Vestby , Caspar Wessels vei 7

Pepperstad Skog - Strøken og påkostet 4-roms fra 2019 - God takhøyde - Solrik balkong - Peis - Carport - Flytt rett inn!

4 350 000

 • Prisantydning:

  4 350 000,-

 • Totalpris:

  4 485 207

Beregnet totalkostnad: 4 350 000,- (Prisantydning) 24 485,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 4 374 485,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 109 350,- (Dokumentavgift) -------------------------------------------------------- 110 722,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 485 207,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  88 m²

 • Bruksareal:

  93 m²

 • Bruttoareal:

  102 m²

 • Etasje:

  2

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  2019

 • Gårdsnummer:

  6

 • Bruksnummer:

  961

 • Energimerking:

  D

 • Finnkode:

  202465082

 • Sist endret:

  16.04.2021 11:08

Innhold

Leilighet i 2. etasje og inneholder følgende:
P-rom: Entré, bad, tre soverom og åpen stue-kjøkkenløsning.
S-rom: Bod.
Innvendige overflater:
Gulv: Fliser på bad. Forøvrig parkett.
Vegger: Fliser på bad. Forøvrig slette malte flater.
Himling: Slette malte flater.

Standard

Velkommen til Caspar Wessels vei 7! En strøken og påkostet selveierleilighet fra 2019. Boligen holder en gjennomgående god standard og fremstår som moderne og tidsriktig.
Parker enkelt i carport, her er det ladeuttak for el-bil.
Innenfor inngangsdøren blir du møtt av en lys entré med plass til å henge fra seg yttertøyet. Bod på ca. 5 kvm i tilknytning til entéen gir ytterligere oppbevaringsmuligheter.
Stuen er stor og lettmøblert, med plass til sittegruppe med tilhørende møblement. Den generøse takhøyden og de takhøye vindusflatene gjør så rommet oppleves som lyst og luftig. Peisovn i stuen for varme og stemning på kalde høst- og vinterdager. God plass til spisebord, her kan du invitere til en hyggelig middag. Det er montert screens på vinduene mot balkongen. Fra stuen er det utgang til balkong.
Påkostet og lekkert kjøkken med integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøl/frys. Kjøkkeninnredningen har en god kombinasjon av arbeidsplass i tillegg til oppbevaringsplass, noe som gjør det praktisk til daglig bruk. Slette/struktur fronter, laminert benkeplate og avtrekk over kokesonen. Den åpne stue- kjøkkenløsningen gir rommet et sosialt preg.
Delikat flislagt bad innredet med dusjhjørne, dobbel servant med innredning, speil med belysning og vegghengt toalett. Det er lagt varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin. Godt med oppbevaringsplass i skyvedørsgarderobe. Downlights i himling.
Hovedsoverom med plass til dobbeltseng og garderobe. Rommet er malt i en delikat farge som gjør at det oppleves som svalt. Soverom 2 og 3 egner seg godt som barnerom, gjesterom eller kontor.
Sydvestvendt balkong på ca. 18 kvm med gode solforhold. Her er det plass til utemøblement og grill. Stikkontakt og belysning på vegg - her kan man nyte sene sommerkvelder.
Eier har gjort følgende tilvalg på boligen:
- Oppgradert kjøkkeninnredning
- Montert downlights i stue og bad
- Malt vegger i stue og på hovedsoverom
- Dobbel servant på bad
Er du på utkikk etter en strøken og påkostet leilighet hvor du kan flytte rett inn? Da er dette leiligheten for deg!

Beliggenhet

Caspar Wessels vei 7 ligger i et nyetablert boligområde på Pepperstad Skog i Vestby.
Boligen ligger i et område som er populært for folk i alle aldre. Fra boligen er det kort avstand til blant annet ny barneskole, barnehage og idrettsanlegg.
Bussholdeplassen (ca. 600 meter unna) med buss som tar deg til Vestby sentrum på få minutter. Vestby Storsenter ligger i sentrum og kan friste med blant annet vinmonopolet, apotek, klesbutikker, frisør og matbutikk. Populære Oslo Fashion Outlet, en utendørs handlegate med over 150 kjente merkevarer, er absolutt verdt et besøk. Her finnes det også koselige kaféer og restauranter.
Toget fra sentrum tar deg til Ski på ca. 11 minutter og til Oslo på ca. 35 minutter. Med bil bruker du ca. 40 minutter til Oslo.
Vestby Idrettsanlegg har flere aktivitetstilbud innen boksing, allidrett, basket, karate, ski og friidrett. For den aktive finner du treningssentrene Family Sports Club og Mudo Gym i nærområdet.
Flotte turområder rett utenfor døren - her er det bare å snøre på seg skoene og ta med seg niste. Badestrender som Hvitsten og Emmerstadbukta er kun en sykkeltur unna.
Velkommen til et nyetablert og barnevennlig boligområde!

Tomt

Areal: 8 215 kvm, Eierform: Eiet tomt
Tomten er fellesareal.

Garasje / Parkering

Biloppstillingsplass i carport, merket nummer 7.
Sameiet har gjesteparkeringsplasser på tomten.
Ellers parkering i gaten etter gjeldende bestemmelser for området.

Barnehage / skole i området

Pepperstadmarka barnehage (0-6 år), 0,8 km
Risil barnehage (1-5 år), 1,4 km
Johnsrudhuset barnehage (3-5 år), 2,7 km
Bjørlien skole (1-7 kl.), 1,4 km
Vestby ungdomsskole (8-10 kl.), 4,5 km
Vestby videregående skole, 4 km
Ås videregående skole, 13,1 km

Felleskostnader

2 560 pr. mnd.
Herav:
Lån vinduer kr. 290,-
Felleskostnader kr. 1.900,-
TV/bredbånd kr. 370,-
Inkludert i felleskostnadene er kommunale avgifter (herav renovasjon, feiing og eiendomsskatt), renter og avdrag på fellesgjelden, TV/bredbånd, felles forsikring, forretningsførsel, drift og vedlikehold.

Sameie

Sameiet Caspar Wessels vei 3-85.
Sameiet består av 42 seksjoner og er registrert i Foretaksregisteret i Brønnøysund med organisasjonsnummer 922298947.
Forretningsfører er OBOS Eiendomsforvaltning AS.

Sikringsordning fellesgjeld / IN-ordning

Nei.

Fellesgjeld / lånevilkår

Bank: OBOS
Lånenummer: OBOS02-98207843938
Type lån: Annuitetslån
Restsaldo: kr. 1.028.393,-
Restløpetid: 9 år og 1 mnd.
Termin pr. år: 12
Type Rente: Flytende
Rente: 3,85%
Saldo andel gjeld: kr. 24.485,-
I en tolkningsuttalelse har toll og avgiftsdirektoratet lagt til grunn at salgsverdi pluss andel fellesgjeld er seksjonens fulle verdi. Det skal følgelig beregnes, og betales, dokumentavgift også for seksjonens andel av fellesgjeld i sameiet.

Andel fellesgjeld

24 485

Andel formue

10 326

Forsikring

Tryg Forsikring Polisenummer: 7250896

Vedtekter / husordensregler

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og /eller generalforsamling.
Sameiet har ikke husordensregler.
Sameiets styre skal underrettes skriftlig om alle overdragelser og leieforhold. Det samme gjelder ny seksjonseiers/leietakers navn og kontaktinformasjon

Eierseksjonsloven

Det opplyses om at ingen kan eie mer enn to boligseksjoner i sameiet, jfr. Lov om eierseksjoner §23

Byggemåte

Se vedlagte boligsalgsrapport avholdt av Christian Josefsen i Anticimex AS, med rapportdato 10.12.2020 for teknisk beskrivelse av eiendommen.
Boligbygg over to etasjer. Støpt plate på mark. Yttervegger, etasjeskiller og bærende konstruksjoner i hovedsak av treverk. Utvendig fasade kledd
med liggende og stående trepanel. Takkonstruksjon utført i pulttaksform, utvendig tekket med papp/membran (taket er ikke besiktiget). Leiligheten
har hvit slett entrédør med glassfelt. Balkongdør og vinduer med trekarmer og tre-lags glass fra byggeår.
Det fremkommer i tilstandsrapporten at alle punkter har fått tilstandsgrad 1 og 0.
Ved ytterligere informasjon vedrørende byggemåte henvises det til ovennevnte dokument som er inntatt i salgsoppgaven.

Ferdigattest / brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent. Ferdigattest datert 05.05.2020.

Boligens areal

Primærrom: 88 kvm, Bruksareal: 93 kvm, Bruttoareal: 102 kvm
2. etasje:
Bruksareal: 93 m².
Primærrom: 88 m². Følgende rom er oppgitt som primærrom: Entré, bad, tre soverom og åpen stue- kjøkkenløsning.
Arealet av primære rom (P-ROM) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger mellom disse rommene. I praksis er dette arealet tilnærmet likt primærrommenes bruksareal (BRA). Se vedlagte takst for nærmere beskrivelse av arealbetegnelser. Arealene er kun oppmålt av takstmann og ikke kontrollert/oppmålt av megler.
Leiligheten disponerer en utvendig bod på ca. 5 kvm med tilkomst via terrassen, samt en bod (merket nummer 7) på ca. 4 kvm tilknyttet carporten.

Adgang til utleie

Boligen er selveiet og kan således fritt leies ut.

Oppvarming

Peisovn i stuen. Gulvvarme på bad.
Forøvrig elektrisk oppvarming.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter D

Kommunale avgifter

Kr. 6 570 pr. år
De kommunale avgiftene inkluderer; vann- og avløpsgebyr. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Formuesverdi

Ligningsverdi er pt. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 30 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 70 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.

Adkomst

Det vil bli skiltet med & Partners Eiendomsmegling visningsskilt i forbindelse med fellesvisninger.

Regulering

Eiendommen  er regulert til boligformål.
Id: 0225
Navn: Pepperstad Skog Nord, Gnr. 6 Bnr. 836
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 20.06.2016
Delareal: 11 kvm, Formål: Frisikt
Delareal: 8.804 kvm, Formål: Boligbebyggelse-blokkbebyggelse
Delareal: 5 kvm, Formål: Annen veigrunn, grøntareal
Reguleringskart med bestemmelser ligger vedlagt i salgsoppgaven.

Offentlige planer

Byggesaker under behandling:
Et bygg med 6-mannsbolig over 2 plan - under behandling.
Vestby kommunestyre har vedtatt detaljregulering etter plan- og bygningsloven (§12-12).
Detaljreguleringen gjelder Gartnerikvartalet B3 og B4.
Formålet med detaljreguleringen er å legge til rette for ny boligbebyggelse innenfor områdene B3 og B4 i henhold til Sentrumsplanen. Bebyggelsen skal opparbeides i en kvartalsstruktur omkring et stort indre gårdsrom. Det skal opparbeides et torg mot Sentrumsbroen og en gang- og sykkelvei gjennom området mot Vestby storsenter.

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

Følgende er tinglyst på eiendommen:
2017/771817-1/200 Bestemmelse om nettstasjon  
14.07.2017 21:00 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Bestemmelse om vedlikehold av anlegg/ledninger
Bestemmelse om bebyggelse og beplantning
Overført fra: 3019-6/961
Gjelder denne registerenheten med flere
2017/771817-2/200 Bestemmelse om adkomstrett  
14.07.2017 21:00 
Rettighetshaver:ELVIA AS  
Org.nr: 980489698
Overført fra: 3019-6/961
Grunneier gir Netteier rett til bygging og evigvarende rett til plassering av nettstasjon og tilhørende kabelanlegg/luftledningsnett over eiendommen. Retten omfatter også rett til å drifte, vedlikeholde og fornye nettstasjon med tilhørende kabelanlegg/luftledningsnett.
Netteier besørger oppføringen samt utfører og bekoster alt utvendig og vedlikehold av nettstasjonen.
Netteier gis rett til, med minst mulig ulempe for Grunneier, å føre kabler ut fra nettstasjonen til andre kunder.
Gjelder denne registerenheten med flere
Kommunen har legalpant i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatt- og avgiftskrav.

Heftelser

Tinglyst legalpant tilsvarende 1 G for panterett til sameiet.
Iht. lov om Eierseksjonssameier §24, er sameierne overfor sameiets kreditorer ansvarlig i forhold til sin sameiebrøk.  Ved manglende betaling av fellesutgifter har sameiet lovbestemt pantesikkerhet i den enkelte eierseksjon inntil 1 gang folketrygdens grunnbeløp.
På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Vei/vann/avløp

Offentlig vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.
Privat vei.

Tilbehør

Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer av nærværende prospekt. Hvitevarer som ikke er integrert i
innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen. Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder NEFs normgivende liste over løsøre og tilbehør.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring. Selgers egenerklæringsskjema følger vedlagt i salgsoppgaven.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.
Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til ellefsen@meglergaarden.no eller SMS: 41 55 10 60 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser, samt beskrivelser av bygningen er hentet fra vedlagte tilstandsrapport. Salgsoppgaven er basert på selgers opplysninger gitt til takstmann, megler og opplysninger innhentet fra kommunen, eventuelt forretningsfører og andre tilgjengelige kilder. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen godt, gjerne sammen med sakkyndig, før bud inngis. Det er ikke kontrollert om tomtegrensene stemmer med de grenser/gjerde som fysisk er satt. Det kan være avvik fra dagens rombruk/rombenevnelse i forhold til det opprinnelige byggemeldte/godkjente.
Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Hvitvaskingsloven

Eiendomsmeglere er fra 1/1-2004 underlagt hvitvaskings-loven. Dette innebærer at eiendomsmegler er forpliktet til å melde mistanke om forsøk på hvitvasking til ØKOKRIM.

Solgt 'as is' / Salgsbetingelser

Eiendommen selges som den er og overtas av kjøper slik den fremstår ved besiktigelse, jf. avhendingslova § 3-9. Dette innebærer at selger fraskriver seg ansvar ut over det som følger av avhendingsloven §§ 3-7 og 3-8. For kjøper betyr dette at eiendommen først har en mangel dersom det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen, eller eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene ellers. Alle interessenter oppfordres derfor til å sette seg godt inn i samtlige opplysninger som fremkommer i salgsoppgaven da denne danner grunnlaget for avtalen som inngås med selger. Med henvisning til avhendingslovens § 3-10, oppfordres kjøper til å undersøke eiendommen grundig og gjerne med fagmann før avtale inngås. Forhold som kjøper burde oppdaget på visning kan normalt ikke påberopes som en mangel, dette omfatter også forhold som ikke fremgår av salgsoppgaven, eller uriktige opplysninger i salgsoppgaven. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Eier

Fredrik Haukeland Julie Nyheim Jenssen

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Verdivurdering