Dilling , Kubjelleveien 12A

Heimdalenga - Lekker horisontaldelt tomannsbolig i 1.etasje - Oppført i 2016 - 3 soverom - Carport med el-lader

3 600 000

 • Prisantydning:

  3 600 000,-

 • Fellesgjeld:

  25 359,-

 • Totalpris:

  3 731 066

 • Ligningsverdi:

  791 051,-

 • Fellesutgifter:

  2 732,-

Beregnet totalkostnad: 3 600 000,- (Prisantydning) 25 359,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 3 625 359,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 11 500,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 202,- (Pantattest kjøper) 90 620,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum inkl f.gjeld: 3 625 359,-)) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) -------------------------------------------------------- 105 707,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 731 066,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Tomannsbolig

 • Primærrom:

  82 m²

 • Bruksareal:

  86 m²

 • Bruttoareal:

  95 m²

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  2016

 • Gårdsnummer:

  168

 • Bruksnummer:

  204

 • Energimerking:

  B

 • Finnkode:

  196685427

 • Sist endret:

  25.11.2020 09:51

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Oppdragsnummer

20-20-0447

Eiendom

Kubjelleveien 12A
Gnr. 168 bnr. 204 snr. 5 i Moss kommune.

Boligtype og byggeår

Tomannsbolig Eierseksjon, oppført i 2016
Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 95 kvm

Areal

Primærrom: 82 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 95 kvm
1.Etasje: Gang, bad, 3 soverom, bod/teknisk rom, stue og kjøkken.

Innhold

1.Etasje:
P-ROM: Gang, bad, 3 soverom, stue og kjøkken.
S-ROM: Bod/Teknisk rom

Kort oppsummert

Velkommen til Kubjelleveien 12A!
En lys og lekker horisontaldelt tomannsbolig i 1.etasje oppført i 2016. Boligen har en gjennomgående god standard. Bør oppleves!
Den delvis åpne stue-/kjøkkenløsningen, i kombinasjon med de store vindusflatene og den gode takhøyden skaper en fantastisk romfølelse. Du kan enkelt trekke deg ut til den solrike terrassen. En hyggelig uteplass med delvis tak over, markise og levegg som bidrar til en lun oase.
Delikat lyst kjøkken fra 2018 med lys innredning. Gode arbeidsflater og godt med skap- og benkeplass. Kjøkkenet består av laminert benkeplate, integrerte hvitevarer som kjøleskuffer fra Norcool, komfyr, oppvaskmaskin og platetopp. Samt. ventilator. Innredningen fortsetter videre langs veggen med sitteplasser og bidrar til en naturlig spiseplass.
Boligen har 3 soverom av god størrelse. Hovedsoverommet er av god størrelse og ligger i tilknytning til bod. Soverom 2 og 3 egner seg godt som barnerom, gjesterom eller kontor.
Delikat flislagt baderom med varmekabler i gulv og opplegg for vaskemaskin. Badet er innredet med servantskap, speil med integrert lys, dusjhjørne, og vegghengt wc.
Carport med opplegg for el-lader i tilknytning til utvendig bod, samt. en frittstående parkeringsplass.

Innvendige overflater

Overflater på innvendige gulv:
Gulvene er belagt med eikeparkett og belegg på boden.
Flislagt gulv på bad.
Sluk på boden.
Overflater på innvendige vegger:
De innvendige overflatene er med sparklet og malt gips.
Fondvegg med kalkmaling i stuen.
Flislagte vegger på badet.
Overflater på innvendig himling:
Alle himlinger er med slettmalte flater.

Utgifter på eiendommen

Kommunale avgifter: Kr. 11.491,- pr. år.
De kommunale avgiftene inkluderer; Eiendomsskatt, vann- og avløpsgebyr, årsgebyr vann og kloakk, samt feiing. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.
Felleskostnader:
Kr. 2.732,- pr. mnd., hvorav kr. 2.206,- er faste fellesutgifter inklusive eventuelle avsetninger til fremtidig vedlikehold og sparing.
Felleskostnadene inkluderer bl.a.; Renter og avdrag på fellesgjeld, årsavgift TV, utv. forsikring, strøm fellesareal, renovasjonsgebyr til Moss kommune, forr.fører, revisjonshonorar og div. utvendig vedlikehold.
Fra og med januar 2021 vil felleskostnadene øke med 2%. Dette for å holde tritt med generell prisstigning.

Beliggenhet

Heimdalenga har de siste årene vært under kontinuerlig utvikling og utbygging. Heimdalenga fremstår som et hyggelig boligområde med nærhet til barnehage, skole, offentlig kommunikasjon, marka og daglige servicetilbud.
Offentlig kommunikasjon:
Kort vei til bussholdeplass med hyppige lokale buss avganger. Her går også Nettbuss til Oslo.
Ca. 4 minutters kjøring fra boenheten så er man på E6. I Moss sentrum finner man ytterligere buss tilbud samt jernbanestasjon med meget god kommunikasjon til Oslo og Halden. Ca. 45 minutter bruker du til Oslo S med tog eller bil.
Turområder/rekreasjon:
Nærheten til Vansjø gir  mange fine turmuligheter. Her kan du finne ro med nærhet til skog og spennende terreng, strand og gårder samtidig som det er sentralt med kort vei til resten av Rygge og Moss. I nærheten finner du også Carlberg Gård. Her kan du fristes med særegne varer i engelsk gårdsbutikk, golf simulator, galleri og café.
Følger du Larkollveien  sydover forbi Smedhusåsen er du snart på Evje Golfpark, et av Norges mest anerkjente golfanlegg. Videre sydover finner du Larkollen som også er verdt gjentatte utflukter for både liten og stor, med blant annet nye Støtvig Hotell som for øvrig også er et spennende tilbud for fastboende.
Shopping:
Sentralt plassert på Bredsand ligger Rygge Rådhus og Rygge Bibliotek. Rett over gaten for dette ligger bensinstasjon, blomsterforretning, frisør og gatekjøkken. Like ned i Larkollveien kan du handle inn dine dagligvarer fra Spar butikken, som for øvrig er viden kjent for sin fristende kjøttdisk. Kun få minutter unna finner vi Rygge Storsenter og City syd med et bredt utvalg av forretninger, møbelforretninger, stor elektrokjede, flere treningssenter og stor populær bowlinghall, for å nevne noe.

Skolekrets

Boligen sokner til Øreåsen barneskole og Rygge ungdomsskole. Ta kontakt med Moss kommune for ytterligere info.

Takst

Utført av: Pettersen Taksering
Takstdato: 07.10.20

Byggemåte

Byggemåte beskrevet av takstmann Kim-Andre Opalka Pettersen v/Pettersen Taksering i tilstandsrapport datert 30.10.2020:
"Bygget er antatt fundamentert til komprimerte masser. Isolert og støpt såle til mark. Yttervegger av isolert bindingsverk med utvendig liggende trekledning. Yttertak utformet som saltak. Taket er tekket med betongstein. Plastbelagte stålrenner og nedløp. Taket er besiktet fra bakken. Utvendig trapp til leiligheten i 2 etg. Ståltrapp."
Takstmann Kim-Andre Opalka Pettersen v/Pettersen Taksering har i tilstandsrapporten konkludert med følgende på tilstanden:
"Flermannsbolig på 2 etasjer fra 2016. Bebyggelsen er oppført som horisontal-delt tomannsbolig med utvendig trappeoppgang som binder to hus sammen. Aktuelle leilighet ligger i 1 etg. Leiligheten holder god standard. Biloppstillingsplass og bod i carport. Boden er på ca 7,5m2. Det er lagt opp elbillader på 16 amp ved biloppstillingsplassen.
Tilstand:
Ingen spesielle anmerkninger ved leiligheten. Det er gitt Tg 1 på samtlige bygningsdeler. Hele rapporten må leses."
Kommentar fra takstmann på bad:
"Det ble under tilstandsvurderingen oppdaget noen riss i flisefugene og fuktutslag på flis i dusjsonen. Det ble anbefalt ytterligere undersøkelser for å avdekke om det kunne være fukt i veggen. Utbyggers flislegger har demontert 2 fliser for å avdekke evt feil og fukt. Ingen synlige skader på gisp eller membran. Det ble på nytt foretatt fuktmålinger med hammerelektrode inn i veggkonstruksjonen. Fuktmålingen er gjort i rupanelen som ligger bak gipsen. Fuktmålingene gir negativt utslag på fukt. Flislegger vil påføre ny membran og sette opp nye fliser i området. Det gis garanti på utført arbeid iflg. flislegger."
I henhold til selgers egenerklæringsskjema datert 30.10.2020, så nevner vi følgende:
Bad - Garanti: byttet list på bad grunnet dårlig utførelse og byttet tilhørende fliser. Byttet termostat på baderomsgulv. Oktober 2020 (ifbm tilstandsrapport): Takstmannen registrerte fuktutslag og sprekkdannelser i flisefugene i dusjsonen/våtsonen. Dette ble tatt videre med Block Watne jfr 5 års garanti. Flisene ble tatt ned og takstmannen fikk gjort grundigere undersøkelser som viste at membranen var tett. Håndverkere og leverandøren av membranen mente at det ikke var nødvendig med ytterligere undersøkelser etter at flisen var tatt ned. De garanterte at membranen var tett. De mente at det ikke var nødvendig med ytterligere undersøkelser. Det var altså en faglig uenighet. Boligselger vil allikevel at takstmannen skulle gjøre undersøkelser. Den bekreftet at membranen var tett. Boligselger har på bakgrunn av dette fått ny 5 års garanti på dette arbeidet. Dokumenter tilknyttet denne saken ligger vedlagt prospektetUtført av Block Watne/Håndverker Hansen AS. 
- Utvidet terrasse sommer 2016. - Montert EL-billader og byttet eksisterende kontakt (aug 2019) Erstattet vanlige lysbrytere til dimmere i 2018. Har ikke papirer på dette. Utført av Vestby Elektro-Service AS. Det foreligger samsvarserklæring på jobb med ladeboks for elbil. Har også papirer på anlegg, fra innflytting.
- Bytte og utvidelse av kjøkken 2018. Faglært elektriker og rørlegger har koblet til lys, vask og oppvaskmaskin. Foreligger ikke papirer på dette.
Det henvises videre til selgers egenerklæringsskjema, samt vedlagt tilstandsrapport. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med disse før bud inngis. Kjøper har en selvstendig undersøkelsesplikt. Det anbefales derfor på generelt grunnlag en grundig gjennomgang av boligen.

Oppvarming

Leiligheten varmes opp med peisovn i stuen, ellers panelovner og varmekabler på badet.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter B

Parkering

Fast parkeringsplass i carport og en parkeringsplass utenfor carport.

Tomt

Selveiet tomt på 3645,9 kvm.
Tomten disponeres av sameiet i fellesskap.
Tomten er opparbeidet med asfalterte gang og bilveier, plen og div beplantning.

Sameiet

Sameiets navn og organisasjonsnummer:
Sameiet Heimdaltunet Byggetrinn 4, orgnr.: 918033084.

Forretningsfører

Vansjø Boligbyggelag
Varnaveien 34
1523 Moss
Tlf: 952 66 200
E-post: post@vansjobbl.no

Fellesgjeld

Kr. 25.359,-
Type lån: Annuitetslån.
Rente pt.:  2,95 %.
Renter og avdrag pr. mnd. med dagens rente: Kr. 526,-, hvorav renter utgjør kr. 133,-, og avdrag utgjør kr. 393,-.
Lånets løpetid: 2025.
Lånenr.:  62428143448. 
Bankforbindelse: Nordea.

Forkjøpsrett

Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

Styregodkjennelse

Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

Dyrehold

Det er gitt samtykke til dyrehold. Vilkår for dyrehold står i vedtektene §4-2.

Forsikring

Eiendommen er forsikret gjennom borettslagets fellesforsikring i Gjensidige, med avtalenummer 85917416.

Utleie

Eiendommen kan utleies.

Servitutter

2015/107718-3/200  Seksjonering
opprettet seksjoner:
snr: 5
formål: Bolig
tilleggsdel: Bygning og grunn
sameiebrøk: 86/1047

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 791 051 per 31.12.18 Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 847 784 per 31.12.18

Veibeskrivelse

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden. Velkommen til visning!

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ferdigattest fra Moss kommune (tidligere Rygge kommune) datert 20/12-2016.

Regulering

Boligen ligger i Rød/Gul støysone.
Kommuneplaner:
Id: 201101
Plantype: Kommuneplanens arealdelplan
Delarealer: 3661 kvm med arealbruk boligbebyggelse og framtidig. Området ligger i rød og gul støysone.
Reguleringsplaner:
Id: M193
Plantype: Eldre reguleringsplan
Delarealer: 2934 kvm med formål om konsentrert småhus.
Delarealer: 726 kvm med formål om felles avkjørsel.
Delarealer: 120 kvm med formål om frisiktsone.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Lov om hvitvasking.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtagelse.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforenings Eiendomsmeglingsgruppe, av 1. januar 2020 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med boligen ved salg.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt.  mistenkelige transaksjoner.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven, begrenset oppad til kr. 10.000.000,-.
I denne forbindelsen har selger utarbeidet en egenerklæring. Interessent er forpliktet til å lese denne før bindene avtale om kjøp inngås.
Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger mellom partene, maksimalt 12 mnd. før overtakelse.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven, og dekker fullverdig advokathjelp ved kjøp av ferdig oppført bolig, advokathjelp hele veien til rettskraftig dom om nødvendig, og omfatter også fagkyndigkostnader etter avtale. Forsikringen har kr. 4.000,- i egenandel. Forsikringen må tegnes senest på kontraktsmøtet. Meglergaarden AS mottar hhv kr. 2.100,-/kr. 3.100,- i kostnadsgodtgjørelse for formidling av hhv vanlig/Plussforsikringen.

Eiendommen selges som den er

Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer bl.a. at det kun kan påberopes mangel der dette følger av § 3-7 eller 3-8:" kjøper ikke har fått opplysninger som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, eller når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har innvirket på avtalen at slik opplysning ikke ble gitt." Det kan også foreligge mangel hvis eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene for øvrig. Kjøper kan ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kap. 3 enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhendingsloven § 3 -9, jfr. § 1-2 (2).

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: Josefine Anker-Jensen, Email: anker-jensen@meglergaarden.no, SMS: 48 26 34 59 eller per fax til megler. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er inntatt på side 2 i budskjema.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 30.10.2020 og utformet i hht Lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Verdivurdering