Moss , Rosenvinge - Parkhus 2

Rosenvinge Park - Parkhus 2 - et unikt boligkonsept venter på deg - mer enn 50% solgt!

4 050 000 - 7 850 000

 • Prisantydning:

  1 900 000,-

 • Totalpris:

  4 060 787 - 7 860 787

 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  34 m²

 • Bruksareal:

  35 m²

 • Soverom:

  1

 • Byggeår:

  2022

 • Gårdsnummer:

  2

 • Bruksnummer:

  2929

 • Finnkode:

  168279502

 • Sist endret:

  29.06.2021 08:42

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
H0102 2 1 76 m2 80 m2 4 800 000,-
H0104 1 1 62 m2 66 m2 4 050 000,-
H0204 2 2 70 m2 71 m2 4 650 000,-
H0304 2 3 70 m2 70 m2 4 850 000,-
H0503 2 5 109 m2 110 m2 7 850 000,-

Oppdragsnummer

20-20-9002

Eier

ROSENVINGE PARK FELT 2B AS

Eiendom

Rosenvinge - Parkhus 2
Gnr. 2 bnr. 2929 i Moss kommune

Boligtype og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2022
Primærrom: 34 kvm - 109 kvm, Bruksareal: 35 kvm - 110 kvm

Kort oppsummert

Start dagen med en tur i varmtvannsbasseng og ta med deg en rykende varm ferskbrygget kaffe fra kaffebaren, før du rusler gjennom parken tilbake til leiligheten. En bolig er mer enn et ankerfeste i tilværelsen, den er også utgangspunktet for alle opplevelser og alt livet har å by på.
Flytt nærmere mulighetene i Parkhus 2 på Rosenvinge Park.
Leilighetene vil bli moderne, funksjonelle og lyse, omkranset av grønne omgivelser. Store glassflater gjør hver enkelt leilighet åpen og luftig. Ut mot balkongene går vindusflatene ned til gulv. Dette er med på å viske ut skillet mellom ute og inne, samtidig som det får rommene til å virke større.
Byggene vil bli kledd med trekledning i mørk farge der varierende panelbredder oppdelt i bånd gir byggene karakter.
I Rosenvinge Park skal man kunne bo moderne og privat, med møteplasser som gir rom for sosiale aktiviteter.
Mange ser på det å flytte fra større til mindre som en utfordring, spesielt med tanke på venner og familie på besøk. Med leilighet i et av Parkhusene, kan gjester enkelt booke seg inn i gjesteboligen som er tilgjengelige for alle sameiere i Rosenvinge Park. Skal du ha bursdag, konfirmasjon eller andre sosiale sammenkomster som krever litt plass, kan du også booke peisestuen, som er tilgjengelig midt i parken.

Beliggenhet

Fra Rosenvinge Park ligger alle veier åpne for å ta deg raskt fram, om du elsker å reise. Med E6 kun noen rundkjøringer unna, tar du deg til Oslo med bil i løpet av en drøy halvtime.
Foretrekker du å kjøre kollektivt, er det hyppige buss - og togavganger å velge i. Innen en radius på 200 meter ligger to bussholdeplasser med stopp for samtlige bussruter.
På Høyda er handelsmulighetene unike, med forretninger liggende på rekke og rad. For ikke å glemme Rygge Storsenter, med sine mer enn 40 butikker, "rett borte i gata" en kort sykkeltur unna.
Moss sentrum er inne i en spennende utvikling, hvor du finner en rekke urbane og kulturelle tilbud i tillegg til de mange shoppingmulighetene sentrum kan friste med. Herfra tar du deg kjapt til bystranda, Sjøbadet, på varme sommerdager - eller om du heller frister fiskelykken fra brygga ved kanalen for å sjekke om makrellen er på hugget!
Lilleng Helsepark, inne på Rosenvinge Parks område, ble etablert i 2016 og består av tannlege, fastlege, kardiolog, gynekolog, plastikkirurg, psykolog, psykiater, bedriftshelsetjeneste, apotek, fysikalsksenter, fottepeut, hudpleie,
frisør og treningssenter.
Dersom du foretrekker å få maten servert på tallerken, vil Restaurant Ro beliggende inne i parken, servere alt fra pizzaer til ulike grillretter med gode og fyldige sauser.
Med bosted i Rosenvinge Park, vil du med andre ord ha alle muligheter innen rekkevidde. Du vil ha tilgang til alt du måtte behøve av varer og tjenester i eget nabolag, og du vil ha enkel tilgang til resten av verden.

Byggemåte

Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betong og stål, plassbygd og/eller prefabrikerte elementer.
 Fasadene utføres hovedsakelig som panel med mulighet for sokkel i betong. Rekkverk på balkonger utformes i metall. Innvendige vegger utføres i hovedsak som stenderverk, kledd med gipsplater. Vegger mot naboleiligheter og trapperom kan ha
overflate i sparklet og malt betong. Takkonstruksjonene får isolasjon papp/folietekking på oversiden og nødvendig fall
til sluk.

Innhold

Leilighetene vil alle inneholde stue, kjøkken, bad, soverom, balkong. Avhengig av størrelse på leiligheten vil det også være 2 soverom og ekstra toalett/bad.

Parkering

Biloppstillingsplass i garasjekjeller under bygget. Noen leiligheten blir levert uten garasjeplass.

Standard

Kjøkken.
Kjøkkeninnredning leveres som hvit glatt fra Sigdal eller tilsvarende. Innredningshøyde ca. 2,28 meter med foring til
himling. Leveres med belysning under overskap, laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og ettgreps
blandebatteri, avtrekksvifte type volumhette, plassert i overskap. Innredning leveres forberedt for hvitevarer.
Vaskerom.
Sanitær.
På bad leveres antall enheter innredning som vist på kontraktstegning, med underskap, (evt. også overskap), servant
og benkeplate i nærmeste standardstørrelse (ikke veggtilpasset). Utførelse i standard hvit melamin skrog og fronter, og
laminat benkeplate. Over servant monteres speil. Videre leveres ettgreps servantbatteri, samt dusjbatteri og dusjgarnityr. Rette svingbare dusjvegger i glass med aluminiumsprofiler og nedsenket dusjsone. Det leveres vegghengt toalett. Det er avsatt plass, og leveres opplegg for kombinert vaskemaskin/ tørketrommel (kombimaskin) på bad eller vaskerom. I leiligheter med ekstra WC-rom leveres disse med hvit servant med ettgreps servantbatteri og vegghengt toalett med utenpåliggende sisterne. Det kan bli terskel/nivåforskjell fra bad til tilliggende rom.
Elektro.
Det elektriske anlegget leveres iht NEK 400 og ligger generelt skjult i boligen. Det kan bli åpent anlegg på vegger mellom
boenheter og andre steder der skjult anlegg ikke er egnet (eksempelvis lyd-/brannvegger og betongkonstruksjoner). Lampepunkt til tak leveres på vegg ved tak der det er betonghimlinger og i himling der det er nedforede himlinger. Alle
rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov etter gjeldende standard. Det leveres belysning i bod.
På bad leveres LED downlight i tak med dimmer. Det leveres belysning under overskap på kjøkken. Balkonger og inngangsparti får belysning tilpasset utendørs bruk.
Ventilasjon.
Det leveres separat balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinning i hver leilighet. Aggregatet plasseres i bod,
himling, kjøkkenskap eller annet egnet sted.
Vegger.
Innvendige vegger leveres sparklet og malt. Bad leveresmed, lys grå, blank, 30x60 cm flis.
Gulv.
Entré, stue, kjøkken, soverom, og bod leveres med 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. Bad leveres med lys grå, matt  30x30 cm flis. Dusjsone leveres med samme type flis i mindre format med fall til sluk.
Himling.
I rom med full takhøyde leveres himling i malt betong . Der himling fores ned i leiligheten leveres malt gips. Rørføringer
vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt ellerdelvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, bad og over kjøkkenskap. Himlinger males med standard hvit takfarge.

Oppvarming

Det leveres vannbåren gulvvarme med termostater i alle oppholdsrom. Varme til gulvvarme og tappevann leveres fra felles energisentral basert på fjernvarme. Fordelerskap og styringer vil bli plassert etter utbyggers vurderinger.

Fremdrift / forbehold

Alle illustrasjoner, skisser," møblerte" plantegninger m.m. er kun ment å danne et inntrykk av den ferdige bebyggelsen, og
kan ikke anses som endelig leveranse. Inntegnet utstyr/inventar medfølger ikke, og det kan derfor fremkomme elementer
i presentasjonsmaterialet som ikke inngår i leveransen. Stiplet linje på plantegninger viser forslag til løsninger og innredning
som ikke inngår i leveransen. Generelle beskrivelser av prosjektet i salgsmateriell vil ikke nødvendigvis passe for alle
leiligheter. Vedtektene for eierseksjonssameiet er foreløpige. Utbygger kan gjøre endringer i disse for å tilpasse dem endringer i prosjektet. Ved avvik gjelder leveransebeskrivelsen foran tegninger, illustrasjoner og annet salgsmateriell. Omfanget av leveransen er begrenset til leveransebeskrivelsen. Spesifikke formuleringer gjelder foran generelle. Det tas forbehold om trykkfeil i leveransebeskrivelse og prospekt. Alle opplysninger i denne salgsoppgave er gitt med forbehold om rett til endringer som er hensiktsmessige og nødvendige for utbygger, forutsatt at det ikke reduserer den generelle standard vesentlig. Kjøper aksepterer uten prisjustering at selger har rett til å foreta slike endringer. Eksempler på slike endringer kan f.eks. omfatte bærende konstruksjoner, innkassing av teknisk anlegg, mindre endring av boligens areal, tilpassinger av utearealer, høydejusteringer, støttemurer eller lignende. Det forutsettes at skjøtet tinglyses i kjøpers navn. Ved evt. endring i eierskap/navneendring fra kjøpers side etter bud/aksept vil det påløpe administrasjonsgebyr til megler på kr. 15 000,-
inkl. mva. som innbetales til meglers driftskonto. Eventuell endring krever selgers forutgående samtykke. Selger forbeholder seg retten til å foreta kredittvurdering av kjøpere. Eiendomsmegler er underlagt Lov om hvitvasking. Dette innebærer at eiendomsmegleren har plikt til å melde fra til Økokrim om eventuelle mistenkelige transaksjoner. Det gjøres oppmerksom på at vedlagt utomhusplan ikke er endelig og at det kan forekomme endringer i omfang og plassering. Utomhusarealene vil bli opparbeidet i takt med byggetrinnene i prosjektet så fremt årstidene tillater det. Gjennomføring av et stort byggeprosjekt i flere trinn vil, blant annet på grunn av løpende byggevirksomhet, kunne medføre enkelte ulemper for beboerne inntil ferdigstillelse av samtlige byggetrinn. Mindre arealavvik mellom tegninger og ferdig bygg kan forekomme. Det kan være avvik mellom de planskisser, planløsninger og tegninger som er presentert i prospektet og den endelige leveransen. Slike avvik utgjør ingen mangel ved selgers leveranse og vil ikke gi kjøper rett til prisavslag eller erstatning.

Garantier

Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova. Ved kontraktens underskrift utsteder selger en bankgaranti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen; jf bufl. § 12, pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtagelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtagelse.

Utgifter på eiendommen

Fellesutgiftene for hver enkelt leilighet er stipulert til gjennomsnittlig ca. kr. 40,-/ m2 pr. mnd. Det betyr at mindre leiligheter
vil få noe høyrere pris pr kvm, mens større leiligheter vil få noe lavere. Fellesutgiftene vil dekke utgifter til oppvarming, stell
av grøntarealene, snømåking, vedlikehold og pliktig service av heis, trappevask, felles strøm, forsikring, kabel TV/bredbånd,
kommunale avgifter (eks. eiendomsskatt) og forretningsførsel. Fellesutgiftene vil kunne variere ut i fra hvilke leveranser sameiene rekvirerer. Fellesutgifter for parkeringsplass i garasjeanlegg tilkommer med ca. kr. 200 pr. parkeringsplass og bod
pr. mnd. For kjøpere som velger bort parkeringsplass tilkommer fellesutgifter på ca. kr 50,- for sportsbod pr. mnd.

Oppgjør

Det forutsettes at delinnbetaling på 10 % av kjøpesummen innbetales ved kontraktinngåelse til meglers klientkonto for prosjektet. Delinnbetaling fra kjøper forutsetter at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 12. Alle
renter opptjent på beløp innbetalt til meglers klientkonto frem til overtagelse tilfaller kjøper eller til det tidspunkt selger
stiller §47-garanti og tar ut pengene. Renter opptjent etter overtagelse tilfaller selger. Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig
for delinnbetalingen. Hovedoppgjør (rest kjøpesum og omkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest èn
uke før overtagelse av eierseksjonen. Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for øvrige avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av eiendommen.

Overtagelse

Leilighetene antas å være klare til overtagelse 4. Kvartal 2022.
Dette forutsetter igangsetting av byggearbeidene over bakken på de respektive tårnene i 2. kvartal 2021. En forskyvning av
oppstart av byggearbeidene til et senere kvartal i 2021 vil medføre en tilsvarende forskyvning for seneste tidspunkt for overtagelse. Byggestart avhenger av at krav til forhåndssalg, rammetillatelse, byggelånsfinansiering oppnås og myndighetenes
igangsettingstillatelse gis i forkant av dette tidsrom. Hver kjøper vil ved overtagelse få tildelt en håndbok/FDV
dokumentasjon, som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i leiligheten, og i tillegg adresselister
med oversikt over kontaktpersoner/firma som er ansvarlig for de forskjellige arbeider og vedlikehold.

Bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Lov om bustadoppføring, og selger plikter å stille bankgaranti på 3 % av kjøpesum i byggetiden
og 5 % av kjøpesum i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Overføring av kjøpers delinnbetaling fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Kostnader ved eventuelle påkrevdeendringer av garantier knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes ikke av selger. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Verdivurdering