Moss , Papirhuset

Verket - Unikt boligprosjekt i urbane omgivelser med kvaliteter utenom det vanlige! Kun 3 igjen! Flytt inn i høst!

7 500 000 - 8 950 000

Visninger

 • 2 oktober / søndag

  13:00 - 14:00

 • 9 oktober / søndag

  13:00 - 14:00

 • 16 oktober / søndag

  13:00 - 14:00

 • 23 oktober / søndag

  13:00 - 14:00

 • 30 oktober / søndag

  13:00 - 14:00

 • Totalpris:

  7 518 920 - 8 971 142,-

 • Fellesutgifter:

  4 608 - 5 136,-

 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Byggeår:

  2021

 • Gårdsnummer:

  3

 • Bruksnummer:

  4088

 • Finnkode:

  196781119

 • Sist endret:

  21.09.2022 12:44

NABOLAGSPROFIL FOR BYDEL

 • 82%

  eier sin egen bolig

 • 91%

  av eiendommene har pris over kr. 2,5 mill

 • 78%

  har bolig mellom 60-120 kvm

 • 89%

  av boligene er nyere enn 20 år

 • 17%

  er barnefamilier

SE MER DETALJERT STATISTIKK

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
306 3 3 105 m2 107 m2 8 300 000,-
606 3 6 105 m2 107 m2 8 950 000,-
701 3 7 96 m2 96 m2 7 500 000,-

Oppvarming

Leilighetene forsynes med varmtvann og vannbåren varme (gulvvarme) via det lokale fjernvarmenettet. Primært legges det vannbåren gulvvarme i alle rom med egen termostat til hvert rom/sone (bortsett fra bod).
Hver seksjon betaler månedlig a-konto, individuelt forbruk avregnes årlig. Medgått forbruk til fellesarealene fordeles på seksjonene etter brøk.

Beskrivelse

Unik arkitektur møter sjø, park og urban atmosfære. 34 topp moderne leiligheter fra 46 m2 -119 m2, over 7 etasjer, utgjør Höegh Eiendom sitt nye prestisjeprosjekt, Papirhuset. Bygget har en inntrukken fasade med «vinger» som er med på å skjerme leilighetene for eksponering. Variasjonen av vinger gir leilighetene individuell identitet og er med til å gi bygget et ekspressivt uttrykk som hverken gir tydelig retning eller bakside.

Har du drømt om et småbruk med robåt og samtidig kort vei til kafeer og kultur?
Og resten av verden? Har du kjent et økende behov for å bruke så kortreiste råvarer som mulig når du lager mat? Da er du ikke alene. Svært mange har behov for å både kjenne gleden av natur, skiftende årstider og vind i håret, samtidig som det er
vanskelig å gi avkall på butikker, lett tilgjengelig offentlig transport og kort vei til jobben. Det er kanskje en grunn til at "urban farming" er en trend som har spredd seg som ugress de siste årene, og stadig nye produkter og tjenester for hjemmedyrk-
ing og hjemmeproduksjon av mat har kommet på markedet. De nye leilighetene i Papirhuset på Verket får 2 minutters gange til stranden og båtbryggene, ett minutt til nærmeste restaurant og like kort vei opp på taket hvor du har tidenes fineste takhage med drivhus, utekjøkken og dyrkingsmuligheter for det meste du kan tenke deg. Og er du ikke så opptatt av dyrkingen, men ser muligheten for legendariske takhagefester i solnedgang - ja, da har du muligheten nå.

Organisering:
Papirhuset er planlagt organisert som et sameie etter eierseksjonsloven av 16. juni 2017. Det er utarbeidet et foreløpig utkast til sameievedtekter. Selger vil besørge fradeling av tomten og seksjonering av leiligheten før innflytting. Kjeller og deler av 1.etasje er planlagt organisert som fellesareal. Garasjeplass og/eller sportsbod kan ikke selges eller leies ut til andre utenfor boligsameiet.
Det tas forbehold om den endelige rettslige organiseringsform.

Forretningsfører:
Utbygger har på vegne av sameiet inngått avtale med Vansjø Boligbyggelag om forretningsførsel av sameiet de første 3 driftsår.

Parkering

Det bygges kjeller med oppstillingsplasser for bil, samt sportsboder og tekniske rom. Parkeringsplassene for beboerne og sportsboder ligger i tilknytning til et større parkeringsanlegg som vil strekke seg utenfor eiendommens grenser, og deler felles nedkjøring med Støperiet og Ankers hus. Leilighetene som selges med biloppstillingsplass tildeles plass ved overlevering av leiligheten.
Det fremkommer av prislisten hvilke leiligheter som får parkeringsplass. Det finnes noen få ekstra p-plasser som kan kjøpes til en pris av kr 350.000,- pr. stk.

Innhold

Leilighetene kommer i størrelser fra 46 til 119 kvm - alle med balkonger.
Prosjektet leveres med ca 400 kvm takhage til glede for alle beboerne. Her blir det opparbeidet arealer for lek og rekreasjon, samt dyrking og sosialt samvær.

Porttelefon/låssystem:
Det monteres ringetablå ved hovedinngangspartier og callinganlegg. Svarapparat med åpningsknapp monteres i hver leilighet. Videofunksjon kan bestilles som tilvalg. Ringeknapp utenfor hver inngangsdør. Hver enkel leilighet får systemnøkler (3 stk.) som passer til leilighet, hengelås i sportsbod og postkasse. Det vil være nøkkelfritt system (brikke) til ytterdører og dør mellom garasje og trapperom. Hver leilighet får egen åpner til garasjeport.

Boder:
Til hver leilighet følger det en sportsbod, i tilknytning til garasjeplan eller 1.etg. Dette er en uisolert bod bygd i system-bodvegg i netting og/eller tette plater uten overflatebehandling, dør leveres med hengelås på leilighetsnøkkel.

Standard

Utbygger har utviklet tre alternative stiler du kan velge mellom som en grunnpalett. Alle materialene er nøye utvalgt med tanke på kvalitet og balanse. Ut over dette vil det komme en lang rekke flere tilvalg på farger, fliser, gulv, kjøkken- og baderomsinnredning, sanitærutstyr og hvitevarer. Alt for at din nye bolig skal få romme din smak og ditt liv.
Velg mellom stilene:
NATUR - Varmt og innbydene (standardleveranse)
TIDLØS - Lyst og sømløst
INDUSTRIELL - Mørkt, røft og moderne
Kjøkkeninnredning leveres fra Drømmekjøkkenet - med integrerte hvitevarer fra Electrolux.
Baderomsinnredning leveres fra Drømmekjøkkenet med bredde på 60 eller 80cm ihht plantegning i prospektet.
Keramiske fliser på bad og wc fra Re-Micron.
Det leveres 14 mm eikeparkett som er hvitlasert i gang, stue, kjøkken, soverom og evt. bod.
Himling - hvitmalt himling uten synlige v-fuger. Ved nedforing blir det hvitmalte gipsplater.
Vegger - malt gips og betong.
Balkongdekke - leveres med terrassebord med rekkverk i glass.
For øvrige spesifikasjoner se leveransebeskrivelse.

Standard  BREEAM - Miljøsertifisert bolig
DET FØRSTE BOLIGPROSJEKTET I SITT SLAG I MOSS ET MILJØVENNLIG BYGG - TVERS I GJENNOM
Når man kjøper bolig, gir det en ekstra betryggende følelse å vite at alle materialer som er brukt i bygget holder en miljømessig høy standard. I tillegg er det godt å vite at selve byggeprosessen, infrastrukturen, areal og masse er håndtert på en måte hvor miljøhensynet har vært rettesnor - hele veien. BREEAM-NOR er en norsk tilpasning av BREEAM (British Research Establishment Environmental Assessment Method), og er en miljøsertifisering som har blitt Norges mest utbredte innenfor alle typer bygg. Formålet er å motivere til bærekraftig design og bygging i alle faser av et byggeprosjekt samt å redusere miljøpåvirkningen mest mulig. Et BREEAM-sertifisert bygg er oppført slik at miljøet er ivaretatt i alle ledd. Det fokuseres på 9 miljøområder i tillegg til innovasjon for å redusere miljøpåvirkningen. De aktuelle miljøområdene er ledelse og administrasjon,
helse og innemiljø, energibruk, transport, vann, materialer, avfall, arealbruk og økologi og forurensning. Kriteriene i BREEAM-NOR er stort sett strengere enn minstestandardene i byggeforskrifter og annet regelverk.
GRØNT LÅN?
Höegh Eiendom har som mål at Papirhuset skal miljøsertifiseres som "Very Good" av BREEAM-NOR. Boliger i denne klassen kvalifiserer til "grønt lån" med gode rentefordeler i flere banker!

Beliggenhet

De nye leilighetene i Papirhuset på Verket får ett minutts gange til stranden, ett minutt til nærmeste restaurant og like kort vei opp på taket hvor du finner over 400 kvm takhage med drivhus og dyrkingsmuligheter for det meste du kan tenke deg.
Å bo i Moss inviterer på alle måter til et aktivt liv. Her finner du det meste innen korte avstander. Moss sentrum har gode valgmuligheter for idrett og fritid.
Med Oslofjorden på den ene siden og Vansjø på den andre, er det nok av badeplasser, strender og fiskeplasser å velge mellom. Vansjø er et populært sted for ferskvannsfiske og har i tillegg perfekte forhold for kano eller kajakk - noe som rett og slett bare må
oppleves. På Verket finner du også egen småbåthavn med mange båtplasser for de som ønsker seg en deilig tur på fjorden.
Som beboer på Papirhuset får du tilgang til elsykler, som du fritt kan benytte deg av. Ved Mosseelva er det etablert en brygge for utsetting av kajakker. Foretrekker du friluftsliv i skogen, ligger Mossemarka like ved med både lysløyper, skihytte og sykkelterreng. Den Norske Turistforening har oppmerkede løyper i området som loser deg på kyststien forbi flere
fine rasteplasser direkte fra Verket. Her kan du gå til Røysåsen og nyte den fantastiske utsikten, eller til Molbekktjern for en frisk dukkert og en matbit på den flotte grillplassen.
Når det bygges på Verket, blir det lagt stor vekt på langsiktighet. Verket har gjennom historien hatt et yrende liv, og når det nå bygges en ny bydel, er vi opptatt av at det skal være rom for trivsel, både for beboere, besøkere, butikker og servicenæring. For det er folk som skaper liv.

Estimerte felleskostnader

Fellesutgifter vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles i henhold til vedtektene. Fellesutgifter for hver enkelt boenhet er foreløpig stipulert til ca. kr 48 pr. kvm BRA basert på erfaringstall fra forretningsfører, og inkluderer dekning
av offentlige avgifter/gebyrer for eks. renovasjon, snømåking m.m., stell av felles grøntområder, vedlikehold, strøm på fellesarealer, vannbåren gulvvarme og varmtvann, kabel-TV/bredbånd (grunnpakke), forretningsførsel, revisjon, bygningsforsikring, medlemskap
og bidrag til velforening, noe vedlikehold bygg etc. Endelige fellesutgifter er basert på hvilke tjenester som sameiet til slutt rekvirerer. Det vil normalt være høyere fellesutgifter per m2 BRA for små leiligheter enn store, da enkelte kostnader fordeles pr. seksjon (eksempelvis grunnpakke TV/bredbånd) mens andre fordeles pr. BRA. Utbygger har intet ansvar for nivået på månedlige
fellesutgifter. Driftskostnader for parkeringsplass i parkeringsanlegg er foreløpig stipulert til kr 300,- pr. måned pr. plass for første driftsår, og skal legges til felleskostnadene for de som disponerer plass i parkeringsanlegget. Endelige kostnader vil avhenge av de konkrete kostnader til drift og vedlikehold i det enkelte år.
Typiske kostnader som ikke er inkludert i felleskostnadene er eiendomsskatt, vann- og kloakkavgift, innbo og løsøreforsikring, TV/bredbånd utover grunnpakke, strømforbruk i egen bolig.

Formuesverdi

Eiendommens likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien
vil normalt være på ca. 25-30 % av førstegangs kjøpesum. Likningsverdien for primærboliger og sekundærboliger fastsettes etter forskjellige brøker. Kjøper skal selv sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype, byggeår til skattemyndighetene. Se
nærmere info på www.skatteetaten.no.

Adgang til utleie

Seksjonseier har full juridisk råderett over egen seksjon og kan således fritt leie ut egen seksjon om ønskelig, dog skal styret underrettes skriftlig om navn på leietager.

Boligens areal

I prislisten er det oppgitt arealangivelser som BRA og P-rom. Bruksarealet BRA er beregnet i henhold til reglene i NS 3940 og utgjør alt areal innenfor leilighetens omsluttende yttervegger. P-rom er boligens bruksareal fratrukket innvendig bod-areal med omsluttende innervegger. Areal angitt på tegninger for det enkelte rom er rommets nettoareal (innenfor omsluttende
innervegg). De oppgitte arealene er å betrakte som cirka-arealer.

Bebyggelsen

Det er planlagt totalt 34 boliger i ett bygg. Prosjektet Papirhuset vil bli organisert som et boligsameie. Seksjonseierne vil ha eksklusiv bruksrett til sin seksjon og eie en ideell andel i sameiets eiendom og fellesarealer i forhold til sameiebrøk.

Reguleringsplan / reguleringsbestemmelser

Området er regulert til kombinert bolig- og næring.
Sameiet kan ikke nekte utbygger endringer i organisering, vedtekter eller seksjonering, knyttet til den videre utviklingen av Verket, så fremst disse er hensiktsmessige ifht en fornuftig drift av bygningsmassen. Kjøper er videre innforstått med at Papirhuset ligger på Verket, som utgjør del av et større utbyggingsområde som er i kontinuerlig utvikling/vekst.

Vei/Vann/Avløp

Tilknyttet offentlig vei, vann- og avløp.

Betalingsbetingelser

Kjøper skal innbetale 10 % av kjøpesum ved kontraktsinngåelse som sikkerhet for betaling. Dette anses som deponering på klientkonto. Rentene på det deponerte beløpet tilfaller kjøper.
Ved forsinket betaling med mer enn 30 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelse og 30 dager for andre avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve kjøpet og foreta dekningssalg.

Innbetalingen av 10 % ved kontraktsinngåelse skal være i form av ubundet egenkapital. Det vil si at det ikke skal etableres pant i boligen (eller i eiendommen hvor boligen inngår) som sikkerhet for kjøpers finansiering av håndpenger.

Selgers standard kjøpekontrakt er tilpasset Bustad-oppføringslova og kan ikke forventes benyttet ved salg til kjøpere som ikke er forbrukere og som dermed faller utenfor Bustadoppføringslova. For slike kjøpere vil det kunne gjelde særskilte betingelser, blant annet må det forventes et forskudd tilsvarende 20 % av kjøpesummen innbetalt ved kontraktunderskrift. Kjøper må senest innen signering av kontrakt fremlegge Finansieringsbevis.

Endringsarbeider

Kjøper har mulighet til å velge mellom 3 forskjellige stiler (Natur, Tidløs og Industriell) beskrevet i prospektet på side 28 og 29, uten påslag. Natur stil er standard om det ikke foretas et annet stilvalg av kjøper. Kjøper vil også få mulighet til å påvirke og sette sitt eget preg på leiligheten ved å foreta tilvalg og evt. endringer på f.eks. kjøkken, baderomsinnredning, parkettvarianter o.l. Muligheten til å bestille tilvalg/endringer vil være tidsbegrenset og kjøpere vil bli underrettet om dette. Rett til tilvalg/endringer er uansett begrenset til en verdi av 15% av total kjøpesum for boligen. Jfr. bustadoppføringslova § 9.

Kredittvurdering/Hvitvaskingsloven

Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøperne. Eiendomsmeglere ble fra 06.03.09 underlagt bestemmelsene i Hvitvaskingsloven. Dette innebærer blant annet at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner.

Bustadoppføringslova

Bustadoppføringslova av 13. juni 1997 nr. 43. Bustadoppføringslova kommer ikke til anvendelse der kjøper anses som profesjonell/investor. I slike tilfeller vil handelen i hovedsak reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.
Selger er etter Bustadoppføringslova § 12 pliktig til å stille garanti på 3 % av kjøpesummen i byggetiden og 5 % av kjøpesummen i 5 år etter overlevering. Til det er dokumentert at det foreligger garanti i samsvar med paragrafen her, har forbrukeren rett til å holde tilbake alt vederlag. Overføring av innbetalt beløp til selger er avhengig av selgers garantistillelse i.h.t. Bustadoppføringslova § 47.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Verdivurdering