Boliglån ung er for boligkjøpere mellom 18 og 34 år som kan låne inntil 85 prosent av kjøpesummen til bankens beste rente. Kravet til egenkapital er lavere enn ved ordinære boliglån. Er det to som låner, gjelder alderen til den yngste. Du kan også spare til bolig gjennom BSU-ordningen.

Første bolig er et stort skritt og sammen meg banken står vi i Meglergaarden klar til å gi gode råd til førstegangskjøpere. Det er bare å ringe eller stikke innom for en uformell prat, sier Andreas Thoring.

Stadig flere unge for muligheten til å komme inn på boligmarkedet i Moss. Mange har spart og klarer dette ved egen hjelp, og andre har foreldre i ryggen. Samarbeidet mellom Meglergaarden og Marker Sparebank gjør at vi nå kan tilby gode løsninger til unge boligkjøpere. Ta uformell kontakt med oss, sier Andreas Thoring i Meglergaarden Mobil 918 21 500.

Se Marker Sparebank for mer INFO OG LÅNEKALKULATOR

Skal du selge bolig i Moss så er det Meglergaarden som kjenner markedet best, og vet hvordan du får best pris for din bolig. Kontakt en eiendomsmegler hos oss for mer informasjon.

Gå til: Boliger for salg i Moss   Nybygg og boligprosjekter i Moss

 

 

Til Boligtips og råd