!
En strøken 4-roms andelsleilighet beliggende på Gjerrebogen i et barnevennlig og veletablert boligområde, ved et av de større høydedragene øst for sentrumskjernen av Moss. Her har du kort avstand til barnehager, skoler, shopping fasiliteter, offentlig kommunikasjon og E6 som tar deg i retning nord og sør.
Leiligheten ble oppført i 1970, og leiligheten holder en gjennomgående god standard. Leiligheten ble pusset opp i 2015 med blant annet nye overflater, kjøkken og bad. Planløsningen er innholdsrik og inneholder gang, 3 soverom, kjøkken, spisestue, stue og bad. Både fra kjøkkenet og stuen er det utgang til hver sin balkong som resulterer i både morgen- og kveldssol. Leiligheten disponerer i tillegg en bod i underetasje oppmålt til ca. 3 kvm.

Entré

Leiligheten ligger i 2.etasje og har adkomst via felles trappegang. Det er praktisk med porttelefon til leiligheten. Innenfor døren kommer du til gangen der du har anledning til å henge fra deg yttertøy. Tilknyttet gangen er det en praktisk garderobeløsning.

Stue

Lys og romslig stue og spisestue med lyse overflater. Dette blir naturlig boligens sosiale sone, og har god plass til sofagruppe og spisebord. Her kan du invitere nære og kjære til selskap. De store vindusflatene gir rommet godt med naturlig lys. Fra stuen er det utgang til en vest-vendt balkong på ca. 15 kvm. Her kan du nyte ettermiddags- og kveldssolen med fantastisk utsikt.

Kjøkken

Flott og deikat kjøkkeninnredning fra IKEA fra 2015 med lyse profilerte fronter. Benkeplate er laminat, nedsenket oppvaskkum av rustfritt stål med ett-greps armatur. Fliser på vegg over kjøkkenbenk, benkeskapbelysning og stikkontakter over kjøkkenbenk. Stekeovn fra Elektrolux, kjøleskap fra Samsung og oppvaskmaskin fra IKEA. Ventilator med mekanisk avtrekk montert i overskap. Det er god plass til et frokostbord på kjøkkenet. Luksus i hverdagen med utgang fra kjøkkenet til øst-vendt balkong på ca 10,5 kvm - hvor du kan nyte morgenkaffen før du starter på dagens avtaler.

Bad

Flott, delikat bad fra 2015. Det er flislagte gulv med varme og nedsenket himling med downlights. Vegghengt servantinnredning med slette fronter.
Heldekkende servant med ett-greps armatur og speil med belysning og stikkontakt montert på vegg over servant. Dusjhjørne med skyvedører av glass og dusjarmatur tilkoblet hånddusj. Frittstående badekar med to-greps armatur tilkoblet hånddusj og vegghengt toalett.

Balkong

Leiligheten har to flotte balkonger som gir deg både morgen-og kveldssol. Utgang fra stue til vest-vendt balkong på ca 15 m2. Gulvflate av betong belagt med terrassebord. Rekkverk av metall og fasadeplater. Elektrisk markise montert i himling. Utgang fra kjøkken til øst-vendt balkong på ca 10,5 m2. Gulvflate av betong belagt med balkonggress. Rekkverk av metall og fasadeplater.

Uteareal

Felles tomt for borettslaget opparbeidet med asfalterte og steinlagte internveier, gressplen, trær, prydbusker og diverse beplantning. Sittegrupper, sykkelparkering og lekeapparater.

Soverom

Leiligheten har 3 soverom av god størrelse. Hovedsoverommet innehar skyvedørsgarderobe, og de to andre innehar plassbygde garderobeskap. Soverom 2 og 3 egner seg godt som barnerom/gjesterom/kontor.

Beliggenhet

Slalåmbakken er et etablert område med nærhet til det meste.
Det er beliggende ved et av de større høydedragene øst for sentrumskjernen av Moss og har av den grunn et luftig og åpent preg. Den turglade kan snøre på seg joggeskoene for frisk luft i lungene i populære Mossemarka. Snøen setter ingen stopper for aktivitetsnivået, da marka kan by på flotte skispor gjennom skogen.
Dersom det er ønskelig med en shoppingrunde, ligger Mosseporten kjøpesenter i gangavstand. Moss sentrum ligger også en kort kjøretur unna. Eller hva med å spasere via fine turstier gjennom Nesparken til byens sentrum. Der finner du mer eller mindre alt du trenger, shopping, museum, kino, cafeer, etc.
Fra leiligheten er det kort vei til skoler og barnehage.
Nærbutikken ligger en liten gåtur unna.
Gode bussforbindelser eller ca. 15. min gange til Moss sentrum på turstier via Nesparken.
Sentrum byr på de fleste sentrumsfasiliteter og jernbanestasjon med gode forbindelser i nord- og sydgående retning. Toget bruker ca. 40 min. til Oslo S. Enkel forbindelse til Vestfold via ferje Moss-Horten. Med bil tar det bare et par minutter ut til E6, og Oslo eller Sverige nås på ca. 40 minutter.

Felleskostnader

Felleskostnader:
Kr. 2 667,- pr. mnd.
Felleskostnadene inkluderer bl.a.; Årsavgift TV, utv. forsikring, forr.fører, kommunale avgifter og div. utvendig vedlikehold.

Andel formue

8 182,-

Borettslag

Borettslaget Gjerrebogen 1 Borettslag org.nr. 948590182, består av 468 andelsleiligheter.
Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig. Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei

Forsikring

Gjensidige Forsikring ASA
Polisenummer: 82371238

Vedtekter / husordensregler

I følge vedtektene er det krav om styregodkjennelse av ny eier.
Vedtektene og husordensreglene følger som vedlegg.
Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og /eller generalforsamling.

Husdyrhold

Det er forbudt å holde dyr uten spesiell skriftlig tillatelse fra styret. Innflyttning med dyr må ikke skje før styrets avgjørelse av søknaden foreligger. Evt. Tillatelse kan tilbakekalles dersom dyret er til sjenanse for de øvrige leiebeboere eller medfører ulempe for borettslaget.

Boligens areal

Primærrom: 92 kvm, Bruksareal: 94 kvm, Bruttoareal: 104 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 94 m².
Primærrom: 92 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: 
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Tomt

Eierform: Fellestomt
Fellestomt på tilsammen 127 578,1 kvm. Tomten disponeres av borettslaget i fellesskap.
Tomten er pent opparbeidet med plener, lekearealer og busker/hekker

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass på felles parkeringsområde. Mulighet for parkeringsplass i garasjeanlegg etter søknad.

Byggemåte

Se vedlagte boligsalgsrapport avholdt av Lars Petter Ausland i Anticimex AS, med rapportdato 01.03.21  for teknisk beskrivelse av eiendommen.
Boligbygg over 5 etasjer samt underetasje. Støpt plate på mark. Grunnmur og skillende dekker i hovedsak av betong og stålkonstruksjoner.
Utvendige fasader forblendet med liggende trepanel samt felter med betong og murkonstruksjoner. Tilnærmet flat takkonstruksjon tekket med
papp/membran (taket er ikke besiktiget).
TG2 er gitt på følgende punkter i tilstandsrapporten:
- Bad: lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales.
- Varmtvannsbereder: bereder er ikke inspisert grunnet redusert tilkomst.
- Vinduer: bærer preg av eldre dato.
- Balkongdør/skyvedør: er av eldre dato.
Ved ytterligere informasjon vedrørende byggemåte henvises det til ovennevnte dokument som er inntatt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 10.02.1970 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.
I saker hvor det er innhentet midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 01.01.1998, vil det ikke bli krevd at ferdigattest innhentes i ettertid for å få nødvendig avslutning av byggesaken. Forutsetningen er at byggetiltaket er omsøkt og godkjent av bygningsmyndighetene, samt at det er oppført i samsvar med gitt tillatelse.

Barnehage / skole i området

1. - 7. trinn
Krapfoss skole
Anton Krogsvolds vei 4
Pb 175
1501 Moss
1. - 10. trinn
Verket skole
Osloveien 25
1534 Moss
1. - 10. trinn
Children International school
Moss Verk 1
1534 Moss
1. - 10. trinn
Stiftelsen Rudolf Steinerskolen Moss
Veverbakken 40
1536 Moss

Adgang til utleie

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 685 851 pr. 31.12.18
Formuesverdi som sekundærbolig kr. 2 469 065 pr. 31.12.18
Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).
Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligbebyggelse. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.
Kommuneplan: KP Moss 2011-2022
Formål: bebyggelse og anlegg
Vedtaksdato: 20.06.2011
Reguleringsplan: Gjerrebogen - del av Gjerrebogen
Formål: bolig
Vedtaksdato: 05.11.1968

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Ingen servitutter registrert på andelen spesielt.
Servitutter i grunn:
01.11.1978 Erklæring/avtale
23.04.1993 Bestemmelse om bebyggelse
30.10.2000 Erklæing/avtale
27/11/2007 Elektriske kraftlinjer
02.09.2015 Bestemmelse om adkomstrett

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett og privat vei.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger.
Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til johnsen@meglergaarden.no eller SMS: 99 12 60 50 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler.
For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal.  Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form.
Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.
Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers.
Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven.
Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Borettslagsmodellen innebærer at borettslaget eier eiendommen, mens andelseierne eier andeler i borettslaget, som gir andelseier borett til en bestemt bolig.
Andelseierne har ikke personlig ansvar for selskapets fellesgjeld, men boligselskapets løpende utgifter må dekkes av andelshaverne. Manglende innbetaling av fellesutgiftene som følge av andre andelshaveres mislighold, eller der boligselskapet sitter på fraflyttede og usolgte andeler, må dekkes av de øvrige andelseierne.
Borettslaget har dog lovbestemt pant for inntil 2 G i andelene.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Forkjøpsrett

De øvrige andelseiere i borettslaget og dernest øvrige medlemmer av boligbyggelag har forkjøpsrett til andelen.
Spørsmålet om å gjøre bruk av forkjøpsretten vil bli avklart når salgsvilkårene; pris og overtagelsestidspunkt, er fastsatt.
Person med (best) forkjøpsrett kan tre inn i bud gitt av andre eller i avtaler inngått med andre. Gebyr for benyttet forkjøpsrett er kr. 7.325,-

Adresse og matrikkel

Slalåmbakken 3G, 1598, Moss, Gnr. 3 bnr. 1496, andelsnr. 27 i Gjerrebogen 1 borettslaget med orgnr. 948590182 i Moss kommune.

Eier

Randi Trolltun

Oppdragsnummer

92-21-0051

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.
Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Verdivurdering