Boligmarkedet i Moss øker utover høsten. Nå kommer huskjøperne hjem fra ferie. Høsten er en god tid å legge ut boligen for salg, hvis du går i tanker om å skifte hjem. Vi merker allerede at flere legger ut boligen og interessen på visninger øker, sier Andreas Thoring i Meglergaarden.

Mange vurderer å bytte bolig så snart sommeren er over og skolene starter igjen.

Hvis du vurderer å selge boligen i høst eller i vinter, bør du starte forberedelsene nå. Det gjelder å ta gode bilder og sette i gang reparasjoner og litt oppfriskning av boligen før du skal selge.

Reparasjoner og litt oppussing kan du gjøre for å få boligen mer attraktiv. Men større forbedringer er sjelden lønnsomt.

Ta kontakt med oss, så kan vi og en stylist gi gode råd for hvordan du får mest ut av boligen din. Vi har lang erfaring på boligmarkedet i Moss og kan hjelpe deg å finne den løsningen som passer best i din situasjon, sier Andreas Thoring i Meglergaarden.

Skal du selge bolig i Moss så er det Meglergaarden som kjenner markedet best, og vet hvordan du får best pris for din bolig. Kontakt en eiendomsmegler hos oss for mer informasjon.

Gå til: Boliger for salg i Moss   Nybygg og boligprosjekter i Moss

Til Boligtips og råd