Rygge , Vårliveien 9, leil. 405

Halmstad / Rygge - Lekker og påkostet 4-roms selveier fra 2019 - Solrik balkong på ca. 18 kvm - Garasjeplass

4 100 000

 • Prisantydning:

  4 100 000,-

 • Totalpris:

  4 213 487

 • Fellesutgifter:

  3 328,-

Beregnet totalkostnad: 4 100 000,- (Prisantydning) Omkostninger 102 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 100 000,-)) 7 400,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt)) 202,- (Pantattest kjøper) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 2 800,- (Boligkjøperforsikring Pluss (valgfritt tillegg)) -------------------------------------------------------- 113 487,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 4 213 487,- (Totalpris inkl. omkostninger) NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.
 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Eierseksjon

 • Primærrom:

  90 m²

 • Bruksareal:

  93 m²

 • Bruttoareal:

  102 m²

 • Etasje:

  4

 • Oppholdsrom:

  1

 • Soverom:

  3

 • Byggeår:

  2019

 • Gårdsnummer:

  104

 • Bruksnummer:

  280

 • Energimerking:

  C

 • Finnkode:

  162327795

 • Sist endret:

  27.11.2020 10:34

LAST NED KOMPLETT SALGSOPPGAVE

Oppdragsnummer

20-19-0308

Eiendom

Våliveien 9, leil. 405
Gnr. 104, Bnr. 280, Snr.26 i Rygge kommune

Boligtype og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2019
Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 93 kvm, Bruttoareal: 102 kvm

Areal

Primærrom: 90 kvm, Bruksareal: 93 kvm, Bruttoareal: 102 kvm

Beliggenhet

Vårliveien 9 ligger midt i Halmstad med umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon og E6. Rygge har eget stoppested på Østfoldbanen mellom Moss og Fredrikstad, og god kommunikasjon til både hovedstaden så vel som de øvrige østfoldbyene og Sverige.
Fra parkeringsplass ved E6 går ekspressbuss ofte til Oslo, og flybuss til Gardermoen.
Halmstad er et område i stor utvikling i form av ny bebyggelse av boliger og forretninger. Med sentrale beliggenhet, like utenfor kommunegrensen til Moss og handelsområde på City Syd (Varnaveien), som byr på store varehus innen forskjellige kategorier og kjøpesenteret Rygge Storsenter.
Vansjø, er en idyllisk ferskvannsperle som strekker seg over store deler av distriktet. Innsjøen og område rundt er mye brukt av turgående, kajakk/kano padlere, fiskere og frilufts entusiaster.
Liker du golf, kan det også nevnes at velkjente Evje Golfpark, som er et anerkjent golfanlegg ligger en kort kjøretur unna.
Fortsetter du sydover kommer du til sommerperlen Larkollen, hvor innbyggertallet dobles i sommerhalvåret når ferierende ankommer.
Da er aktivitetsnivået høyt på "Losen kro" som arrangerer skalldyrsaften og konserter med kjente artister. Larkollen er også godt kjent for flotte Støtvig Hotell. Hotellet har mye å by på, blant annet bowling, teater, kino, restauranter, vinkjeller med smaking og kurs, trimrom og spa.

Byggemåte

Bygget og parkeringsanlegget er fullstendige nybygg, Parkeringsanlegget er utført i konstruksjon av betong fundamentert på stein/fylling / peler. Bygningen over parkeringsanlegget er blitt utført med bærekonstruksjon og takkonstruksjon i tre/betong/stål, etasjeskillere i tre/betongelementer. Takkonstruksjon er isolert og tekket med membran. Fasadevegger er utført med fasadeplater/trepanel/betong og eller i kombinasjon med grunnet brannmalt trepanel.

Innhold

Leiligheten ligger i 4.etasje og inneholder:
Entre, bad, tre soverom, teknisk rom, bod, åpen stue-/ kjøkkenløsning og balkong på 16 kvm.

Parkering

Biloppstillingsplass i  felles garasjekjeller.

Oppvarming

Leiligheten blir oppvarmet med elektriske panelovner. Det er varmekabler på gulvet på badet.

Tomt

Selveiet tomt som disponeres av sameiet i fellesskap.
Fellesarealer er pent opparbeidet med asfaltert parkering- og gangveier.
Forøvrig tilsådd med bruksplen og variert beplantet.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Regulering

Regulert til blokkbebyggelse.
Reguleringsplan: Nasjonal plan-ID: 01311M236.
Dato for sist rev. av bestemmelse: 03.03.2014.

Veibeskrivelse

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden. Velkommen til visning!

Servitutter

Det er tinglyste servitutter på sameiets eiendom, men ingen som omhandler denne seksjonen spesielt.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter C

Utgifter på eiendommen

Felleskostnader:
Kr. 3.328,- pr. mnd, hvorav kr. 2.948,- er faste fellesutgifter inklusive eventuelle avsetninger til fremtidig vedlikehold og sparing.
Felleskostnadene inkluderer bl.a.; Årsavgift TV / bredbånd, utv. forsikring, forr.fører, kommunale avgifter, energi / fyring og div. utvendig vedlikehold.

Ligningsverdi

Ligningsverdi er pt. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 30 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 70 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.

Forretningsfører

Obos

Sameiet

Sameiets navn og adresse:
Gatu Park 3 Boligsameie

Styregodkjennelse

Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

Dyrehold

Det er tillatt å holde dyr så lenge dyreholdet ikke er til sjenanse eller ulempe for de øvrige beboerne.

Forsikring

forsikret gjennom borettslagets fellesforsikring i Trygg forsikring, med avtalenummer 7194005.

Utleie

Eiendommen kan utleies.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse på eiendommen. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Lov om hvitvasking.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtagelse.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. februar 2012 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med boligen ved salg.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt.  mistenkelige transaksjoner.

Overtagelse

Overtagelse etter nærmere avtale med selger.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven, og dekker fullverdig advokathjelp ved kjøp av ferdig oppført bolig, advokathjelp hele veien til rettskraftig dom om nødvendig, og omfatter også opptil kr. 30.000,- av fagkyndigkostnader etter avtale. Forsikringen har kr. 4.000,- i egenandel. Forsikringen må tegnes senest på kontraktsmøtet. Meglergaarden AS mottar hhv kr. 2.100,-/kr. 3.100,- i kostnadsgodtgjørelse for formidling av hhv vanlig/Plussforsikringen.

Eiendommen selges som den er

Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer bl.a. at det kun kan påberopes mangel der dette følger av § 3-7 eller 3-8:" kjøper ikke har fått opplysninger som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, eller når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har innvirket på avtalen at slik opplysning ikke ble gitt." Det kan også foreligge mangel hvis eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene for øvrig. Kjøper kan ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kap 3 enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhendingsloven § 3 -9, jfr § 1-2 (2).

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: Lena Johnsen, Email: lena@meglergaarden.no, SMS: 977 30 630. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det «Forbrukerinformasjon om budgivning», som er inntatt på side 2 i budskjema.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 02.11 og utformet i hht Lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Verdivurdering