Boligsalg januar 2019 har vært rekordhøyt. Svært mange boliger selges nå, og aldri har salgstallene for januar vært høyrere. Det er mange boliger ute for salg, samtidig som det er mange kjøpere. Vi har et velfungerende og balansert markedet, mener Eiendom Norge på bakgrunn av statistikken sin for januar.

Boligprisene steg 2,7 prosent i løpet av måneden. Boligprisene stiger vanligvis sterkest i januar og august, så veksten i januar er som forventet. Når prisene blir korrigert for sesong-variasjoner, steg de 0,5 prosent. Prisveksten i januar i år er mer moderat enn vi har sett en del tidligere år.

Samtidig som januar-salget var rekordhøyt, hadde mange av boligene som ble solgt ligget ute for salg siden i fjor høst. Det virker som om januar løsnet salget og «tømte høstlageret» av boliger.

Boligprisene er nå 3,6 prosent høyere enn for et år siden.

Den høye aktiviteten på boligmarkedet fortsetter i det nye året. Nær åtte prosent flere boliger bla langt ut for salg nå i januar i forhold til året før.

-Tallene fra Eiendom Norge stemmer godt med det inntrykket vi har av boligmarkedet i Moss. Nøyaktige tall for Moss kommer først etter første kvartal. Men vi venter ingen store utslag for prisene i Moss utover i 2019. Hvis du vil vite mer om utsiktene i Moss og omegn, så ta en uformell kontakt med oss. Vi kjenner forholdene godt i vårt nærområde, sier Andreas Thoring i Meglergaarden.

Skal du selge bolig i Moss så er det Meglergaarden som kjenner markedet best, og vet hvordan du får best pris for din bolig. Kontakt en eiendomsmegler hos oss for mer informasjon.

Gå til: Boliger for salg i Moss   Nybygg og boligprosjekter i Moss

Til Prisutvikling