Moss , Storgata 6

Moss sentrum - Pendlerdrøm et par minutter unna togstasjon - Vestvendt 3 roms med balkong og utsikt! Ny i desember 2020.

4 300 000

 • Prisantydning:

  4 300 000,-

 • Totalpris:

  4 408 872

Beregnet totalkostnad: 4 300 000,- (Prisantydning) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 107 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 300 000,-)) 202,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 108 872,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 408 872,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  73 m²

 • Bruksareal:

  83 m²

 • Bruttoareal:

  91 m²

 • Etasje:

  4

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  2

 • Byggeår:

  2020

 • Gårdsnummer:

  2

 • Bruksnummer:

  2008

 • Energimerking:

  B

 • Finnkode:

  202798039

 • Sist endret:

  20.01.2021 11:20

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Innhold

Leilighet i 4. etasje og inneholder følgende:
P-rom: Entré, stue/kjøkken, 2 soverom og bad.
S-rom: Teknisk rom/bod og innglasset balkong.
Boligen disponerer en sportsbod i kjelleren.

Standard

Velkommen til Storgata 6! En splitter ny og strøken 3-roms selveierleilighet. Boligen holder en gjennomgående god standard og fremstår som moderne og tidsriktig.
Lys entré med god plass til å henge fra seg yttertøyet. Bod i tilnytning til entréen gir gode oppbevaringsmuligheter for diverse husholdsningsartikler.
Lys og lettmøblert stue i åpen løsning mot kjøkkenet. God plass til sofagruppe, mediamøblement og spisebord. Inviter venner over på en hyggelig kveld. Fra stuen har du sjøutsikt og utgang til innglasset balkong.
Lekkert og påkostet kjøkken med ekstra benkeplass, skuffer og høyskap, samt integrert komfyr, mikro, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Kjøkkeninnredning med slette fronter og rikelig med oppbevaringsplass. Den åpne stue- kjøkkenløsningen gjør så rommet oppleves som luftig.
Delvis flislagt bad innredet med dusjhjørne med innfellbare dusjdører, toalett, servant med servantskuffer og speil med overliggende lyslist. Vannbåren gulvvarme og opplegg for vaskemaskin.
Leiligheten har 2 soverom. Adkomst til hovedsoverommet fra to skyvedører, slik at du enkelt har adkomst til sengen fra begge sider. Begge soverommene har god plass til seng og garderobe.
Nordvestvendt balkong med gode solforhold og sjøutsikt. Her er det god plass til utemøblement. Balkongen er glasset inn og glassfeltene kan åpnes.
Eier gjorde følgende tilvalg på boligen før ferdigstillelse:
- Ny innredning på kjøkken i form av Siemens hvitevarer
- Ny innredning på kjøkken i form av Sigdal kjøkken
- Ny innredning på bad i form av Sigdal bad
Sameiet disponerer en stor, felles takterrasse med panoramautsikt og sol fra tidlig morgen til sen kveld. Her er det felles selskaps/forsamlingslokale med kjøkken og WC. Dette kan leies/lånes av de som har seksjon i sameiet. Her er det plass til ca. 20 stk - ypperlig for deg som får venner på besøk.
Er du på utkikk etter en strøken og splitter ny leilighet med gangavstand "til alt"? Da er dette leiligheten for deg!

Beliggenhet

Storgata 6 Moss Sameie er 48 nye og moderne leiligheter sentralt i Moss sentrum. Dette er en av de mest urbane bydelene i Moss, med kort vei til alt.Sameiet bidrar til å vidreutvikle det moderne og urbane sentrum i byen.
Butikker, kaféer, restauranter og øvrig kultur og handelsliv i Moss sentrum ligger et steinkast unna.
Moss sentrum har endret seg mye de seneste årene og har allerede et bredt tilbud innen handel og kultur.
Du finner Amfisenteret, Møllebyen og også et nytt stort område på Verket (tidligere Peterson).
Midt i sentrum er det sentrumsbarnehage og en stor og populær lekepark. Om vinteren åpner skøytebanen og om sommeren kan du spille boccia og gå på marked. Alt dette finner du inne få minutters gange fra Storgata 6.
Med en kort spasertur kommer du også til kanalen og Moss gjestebrygge, her finnes restaurant og Fiskebassaren som er et meget populært sted om sommeren og hvor det er små konserter, allsang og muligheter for en hyggelig kveld. Går du over kanalbruen, kommer du til Jeløy, Her finnes dagligvarebutikk, fiskebutikk, slakter og flere spisesteder. Her ligger også Kanalparken som er et hyggelig sted om sommeren og en av Østfolds fineste strender - Sjøbadet.. Ellers på Jeløy finnes uttallige turmuligheter i skog og mark. Her ligger også Alby med sitt galleri F15, samt Røed gård og andre severdigheter.
Leiligheten er perfekt for pendlere med sin sentrale beliggenhet med kort vei til jernbanestasjonen, buss-stasjon og ferge.

Tomt

Areal: 1 186 kvm, Eierform: Fellestomt
Selveiet tomt som opparbeides med parkeringsplasser. Tomten er fellesareal.

Etasje

4. etasje.

Garasje / Parkering

Garasjeplass i felles garasjeanlegg kan kjøpes for kr. 250.000,- ved avtaleinngåelse.
Det blir felles parkeringsplass for sameiet med 7 parkeringsplasser, men ingen faste P-plasser.
Ellers parkering i gaten etter gjeldende bestemmelser for området.

Barnehage / skole i området

Kråka FUS Barnehage ligger i Storgata 10.

Felleskostnader

2 669 pr. mnd.
Felleskostnadene, slik det er stipulert, består bl. a. av forretningsførsel, strøm til fellesarealer, forsikring av bygningsmassen, renovasjon, kabel-TV/bredbånd, drift og vedlikehold.
Oppvarming og strømforbruk, eiendomsskatt, ekstra vaktmestertjeneste m.v. kommer i tillegg til fellesutgiftene.

Sameie

Storgata 6 Moss Sameie.

Fellesgjeld / lånevilkår

I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Forsikring

Felles bygningsforsikring via forretningsfører for sameiet.
Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Vedtekter / husordensregler

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og /eller generalforsamling.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligtype, eierform og byggeår

Leilighet (Eierseksjon), byggeår: 2020

Antall soverom

2

Byggeår

2020

Byggemåte

Bygningen er fundamentert direkte på fast grunn.
Bygget er oppført med konstruksjoner av stål og betong.
Rør - og kanalføringer vil i all hovedsak bli skjult over himling eller bak innkassinger. Inspeksjonsluker må påregnes. Slike konstruksjoner vil bli overflatebehandlet som øvrige deler av den konstruksjonen de tilhører.
Tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt. Endelige plasseringer bestemmes av hva som er hensiktsmessig og nødvendig. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for ventilasjon, VVS og elektriske installasjoner.
Innvendig bod i leilighet inneholder ventilasjonsaggregat på vegg.
Sportsbod i kjeller bestående av nettingvegger som skillevegger mellom bodene. Sportsboden er beregnet for lagring av utstyr som brukes ute som f.eks sykler, dekk og sportsutstyr. Boddører er låsbare.
Vinduer og balkongdører leveres hvitmalt innvendig og belagt med farget aluminium på utsiden. Inngangsdør til den enkelte leilighet er malt, glatt utførelse med montert FG - godkjent sikkerhetslås. Innvendige dører leveres i hvit glatt utførelse med hvitmalte karmer.
Utenpåliggende konstruksjon med gulv betong. Balkonggulvet er å anse som en utvendig konstruksjon. Mindre ansamlinger av vann vil derfor kunne oppstå på gulvflaten etter regnvær. Pga lydkrav vil balkonger i hovedsak bli innglasset. Innglassingen vil ikke bli å anse som tett ift. vann eller vind.
Utbygger plikter ikke å utbedre sprekkdannelser som oppstår som følge av naturlige endringer og krymping av materialer.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse på eiendommen. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Midlertidig brukstillatelse datert 17.11.2020.

Boligens areal

Primærrom: 73 kvm, Bruksareal: 83 kvm, Bruttoareal: 91 kvm
4. etasje:
Bruksareal: 83 m².
Primærrom: 73 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, stue/kjøkken, 2 soverom og bad.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.

Adgang til utleie

Boligen er selveiet og kan således fritt leies ut.

Oppvarming

Bygget er tilknyttet fjernvarme. Vannbåren varme som gulvvarme i bad.
Øvrig oppvarming med radiatorer. Varmtvann leveres også via fjernvarmenett.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Kommunale avgifter

De kommunale avgiftene er inkludert i felleskostnadene. Eiendomsskatt kommer i tillegg, denne er ikke fastsatt enda.

Eiendomsskatt

Promillesats i Moss kommune for 2021 utgjør 2,8.

Formuesverdi

Ligningsverdi er pt. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 30 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 70 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.

Adkomst

Det vil bli skiltet med Meglergaarden & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål.
I kvartalet Storgata 2, 4 og 6 er det avsatt inntil 30% til boligformål. Denne seksjonen faller inn under det.
Id: 261
Navn: Sundbryggene
Ikrafttredelse: 18.06.1998
Delareal: 13 kvm, Formål: Annet kombinert formål
Delareal: 1.191 kvm, Formål: Forretning/kontor
Delareal: 24 kvm, Formål: Gatetun
Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende er tinglyst på eiendommen:
1915/906615-1/87 Bestemmelse om veg  
29.06.1915 
Overført fra: 3002-2/2008
Gjelder denne registerenheten med flere
1915/906616-1/87 Bestemmelse om veg  
29.06.1915 
Overført fra: 3002-2/2008
Gjelder denne registerenheten med flere
1933/904801-1/87 Bestemmelse om bebyggelse  
02.05.1933 
Vedr bod
Overført fra: 3002-2/2008
Gjelder denne registerenheten med flere
1935/905943-1/87 Bestemmelse om adkomstrett  
29.10.1935 
Rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:2 Bnr:2007  
Rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:2 Bnr:2007 Snr:1 -13
Overført fra: 3002-2/2008
Gjelder denne registerenheten med flere
1939/2675-1/87 Erklæring/avtale  
20.11.1939 
Vedr betongmast
Rettighetshaver: NSB
Overført fra: 3002-2/2008
Gjelder denne registerenheten med flere
1940/197-1/87 Bestemmelse om bebyggelse  
13.02.1940 
Bestemmelse om veg
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3002-2/2008
Gjelder denne registerenheten med flere
1940/197-2/87 Bestemmelse om veg  
13.02.1940 
Overført fra: 3002-2/2008
Gjelder denne registerenheten med flere
1957/1753-1/87 Bestemmelse om bebyggelse  
06.06.1957 
Vedr blomsterutsalg
Overført fra: 3002-2/2008
Gjelder denne registerenheten med flere
1969/5824-1/87 Bestemmelse om bebyggelse  
17.10.1969 
Bestemmelse om veg
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3002-2/2008
Gjelder denne registerenheten med flere
1969/6121-1/87 Bestemmelse om garasje/parkering  
29.10.1969 
Overført fra: 3002-2/2008
Gjelder denne registerenheten med flere
1970/712-1/87 Bestemmelse om garasje/parkering  
05.02.1970 
Overført fra: 3002-2/2008
Gjelder denne registerenheten med flere
1991/7919-1/87 Bestemmelse om adkomstrett  
24.10.1991 
rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:2 Bnr:2005 Snr:1  
rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:2 Bnr:2005 Snr:2  
Overført fra: 3002-2/2008
Gjelder denne registerenheten med flere
2018/601245-1/200 Bestemmelse om bebyggelse  
03.04.2018 21:00 
Rettighetshaver: SUN G HOLDING AS  
Org.nr: 989213555
Gjelder bygging i høyden
Overført fra: 3002-2/2008
Gjelder denne registerenheten med flere
2018/1210598-1/200 Bestemmelse om adkomstrett  
31.08.2018 21:00 
Rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:2 Bnr:2007 Snr:1-13
Overført fra: 3002-2/2008
Gjelder denne registerenheten med flere
2018/1210598-2/200  Erklæring/avtale  
31.08.2018 21:00 
Rettighetshaver:Knr:3002 Gnr:2 Bnr:2007 Snr:1-13
Rett til å knytte seg til fremtidige renovasjonsløsning med nedgravde tanker
Overført fra: 3002-2/2008
Gjelder denne registerenheten med flere
2020/2186022-1/200  Erklæring/avtale  
04.03.2020 21:00 
Avtale om opparbeidelse, bruk og disposisjon av arealer mellom bygningene
Gjelder denne registerenheten med flere
Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatt- og avgiftskrav.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til athoring@meglergaarden.no eller SMS: 91 82 15 00 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. 
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Eier

Pål Sjursheim Una Ystmark

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Verdivurdering