Boligprisene fortsetter å stige, i mai opplevde Bolig-Norge sitt største prisfall på 14 år. Men i Moss og omegn er det fortsatt prisvekst. I Moss steg boligprisene 0,9 prosent i mai, mens prisene sank 1,4 prosent i Oslo og 1,1 prosent i hele landet.

-Vi har fremdeles et godt boligmarked i Moss og omegn. Prisene i Moss fortsetter å stige litt mer enn i resten av Østfold, og utbudet av boliger er godt. Vi opplever fremdeles et selgers marked i Moss og tror det nå er et gunstig tidspunkt å vurdere et boligbytte, sier Tommy Skovly i Meglergaarden.

Prisene kan imidlertid variere mye fra sted til sted, og bare en lokalkjent og erfaren megler kan vurdere den enkelte boligen. Ta kontakt med oss, så kan vi gi de bestene rådene, siden vi kjenner Moss og omegn best, sier Fredrik Thoring i Meglergaarden.

Av boligstatistikken ser vi at boligpresset i Oslo normaliserer seg. Nye finansieringsregler gjør at Oslo-trykket reduseres, men boliginteressen flytter seg til attraktive områder som Moss og omegn, hvor kommunikasjonene er gode, bokvaliteten er høy samtidig som du bor mer landlig og nær naturen. Vi ser at interessen for å flytte til vårt område bare øker og øker. Samtidig ser vi ikke bort fra at avmattingen i boligmarkedet i Oslo og resten av landet, i noen grad kan smitte over til oss også. Men ta kontakt, så kan vi gi boligselgerne de beste rådene, sier Tommy Skovly i Meglergaarden.

Skal du selge bolig i Moss så er det Meglergaarden som kjenner markedet best, og vet hvordan du får best pris for din bolig. Kontakt en eiendomsmegler hos oss for mer informasjon.

Gå til: Boliger for salg i Moss   Nybygg og boligprosjekter i Moss

Til Prisutvikling