Moss , Eddaveien 113

Perlebukta/Jeløy. Lekker 3-roms med fantastisk sjøutsiktutsikt, heis, garasjeplass! Salg av kontrakt.

4 990 000

 • Prisantydning:

  4 990 000,-

 • Totalpris:

  5 126 322

Beregnet totalkostnad: 4 990 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 124 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 990 000,-)) -------------------------------------------------------- 136 322,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 5 126 322,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  70 m²

 • Bruksareal:

  72 m²

 • Etasje:

  5

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  2

 • Byggeår:

  2020

 • Gårdsnummer:

  1

 • Bruksnummer:

  3815

 • Finnkode:

  196231983

 • Sist endret:

  01.12.2020 08:57

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Oppdragsnummer

20-20-0467

Eiendom

Eddaveien 113
Gnr. 1 bnr. 3815 snr. 22 i Moss kommune

Boligtype og byggeår

Leilighet eierseksjon, oppført i 2020
Primærrom: 70 kvm.
Bruksareal: 72 kvm

Areal

Primærrom: 70 kvm.
Bruksareal: 72 kvm

Innhold

5.etasje: Gang, bod/teknisk rom, 2 soverom, bad og kjøkken/stue.

Kort oppsummert

Lekker 3-roms selveierleilighet i 5. etasje med flott sjøutsikt og tett på strand, sjø og fritidsbåthavn. Nyt godt av den syd- og solvendte beliggenheten som preger Rosnes på Jeløy. Gjennom stort lysinnslipp og generøs balkong viskes grensene mellom inne- og uterom bort, og sørger for at natur og utsikt blir en del av bo-følelsen.
Et naturnært hjem med kvaliteter utenom det vanlige.
Jeløys sagnomsuste natur rett over dørstokken og Moss bykjerne i komfortabel nærhet. Oslo sentrum? Knappe 50 minutter av gårde enten du velger skinner eller asfalt.
Ferdigstillelse medio desember  2020.
Annonsen inneholder kun illustrasjonsbilder, og er ikke bilder fra den aktuelle leiligheten.

Innvendige overflater

Kjøkken.
Kjøkkeninnredning fra Drømmekjøkken eller tilsvarende. Modellen Solid med slette malt fronter med håndtak i børstet antrasitt.  Underskap og høyskap leveres i fargen mørkgrå og overskap i hvit.  Som benkeplate leveres 20 mm laminat i fargen antrasitt. 
Overskap på kjøkken leveres i høyde 85 cm og skuffer og skap leveres med demping. Det leveres underlimt oppvaskkum. Ettgreps blandebatteri av typen Alterna Extended med uttrekk eller tilsvarende.
Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer i stål fra anerkjent leverandør og slim ventilator hette i stål.
Bad/wc.
Innredning på hovedbad leveres med skuffer i bredde som vist på kontrakts tegning i grå/brun trestruktur med hvit heldekkende servanttopp med ettgreps servantbatteri fra Hansgrohe type Talis S 80 eller tilsvarende. Det leveres speilskap i lik bredde som servantskap med LED-lampe over speil. Det leveres stikk på vegg ved innredning (evt. integrert i speil/innredning). LED downlights i himling for generell belysning. Ettgreps dusjbatteri og dusjarmatur med toppdusj og håndholdt løsning fra Alterna, type Ine dusjsett eller tilsvarende. Dusjevegger i glass. Dusjssone er nedsenket med ca. en flishøyde.
Det er avsatt plass, og leveres opplegg for vaskemaskin. 
Det kan bli terskel/nivåforskjeller fra bad til tilliggende rom, men innenfor gjeldende forskrifter.
Elektro.
Elektrisk anlegg ligger generelt skjult i leiligheten, bortsett fra ved betongvegger/leilighetsskillevegger hvor det kan bli åpent anlegg. For lyspunkt i betonghimling leveres stikkontakt i overgang mellom himling og vegg. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov og etter forskrift NEK400/2018-NEK399. Det leveres belysning i bod. På bad og i entré/gang leveres LED-downlights i himling med dimmer.  Det vil bli montert stikkontakt forberedt for vaskemaskin og tørketrommel. Det leveres LED-belysning under overskap på kjøkken.
Boligene leveres med smarthusløsning fra Autobolig. Systemet styrer lys og varme i boligen og har app for nettbrett og smarttelefon i tillegg til veggbrytere. Systemet har store utvidelsesmuligheter. Se mer på www.autobolig.no  
Det leveres el-skap i fellesområder i hver etasje i tillegg til eget el-skap i hver enkelt leilighet. Plassering besluttes av selger i forbindelse med detaljprosjektering.
Ventilasjon.
Det vil bli installert balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Separat aggregat leveres i hver leilighet og plasseres i bod/teknisk rom eller i tak i entrè. Avtrekk fra bad, WC, kjøkken og bod kobles til aggregatet. Til-luft føres til øvrige rom.
Vegger.
Innvendige vegger av gips og betong sparkles og males. På bad 1 leveres 3 vegger med fliser av typen Industrial Ivory soft (30x60 cm) liggende og 1 vegg med typen Industrial Moka soft (60x60 cm).  Selger forbeholder seg retten til å velge flistype av tilsvarende kvalitet fra annen anerkjent leverandør. Enkelte vegger vil få synlige sprinkelhoder.
Gulv.
Stue, kjøkken, soverom, gang, wc og bod leveres med 14 mm 1-stavs parkett i hvitpigmentert matt lakkert eik som standard. I entre leveres fliser av typen Softstone nut (30 X 60).
På bad leveres keramiske fliser av typen Industrial Moka soft (30x30 cm) og i nedsenket dusjssone leveres tilsvarende gulvflis i mindre format (3x3 cm). På bad 2 leveres fliser av typen Stonedesign Ash (30x30cm) og i nedsenket dusjssone leveres tilsvarende gulvflis i mindre format (5x5 cm). 
Himling.
I boligrom leveres sparklet og malt himling. Rør- og kanalføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, bad og over kjøkkenskap. Nedforinger vil også kunne finne sted i områder der det er nødvendig av hensyn til isolasjonskrav eller tekniske føringer. I bod leveres himlingsplater. I trapperom leveres systemhimling. Alle himlinger får synlige sprinkelhoder.
Innvendige dører
Innvendige dører type hvit glatt med hvite karmer og dørvridere i børstet stål utførelse. Dørkarmer leveres med dempelister. Der hvor det er tegnet skyvedør leveres denne med standard glatt dørblad.
Garderobeskap.
Det leveres ikke garderobeskap som standard.
Listverk.
I rom med hvitpigmentert matt lakkert eikeparkett leveres gulvlister i malt slett utførelse med synlige stifter. Gerikter rundt vinduer og dører leveres ferdig malt med synlige stifter. Lister i betongvegg skrues. Overgang mellom vegg og himling fuges og males. Taklist leveres ikke.
Vinduer/ balkongdører.
Karmer og rammer leveres ferdig malt fra fabrikk i lys farge innvendig. Utvendig farge tilpasses fasadeuttrykk.
Hovedinngangsdør leilighet.
Hovedinngangsdør leveres i malt utførelse med dørkikkert og FG-godkjent lås. 
Sportsbod.
Alle leiligheter får bruksrett til 1 stk. sportsbod. Sportsboder blir organisert i kjeller. Gulv leveres med støvbundet betong. Hver bod leveres med nettingvegger/dører og hengelås. Fordeling av boder utføres av utbygger. Sportsboden er ventilert, men ikke oppvarmet.
Diverse utstyr.
Brannslukningsutstyr og røykvarsler leveres i henhold til forskriftskrav. Hele bygningen har sprinkleranlegg inklusive leiligheter. Synlige sprinkelhoder i leilighetene.
Porttelefon/ låssystem.
Det monteres ringetablåer ved hovedinngangsparti og calling anlegg. Ringeknapp utenfor hver inngangsdør. Hver enkelt leilighet får systemnøkler (3 stk.) som passer til leilighet, fellesdører i trapperom/ganger/kjeller, eksterne boder (hengelås) og garasje/port.
TV / Radio / Telefon / Bredbånd.
Selger besørger tilkobling til hovedfordeling/hovedpunkt for alle leiligheter og kollektiv avtale med 5 års bindingstid fra Altibox. Installasjonen vil være klar til bruk ved innflytting med TV/radio, bredbånd og IP-telefoni i hver leilighet. Det leveres trekkerør for totalt 2 stk. signaluttak, ett i stue og ett på hovedsoverom. Ved kollektiv avtale vil ett uttak være ferdig kablet og terminert ved innflytting, tilkobling av ekstra punkter bestilles som tilvalg hos signalleverandør. Som tilvalg kan det også bestilles ekstra trekkerør i vegger i rom for evt. fremtidig installasjon av signalpunkt.
Hver enkelt beboer kan oppgradere signalpakkene i hht. Altibox sine standarder.
Kollektiv abonnementsavtale og kostnader for dette avregnes i de månedlige felleskostnader via Sameiet.
Inspeksjonsluker/ - dører.
Flere av de tekniske installasjonene krever inspeksjonsluker, som for eksempel rør-i-rør system, fordeler skap vannbåren varme, klosett og elektroskap. Slike dører og luker vil i størst mulig grad bli plassert i bod, gang og bad. I enkelte tilfeller kan selger beslutte å plassere dem i oppholdsrom dersom det er hensiktsmessig eller nødvendig.
Tegninger av tekniske anlegg.
Alle tekniske anlegg og fremføringer til disse blir ikke inntegnet på tegninger som omfattes av kjøpekontrakt, men det utarbeides punktplaner for elektro og signalanlegg i ettertid. Det tas forbehold om endringer på plantegninger for fremføring av sjakter for tekniske føringer.
Inngangsparti og fellesarealer.
Det leveres flis av typen Micron 2,0A (60*60 cm) på gulv i innvendige fellesareal/trapperom i alle etasjer med tillegg av matte/teppe samt fotskraperist i forbindelse med hovedinngangsparti til bygget. Selger forbeholder seg retten til å velge flistype av tilsvarende kvalitet fra annen anerkjent leverandør. En vegg i hver boligetasje males i særegen farge og det monteres etasjenummer/skilt med lys. Himling vil bli malt alternativt leveres systemhimling der hvor dette er hensiktsmessig.  Postkasser blir montert i tilknytning til 1. etasje.
Heis.
Det etableres heis fra parkeringskjeller og hovedinngang til alle boligetasjer. 
Trapper/ trapperom.
Trapper i betong. For øvrig leveres vegger, samt undersiden av trappeløp og repos i malt betong. Inntrinn og opptrinn flislegges.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt.  mistenkelige transaksjoner.

Utgifter på eiendommen

Størrelsen på fellesutgifter er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter slik som oppvarming, varmt vann, forsikring, kabel-TV/bredbånd, kommunale utg., forretningsførsel, avsetning til vedlikehold m.m., men avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. 44,- pr. kvm. BRA/mnd. Ekstra for garasjeplass kr. 150,- pr. mnd.

Beliggenhet

Perlebukta har en nydelig beliggenhet på Jeløy med umiddelbar nærhet til sjøen, Mossesundet og Oslofjorden.
Utbygger har lagt vekt på praktiske løsninger og en bebyggelse som gir armslag og et luftig nabolag. Selve byggene holdes i moderne og stramme linjer, med arealeffektive boenheter kombinert med en fabelaktig beliggenhet på Jeløy. Her er det rom for enhver som vil leve på grensen til bykjernen, helt i kontakt med natur og sjø.
Noen korte sykkelminutter fra Perlebukta finner du en av Oslofjordens beste utsiktspunkter. Turen rundt Rambergåsen er en svært overkommelig kveldstur. I Perlebukta bor du så godt som i fjæra. Sjøen kan brukes til utsikt, bading, rekreasjon og trening. Mulighetene er endeløse som havet selv. Hva med en båtplass i den store fritidsbåthavnen som er nærmeste nabo?
Moss by er et pendlermekka: Bo fredelig i paradiset og bruk 45 minutter til Oslo.

Skolekrets

Ta kontakt med skolekontoret i Moss kommune.

Byggemåte

Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betong og stål. Etasjeskille utføres i betong eller betongelementer. Skillevegger mot trapperom/fellesareal og naboleiligheter utføres i betong eller som plassbyggede lyd og brannvegger. Fasadene bygges opp som isolerte bindingsverkvegger og kles utvendig med trepanel. Innvendige vegger utføres i stenderverk, kledd med gipsplater. Støpte vegger mot heis/trappesjakter og evt. mot naboleilighet.
Bygget trapper av i høyden, mens romslige asymmetrisk formede balkonger og grønne takterrasser gir spektakulære hagekvaliteter også oppover i etasjene. Balkongene komponeres på en måte som sikrer kvaliteter i at man begrenser innsyn men samtidig ivaretar den gode utsikten. Store vindusflater sikrer gode rom og flott utsikt mot havnen. Hver balkong får alltid noe overdekket areal og plass til å møblere. Alle private uteplasser får egen bod. Ved å gi alle balkonger blomsterkasser sikrer man et frodig og grønt uttrykk. Dette sammen med en fasade som med sin varme trekledning glir godt inn i landskapet rundt. Gode uterom som harmonerer med det omkringliggende landskapet har vært utgangspunkt. Bygget blir oppført i seks etasjer og plasseres så langt nord på tomten som mulig.
Balkonger/terrasser
Balkonggulv og terrasser er å anse som utvendig konstruksjon og leveres med innvendig sluk. Drypp fra overliggende balkong, rekkverk og konstruksjoner må påregnes ved nedbør/snøsmelting osv. Utformingen av rekkverk vil være i trevirke og med stål/glass. Balkonger og terrasser leveres med tremmegulv.

Oppvarming

Leilighetene forsynes med varmtvann og vannbåren gulvvarme (Geovarme) fra brønner i underetasjen. Det legges vannbåren gulvvarme i alle rom, foruten innvendig bod og bad. Det blir egen termostat til hvert rom/sone. Bad får elektriske varmekabler.
Det monteres fellesmåler for varmeanlegget. Oppvarming og varmt vann er inkludert i de stipulerte felleskostnadene.

Energimerking

Byggene og leilighetene er prosjektert i henhold til Teknisk Forskrift 2017. Energikarakter vil utarbeides ifm. detaljprosjektering.

Parkering

Det leveres biloppstillingsplasser i felles parkeringskjeller.  Til hver p-plass leveres 1 stk. portåpner eller annet system for automatisk åpning av garasjeport. I parkeringskjeller leveres overflater på gulv i støpt betong/drensasfalt. Vegger og himling bygges i betong og leveres støvbundet i lys farge. Fri kjørehøyde vil være 2,15 meter. Lokale nedforinger for tekniske installasjoner vil forekomme, spesielt inn mot yttervegger. Fordeling av garasjeplasser utføres av utbygger.
Nåværende eier har kjøpt ekstra parkeringsplass slik at to stk følger med leiligheten.
Det tilrettelegges for et begrenset antall ladestasjoner for tilvalg basert på kapasiteten i strømnettet.

Tomt

Utomhus arealene vil i hovedsak bli opparbeidet i henhold til utomhusplan i prospektet. Denne er imidlertid av illustrativ karakter og utbygger forbeholder seg retten til å foreta endringer med hensyn på utforming, materialvalg mv.
Grøntområder vil bli beplantet, lagt med ferdiggress eller tilsådd. Adkomst til parkeringskjeller samt internveier vil ha overflater av asfalt og/eller betongstein/shingel/grus. Det leveres LED utebelysning, utvendige felles vannkran og felles nedgravde avfallsbeholdere.

Fellesutgifter

Størrelsen på fellesutgifter er ikke fastsatt, men stipulerte fellesutgifter skal dekke sameiets ordinære driftsutgifter slik som oppvarming, varmt vann, forsikring, kabel-TV/bredbånd, kommunale utg., forretningsførsel, avsetning til vedlikehold m.m., men avhenger av ytelsene sameiet rekvirerer. Erfaringsmessig vil dette beløpe seg til ca. 44,- pr. kvm. BRA/mnd. Ekstra for garasjeplass kr. 150,- pr. mnd.

Forsikring

Eiendommen blir forsikret gjennom en fellespolise i sameiet. Hver seksjonseier tegner egen innboforsikring.

Utleie

Eiendommen kan utleies.

Fremdrift / forbehold

Ferdigstillelse i medio desember 2020.

Salg av kontraktsposisjon

Dette prospektet beskriver salg av kontraktsposisjon for en konkret bolig under oppføring. Ny selger overtar selgers (førstegangskjøpers) rettigheter og plikter i henhold til opprinnelig kontrakt.
Ved kjøp av kontraktsposisjon må hovedkontrakten overtas med alle rettigheter og plikter, herunder betalingsvilkår og lovpålagte garantier. Opprinnelig kontrakt regulerer alle forhold knyttet til leveransen av boligen. Det forutsetter at kjøper grundig har gjennomgått den opprinnelige kjøpekontrakten, før bud inngis.
Handelen reguleres av kjøpekontrakt som inngås etter at kjøpstilbud på kontraktposisjonen er akseptert. Det tas forbehold om at utbygger aksepterer transport av opprinnelig kontrakt og at garantistiller godkjenner transport av garantien/e. Eventuelle forbehold som kjøper har tatt skal være avklart.
Dersom det er forbehold i opprinnelige kontrakten som ikke er hevet ved inngåelse av kontrakt på kontraktsposisjonen, og utbygger gjør gjeldende ett eller flere av disse med den følge at opprinnelig kontrakt bortfaller, vil også kontrakten bortfalle. Eventuelle innbetalte midler tilbakebetales tillagt den til enhver tid gjeldende rente på klientkonto
I tilfeller hvor det oppstår mangler eller forsinkelser i forhold til opprinnelig kontrakt, eller overlevering er av en slik art at kontrakten heves, vil kjøper kunne ha krav på tilbakebetaling av vederlaget som er betalt til selger i hovedkontrakten (utbygger), men ikke kjøpesummen for kontraktsposisjonen som er betalt til videreselgeren (førstegangskjøperen)
Skulle noe virke uklart - kontakt megler.

Garantier

Det følger av den opprinnelige kjøpekontrakten at utbygger stiller garantier etter bustadoppføringslova. Rettighetene til disse overtas i forbindelse med dette kjøpet. I henhold til bustadoppføringslova plikter selger å stille bankgaranti på 3% av kjøpesum i byggetiden og 5% av kjøpesum i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper, i henhold til bustadsoppføringslova §12. Overføring av kjøpers delinnbetaling fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova §47. For øvrig gjelder Lov om Eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette. Utbygger har rett til å stille de nevnte garantier som en samlet garanti for hele eller deler av prosjektet.

Servitutter

Seksjonene overdras med de rettigheter og forpliktelser som grunnboken viser. Grunnboksutskrift følger som vedlegg til denne salgsoppgave. Seksjonen vil være fri fra pengeheftelser med unntak av lovpålagt panterett til sameiet som sikkerhet for oppfyllelse av den enkelste sameiers forpliktelser. I tillegg kan utbygger tinglyse bestemmelser vedrørende sameie, naboforhold eller forhold pålagt av myndighetene. På eiendommen kan det være tinglyst erklæringer. Disse erklæringene vil følge eiendommen ved salg.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er pt. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 30 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 70 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.

Veibeskrivelse

Fra Moss kjør over kanalbrua og til lyskrysset ved Gimle, ta så til høyre i og følg Gimleveien til enden, ta så til høyre inn Nesveien. Følg denne veien og ta sjette vei til høyre inn Eddaveien og hold den åt venstre. Bygget blir oppført til venstre.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det vil foreligge midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen ved overtakelse.

Regulering

Tomten er regulert til boligformål og det foreligger godkjent detaljregulering.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Lov om hvitvasking.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtagelse.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven, og dekker fullverdig advokathjelp ved kjøp av ferdig oppført bolig, advokathjelp hele veien til rettskraftig dom om nødvendig, og omfatter også fagkyndigkostnader etter avtale. Forsikringen har kr. 4.000,- i egenandel. Forsikringen må tegnes senest på kontraktsmøtet. Meglergaarden AS mottar hhv kr. 2.100,-/kr. 3.100,- i kostnadsgodtgjørelse for formidling av hhv vanlig/Plussforsikringen.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: Lena Johnsen, Email: lena@meglergaarden.no, SMS: 97 73 06 30 eller per fax til megler. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er inntatt på side 2 i budskjema.

Overtagelse

Overtagelsen er satt til 09.12.20.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 21.10.20 og utformet i hht Lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Verdivurdering