Bra bilder sier mer enn tusen ord! Gode bilder trekker flere folk på visning, og kan gi flere budgivere og høyere budrunder

Dette sier Terese Wollner i Pro Styling AS som kan assistere kunder av Meglergaarden.

Som boligstylister kan vi gi en enkel interiørveiledning til kunder som vil gjøre boligen mer attraktiv. Det er en enkel veiledningstime som vi tilbyr veldig billig sammen med Meglergaarden.

Ofte er det ikke mye som trengs å gjøres. Det var f.eks. være å male en kontrastvegg, fjerne eller flytte ting eller lettere ominnredning. Det avgjørende er at en stylist kan se på leiligheten med nye øye og ut fra sin erfaring finne små endringer som gir størst effekt, sier Terese Wollner

Pro Styling kan også bidra med del-styling eller full-styling av en bolig, I del-styling tar vi utgangspunkt i en møblert bolig, hvor vi eventuelt fjerner noe og så legger til tilbehør som puter, tepper, bilder, vaser, småmøbler etc.

Full-styling gjør vi ofte i tomme leiligheter hvor vi kommer med møbler og alt tilbehør for å gjøre boligen attraktiv.

Veiledning og styling brukes først og fremst for å ta gode bilder. Det er gode bilder som trekker folk på visning og øker sjansene for flere budrunder. Under selve visningen er stylingen nærmest en bonus.

Interiørveiledning og styling har vært vanlig på Oslo-markedet, men mindre vanlig i Moss. Siden interessen for å kjøpe bolig i Moss er stor, også fra Oslo-området, vil Pro Styling sammen med Meglergaarden tilby denne muligheten også for boligselgere i Moss, sier Terese Wollner.

Vi opplever at kunder i Moss er veldig motivert for interiørveiledning og styling, for de ser hvor positivt det går an å gjøre endringer med små virkemidler.

Vi kan ikke bevise med statistikk at styling lønner seg. Men vi får stadig tilbakemelding fra meglere om at interiørveiledning og styling har påvirket salgsprosessen. Det er viktig å gjøre et godt førsteinntrykk, det påvirker både interessen for leiligheten, effekten av annonser, besøk på visning og mulighetene for flere budrunder, sier Terese Wollner.

Skal du selge bolig i Moss så er det Meglergaarden som kjenner markedet best, og vet hvordan du får best pris for din bolig. Kontakt en eiendomsmegler hos oss for mer informasjon.

Gå til: Boliger for salg i Moss   Nybygg og boligprosjekter i Moss

Til Boligtips og råd