Moss , Rosenvinge Park T4

Rosenvinge Park - Bo lyst og lekkert i sentrale og rolige omgivelser!

2 250 000

 • Prisantydning:

  2 250 000,-

 • Totalpris:

  2 250 000

 • Type:

  Leilighet

 • Eierform:

  Selveier

 • Primærrom:

  45 m²

 • Bruksareal:

  47 m²

 • Soverom:

  1

 • Byggeår:

  2019

 • Gårdsnummer:

  2

 • Bruksnummer:

  2943

 • Finnkode:

  107292187

 • Sist endret:

  09.07.2021 12:45

Oppdragsnummer

20-17-9008

Eier


Eiendom

Rosenvinge Park T4
Gnr. 2 bnr. 2943 i Moss kommune

Boligvelger

For å se de ledige boligene i prosjektet, følg denne linken https://live.eve-digital.com/flatfinder/1341-rosenvinge/

Boligtype og byggeår

Leilighet Selveier, oppført i 2019
Primærrom: 45 kvm - 95 kvm, Bruksareal: 47 kvm - 99 kvm

Beliggenhet

Fra Rosenvinge Park ligger alle veier åpne for å ta deg raskt fram, om du elsker å reise. Med E6 kun noen rundkjøringer unna, tar du deg til Oslo med bil i løpet av en drøy halvtime.
Foretrekker du å kjøre kollektivt, er det hyppige buss - og togavganger å velge i. Innen en radius på 200 meter ligger to bussholdeplasser med stopp for samtlige bussruter.
På Høyda er handelsmulighetene unike, med forretninger liggende på rekke og rad. For ikke å glemme Rygge Storsenter, med sine mer enn 40 butikker, "rett borte i gata" en kort sykkeltur unna.
Moss sentrum er inne i en spennende utvikling, hvor du finner en rekke urbane og kulturelle tilbud i tillegg til de mange shoppingmulighetene sentrum kan friste med. Herfra tar du deg kjapt til bystranda, Sjøbadet, på varme sommerdager - eller om du heller frister fiskelykken fra brygga ved kanalen for å sjekke om makrellen er på hugget!
Lilleng Helsepark, inne på Rosenvinge Parks område, ble etablert i 2016 og består av tannlege, fastlege, kardiolog, gynekolog, plastikkirurg, psykolog, psykiater, bedriftshelsetjeneste, apotek, fysikalsksenter, fottepeut, hudpleie,
frisør og treningssenter.
Dersom du foretrekker å få maten servert på tallerken, vil Restaurant Ro beliggende inne i parken, servere alt fra pizzaer til ulike grillretter med gode og fyldige sauser.
Med bosted i Rosenvinge Park, vil du med andre ord ha alle muligheter innen rekkevidde. Du vil ha tilgang til alt du måtte behøve av varer og tjenester i eget nabolag, og du vil ha enkel tilgang til resten av verden.
Egen peisestue i parken. I kjelleren i peisestuebygget vil det også være skistall med smørebod. Gjestebolig i den gamle "vakta" som vil være disponibel for hele sameiet.

Byggemåte

Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betong og stål, plassbygd og/eller prefabrikerte elementer. Fasadene utføres hovedsaklig som luftet pussfasade og/eller fibersementplater med innslag av panel ved balkongvegger. Balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon. Drypp fra overliggende balkong og rekkverk må påregnes ved regnvær. Rekkverk utformes i glass og metall. Det tilbys innglassing av deler av balkong som tilvalg. Balkonger utføres enten i stål med impregnert furu på gulv, eller som betong med synlig ubehandlet betongoverflate. Innvendige vegger utføres i hovedsak som stenderverk, kledd med gipsplater- Vegger mot naboleiligheter og trapperom vil ha overflate i sparklet om malt betong. Generelt får takkonstruksjonene isolasjon papp/folietekking på oversiden og nødvendig fall til sluk.

Innhold

Leilighetene vil ha en størrelse fra 50 m2 BRA - 99 m2 BRA. Leilighetene vil ha fra 1 til 2 soverom og 1 til 2 bad. Noen av leilighetene vil også ha et ekstra, separat toalettrom. Alle leilighetene vil ha egne balkonger / terrasser.
På taket av blokken blir det en lekker felles takterrasse med utsikt fra Færder til Hurum.

Parkering

Det etableres biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg under byggene. Det medfølger bruksrett til en garasjeplass
pr. leilighet. Kjøper kan ved kjøp velge bort garasjeplass mot en reduksjon i pris. Enkelte områder i parkeringskjeller kan bli avsatt til sykkelparkering. Fri kjørehøyde vil være min 2,1 meter. Stedvis langs vegger i kjøresone og langs vegger på deler av
biloppstillingsplassene vil høyden kunne bli noe lavere og lokale nedforinger for tekniske installasjoner vil forekomme. Garasjeport leveres med utvendig kodelås og innvendig snortrekk, samt åpning fra mobiltelefon. Gjesteplasser etableres på terreng iht. reguleringsplan.

Standard

Kjøkken.
Kjøkkeninnredning leveres som hvit glatt eller profilert fra Sigdal eller tilsvarende. Innredningshøyde ca. 2,28 meter med foring til himling. Leveres med belysning under overskap, laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og ettgreps blandebatteri, avtrekks vifte type volumhette plassert i overskap. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer Vaskerom.
Sanitær.
På bad leveres antall enheter innredning som vist på kontrakts tegning, med underskap, (evt. også overskap), servant og
benkeplate i nærmeste standard størrelse (ikke veggtilpasset). Utførelse i standard hvit melamin skrog og fronter, og laminat benkeplate. Over servant monteres speil. Videre leveres ettgreps servant batteri, samt dusjbatteri og dusjgarnityr.
Rette svingbare dusjvegger i glass med aluminiumsprofiler og nedsenket dusjsone. Det leveres vegghengt toalett med innebygget sisterne. Det er avsatt plass, og leveres opplegg for kombinert vaskemaskin/tørketrommel (kombi maskin) på bad
eller vaskerom. I leiligheter med ekstra WC-rom leveres disse med hvit servant med ettgreps servantbatteri og vegghengt toalett med innebygget sisterne. Det kan bli terskel/nivåforskjell fra bad til tilliggende rom.
Elektro.
Det elektriske anlegget leveres iht NEK 400 og ligger generelt skjult i boligen. Det kan bli åpent anlegg på vegger mellom boenheter og andre steder der skjult anlegg ikke er egnet (eksempelvis lyd-/brannvegger og betongkonstruksjoner).
Lampepunkt til tak leveres på vegg ved tak der det er betonghimlinger og i himling der det er nedforede himlinger. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov etter gjeldende standard. Det leveres belysning i bod.
På bad leveres LED downlight i tak med dimmer. Det leveres belysning under overskap på kjøkken. Balkonger og inngangsparti får belysning tilpasset
Ventilasjon.
Det leveres separat balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinning i hver leilighet. Aggregatet plasseres i bod, kjøkkenskap eller annet egnet sted.
Vegger.
Innvendige vegger leveres sparklet og malt. Bad leveres med, lys grå, blank, 30x60 cm flis. På WC leveres sokkelflis, lys grå, matt, og sparklet og malte vegger.
Gulv.
Entré, stue, kjøkken, soverom, og bod leveres med 14 mm 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. Bad og evt. WC leveres med lys grå, matt 30x30 cm flis. Dusjsone leveres med samme type flis i mindre format for fall til sluk. Himling.
Garderobe.
Det er avsatt plass til garderobeskap iht. kontraktstegning. Skap og garderober kan leveres som tilvalg.
Dører.
Innvendige dører i leilighetene leveres i hvit slett, alternativt i hvit profilert utførelse/formpresset, med dørvridere i børstet stål utførelse. Inngangsdør til den enkelte leilighet leveres fabrikkmalt med nødvendig brann- og lydisolering.
Vinduer.
Vinduer leveres som trevinduer utvendig kledd med lakkert aluminium etter utbyggers fargevalg. Innside er ferdig malt fra fabrikk.
Himlinger.
I rom med full takhøyde leveres himling i malt betong med synlig fuger. Der himling fôres ned i leiligheten leveres malt gips. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis
i entré, bad og over kjøkkenskap. Himlinger males med standard hvit takfarge.

Oppvarming

Det leveres vannbåren gulvvarme med termostater i alle oppholdsrom. Varme til gulvvarme og tappevann leveres fra felles energisentral basert på fjernvarme. Fordelerskap og styringer vil bli plassert etter utbyggers vurderinger.

Fremdrift / forbehold

Leilighetene antas å være klare til overtagelse 1.kvartal 2021.
Hver kjøper vil ved overtagelse få tildelt en håndbok/ FDV dokumentasjon, som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i leiligheten, og i tillegg adresselister med oversikt over kontaktpersoner/firma som er ansvarlig for de forskjellige arbeider og vedlikehold.

Garantier

Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova. Ved kontraktens underskrift utsteder selger en bankgaranti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen; jf bufl. § 12, pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtagelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtagelse.

Utgifter på eiendommen

Fellesutgiftene for hver enkelt leilighet er stipulert til ca. kr. 39,-/ m2 pr. mnd. og vil dekke fellesutgifter til oppvarming, stell
av grøntarealene, snømåking, vedlikehold og pliktig service av heis, trappevask, felles strøm, forsikring, kabel TV/bredbånd, kommunale avgifter (eks. eiendomsskatt) og forretningsførsel. Eget budsjett vil være vedlegg til kontrakt og vil bli utlevert under
kontraktsmøte. Fellesutgiftene vil kunne variere ut i fra hvilke leveranser sameiene rekvirerer. Fellesutgifter for parkeringsplass i garasjeanlegg tilkommer med ca. kr. 200 pr. parkeringsplass og bod pr. mnd. For kjøpere som velger bort parkeringsplass
tilkommer fellesutgifter på ca. kr 50,- for sportsbod pr. mnd.

Ligningsverdi

Ligningsverdien er foreløpig ikke fastsatt i det ligningsverdien fastsettes av Skatt Øst. Ligningsverdien vil normalt være på ca. 25-30 % av førstegangs kjøpesum. For øvrig gjøres oppmerksom på nye regler for fastsettelse av ligningsverdi der kjøper selv må sende opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene.

Pris

Boligprisene fremgår av vedlagte prisliste. Selger står til enhver tid fritt til å endre prisen på usolgte boliger uten forutgående varsel.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt.  mistenkelige transaksjoner.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Diverse

Hver kjøper vil ved overtagelse få tildelt en håndbok/ FDV dokumentasjon, som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i leiligheten, og i tillegg adresselister med oversiktover kontaktpersoner/firma som er ansvarlig for de
forskjellige arbeider og vedlikehold.

Bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av
bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Verdivurdering