Boligpriser i juli 2019 sank 1,1 prosent i juli, viser boligprisstatistikken fra Eiendom-Norge. Korrigert for sesongvariasjonene sank prisene med 0,7 prosent, altså omtrent som forventet. Boligprisene er nå 1,6 prosent høyere enn i juli 2018.

Trenden er fortsatt en moderat prisutvikling i boligmarkedet, og aktiviteten er stor. Det er god balanse mellom tilbud og etterspørsel av boliger, mener Eiendom-Norge.

Omsetningsrekord

Det har aldri vært solgt så mange boliger i juli som i år. I juli ble det lagt ut for salg over 3.000 boliger og det ble solgt nesten 5.000 boliger. Det ble solgt 9 prosent flere boliger i juli i år enn i samme måned i 2018.

Så langt i 2019 er det solgt over 4 prosent flere boliger enn i samme periode i fjor, og det er hittil lagt ut for salg nesten 5 prosent flere boliger enn samme tidspunkt i 2018.

Gjennomsnittlig tok det 61 dager å få solgt en bolig i juli. Prisene som ble oppnådd var gjennomsnittlig 0,7 prosent lavere enn prisantydningen.

Vurderer du å selge bolig i Moss? Meglergaarden kjenner markedet, og vet hvordan du får best pris for din bolig. Kontakt en eiendomsmegler hos oss for mer informasjon.

Gå til: Boliger for salg i Moss   Nybygg og boligprosjekter i Moss

Til Prisutvikling