Rygge , Blomsholmveien 3

Rygge Atrium - Gjennomgående 4-roms leilighet på bakkeplan fra 2017 - Hyggelig uteplass - P-plass i kjeller - Heis

3 500 000

Visninger

 • 1 juni / onsdag

  17:00 - 18:00

 • Prisantydning:

  3 500 000,-

 • Totalpris:

  3 590 100,-

 • Fellesutgifter:

  2 533,-

Beregnet totalkostnad: 3 500 000,- (Prisantydning) 1 208,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 501 208,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 87 520,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 501 208,-)) 202,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 88 892,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 590 100,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  72m²

 • Bruksareal:

  72m²

 • Etasje:

  1

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  2017

 • Gårdsnummer:

  104

 • Bruksnummer:

  275

 • Energimerking:

  C

 • Finnkode:

  257349251

 • Sist endret:

  23.05.2022 09:36

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Velkommen til Blomsholmveien 3!
En pen leilighet som holder en god standard og er beliggende på Rygge Atrium sentralt på Halmstad. Halmstad fremstår i sin helhet som et barne- og familievennlig tettsted med kort vei til de fleste fasiliteter. 

Leiligheten ligger på bakkeplan, perfekt for både barnefamilier og eldre. Vel inn i leiligheten ankommer du en lys entré/gang med garderobeskap. I direkte tilknytning til entré har du inngang til 2 av leilighetens soverom, bad og bod. Boligens hovedsoverom har inngang fra stue, og er av god størrelse. Her finner du gode muligheter for ønsket møblement og en integrert skyvedørsgarderobe med speil. Soverom 2 og 3 er noe mindre og egner seg godt som kontor, barne- eller gjesterom. Videre finner du boligens bad. Et delikat og flislagt bad med varme i gulvet. Badet har downlights i tak, og har god plass til vaskemaskin/tørketrommel.

Gang åpner seg så ut i stuen med åpen kjøkkenløsning. Stuen er lys og åpen med vindusflater som gir rikelig med lys. Den åpne stue- kjøkkenløsningen gir rommet en sosial atmosfære. Stuen har god plass til en sofagruppe med tilhørende møblement og spisebordgruppen plasserer du enkelt ved kjøkken. Kjøkkenet fremstår moderne med hvite slette fronter og integrerte hvitevarer foruten kjøleskap. Her er det god skap- og benkeplass og montert bl.a. kjøkkenvakt som gir en ekstra trygghet.

Leiligheten har en koselig sydvestvendt uteplass med utgang fra stuen. Det er plass til ønsket utemøblement og det vil bli enkelt å nyte lange og varme sommerdager her. Det er montert belysning, markise og levegg som kan dras ut etter behov. Grunnet sin beliggenhet på bakkeplan har du enkel adkomst til fellesarealer.

Velkommen til visning!

Innhold

Leilighet i 1. etasje som inneholder:
Entré/gang, stue med åpen kjøkkenløsning, bad, 3 soverom, bod.

Sydvestvendt terrasse på ca. 12 kvm. Det medfølger 1 kjellerbod på ca. 5 kvm og samt garasjeplass i felles garasjeanlegg.

Innvendige overflater:
Gulv: 3- stavs eikeparkett.
Vegger: Tapet, malte glatte flater.
Himling: Malte glatte flater.

Entré

Velkommen inn! Entré og gang med garderobeskap. Gulvet er flislagt med varmekabler, så vannsøl fra fottøyet på vinterstid er ikke noe problem. Fra gangen er det adkomst til en praktisk bod med god plass til oppbevaring.

Stue

Lys og åpen stue med vindusflater som gir rikelig med lys. Den åpne stue- kjøkkenløsningen gir rommet en sosial atmosfære. Stuen har god plass til en sofagruppe med tilhørende møblement og spisebordgruppen plasserer du enkelt ved kjøkken. Fra stuen er det utgang til sydvestvendt platting.

Kjøkken

L-formet kjøkken med åpen løsning mot stuen, med mye skap- og benkeplass. Kjøkkeninnredning fra byggeår med hvite glatte fronter og benkeplate i laminat. Kjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer foruten kjøleskap som er frittstående, samt nedfelt oppvaskkum. Over kjøkkenbenk er det satt opp mørke kjøkkenplater og lys over vask. Det er montert kjøkkenvakt og kjøkkenvifte med avtrekk til kanal som er integrert i overskap.

Bad

Delikat flislagt bad fra byggeår med downlights i himling. Badet er utstyrt med dusjhjørne med innsvingbare dører i glass og veggmontert hånddusj og vegghengt toalett. I dusjsonen er det lagt mindre fliser som gir badet et pent uttrykk. Videre innredet med glatte fronter på skuffer og skapdører med eik farge. Over helservant er det speil med overlys og stikkontakter på vegg. På badet er det opplegg for vaskemaskin/tørketrommel. Det er gulvvarme.

TG2:
- Sanitærutstyr/innredning: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Overflater vegger: Det er riss/sprekker i veggfliser ved toalett. Kan skyldes setningsskader. Utettheter i tettesjikt kan ikke utelukkes. Skade må utbedres.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett/ membran er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Fallforhold (gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til sluk er målt til 15 mm. Dette er vurdert til å være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet. Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Sluket ligger nærme vegg og fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm.

Terrasse

Leiligheten har en koselig sydvestvendt uteplass med plass til ønsket utemøblement. Her kan man nyte lange sommerdager med venner og familie. Det er montert belysning, markise og levegg som kan dras ut etter behov. Med fliser på gulv er det enkelt å holde det rent. Grunnet sin beliggenhet på bakkeplan har du enkel adkomst til fellesarealer.

Soverom

Leiligheten har 3 soverom. Hovedsoverom er stort og har god plass til dobbeltseng og annet ønsket møblement. Rommet har skyvedørsgarderobe med speil. Soverom 2 og 3 egner seg som kontor, barne- eller gjesterom og oppleves lyst og fint. Soverommene har plass garderobeskap.

Beliggenhet

Rygge Atrium ligger midt i Halmstad og blir en del av den nye sentrumskjernen der alle fasiliteter er lett tilgjengelig. Halmstad fremstår i sin helhet som et barne- og familievennlig tettsted, med kort vei til de fleste fasiliteter.

Kort vei til Halmstad barneskole. Ungdomsskole på Bredsand. På Halmstad finner du flere barnehager. Svømmehall, kunstgressbane og idrettshall i nærmiljø. 

Rygge Idrettslag - i samarbeid med kommunen, FAU ved Halmstad barne- og ungdomsskole samt lokale foreninger/organisasjoner har utviklet en aktivitetspark som et naturlig treffsted for befolkningen på Halmstad.
Målet med aktivitetsparken er å skape en helsefremmende møteplass hvor ulike generasjoner kan få fysiske utfordringer, gode sosiale opplevelser og derigjennom helsemessige gevinster. Et av hovedelementene i aktivitetsparken er en "senior playground" ( Tufteparken ). De andre delene av parken består av apparater for barn/ungdom der det legges vekt på motorikk, balanse og styrketrening og en sandvolleyballbane. De minste har egen "sone" på området med lekeapparater. Hele området er forskjønnet med trær, planter, sittegrupper og belysning for å skape et intimt, trygt og trivelig aktivitetsområde for hele familien. Det er også montert en grill i sonen med benker og bord.

De dagligdagse innkjøpene kan du enkelt gjøre ved Rema 1000 butikken eller ved KIWI. Like ved finner du også blomsterbutikk, apotek, konditori og frisør, i tillegg til tannlege, lege med mer.

Rygge stasjon byr på hyppige avganger til Oslo og Halden med en reisetid på under timen. Langs Ryggeveien er det holdeplasser for ekspressbusser både nordover til Oslo og Gardermoen, så vel som sydover mot Halden. Halmstad ligger ca. 10 minutters kjøring fra Moss sentrum med alle sine fasiliteter. Med bil tar du deg også enkelt ut på firefelts E6. Det er ca. 30 minutters kjøring til fornøyelsesparken Tusenfryd.

Den landlige beliggenheten gir deg enkel tilgang til de store tur- og rekreasjonsområdene Rygge er kjent for. Blant et mangfold badestrender og utfartssteder er sommeridyllen Larkollen og Fuglevik blant perlene. En av Norges mest anerkjente golfbaner, Evje Golfpark, er også en kort biltur unna gjennom åkerlandskapet. Rygge kommune ligger mellom Oslofjorden og Vansjø. I Rygge finner vi noen av Oslofjordens vakreste kyststrekninger. I øst ligger Vansjø med sine grønne og frodige kantsoner.

Felleskostnader

Kr. 2 533 pr. mnd. Felleskostnadene inkluderer: Internett/TV, vann/avløp, renovasjon, regnskap, revisor, forsikring bygg, styrehonorar, strøm og renhold felles, utv. vedlikehold/reparasjon, fellesareal reparasjon/vedlikehold, og brannalarm.

Andel fellesgjeld

Kr. 1 208,- per 31.12.2021. (Kortsiktig leverandørgjeld)

Andel formue

Kr. 9 402,-. per 31.12.2021.

Sameie

Sameiet Rygge Atrium, org.nr. 919 787 520, består av 115 seksjoner, der 113 er boligseksjoner og 2 er næringsseksjon.

Styreleder i sameiet er Per Reidar Starås. E-post: reistara@online.no. Mobil: 930 22 865.

Forretningsfører i sameiet er BDO AS Moss.

Det må ikke søkes om godkjenning av ny eier i styret.

Hva skjer i gården / vedlikehold etc.

Det ble på generalforsamling 08.06.2021 vedtatt at styret kan øke felleskostnadene årlig i takt med økte nasjonale kostnader og avgifter. Styret ønsker også å justere felleskostnader ved store prishopp på strøm og vann. Vi er i dag på lavkost når det gjelder felleskostnader og ønsker å holde på det.

Fellesgjeld / lånevilkår

Kr. 140 355,-. per 31.12.2021. (Kortsiktig leverandørgjeld)

Forsikring

IF Polisenummer: SP1073400

Vedtekter / husordensregler

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Dokumentene vil være tilgjengelig hos meglerforetaket.

Husdyrhold

Dyrehold er tillatt.

Tilstandsgrader (TG2/TG3) fra tilstandsrapport:

I tilstandsrapport er følgende elementer gitt tilstandsgrader 2:
Bad:
- Sanitærutstyr/innredning: Drenering fra innebygget sisterne er ikke registrert. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Overflater vegger: Det er riss/sprekker i veggfliser ved toalett. Kan skyldes setningsskader. Utettheter i tettesjikt kan ikke utelukkes. Skade må utbedres.
- Membran, tettesjikt og overgang til sluk: Utførelsen med hensyn til bruk av slukmansjett/ membran er uoversiktlig, og det kan derfor ikke verifiseres at løsningen er fullgod og sikker mot lekkasjer. Krever oppfølging med jevnlig ettersyn.
- Fallforhold (gulv): Nivåforskjell fra døråpning på topp overflate gulv og til sluk er målt til 15 mm. Dette er vurdert til å være tilfredsstillende med tanke på lekkasjesikkerhet. Lokalfall i dusjsonen er mindre enn hva som ideelt anbefales. Sluket ligger nærme vegg og fallet er mindre enn 1:50 i en avstand på 80 cm.

Selgers egenerklæringsskjema

Selger har kommentert på følgende spørsmål i egenerklæringsskjema som er en del av salgsoppgaven:
- Det er en sprekk i flis bak toalett skål.
- Sameiet har hatt pågående saker mot utbygger, ta kontakt med styreleder for mer info. Kjenner ikke til om det er pågående saker per i dag.

Andre opplysninger som er viktige for ny eier:
- Garanti feil/mangler på 3 av de 6 byggene skulle betales av et Irsk selskap som er konkurs. Garantiselskapet Crawford gjelder for Ryggeveien 408 og 410, samt Blomsholmveien 3.
- Forliks dom mellom sameiet og T13 Eiendom som gikk i sameiets fordel.
- Utbygger T13 Eiendom AS er under konkursbehandling.

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Boligens areal

Primærrom: 72 kvm, Bruksareal: 75 kvm

1. etasje:
Bruksareal: 75 m².
Primærrom: 72 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entrè/gang, 3 soverom, bad, stue og kjøkken. Følgende er oppgitt som sekundærrom: Teknisk rom.

Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte tilstandsrapport for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Areal: 3 322 kvm, Eierform: Eiet tomt

Tomten disponeres av sameiet i fellesskap.
Fellesarealer er pent opparbeidet med asfaltert parkering- og gangveier.
Forøvrig tilsådd med bruksplen og variert beplantet.

Garasje / Parkering

Det medfølger en parkeringsplass i kjeller. Det er tilrettelagt for tilkobling av el-bil lader på p-plassen. Gjesteparkering foran inngangspartiet mot betaling.

Selger eier garasjeplass §32 i trinn 2. Sameiet eier en ideell andel av anleggseiendommen gnr. 104 bnr. 277 hvor det er bygd et felles underjordisk parkeringsanlegg med boder og andre installasjoner. Garasjene har et eget felles seksjonsnummer.

Byggemåte

Byggemåte er beskrevet av takstmann:
"Boligblokk oppført med bærende konstruksjoner i betong- og trekonstruksjoner. Etasjeskillere i betong. Yttervegger har stående trekledning/ malt mur på fasaden. Grunnmur i betong. Flat takkonstruksjon."

Ferdigattest / brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse datert 23.10.2017 for eiendommen. Dokumentet følger vedlagt.

Midlertidig brukstillatelse er gitt med grunnlag i ny gjennomføringsplan revidert 09.10.2017, jfr. Plan og bygningsloven § 21-10 og forskrift om byggesak § 8-1.

Det foreligger samtykke for bruk av gbnr 4/68 til parkering med 27 plasser til bruk for beboere i Hus F og B. 5 plasser og en HC-parkering er i tillegg opparbeidet på terreng ved bygning F. Gangadkomsten er opplyst å være fra parkeringen over gangfelt Ryggeveien og videre er det dobbelt byggegjerde fra krysset i Bråtenveien og frem til inngang i blokk B. og.

Barnehage / skole i området

Barnehager:
Fasanveien barnehage, 0.2 km
Tittin familiebarnehage, 0.8 km
Voldskogen barnehage, 14 min

Skoler:
Halmstad skole, 1.2 km
Rygge ungdomskole, 6.4 km
Malakoff videregående skole, 8.2 km
Tomb videregående skole, 9.1 km

Adgang til utleie

Leiligheten kan leies ut.
Ved kortidsutleie må man minimum leie ut i 90 dager. Sameiets styre og forretningsfører skal informeres om at seksjonen leies ut, og hvem som er leietakere.

Oppvarming

Oppvarming er sentralvarme og radiatorer. Gulvvarme i bad.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Kr. 3 739 pr. år Kommunale avgifter inkluderer: Eiendomsskatt.

Eiendomsskatt

Det er i Moss kommune vedtatt eiendomsskatt. Eiendomsskatten utgjør 2,8 promille av beregningsgrunnlaget. Det gjøres spesielt oppmerksom på at beregningsgrunnlaget vil være høyere for boliger som benyttes som sekundærbolig.

Formuesverdi

Formuesverdi som primærbolig kr. 907 814 pr. 31.12.20 Formuesverdi som sekundærbolig kr. 3 268 130 pr. 31.12.20 Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder). Ut fra kvadratmeterprisene til SSB fastsetter Skatteetaten årlige kvadratmetersatser. Disse satsene vil utgjøre hhv. 25% av kvadratmeterprisene for primærboliger (der boligeier er folkeregistrert pr. 1. januar) og 90% for sekundærboliger (alle andre boliger).

Regulering

Eiendommen  er regulert til bolig. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Kommuneplaner:
Id: KP_3002, kommuneplanens arealdel 2021-2032.
Kommuneplanens arealdel, endelig vedtatt med ikrafttredelse 24.03.2021.

Kommunedelplaner:
Id: M178, HALMSTAD.
Kommunedelplan, endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 14.12.2006.

Leiligheten ligger i gul/rød støysone.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Det er registrert følgende servitutter/heftelser som følger eiendommen:

1942/2430-1/87BEST. OM VANN/KLOAKKLEDN. 22.12.1942
Overført fra gnr 4 bnr 41
OVERFØRT FRA: 3002-104/275
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
- Servitutten kan ikke bestilles av kartverket da den er fra før 01.01.1951. Den er fosøkt funnet i digitalarkivet, uten hell.

1962/1534-1/87BESTEMMELSE OM GJERDE 13.04.1962
Overført fra gnr 4 bnr 118
OVERFØRT FRA: 3002-104/275
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
- Servitutten beskriver at eier av eiendommen plikter selv å gjerde inn eiendommen.

1968/6454-2/87BEST. OM ADKOMSTRETT 07.12.1968
RETTIGHETSHAVER:Knr:0136 Gnr:4 Bnr:35
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 3002-104/275
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
- Servitutten er en avtale om veirett.

1974/704-1/87ERKLÆRING/AVTALE 31.01.1974
Byggeforbud mot ny bebyggelse
mot ny bebyggelse
Overført fra gnr 4 bnr 193
sammenføyet med denne eiendommen
OVERFØRT FRA: 3002-104/275
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
- Servitutten er en kjøpekontrakt fra tidligere oppgjør og beskriver byggeforbud mot ny bebyggelse.

1980/3962-1/87ERKLÆRING/AVTALE 30.05.1980
Forbud mot å produsere og/eller markedsføre tipper
og tilhengere
Med flere bestemmelser
OVERFØRT FRA: 3002-104/275
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE

2017/452372-1/200BESTEMMELSE OM NETTSTASJON 02.05.2017 21:00
RETTIGHETSHAVER:ELVIA AS
Org.nr: 980489698
Overenskomst om rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon
OVERFØRT FRA: 3002-104/275
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
- Servitutten beskriver rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon.

2017/452372-2/200BESTEMMELSE OM ADKOMSTRETT 02.05.2017 21:00
RETTIGHETSHAVER:ELVIA AS
Org.nr: 980489698
OVERFØRT FRA: 3002-104/275
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
- Servitutten beskriver rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon.

2017/452372-3/200BESTEMMELSE OM BEBYGGELSE 02.05.2017 21:00
OVERFØRT FRA: 3002-104/275
GJELDER DENNE REGISTERENHETEN MED FLERE
- Servitutten beskriver rettigheter og plikter ved oppføring, drift og vedlikehold av frittliggende nettstasjon.

2017/1049170-1/200 SEKSJONERING 26.09.2017 21:00
OPPRETTET SEKSJONER:
SNR: 27
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 75/4213

2019/598719-1/200 RESEKSJONERING 27.05.2019 21:00
SNR: 27
FORMÅL: Bolig
SAMEIEBRØK: 75/4138
Endring av sameiebrøk

Andel i realsameie:
2017/1061678-1/200OPPRETTELSE AV REALSAMEIE 28.09.2017 21:00
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3002 GNR:104 BNR:221/112

2017/1061678-1/200OPPRETTELSE AV REALSAMEIE 28.09.2017 21:00
DENNE MATRIKKELENHET HAR ANDEL I:
KNR:3002 GNR:104 BNR:2771/112

Vei/vann/avløp

Offentlig vei, vann og avløp i henhold til informasjon fra Moss kommune. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har i forbindelse med salget tegnet boligselgerforsikring gjennom Anticimex forsikring.
Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt salgsoppgaven og interessenter må sette seg inn i dette dokumentet før bud inngis.
Boligselgerforsikringen dekker selges ansvar etter avhendingsloven. Dersom kjøper oppdager forhold ved eiendommen som man mener utgjør en mangel, vil Claims handling AS behandle reklamasjonen på vegne av selger. Forsikringsvilkår kan fås ved henvendelse til megler.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til anker-jensen@meglergaarden.no eller SMS: 48 26 34 59 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.   Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

Legalpant tilsvarende 2 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §30, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk. Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 2 ganger folketrygdens grunnbeløp.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Blomsholmveien 3, 1580, Rygge, Gnr. 104 bnr. 275 snr. 27 orgnr. 919778520 i Moss kommune
Ideell andel av sameiet: 75/4138

Oppdragsnummer

92-20-0071

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Vedlagt i salgsoppgaven foreligger det reguleringsbestemmelser med kart, tilstandsrapport, egenerklæringsskjema selger, energiattest mm. Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering