Svinndal , Klokkersvingen 8

Svinndal - Splitter ny arealeffektiv enebolig på ett plan i barnevennlige omgivelser! Flytt rett inn!

3 990 000

Visninger

 • Visning etter avtale med megler

  Husk påmelding til visning

 • Prisantydning:

  3 990 000,-

 • Totalpris:

  4 003 872,-

Beregnet totalkostnad: 3 990 000,- (NB: prisen er fast) Omkostninger 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 12 500,- (Dokumentavgift av andel tomteverdi) 202,- (Pantattest kjøper) -------------------------------------------------------- 13 872,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 003 872,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.
 • Type:

  Enebolig

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  103m²

 • Bruksareal:

  103m²

 • Bruttoareal:

  124 m²

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  2

 • Byggeår:

  2022

 • Gårdsnummer:

  105

 • Bruksnummer:

  75

 • Energimerking:

  A

 • Finnkode:

  267487972

 • Sist endret:

  02.08.2022 14:55

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Beskrivelse

Meglergaarden & Partners har gleden av å presentere en helt ny og strøken enebolig i Svinndal. Med boligtypen Greta fra Älvsbyhus får du et praktisk og energieffektivt hus med en gjennomgående god og moderne standard. Denne lettstelte eneboligen har åpen planløsning mellom kjøkken og stue, 2 gode soverom, samt et stort og romslig vaskerom med egen utgang - alt på ett plan. Boligen er oppgradert med de aller fleste tilvalgene Älvsbyhus kan levere, hvor blant annet kjøkken, bad og vaskerom har belysning med LED spotter, badet har varme i gulv og håndkletørker via vannbåren varme. 

Du har også en dobbelgarasje på tomten så bilene oppbevares trygt og godt forøvrig har du godt med parkering på egen gårdsplass.

Her kan du med andre ord flytte rett inn i en splitter ny enebolig!

Innhold

Boligen inneholder:
Entrè, bad, 2 soverom, walk-in-closet, kjøkken/stue og vaskerom.

Entré

Velkommen inn i en lys entrè.

Stue

Åpen løsning mellom stue og kjøkken skaper en stor og sosial sone.
Fra stuedelen er det terreassedør hvor det er åpent for kjøper å etablere terrasse etter eget ønske.

Kjøkken

Innholdsrikt kjøkken i moderne utførelse med hvitevarer som komfyr, kjøleskap, fryseskap og mikrobølgeovn samt oppvaskmaskin. Kjøkkenøy gir ekstra både skap- og benkeplass.

Bad

Romslig bad innredet med gulvtoalett, dusjhjørne og servant på innredning. Videre er badet utstyrt med varme i gulv og håndkletørker oppvarmet via vannbåren varme.

Hage

Hagen leveres ferdig grovplanert og gir kjøper stor fleksibiltet og anledning til å opparbeide etter eget ønske.

Soverom

Boligen har 2 soverom. Hovedsoverommet har eget walk-in-closet / bod.

Vaskerom

Eget vaskerom med utgang til hagen. Innredet med utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og overskap for oppbevaring.

Beliggenhet

Klokkersvingen 8 ligger i landlige omgivelser nær Svinndal sentrum i Våler kommune. Kort vei til bl.a. skole, idrettsanlegg, matvareforretning etc. Fine turområder i nærheten. Kort vei med bil til Kjerringåsen skisenter, og nærhet til Trøsken lysløype. Det er flotte naturområder rett utenfor døren og det er kort vei til Sæbyvannet med bademuligheter sommerstid.

Eiendommen ligger omtrent 25 min. fra Moss og Sarpsborg med gode pendlermuligheter til begge byene.

Dagligvarehandelen kan gjøres ved bl.a. Joker Svinndal. Ønsker du ytterligere servicetilbud har Mosseporten senter, Askimtorget kjøpesenter, Ski Storsenter og et rikholdig utvalg av butikker og fasiliteter. 

Eiendommen har gangavstand til Svinndal barneskole. For elever i ungdomstrinnene er det skolebussordning til Kirkebygden barne- og ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager.

Forsikring

Utbygger Alvsbyhus Norge AS holder boligen forsikret frem  til overtagelse.

Boligens areal

Bruksareal: 107 m².
Primærrom: 103 m².

Arealbekreftelse

Arealberegningene er foretatt av arkitekt/utbygger, og er oppmålt etter tegninger. Det tas forbehold om avvik i de oppgitte mål og de faktiske mål.

Adkomst

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden & Partners. Velkommen til visning!

Tomt

Areal: 761 kvm. Eierform: Eiet tomt

Garasje / Parkering

Parkering i dobbelgarasje. Ellers parkering på egen tomt.

Byggemåte

Boligen er bygget etter Älvsbyhus standardprinsipper etter gjeldene byggeforskrifter.
Boligen har krypkjeller fundamentert med betongsøyler. Over betongsøyler ligger det armerte betongdragere som bæring for tradisjonelt bjelkelag.
Etasjeskiller mot krypkjeller med bjelkelag, isolasjon og sponplategolv.
Etasjeskiller mot loft med bjelkelag, isolasjon og sponplategolv. Isolerte bindingsverksvegger med stående ytterpanel. med 19 mm x 68 mm underliggere og 22 mm x 118 mm overliggere. 310 mm mineralull i yttervegger. Takstoler med 27 graders takvinkel. Yttertak tekket med profilerte sorte takplater, takrenner og luftehatter/beslag.
Ytterdør i hvit utførelse. Ytterdør til vaskerom i hvit utførelse. Terrassedør i samme utførelse som vinduer.

Ferdigattest / brukstillatelse

Selger skal fremskaffe ferdigattest for boligen og har søkt Våler kommune om dette. Dersom ferdigattest ikke foreligger ved overtagelsestidspunket gjennomføres overtagelsen mot midlertidig brukstillatelse.

Barnehage / skole i området

Barnehage
Svinndal barnehage (0-5 år), 0.3 km

Skoler
Svinndal skole (1-7 kl.), 0.1 km
Kirkebygden barne- og ungdomsskole, 14.8 km

Adgang til utleie

Boligen kan leies ut.

Oppvarming

Boligen varmes opp med elektriske varmekabler på badet samt vannbåren varme (luft til vann) via radiatorer.

"Hjertet" i huset - Nibe F750

Smart, brukervennlig og energieffektiv er stikkord her. NIBE F750 er en fraluftsvarmepumpe av den nye generasjonen, og gir kostnadseffektiv og miljøvennlig oppvarming av boligen. Den har varmtvannsbereder. Energi gjenvinnes via ventilasjonsluften og tilføres varmepumpen, noe som reduserer vesentlig energikostnadene. Enheten ventilerer huset, levererer varme og forbereder varmtvann.

Hva er en avtrekksvarmepumpe?
Teknologien i avtrekksvarmepumper baserer seg på først å ventilere huset ditt, for så å resirkulere ventilasjonsluftens varmeenergi for å varme opp varmtvann og bolig. Avtrekksvarmepumpen bruker altså energi fra gammel, brukt luft.

Slik virker den:
En vifte suger ventilasjonsluften ut av samtlige våtrom i huset ditt. Da dannes det et svakt undertrykk som gjør at luften fra andre rom søker seg til våtrommet. Ny uteluft dras inn gjennom ventiler i ytterveggene og radiatorer, og på denne måten blir alle rom i huset ventilert. Den sirkulerende luften blir dratt inn i husets kanalsystem. Den oppvarmede romluften ledes så til varmepumpen, hvor energien i luften gjenvinnes. Slik kan avtrekksvarmepumpen forsørge hele huset med varmtvann og varme til radiatorsystemet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter A
Megler har intet ansvar for informasjon som følger av energiattesten. For fullstendig energiattest fra selger, kontakt megler.

Kommunale avgifter

Det foreligger ikke noe estimat over de kommunale avgiftene, da boligen er nyoppført og ikke har vært bebodd.
Kommunale gebyrer er en kombinasjon av forskudd, abonnement og enkeltgebyrer fakturert etter levert tjeneste. Vi kjenner ikke
samlet gebyr for en eiendom for et år før året er omme. Denne rapporten sammenstiller dette for fjoråret, med summer fordelt per
fagområde. Tjenestene vil normalt ha en prisøkning hvert år, samt at forbruk på ulike tjenester kan variere fra år til år.

Formuesverdi

Eiendommens likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien vil normalt være på ca. 25-30% av førstegangs kjøpesum. Likningsverdien for primærboliger og sekundærboliger fastsettes etter forskjellige brøker. Kjøper skal selv sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype, byggeår til skattemyndighetene. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Formuesverdien fastsettes med utgangspunkt i en kvadratmeterpris, som beregnes av Statistisk sentralbyrå (SSB). Kvadratmeterprisen skal gi uttrykk for en estimert markedsverdi pr. kvadratmeter og bygger på statistiske opplysninger om omsatte boliger (boligtype, areal, geografisk beliggenhet og alder).

Regulering

Eiendommen er regulert til boligformål. For ytterligere opplysninger om regulering, vennligst ta kontakt med megler.

Kommuneplaner
Id 013701
Navn: Kommuneplan Våler 2011 - 2023
Plantype: Kommuneplanens arealdel
Status: Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 30.06.2011
Delarealer: Delareal 761 m2
Arealbruk: Boligbebyggelse,Framtidig

Reguleringsplaner
Id: 39
Navn: Svinndal Øst
Plantype: Eldre reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 18.12.2008
Delarealer: Delareal 760 m2
Formål: Boliger
Feltnavn: B1

Konsesjon / Odel

Det er ingen konsesjon eller odel knyttet til salget av denne eiendommen.

Tinglyste rettigheter og forpliktelser

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei, elektriske kraftlinjer og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Det foreligger ingen tinglyste heftelser spesifikt for denne eiendommen, følgende er dog tinglyst fra avgivereiendom/hovedbøl:

1931/904581-1/87  Elektriske kraftlinjer  
17.11.1931  Overført fra: 3018-105/66
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1931/904582-1/87  Elektriske kraftlinjer  
04.12.1931 Overført fra: 3018-105/66
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1947/2518-1/87  Erklæring/avtale  
27.09.1947 Grensegangssak
Overført fra: 3018-105/66
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1969/6248-1/87  Erklæring/avtale  
04.11.1969 
 VEDTAK AV DET OFFENTLIGES VILKÅR FOR STATSTILSKUDD I FORBINDELSE MED SENKING AV ELV
Overført fra: 3018-105/66
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1990/6930-1/87  Erklæring/avtale  
20.07.1990 
 Bestemmelse om vann/kloakkledning
Rettighetshaver: Våler kommune
Overført fra: 3018-105/66
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1992/244-1/87  Erklæring/avtale  
09.01.1992 
 Bestemmelse om erverv av grunn til gang- og sykkelveg
Rettighetshaver: Våler kommune
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3018-105/66
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1993/9288-1/87  Erklæring/avtale  
30.11.1993 
 Grensegangssak
Overført fra: 3018-105/66
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1994/9731-1/87  Erklæring/avtale  
25.11.1994 
Grensegangssak
Overført fra: 3018-105/66
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1996/9135-1/87  Bestemmelse om veg  
18.11.1996 
 Med flere bestemmelser
Overført fra: 3018-105/66
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1998/579-3/87  Best. om vann/kloakkledn.  
23.01.1998 
 rettighetshaver:Knr:3018 Gnr:105 Bnr:59 F  
Overført fra: 3018-105/66
Gjelder denne registerenheten med flere
 
1999/10854-1/87  Bestemmelse om vannledn.  
30.12.1999 
rettighetshaver:Knr:3018 Gnr:105 Bnr:62  
Bestemmelse om adkomstrett
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3018-105/66
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/263147-1/200  Erklæring/avtale  
02.04.2012 
 Rettighetshaver:HAFSLUND NETT ØST AS  
Org.nr: 979904371
Rettigheter og plikter ved bygging,drift og vedlikehold av høyspenningsluftledninger, 22kV
Med flere bestemmelser
Overført fra: 3018-105/66
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/867344-1/200  Jordskifte  
17.10.2012 
 Sak: 0100-2011-0055 Onsaker
Overført fra: 3018-105/66
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/867344-2/200  Bestemmelse om veg  
17.10.2012 
rettighetshaver:Knr:3018 Gnr:105 Bnr:69  
Overført fra: 3018-105/66
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/867344-3/200  Bestemmelse om veg  
17.10.2012 
 rettighetshaver:Knr:3018 Gnr:105 Bnr:2  
Overført fra: 3018-105/66
Gjelder denne registerenheten med flere
 
2012/867344-4/200  Best. om adkomstrett  
17.10.2012 
rettighetshaver:Knr:3018 Gnr:105 Bnr:2  
Overført fra: 3018-105/66
Gjelder denne registerenheten med flere

Vei/vann/avløp

Offentlig vei og avløp i henhold til informasjon fra Våler kommune.
Privat vann via Våler vannverk. Det er private stikkledninger fra eiendommen og ut i det offentlige ledningsnettet.

Tilbehør

Med mindre annet er spesifisert i salgsoppgaven gjelder eiendomsmeglingsbransjen liste over løsøre og tilbehør i forhold til hva som følger med eiendommen ved salg. Det gjøres spesielt oppmerksom på at boligens tilbehør og løsøre ikke medfølger handelen med mindre dette fremkommer særskilt i salgsoppgaven. Hvitevarer som ikke er integrert i innredningen, medfølger ikke i handelen. Fastmontert og innebygget kjøkken- og baderomsinnredning følger boligen.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke anledning til å tegne boligselgerforsikring.

Boligkjøperpakke / Boligkjøperforsikring

Partners har i samarbeid med If lansert et nytt og gunstig forsikringskonsept for deg som kunde. Dette innebærer at du får alle relevante dekninger inkludert til en meget konkurransedyktig pris.

Kjøper (ikke juridiske personer) har anledning til å tegne Boligkjøperpakken. Denne kan inkludere bl.a. Husforsikring, Innboforsikring, Dobbel rente dekning, Flytteforsikring og Boligkjøperforsikring. Boligkjøperpakken må senest tegnes på kontraktsmøte og prisen avhenger av boligtypen. Ta kontakt for ytterligere informasjon.

Budgivning

Vi oppfordrer alle til å lese Forbrukerinformasjon om budgivning før bud inngis. Alle bud og budforhøyelser skal inngis skriftlig til megler. I tillegg er megler pålagt å innhente gyldig legitimasjon og signatur fra budgiver før bud kan formidles til selger. Kravet til legitimasjon og signatur er oppfylt for budgivere som benytter Bank-ID og vi oppfordrer derfor alle til å gi bud elektronisk ved å benytte GI BUD knappen på eiendommens hjemmeside på Partners.no. Eventuelle forhøyelser kan sendes ved å svare direkte på mottatt sms fra meglers system, til megler per e-post til maleng@meglergaarden.no eller SMS: 97 71 95 59 . Alle budforhøyelser skal bekreftes av megler. For at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må alle bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist, jf. eiendomsmeglingsforskriften § 6-3. Selger må også skriftlig akseptere budet før aksept kan formidles til budgiver. Akseptfrist på alle bud skal være minimum 30 minutter, og budforhøyelser må skje i god tid før fristens utløp. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 dagen etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste et hvert bud og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Etter at eiendommen er solgt vil kjøper og selger få tilsendt budjournal. Øvrige budgivere kan få utlevert kopi av budjournalen i anonymisert form. Det gjøres oppmerksom på at budgiver også vil være den som vil stå som kjøper av eiendommen. Dersom man etter at bud er akseptert ønsker å endre hvem som skal stå som eier, forutsetter dette at selger godkjenner en slik endring. Alle involverte parter skal signere kjøpekontrakt og er solidarisk ansvarlig for kjøpet frem til oppgjør er gjennomført.

Overtagelse

Etter avtale med utbygger.

Diverse

Meglerforetaket oppfordrer evt. budgivere til å lese gjennom fullstendig prospekt/salgsoppgave med vedlegg.

Lov om hvitvasking

Eiendomsmeglingsforetak plikter etter lov om hvitvasking å gjennomføre kontrollhandlinger knyttet til kjøper og selgers identitet og forhold knyttet til gjennomføringen av handelen. Dette omfatter også opplysninger om kundeforholdets formål og tilsikrede art. For kjøper må kontroll av legitimasjon skje senest ved inngåelse av kontrakt. Signering med bankID er regnet som gyldig legitimasjonskontroll. Ved oppdrag hvor juridiske personer (selskap) er part må eiendomsmegler også gjennomføre kontroll av hvilke fysiske personer som kontrollerer selskapet (reelle rettighetshavere). Dersom megler ikke klarer å gjennomføre pålagte kundetiltak må megler avvise kunden og oppdraget. Megler har også plikt å melde forhold som ikke er avklart og fremstår som mistenkelige til Økokrim. Megler kan også i enkelte tilfeller har plikt til å stanse gjennomføringen av handelen.

Eiendomsmegler plikter å gjennomføre ytterligere undersøkelser knyttet til handelen basert på kjøpers egenkapital eller andre forhold knyttet til kjøper. Kjøper oppfordres til å innbetale den delen av kjøpesummen som er egenkapital i en overføring fra egen bankkonto i norsk bank.

Salgsbetingelser

Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene.  Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. 

Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud.  

Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen.

Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm.

Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel).

Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. Eiendomsmegler standardkontrakt inneholder bl.a. bestemmelser om at det foreligger vesentlig mislighold som bl.a. gir selger rett til å heve når det er gått 30 dager fra avtalt betalingstid, kjøper aksepterer dette som bindende for seg.

Avhendingsloven

Frivillig salg av fast eiendom reguleres av Lov om avhending av fast eiendom av 3. juli 1992 nr. 93.

Finansiering

Vi har løpende kontakt med finansinstitusjoner som kan tilby lån med konkurransedyktige betingelser. Hvis ønskelig formidler vi gjerne kontakt.

Heftelser

§ 6-1.Lovbestemt pant i fast eiendom.
(1) For skattekrav etter lov av 6. juni 1975 nr. 29 om eigedomsskatt til kommunane har vedkommende kommune panterett foran alle andre heftelser i den eiendom skattekravet gjelder.

(2) Samme panterett har en kommune og kommunale etater for følgende særlige eiendomsavgifter:
a) avfallsgebyr etter lov 13. mars 1981 nr. 6 om vern mot forurensninger og om avfall,
b) feieavgift etter brann- og eksplosjonsvernloven § 28 annet ledd
c) årsgebyr for vann og avløp etter lov 16. mars 2012 nr. 12 om kommunale vass- og avløpsanlegg.

På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer/avtaler som for eksempel rett til kommunen til å anlegge vann- og kloakkledninger inkl. reparasjon av disse, bestemmelser om bebyggelsen, gjerder, vei og adkomstrettigheter. Disse erklæringene/avtalene vil følge eiendommen ved salg, og kan ikke slettes. Vennligst ta kontakt med megler for nærmere spesifikasjon av disse.

Adresse og matrikkel

Klokkersvingen 8, 1593, Svinndal, Gnr. 105 bnr. 75 i Våler (Viken) kommune

Oppdragsnummer

92-20-0055

Vedlegg til salgsoppgave og kjøpekontrakt

Alle interessenter oppfordres til å sette seg inn i fremlagte dokumenter før bud inngis. Ta gjerne kontakt med megler dersom du ønsker utlevert dine egne kopier av dokumentene.

Det gjøres oppmerksom på at Meglergaarden & Partners sine standard kjøpekontrakter blir benyttet i handelen, dersom det ikke avtales noe annet før handel har kommet i stand.

Behandling av personopplysninger

Det gjøres oppmerksom på at foretaket behandler personopplysninger og all behandling skjer iht. personvernregelverket. Meglerforetaket behandler kun personopplysninger som er nødvendig for å gjennomføre oppdraget. Det gjøres oppmerksom på at vi deler dine personopplysninger med offentlige myndigheter i den utstrekning det er nødvendig og med virksomheter som tilbyr tjenester for gjennomføring av oppdraget. For mer informasjon se personvernerklæring på www.partners.no.

Verdivurdering