Boligprisen i Moss 1.kvartal 2019 økte 3,5 prosent, viser statistikken fra Eiendom Norge. På et år har boligprisene i Moss steget 4,2 prosent.

Eiendom Norge har utarbeidet regional statistikk for hele landet. Boligprisene stiger moderat og utvikling er normal for hele landet. Den moderate utviklingen i 2018 fortsetter utover i 2019. Det er stor aktivitet og boligmarkedet fungerer godt, mener Eiendom Norge.

I Moss var den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen første kvartal på vel 36.000 kroner. Gjennomsnittlig blir boliger i Moss solgt for nester 3 millioner kroner.

I første kvartal ble det solgt 190 boliger, og det er 15 prosent flere enn første kvartal i fjor da det ble solgt 165 boliger

220 boliger ble lagt ut for salg og det er 178 flere boliger enn på samme periode fjor. Det er nesten 25 prosent høyere, så aktiviteten på boligmarkedet i Moss er stor.

Gjennomsnittlig tok det 50 dager å få solgt en bolig i Moss. Salgsprisen var gjennomsnittlig 1,6 prosent lavere enn prisantydningen, viser statistikken fra Eiendom Norge.

Gå til: Boliger for salg i Moss   Nybygg og boligprosjekter i Moss

Til Prisutvikling