Moss , Harald Hårfagres gate 1U

Jeløy - Gjennomgående 3-roms selveierleilighet med loftstue og solrik balkong - Gangavstand til Moss sentrum!

3 700 000

 • Prisantydning:

  3 700 000,-

 • Totalpris:

  3 804 072

 • Ligningsverdi:

  1 189 263,-

 • Fellesutgifter:

  3 216,-

Beregnet totalkostnad: 3 700 000,- (Prisantydning) Omkostninger 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 92 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 700 000,-)) -------------------------------------------------------- 104 072,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 3 804 072,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Primærrom:

  89 m²

 • Bruksareal:

  91 m²

 • Bruttoareal:

  98 m²

 • Etasje:

  3

 • Oppholdsrom:

  2

 • Soverom:

  2

 • Byggeår:

  2015

 • Gårdsnummer:

  1

 • Bruksnummer:

  1182

 • Energimerking:

  C

 • Finnkode:

  189080913

 • Sist endret:

  25.11.2020 13:43

Oppdragsnummer

20-20-0240

Eiendom

Harald Hårfagres gate 1U. 1511 Moss.
Gnr. 1 bnr. 1182 snr. 16 orgnr. 915847447 i Moss kommune

Boligtype og byggeår

Leilighet. Eierseksjon, oppført i 2015
Primærrom: 89 kvm. Bruksareal: 91 kvm. Bruttoareal: 98 kvm.

Areal

Primærrom: 89 kvm. Bruksareal: 91 kvm. Bruttoareal: 98 kvm.
3.Etasje: Primærrom: 65 kvm. Bruksareal: 65 kvm.
4.Etasje: Primærrom: 24 kvm. Bruksareal: 26 kvm.

Innhold

Entrè/gang med trapp til 2 etasje, 2 soverom, bad, åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til balkong. I 2 etasje er det loftstue og bod. I tillegg er det sportsbod i garasjeanlegg.

Utgifter på eiendommen

Kommunale avgifter/eiendomskatt: Kr. 7.924,- pr. år.
Felleskostnader kr. 3.216,- pr. mnd dekker øvrige kommunale kostnader, vannbåren varme, varmtvann, forettningsførsel, byggforsikring, løpende vedlikehold og kabeltv.
Det er vedtatt økning i felleskostnader pr. 01.01.21 med 6 %.

Beliggenhet

Har du først blitt sjarmert av den levende byen ved vannet gir du ikke slipp på den.
Moss vokser litt hver dag. Byen med Oslofjordens beste beliggenhet har
gjennom årene utviklet seg til å bli et fantastisk sted å bo.
Harald Hårfagres gate ligger på Jeløys mest sentrumsnære del. De nærmeste omgivelsene består av både villabebyggelse og leiligheter, mens området til Aker ligger nedenfor i nordøst.
Moss sentrum er innenfor gangavstand. På vei til sentrum passerer du forbi Kanalen med spisesteder, park og forretninger. Dette er byens bryggepromenade der du kan oppleve Moss på sitt beste om sommeren, med store uteserveringer langs bryggekanten hos både Fiskebasaren og Peppes Pizza. På Jeløy-siden finner du både REMA1000 og KIWI, Mors Café byr på nybakt brød, kaffespesialiteter og diverse lunchretter. Bystranden, Sjøbadet finner du i enden av kanalparken og kan skilte med "Blått Flagg"-sertifisering som setter strenge krav til blant annet vannkvalitet, sikkerhet og service.
Skal du pendle med toget holder du til høyre rett etter Kanalen, turen til Oslo har reisetid på ca 45 minutter.
Jeløy er i utgangspunktet velkjent som et friluftsparadis for turgjengere og alle som er glad i maritime aktiviteter. Harald Hårfagres gate har en svært sentral beliggenhet som utgangspunkt for å utnytte både søndre- og nordre Jeløy. Mens søndre Jeløys kulturlandskap lokker med sine vakre omgivelser, velstelte turstier og populære strender, representerer nordre Jeløy det mer urørte og private med en vrimmel av turstier med tilhørende ramsalte, og ikke minst, skogsgrønne naturopplevelser.

Byggemåte

Boligene er kledd utvendig med liggende, dobbeltfalset trekledning i beiset utførelse.
Etasjeskillet mellom leilighetene består av dobbelt bjelkelag i tre.

Oppvarming

I tillegg til balansert ventilasjon med varmegjennvinning er det vannbåren varme til radiatorer. Det er radiator i stue, gang og i loftstue. Vannbåren varme og varmtvann er tilknyttet fjernvarmeanlegg og er inkludert i felleskostnadene. Baderom leveres med el. varmekabler.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Parkering

Leilighet har en biloppstillingsplass i felles garasjeanlegg, samt sportsbod.
Ellers parkering i gaten etter gjeldende bestemmelser for området.

Tomt

Sameiets tomt på 1702 kvm er i sin helhet fellesareal for sameiet og er pent opparbeidet med asfalterte adkomstveier, gressplen og noe beplantning.

Sameiet

Sameiets navn og adresse:
Harald Hårfagres Gate 1-5 Boligsameie,
Telefon:

Forretningsfører

Vansjø Boligbyggelag
Varnaveien 34
1523 Moss
Tlf: 952 66 200
E-post: post@vansjobbl.no

Styregodkjennelse

Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

Dyrehold

I henhold til vedtekter 1.5: Styrets godkjenning innhentes før en beboer går til anskaffelse av husdyr, eller før innflyttning. Det er kun tillatt med ett husdyr pr. boenhet. Hunder skal alltid holdes i bånd på sameiets fellesarealer og katter være innekatter. Det er ikke tillatt å lufte hunden og la den "gjøre fra seg" på sameiets fellesareal.

Forsikring

Eiendommen er forsikret gjennom sameiets fellesforsikring i Gjensidige, med avtalenummer 83706142.

Utleie

Eiendommen kan utleies.

Servitutter

1976/4241-1/87  Erklæring/avtale, bestemmelse om trafostasjon/kiosk. Rettighetshaver: Østfold Energiverk AS.
2012/256060-1/200  Erklæring/avtale, felles avfallsanlegg. Rettighetshaver Gnr. 1 bnr. 2758.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 1 189 263 per 31.12.18 Ligningsverdi som sekundærbolig kr 4 281 347 per 31.12.18

Veibeskrivelse

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden. Velkommen til visning!

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse på eiendommen.

Regulering

Reguleringsplan: id 337. Navn: Kanalområdet Nord - Jeløy. Formål: Bolig/Forretning/Kontor. Ikraftredelse: 18.06.2012.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Lov om hvitvasking.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtagelse.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforenings Eiendomsmeglingsgruppe, av 1. januar 2020 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med boligen ved salg.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt.  mistenkelige transaksjoner.

Boligselgerforsikring

Selger kan ikke tegne boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven, og dekker fullverdig advokathjelp ved kjøp av ferdig oppført bolig, advokathjelp hele veien til rettskraftig dom om nødvendig, og omfatter også fagkyndigkostnader etter avtale. Forsikringen har kr. 4.000,- i egenandel. Forsikringen må tegnes senest på kontraktsmøtet. Meglergaarden AS mottar hhv kr. 2.100,-/kr. 3.100,- i kostnadsgodtgjørelse for formidling av hhv vanlig/Plussforsikringen.

Eiendommen selges som den er

Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer bl.a. at det kun kan påberopes mangel der dette følger av § 3-7 eller 3-8:" kjøper ikke har fått opplysninger som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, eller når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har innvirket på avtalen at slik opplysning ikke ble gitt." Det kan også foreligge mangel hvis eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene for øvrig. Kjøper kan ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kap 3 enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhendingsloven § 3 -9, jfr § 1-2 (2).
Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven. Det kan i denne sammenheng eksistere feil og skader på eiendommen som ikke er spesifikt opplyst. Kjøper oppfordres til å foreta en særlig grundig besiktigelse, helst med bistand av teknisk sakkyndig.

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: Christian Müller, Email: muller@meglergaarden.no, SMS: 97 96 09 47 til megler. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er inntatt på side 2 i budskjema.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Salgsoppgave

Salgsoppgavedato: xx.xx.xxxx kl. xx:xx

Verdivurdering