Moss , Sjøhagen Brygge Rekkehus

Sjøhagen Brygge - Nyoppførte, innflytningsklare rekkehus med sjøen som nærmeste nabo! - Kort vei til tog og E6

7 100 000 - 7 150 000

Visninger

 • Visning etter avtale med megler

  Husk påmelding til visning

 • Prisantydning:

  7 100 000 - 7 150 000,-

 • Totalpris:

  7 115 787 - 7 165 787,-

 • Fellesutgifter:

  2 820,-

 • Type:

  Rekkehus

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  137m²

 • Bruksareal:

  137m²

 • Oppholdsrom:

  2

 • Soverom:

  4

 • Byggeår:

  2021

 • Gårdsnummer:

  3

 • Bruksnummer:

  4068

 • Finnkode:

  146991037

 • Sist endret:

  07.09.2022 18:01

Boliger

Bolig Soverom Etg P-rom BRA Prisantydning
A.4 4 3 137 m2 141 m2 7 100 000,-
C.1 4 3 137 m2 141 m2 7 150 000,-
E.1 4 3 137 m2 141 m2 7 150 000,-

Oppdragsnummer

20-19-9007

Eiendom

Sjøhagen Brygge Rekkehus
Gnr. 3 bnr. 4068 orgnr. 928143422 i Moss kommune

Boligtype og byggeår

Rekkehus Eierseksjon, oppført i 2021

Primærrom: 137 kvm, Bruksareal: 141 kvm

Beliggenhet

Med spennende rekkehus, nydelig beliggende på strandtun, finner du kystidyll og skjærgårdslivet bare 400 meter fra toget på Sjøhagen Brygge.

Dette elegante boligfeltet byr på totalt 46 enheter, samtlige med takterrasser og utsikt i kombinasjon med nydelig, vestvendt beliggenhet.

Her blir du en del av kystnaturen, med det vakre friområdet mellom boligfelt og strandkant som på en naturlig måte visker ut skillet mellom hage, tun og strand.

Sjøhagen Brygge handler om bølgeslag og skjærgård. Strand og lyse sommernetter. Spennende og skiftende årstider i takt med havet - og ikke minst den sjeldne tilgjengeligheten som gjør at skjærgårdslivet kan kombineres med en spennende og aktiv arbeidshverdag.

STRANDSTASJONEN KAMBO - 32 minutter fra Oslo S
Å pendle er et av livets mange kompromisser. Det repeterende pendel- svinget mellom arbeidsplass og hjemmets lune favn er en øvelse så mange av oss ser på som en naturlig del av hverdagen til tross for at  de fleste ønsker å være det foruten. Derfor er det ikke rart at pendlerforholdene rekker høyt opp på listen ved valg av bolig for de som har dette som sin del av hverdagen. 

KAMBO-OSLO: SOM Å BO I STOR-OSLO
Sjøhagen Brygge ligger i en rett akse og knappe 400 meter fra Kambo stasjon. Med det nye dobbeltsporet, som vil stå klart i tide for innflytting, er reisetiden til Oslo S helt nede 32 minutter. Det er konkurransedyktig med en mengde pendlersituasjoner godt innenfor bygrensene til Oslo. I tillegg gjør den svært korte avstanden fra bolig til påstigning deg uavhengig av bil eller annen mellomstransport. Hyppige avganger gir også en komfortabel frihet og fleksibilitet i en skiftende og variert arbeidshverdag. Med dette i tankene er det helt på sin plass å vurdere en bygård i Oslo opp mot strandbolig på Sjøhagen Brygge - nærheten til effektive kommunikasjonsårer beholder du uansett.

BYTT BYPULS MED SKJÆRGÅRDSPULS - PÅ 32 MINUTTER
Kambo stasjon er for strandnabo å regne. Her er avstigning nærmest i sjøkanten, og skjærgårdsbris en del av opplevelsen pendleropplevelsen. Det gjør noe med deg å forlate en myldrende travel hovedstad når arbeidsdagen er over, bare for en drøy halvtime senere lande mykt ved fjorden hvor du praktisk talt er hjemme når du trår på perrongen samtidig som du kjenner havbrisen hilse deg velkommen hjem.

NÆRHET
Sjøhagen Brygge ligger landlig, fredelig og vakkert.  Samtidig er du sentralt plassert i forhold til en effektiv hverdag når dagligdagse gjøremål og plikter står på timeplanen. Barnehage og skole er en del av nærmiljøet. Her bruker du heller ikke mange minuttene fra skjærgård, frodig kystnatur og strand, til ferskvaredisk, kjøpesenter, bytur eller sågar europavei strake veien til kontinentet.

Barnehage: 290 m / 4 min til fots
Skole: 1,9 km /7 min på sykkel
Butikk: 550 m / 2 min på sykkel
Kjøpesenter (mosseporten): 5,7 km / 8 min i bil
Moss sentrum: 6,3 km / 9 min i bil
Son sentrum: 6,1 km / 9 min i bil
Marka: 1,8 km / 6 min på sykkel
E6, nærmeste påkjøring: 5,1 km / 6 min i bil.

Seil, sjø og strand - bryggekos og skjærgårdsliv

Moss kalles gjerne porten til indre Oslofjord. Fra det lune Mossesundet, hvor Sjøhagen Brygge ligger nydelig og vestvendt, er det kort vei til det som fort blir blå horisont og ytre Oslofjord. Herfra venter en formidabel ytre skjærgård som skapt for seiling, fritidsbåter, solskinn og badeliv.

BÅT, BRYGGE OG BØLGER
Strand og bryggekant venter bokstavelig talt utenfor stuedøren, og med bryggeanlegg for fritidsbåter under planlegging som en del av selve tomten, vil skjærgårdsfølelsen bli komplett. Dette er en boligopplevelse laget for sol, smil og sommer, samtidig som skiftende årstider alltid sørger for holde utsikt og opplevelsen av kysten levende og spennende. Er du båtentusiast legger du enkelt ut båten via Kambo Marina, som er nabo til Sjøhagen Brygge. Her finner du også servicefasiliteter, verkstedstjenester og kiosk i sesongen.

SOMMERELDORADO
Moss, Jeløy og Son omkranser Sjøhagen Brygge og er viden kjent for sine mange strender og fjordidyll. Med litt motorkrefter ligger fjorden for dine føtter, og foretrekker du seil, er du tett på åpen fjord og nydelige vindforhold. Son, med sin sørlandsaktige småbysjarm, er en perfekt kveldstur unna hvis du henter frem kajakken. Og vender du nesen sydover mot Moss, kan du padle langs naturskjønne Jeløy og klappe til kai i Moss sentrum hvor såvel bryggeservering, byliv og et stadig mer sydende kulturtilbud venter deg.

FRILUFTSLIV
Samme hvilken grad av natur og friluftsliv du foretrekker er Sjøhagen Brygge et fantastisk utgangspunkt. Sjø og skjærgård har du selvsagt utenfor stuedøren og det smule farvannet i Mossesundet er perfekt til nære aktiviteter som padling, svømming og strandbaserte aktiviteter. Området er forøvrig godt kjent for å være fruktbart jaktterreng for sjøørret. Lenger ut i fjorden gir åpent hav nye muligheter. Men Sjøhagen handler om mer enn sjøbaserte aktiviteter.

KYSTSTI OG TURTERRENG
Gjennom friområdet til Sjøhagen brygge, helt nede i vannkanten, vil Kyststien slynge seg forbi på sin spektakulære vei langs Østfolds kyst. Det betyr at du har noe av fylkets vakreste turterreng rett utenfor døren. Selve Kyststi prosjektet er forøvrig et samarbeid mellom Østfoldkommunene og deler av Bohulän, med mål om å lage en sammenhengende sti som tilrettelegger for å vise frem kystperlene langs hele ruten fra Moss til Orust i Sverige. Her og der snor stien seg helt ned i strandsonen, slik den gjør forbi Sjøhagen Brygge og videre langs Mossesundet.

MARKA
Mossemarka smyger seg tett og grønn langsmed hele Kambo. Oppmerkede stier og løypenett om vinteren knytter området sammen med store skogspatier innover mot Våler og mot Son/Vestby. Tar du sykkelen er du på vei inn i tykkeste marka i løpet av 5-6 minutter, men mange velger også å benytte bilen de 10 minuttene det tar å kjøre til Ødemørkstuen i den nordlige enden av marka. Herfra er mulighetene nærmest ubegrenset for friluftsentusiaster, både til bens, til ski eller sykkel.

VANSJØ
Selv om du bor på bryggekanten, kan fabelaktige Vansjø, men sin ferskvannsidyll gi deg naturopplevelser av det unike slaget året rundt. Ivrige turskøytere kommer f.eks. langveis fra for å bruke den vidstrakte innsjøen vinterstid og sportsfiskere lokkes av et sjeldent artsmangfold og rik fangst. Sommerstid er Vansjø et sant eldorado og Nesparken er et ypperlig utgangspunkt for å starte utforskingen. Hit kjører du på under ti minutter. Begynn med et ferskvannsbad på bystranda og fortsett med en kanotur oppover mosse-elva, som knytter Vansjø sammen med havet. Kano leier du hos Moss Kajakk klubb som holder til samme sted.

Sykkel og kajakk til låns
Trå til! El-sykkelen et fantastisk fremkomstmiddel som forenkler såvel handleturer som utforskertrangen. Sjøhagen Brygge er perfekt tilpasset sykkelen. Derfor legges det opp til en sykkel- og ladestasjon i forbindelse med boligene hvor du enkelt kan løse ut en sykkel til eget bruk som det passer deg. Planen er å ha et antall vanlige sykler kombinert med varesykler som gjør det enklere å håndtere matinnkjøp i hverdagen.

KAJAKKSTASJON
I likhet med sykkelutlån, planlegges også en lignende løsning med kajakk. Med en fabelaktig beliggenhet som skapt for kajakkpadling, vil du fritt kunne løse ut en farkost og oppsøke havblikket sene sommerkvelder - eller kanskje en tidlig helgemorgen. Mossesundet gir det de intime, grønne naturopplevelsene og er du klar for en utfordring kan du alltids satse på en tur rundt Jeløy.

Byggemåte

Boligene oppføres etter gjeldende byggeforskrift TEK 17.
Generelt leveres boligen med toleranseklasser etter NS 3420 med normalkrav for boliger.

KONSTRUKSJON Fasadene utføres hovedsakelig som gjennomfarget pussfasade med inntil fem ulike farger. Trapperekkverk utformes som spilerekkverk med runde balustre av stål og håndløper og trinn av malt treverk. Innvendige vegger utføres i hovedsak som stenderverk med min. 50 mm isolasjon, kledd med gipsplater. Takkonstruksjonene får isolasjon papp/folietekking på oversiden og nødvendig fall til sluk. På skråtak leveres båndtekking av lakkert metall med snøfangere der dette er påkrevd.

Innhold

Rekkehusene har BRA på 141 kvm. Boligene vil få egne takterrasser og eksklusiv bruksrett til uteplass ved inngangsparti.

Parkering

Kjøpere av seksjonene vil ha midlertidig bruksrett til parkeringsplass i et carportanlegg etter tilvisning fra Selger. I fremtiden vil seksjonene bli tildelt permanent bruksrett til parkeringsplass i parkeringsanlegg etter anvisning fra Selger.

Standard

Kjøkken.
Kjøkkeninnredning leveres som hvit glatt fra Sigdal. Innredningshøyde ca. 2,28 meter med foring til himling. Leveres med belysning under overskap, laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og ettgreps blandebatteri, volumhette Røros Lyra. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer fra Siemens eller tilsvarende. Det leveres oppvaskmaskin, platetopp, komfyr og kjøl / fryseskap.

Bad.
På bad leveres antall enheter innredning som vist på kontraktstegning, med underskap, heldekkende servant i nærmeste standard størrelse (ikke veggtilpasset), over servant leveres speil med integrert lys.
Utførelse i standard hvit melamin på skrog og fronter, og laminat benkeplate. Over servant monteres speil. Videre leveres ettgreps servantbatteri, samt dusjbatteri og dusjgarnityr. Rette svingbare dusjvegger i glass og nedsenket dusjsone. Det leveres vegghengt toalett med innebygget sisterne type Duravit starck eller tilsvarende. Det er avsatt plass, og leveres opplegg for vaskemaskin og tørketrommel på bad eller vaskerom.

Gulv.
Vindfang og entré leveres med keramisk flis 30x30 cm type Vitra Ark eller tilsvarende og varmekabler. Stue, kjøkken, soverom, og bod leveres med 12-14 mm 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. Bad og evt. WC leveres med lys grå, matt 30x30 cm flis type Vitra Ark eller tilsvarende. Dusj sone leveres med samme type flis i mindre format for fall til sluk. Det må påregnes høydeforskjell fra bad til tilstøtende rom. Vaskerom leveres med vinylbelagt gulvflate med oppkanter på vegg.

Vegger.
Innvendige vegger leveres sparklet og malt. Bad leveres med, lys grå, matt, 30x60 cm flis. På WC leveres sokkelflis, lys grå, matt, og sparklet og malte vegger.

Himling.
Der himling fôres ned i boligen på grunn av tekniske anlegg leveres malt gips. Rørføringer og kanalføringer vil i all hovedsak bli skjult over himlinger, men innkassinger kan forekomme. Himlinger males med standard hvit takfarge NCS S 0500 N.

Garderobe.
Det er avsatt plass til garderobeskap iht. kontraktstegning. Skap og garderober kan leveres som tilvalg.

Dører.
Innvendige dører i boligene leveres i hvit slett formpresset, med dørvridere i børstet stål. Mellom vindfang, entrè og stue/kjøkken leveres det glassdører med sidefelt i glass. Inngangsdør til den enkelte bolig leveres fabrikkmalt.

Vinduer.
Vinduer leveres som trevinduer utvendig kledd med lakkert aluminium etter Byggherre/ Arkitetens fargevalg. Innside er ferdig malt fra fabrikk. Det leveres 1 stk takvindu pr. bolig ifm. trapperom.

Listverk.
I rom med parkett leveres rektangulære gulvlister i tilpasset parkettens struktur og farge i størst mulig grad. Rundt dører og vinder i yttervegg samt i overgang mellom vegg og tak leveres det løsning uten belistning.  Det leveres blomsterbrett av malt heltre i bunn av vindussmyg.

Boder.
Evt. boder innvendig i hver enkelt bolig vil bli utført iht. tegninger, og har åpen himling med synlige tekniske føringer. Sportsbod utføres som utvendig uoppvarmet bod. Disse er ikke beregnet for lagring av fukt og temperatursensitive gjenstander.

Elektro.
Det elektriske anlegget leveres iht NEK 400 og ligger generelt skjult i boligen. Det kan bli åpent anlegg på vegger mellom boenheter og andre steder der skjult anlegg ikke er egnet (eksempelvis lyd-/brannvegger og betongkonstruksjoner).
Lampepunkt til tak leveres i vegg. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov etter gjeldende standard. Det leveres belysning i bod.
På bad leveres LED downlight i tak med dimmer. Det leveres belysning under overskap på kjøkken. Takterrasser og inngangsparti får belysning tilpasset utendørs bruk.

Det leveres ringeklokke ifbm inngangsparti.

Ventilasjon.
Det leveres separat delvis balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinning i hver leilighet. Aggregatet plasseres i bod, vaskerom, gang, kjøkkenskap eller annet egnet sted

TV/Bredbånd.
Det leveres ett sentralt tilknytningspunkt for TV / DATA til boligen og ett ferdig kablet TV uttak i stue og hovedsoverom. Det vil være mulig å velge flere uttak som tilvalg. Utbygger besørger avtale med signalleverandør som tiltransporteres sameiet. Det legges opp til 3 års binding til signalleverandør.

Takterrasser og uteplasser .
Takterrasser utføres med impregnert furu på gulv ( tremmegulv ). Rekkverk utformes som plassbygget vegg med pusskledning og rund håndløper av lakkert metall. Det tillates ikke innglassing av takterrasser.  Der hvor rømning krever åpningsbare porter leveres disse i glass, metall eller treverk.

Utomhus arealer.
Utomhus leveres ferdig opparbeidet med beplantning og tilsådd plen. Det blir opparbeidet lekeplasser iht. godkjent utomhusplan.

Avfallshåndtering.
Nedgravde avfallsbrønner vil bli plassert på egnet sted, iht. godkjent utomhusplan.

Tilvalg

Fristen for tilvalg er utløpt.

Oppvarming

Oppvarming vil skje via elektriske panelovner og elektriske varmekabler i entre og bad.

Tomt

Tomten på 7972m2 vil bli opparbeidet ihht gjeldende reguleringsplan.

Garantier

Boligene selges i henhold til Lov om bustadoppføring, og selger plikter å stille bankgaranti på 3 % av kjøpesum i byggetiden og 5 % av kjøpesum i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper. Overføring av kjøpers delinnbetaling fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 47. Kostnader ved eventuelle påkrevde endringer av garantier knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes ikke av selger. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Utgifter på eiendommen

Fellesutgiftene for hver enkelt rekkehus er stipulert til ca. kr. 20,-/ m2 pr. mnd. og vil dekke fellesutgifter til oppvarming, stell av grøntarealene, snømåking, vedlikehold felles strøm, forsikring, kabel TV/bredbånd (grunnpakke), renovasjon, forretningsførsel og revisjon. Eget budsjett vil være vedlegg til kontrakt og vil bli utlevert under kontraktsmøte. Fellesutgiftene vil kunne variere ut ifra hvilke leveranser sameiene rekvirerer. Fellesutgifter for bruksrett til parkeringsplass i midlertidig og permanent parkeringsanlegg tilkommer med ca. kr. 200 pr. parkeringsplass pr. mnd.  

Følgende kostnader er ikke inkludert i fellesutgiftene, og betales av den enkelte seksjonseier: Eiendomsskatt, vann- og kloakkavgift, innboforsikring, strømforbruk i egen seksjon, og kabel TV/bredbånd utover grunnpakke.

Ligningsverdi

Ligningsverdien er foreløpig ikke fastsatt i det ligningsverdien fastsettes av Skatt Øst. Ligningsverdien vil normalt være på ca. 25-30 % av førstegangs kjøpesum. For øvrig gjøres oppmerksom på nye regler for fastsettelse av ligningsverdi der kjøper selv må sende opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene.

Pris

Boligprisene fremgår av vedlagte prisliste. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisen på usolgte boliger uten forutgående varsel.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Overtagelse

Boligene er innflyttingsklare.

Bustadoppføringsloven

Kjøpet reguleres av Lov om avtaler med forbruker om oppføring av ny bustad m.m. (bustadoppføringslova) 13. juni 1997 nr. 43 I tilfeller hvor kjøper er profesjonell i henhold til Bustadoppføringslova, dvs gjør kjøpet som ledd i næringsvirksomhet, kan selger kreve at
avtalen reguleres av Lov om avhending av fast eigedom (avhendingslova) 3. juli 1992 nr. 93. Tilsvarende gjelder dersom boligen er ferdigstilt på avtaletidspunktet, slik at avhendingslova rettmessig kan benyttes istedenfor bustadoppføringslova. Selger kan i slike tilfeller velge at boligen bli solgt "as-is" i henhold til avhendingslova.

Salgsoppgave

Følg linken for prosjektets salgsoppgave: https://view.publitas.com/sjohagen-brygge/rekkehus/

Verdivurdering