Boligprisene 2 kvartal 2018 økte 2,2 prosent i Moss. Det er noe lavere enn i de andre Østfold-byene hvor boligprisene steg mellom 3 og 4 prosent, viser prisstatistikken fra Eiendom Norge.

Prisøkningen i Moss i første kvartal var 0,5 prosent og på et år har prisene steget 4,7 prosent.

I andre kvartal var kvadratprisen i Moss ca. 35.000 kroner og gjennomsnittsboligen gikk for 2,9 millioner. Fremdeles ligger kvadratmeterprisen i Moss på omtrent 60 prosent av boligprisnivået i Bærum og rundt halvparten av mange bydeler i Oslo. Jevnt over stiger boligprisene i kommunene rundt Oslo, så prisene i hovedstaden presser trolig boligsøkerne over til kommuner som Moss i pendleravstand til hovedstaden.

For hele landet har boligprisutviklingen i 2018 vært jevnt over sterk, og nedgangen i 2017 er langt på vei tatt igjen. Boligprisene øker vanligvis i andre kvartal og stiger i annet halvår.

– Nå begynner «høstjakten» etter ny bolig, så det haster for boligselgere å forberede seg. Vi bistår gjerne med råd for dem som skal selge i Moss og omegn, for vi kjenner lokalmarkedet best, sier daglig leder Tommy Skovly i Meglergaarden.

Skal du selge bolig i Moss så er det Meglergaarden som kjenner markedet best, og vet hvordan du får best pris for din bolig. Kontakt en eiendomsmegler hos oss for mer informasjon.

Gå til: Boliger for salg i Moss   Nybygg og boligprosjekter i Moss

Til Prisutvikling