Moss , Rebækkas gate 11

Verket - Flott selveierleilighet med takhøyde på ca 3,3 m - med nærhet til sjøen og byens sentrum

3 300 000

 • Prisantydning:

  3 300 000,-

 • Totalpris:

  3 391 522

Beregnet totalkostnad: 3 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 82 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 300 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperpakke If (valgfritt)) -------------------------------------------------------- 91 522,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 391 522,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  56 m²

 • Bruksareal:

  56 m²

 • Bruttoareal:

  62 m²

 • Etasje:

  1

 • Soverom:

  1

 • Byggeår:

  2019

 • Gårdsnummer:

  3

 • Bruksnummer:

  3141

 • Energimerking:

  A

 • Finnkode:

  205166680

 • Sist endret:

  17.02.2021 09:38

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Rebækkas gate 11!
Leiligheten fremstår med lyse og tidsriktige flater. Vannbåren gulvvarme med 3-stavs hvittet eikeparkett. Ekstra takhøyde gir en god og romslig romfølelse. God standard på innredninger og utstyr.
Sigdal kjøkkeninnredning med glatte fronter. Push-open på frontene. Laminat benkeplate med nedfelt vaskekum. Belysning over benkeplaten. Integrert induksjonstopp, komfyr, oppvaskmaskin og kombinert kjøl og frys. Ventilator over kokeplass.
Lekkert flislagt bad, storformat på baderomsgulv, småformat i dusjhjørnet. Himling med malte plater, innfelt downlights. Innredet med vegghengt klosett, servant på innredning, speil m/lys og dusjhjørne med svingbare glassdører. Opplegg for vaskemaskin.

Innhold

Entré, bod/teknisk rom, bad/vaskerom, soverom og stue/kjøkken med utgang til terrasseplatting på ca. 16 m2.
Kjellerbod på ca 6 m2.

Standard

Velkommen til Rebækkas gate 11!
Leiligheten fremstår med lyse og tidsriktige flater. Vannbåren gulvvarme gir en nydelig lunk i boligen året rundt.  Ekstra takhøyde gir en god og romslig romfølelse. God standard på innredninger og utstyr.
Innvendige overflater i boligen, utenom våtrom:
Gulv med 3-stavs hvittet eikeparkett.
Vegger med malte plater.
Himlinger med malt betong og malte plater, innfelt downlights i entré.
Balansert ventilasjon m/varmegjennvinning.
Automatsikringer.

Entré

Romslig entrè med downlights i himling og med skyvedør inn til stor garderobe/bod.

Stue

Stuen er lys og trivelig med store vindusflater og ekstra takhøyde. Det er nylig montert plisségardiner i stue/kjøkkendelen.

Kjøkken

Sigdal kjøkkeninnredning med glatte fronter. Push-open på frontene. Laminat benkeplate med nedfelt vaskekum. Belysning over benkeplaten. Integrert induksjonstopp, komfyr, oppvaskmaskin og kombinert kjøl og frys. Ventilator over kokeplass.

Bad

Lekkert flislagt bad, storformat på baderomsgulv, småformat i dusjhjørnet. Himling med malte plater, innfelt downlights. Innredet med vegghengt klosett, servant på innredning, speil m/lys og dusjhjørne med svingbare glassdører. Opplegg for vaskemaskin.

Terrasse

Fra stuen er det utgang til sydvendt markterrasse på 16 m2 beplantet med hekk.

Uteareal

Leilighetens terrasse vender ut mot fellesområder som er opparbeidet med grøntområder, vannspeil, samt lekeplass til barna. Området nærmest Mosseelva utgjør første byggetrinn av utviklingen av Verket, og vil bli det første møtet med det nye Verket for de som ankommer fra Møllebyen. Delområdet vil også bli et viktig bindeledd mot sjøen, Rabben og Strandpromenaden samt videre innover i området. Sentralt i adkomsten ligger «Elveplassen» som er et multifunksjonelt byrom tilrettelagt for forskjellige aktiviteter.

Soverom

Soverommet er romslig og har plassbygde garderobeskap på 3,3 meter.
Det er direkte adkomst til badet fra soverommet.

Beliggenhet

Støperiet ligger idyllisk til rett ved både sjøen og Mosseelven, samtidig som det har umiddelbar nærhet til et levende sentrum med blant annet butikker, restauranter, treningssentre, kaféer og kulturtilbud. Støperiet ligger også sentralt i forhold til både Oslo (ca.45 min), Vestfold (ca.30 min) og Sverige (ca.40 min). Det tar ca. 12 minutter å gå til togstasjonen fra leiligheten.
Alle beboere har tilgang til både kajakk og elsykler, slik at de kan nyte nærområdet til fulle. På Støperiet blir du en del av et aktivt lokalsamfunn, i et område med solide historiske røtter! Støperikvartalet ligger ikke bare fantastisk til, det har også en spennende og unik estetikk. Bygningene har varierende høyder, design og materialer noe som gjør at Støperiet får sin helt egne identitet. Fasadene består av teglsten, trekledning, puss og metallplater. Store glassfelter gjør at Støperiet er et lyst og trivelig sted å bo.
Området rundt Støperiet er frodig og grønt og rett utenfor døren finner du Elveplassen. Her kan du stoppe opp dersom du ønsker å se på livet og mennesker før du tusler videre, forbi elvelandskapet og til den flotte byparken. Eller kanskje til småbåthavnen, enten for å ta båten rundt Jeløya eller bare for å titte litt, drikke en kaffe og kjenne på den friske luften. Om du vil over til Møllebyen og gågata er veien kort når du følger den hyggelige broen som krysser elva.
Det ligger heller ikke langt fra vakre Jeløy hvor det er to av strendene som har fått tildelt blått flagg. Alby og Galleri F15 som er et ledende kunstsenter i Norge som har stadig utstillinger man kan besøke. De er også kjent for sin gode kringle.
I området er det nå etablert en flott Tapasrestaurant, Tio, Barbershop, Frisør, Hudpleie og blomsterforretning med mere. Og flere står på trappene.
Kort oppsummert så ligger Verket/Støperiet fantastisk til; her kan du bo midt i sentrum og rett ved sjøen. Urban arkitektur møter sol, sjø og et pulserende liv.

Tomt

Areal: 6 939 kvm. Eierform: Eiet tomt
Tomten disponeres av sameiet i fellesskap.
Fellesarealer er pent opparbeidet med asfalterte gangveier.
Forøvrig noe bruksplen og variert beplantet.
Lekeplass for barn i gårdsrommet. Enkel adkomst til sykkelparkering i garasje via gårdsrommet.

Garasje / Parkering

Parkeringsplasser ved Verket Scene, betalingsplasser.
Det er mulig å leie utendørs parkeringsplass i området.

Barnehage / skole i området

1. - 10. trinn
Children internatiomal school
Moss Verk 1
1534 Moss
1. - 10. trinn
Verket skole
Osloveien 25
1534 Moss

Felleskostnader

2 278 pr. mnd.
Felleskostnader:
Kr. 2.278,- pr. mnd.
Felleskostnadene inkluderer bl.a.; Kabel-TV og bredbånd grunnpakke, utv. forsikring, forr.fører, oppvarming/serviceavtale, renhold av fellesarealer, div. utvendig vedlikehold, og kommunale avgifter med unntak av eiendomsskatt og vann- og avløp.
Følgende er ikke en del av felleskostnadene, og betales av den enkelte seksjonseier:
Eiendomsskatt
Innbosforsikring
Strømforbruk i egen seksjon
Kabel-TV og bredbånd utover grunnpakken

Sameie

Støperiet Moss Sameie 1.
Org.nr. 921 772 742.
Forretningsfører: Vansjø Boligbyggelag

Andel formue

Kr. 7 204,-

Forsikring

Gjensidige forsikring. Polisenummer: 88608206
Bygningsmassen er forsikret via sameiet og premien betales via fellesutgiftene. Innbo og løsøre er ikke inkludert.

Vedtekter / husordensregler

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og /eller generalforsamling.
Det er ikke forkjøpsrett for boligbyggelagets medlemmer.
Kjøper skal ikke godkjennes av sameiets styre.

Husdyrhold

Husdyrhold er i følge husordenssreglene tillatt.

Eierseksjonsloven

Det gjøres oppmerksom på at eventuell fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i sameiets styre og/eller generalforsamling.
For felles ansvar og forpliktelser hefter den enkelte sameier i forhold til sin sameiebrøk, jf eierseksjonsloven § 24. Ingen kan direkte eller indirekte erverve mer en to boligseksjoner i et boligsameie jf. eierseksjonsloven § 23. Dersom et erverv har funnet sted i strid med eierseksjonslovens regler kan Kartverket nekte overskjøting. Dersom overskjøting blir nektet, er kjøper likevel forpliktet til å gjennomføre handelen med selger, og oppgjør til selger vil finne sted tross manglende overskjøting.

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2019

Antall soverom

1

Byggeår

2019

Byggemåte

Se vedlagte tilstandsrapport avholdt av Kenneth Pettersen i Takstkonsulent AS, med rapportdato 12.01.2021 for teknisk beskrivelse av eiendommen.
Boligblokk bygget i 2019. Bygningen er oppført med plasstøpt kjeller med vanntett betong.
Grunnmur av vanntett betong. Etasjeskillere av betong.
Yttervegger oppført med betong og utfyllende bindingsverk, utvendig pusset og malt, kledd med naturstein samt kledd med trekledning.
Flat takkonstruksjon, antatt tekket med asfalttakbelegg/folie dekket med Sedum (ikke besiktiget).
Vinduer med 3-lags press glass, prod. 2018.
Glatt brann- og lydklassifisert entrédør med kikkehull. Balkongdør med 3-lags press glass, prod.2018.
Terrasseplatting i trekonstruksjoner på ca. 16 m2.
For ytterligere informasjon se vedlagte rapport.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Boligens areal

Primærrom: 56 kvm, Bruksareal: 56 kvm, Bruttoareal: 62 kvm
1. etasje:
Bruksareal: 56 m².
Primærrom: 56 m².
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Arealbekreftelse

Arealbekreftelse fra Moss kommune følger vedlagt.
Eiendommens areal: 6939 kvm.

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut.

Oppvarming

Leilighetene forsynes med varmtvann og vannbåren varme (gulvvarme) via det lokale fjernvarmenettet.
Sameiet har felles oppvarmingssystem via fjernvarme. Hver seksjon innbetaler månedlig et àkontobeløp basert på stipulert årlig forbruk av varmt og kaldt vann. Det er installert elektronsik måler med fjernavlesing i hver enkelt eierseksjon, og àkonto innbetalingen blir avregnet etter reelt forbruk i hht avlest målerstand hvert år pr 15. januar. Avregningen mot den enkelte seksjonseier gjennomføres i løpet av 1. kvartal hvert år.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter A
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 9 114 pr. år
De kommunale avgiftene inkluderer; Eiendomsskatt, og vann- og avløpsgebyr.
Det gjøres oppmerksom på at det vil forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Eiendomsskatt

Eiendomsskatt utgjør kr. 6217,- pr. år.

Formuesverdi

Ligningsverdi er pt. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 30 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 70 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.

Utstyr

Lovpålagt røykvarsler/brannslukningsutstyr medfølger.
Vannbåren gulvvarme. Varmegjennvinning på ventilasjon.
Skyvedørsgarderobe i entré/gang.
Garderobeskap på soverommet.
Plisségardiner.
Porttelefon m/kamera.
Fiber TV og internett.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglergaarden & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Id 365
Verket
Områderegulering
Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 14.12.2015
Delareal 2 kvm Gatetun
Delareal 1 463 kvm Vilkår for bruk av arealer, bygninger og anlegg
Delareal 7 147 kvm Kombinert bebyggelse og anleggsformål
Leiligheten ligger på Verket som utgjør del av et større utbyggingsområde som er i kontinuerlig utvikling/vekst, og det må påregnes byggeaktivitet på området. Det er bl.a. planlagt bebygd  et hotell, og 4 leilighetsbygg på andre siden av jernbanelinja mot sjøen. Jernbanelinjen er planlagt lagt i tunnel antatt 2025. Videre er Papirhuset, et leilighetsbygg nord for Støperiet, planlagt oppført innen få år. Mer info konferer megler, evt se mer info om utbyggingen på www.verketmoss.no.
Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Offentlige planer

Kommuneplanens arealdel
Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 20.06.2011
Delareal 7 149 kvm
Arealbruk: Næringsbebyggelse
Kommunedelplan 363
Sentrumsplan Moss
Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 15.06.2015
Delareal 4 500 kvm Park
Delareal 6 945 kvm Flomfare
Delareal 7 149 kvm Krav om felles planlegging
Delareal 242 kvm Framtidig vei
Delareal 23 kvm Park framtidig
Delareal 6 884 kvm Kombinert bebyggelse og anleggsformål, framtidig

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:
1874/904484-1/87  Skjønn  
02.11.1874 
Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
Overført fra: 3002-3/3141
 
1874/904485-1/87  Skjønn  
19.12.1874 
Ekspropriasjonsforr./konduktørforr. vedrørende NSB
Overført fra: 3002-3/3141
1881/906503-1/87  Skjønn  
27.05.1881 
Bestemmelse om vannrett
Overført fra: 3002-3/3141
1884/904246-1/87  Erklæring/avtale  
03.10.1884 
Bestemmelse om eventuell regulering av Vansjø
Overført fra: 3002-3/3141
1884/904247-1/87  Erklæring/avtale  
07.11.1884 
Bestemmelse om ytterligere senking av Vansjø
Overført fra: 3002-3/3141
 
1951/1151-1/87  Bestemmelse om kloakkledn  
26.04.1951 
NSBs betingelser vedtas
Overført fra: 3002-3/3141
 
1960/3748-1/87  Erklæring/avtale  
18.10.1960 
vedr. kryssing av Østfoldbanen med en bru.
Overført fra: 3002-3/3141
1967/2968-1/87  Erklæring/avtale  
24.06.1967 
forbliktelser vedr senkning av vegbane m.v.
Overført fra: 3002-3/3141
1967/2969-1/87  Bestemmelse om veg  
24.06.1967 
NSBs betingelser vedtas
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3002-3/3141
1985/990052-1/87  Erklæring/avtale  
20.02.1985 
Bestemmelse om ytterligere senking av Vansjø
Overført fra: 3002-3/3141
1985/990052-2/87   ** Diverse påtegning  
20.02.1985 
Korrekt tinglysingsdato er 20.02.1885
1990/5614-6/87  Best. om adkomstrett  
11.06.1990 
Bestemmelse om vannledning
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3002-3/3141
1995/2034-1/87  Erklæring/avtale  
17.03.1995 
Rett til trase for nødvendig signalkabel
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Rettighetshaver: NORGES STATSBANER
Overført fra: 3002-3/3141
 
2006/217590-1/200  Erklæring/avtale  
03.05.2006 
Fallretter tilhørende d.e. er overført til gnr. 3, bnr. 2961 i Moss kommune
Overført fra: 3002-3/3141
2016/527141-1/200  Erklæring/avtale  
13.06.2016 
Rettigheter og plikter ved bygging, drift og vedlikehold av lavspenningskabelanlegg og høyspenningskabelanlegg
Stedsvarig rett til bygging, drift, vedlikehold og fornyelse
Transport og ferdsel
Byggeforbud og beplantning
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3002-3/3141
 
2017/1216404-1/200  Bestemmelse om nettstasjon  
02.11.2017 21:00 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Overført fra: 3002-3/3141
 
2017/1216404-2/200  Bestemmelse om adkomstrett  
02.11.2017 21:00 
Overført fra: 3002-3/3141
2017/1216404-3/200  Bestemmelse om byggeforbud  
02.11.2017 21:00 
Overført fra: 3002-3/3141
 
2018/1401818-1/200  Bestemmelse om medlemskap i velforening/huseierforening  
12.10.2018 21:00 
Overført fra: 3002-3/3141
2018/1401850-1/200  Bestemmelse om adkomstrett  
12.10.2018 21:00 
Gjensidig rett
Overført fra: 3002-3/3141
 
2018/1401879-1/200  Bestemmelse om vann/kloakk  
12.10.2018 21:00 
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjensidig rett
Overført fra: 3002-3/3141
 
2018/1401879-2/200  Bestemmelse om jordvarme/jordsløyfe/fjernvarme  
12.10.2018 21:00 
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Gjensidig rett
Overført fra: 3002-3/3141
2018/1426122-1/200  Seksjonering  
18.10.2018 21:00
Rettigheter på 3002-3/3145
Rettigheter i eiendomsrett
2019/879949-1/200  Bestemmelse om veg

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Privat vei. Offentlig vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Tilbehør

Følgende tilbehør medfølger handelen:
Plissègardiner
Garderobeskap på soverom
Skyvedørsgarderobe i entré/gang.
Integrerte hvitevarer
Lovpålagt røykvarsler/brannslukningsutstyr medfølger.
Porttelefon m/kamera.
Fiber TV og internett.
Hylle på stuevegg medfølger ikke.
Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ekeland@meglergaarden.no eller SMS: 40 22 38 40 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Lov om hvitvasking.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Eier

Toni Krstic Ada Weel Olsen

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 17.01.21, og utformet i hht Lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Verdivurdering