Boliger for salg – Kjøpe bolig i Moss og omegn

Skredderåsen - 4-roms andelsleilighet - Veletablert og familievennlig boligområde - 2 balkonger - Garasje

Slide image
Velkommen til Skredderveien 15C!
Slide image
En familievennlig 4-roms andelsleilighet belliggende i rolig og veletablert boligområde.
Slide image
Romslig stue med god plass til sofa med tilhørende møblement.
Slide image
Romslig stue med god plass til sofa med tilhørende møblement.
Slide image
Fra suen er det utgang til stor balkong med gode solforhold.
Slide image
Luftig og fint utsyn fra balkongen, har kan du nyte ettermiddags- og kveldssolen.
Slide image
Utsikt mot omgiovelsene fra balkongen.
Slide image
Det er en god kombinasjon av oppbevaringsmuligheter og arbeidsplass på kjøkkenet.
Slide image
Kjøkkeninnredningen består av profilerte over-/underskap, fliser over benk, laminert benkeplate, kjøleskap, servant med 2 kummer og avrenningsplate,
Slide image
Fra spisestuen har du direkte adkomst til balkongen.
Slide image
Her kan du nyte kaffen og morgensolen.
Slide image
Her kan du nyte kaffen og morgensolen.
Slide image
Vaskerom.
Slide image
Baderom 1 består av helstøpt servant med skuffeinnredning, speilsskap, dusjkabinett og gulvklosset.
Slide image
Baderom 1.
Slide image
Baderom 2 består av helstøpt servant, speil, dusjkabinett og gulvklosset.
Slide image
Leiligheten har 3 soverom. Her ser du hovedsoverommet.
Slide image
Soverom 2.
Slide image
Soverom 3.
Slide image
Hyggelig lekeplass for de små.
Slide image
Velkommen til en hyggelig visning!
Skredderveien 15C, 1537 Moss
Vis kart
Prisantydning
2 200 000,- + omkostninger
Eierform
Andel
Boligtype
Leilighet
Soverom
3
Primærrom
81 kvm
Bruksareal
81 kvm
Bruttoareal
88 kvm
Energimerke
F
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Josefine Anker-Jensen

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Telefon
Mobil
E-post
Innhold og standard
Beliggenhet
Oppdrag
Pris og omkostninger
Annet

Standard

Velkommen til Skredderveien 15C!

En 4-roms andelsleilighet beliggende i et veletablert og populært boligområde.

Innenfor døren blir du møtt av en romslig entrè med god plass til å henge fra seg ytterklær. Fra entrèen har du adkomst til boligens øvrige rom.

Stue med god plass til sofagruppe med tilhørende møblement. De store vindusflatene sørger for rikelig med naturlig lys, og bidrar naturligvis til trivselen. Fra stuen er det utgang til stor og solrik balkong. Luftig og fint utsyn fra balkongen, har kan du nyte ettermiddags- og kveldssolen.

Separat kjøkken med profilierte over-/underskap, fliser over benk, laminert benkeplate, frittstående kjøleskap, servant med 2 kummer og avrenningsplate, og innfelt komfyr med ventilator over. Det er en god kombinasjon av oppbevaringsmuligheter og arbeidsplass. God plass til spisebord ved kjøkkenvindu. Herfra har du videre adkomst til balkong av grei størrelse hvor du kan nyte morgensolen.

Andre siden av kjøkken er det vaskerom. Det består av profilierte over-/underskap, skyllekum og opplegg for vaskemaskin.

Det er 2 bad i leiligheten. Begge har fliser på gulv og vegger. Baderom 1 består av helstøpt servant med skuffeinnredning, speilsskap, dusjkabinett og gulvklosset. Baderom 2 består av helstøpt servant, speil, dusjkabinett og gulvklosset. Det er varmekabler i gulv på baderom 2.

Boligen har 3 soverom av god størrelse. Soverom 2 og 3 egner seg godt som barnerom eller gjesterom.

Velkommen til visning!

Innhold

Underetasje:
P-rom: Entrè, stue, kjøkken, vaskerom, 2 bad og 3 soverom.

Parkering

Leiligheten har en biloppstillingsplass i garasjeanlegget. Gjesteparkering på anviste plasser etter områdets gjeldene bestemmelser.

Byggemåte

Byggemåte beskrevet av takstmann Stian Pettersen v/ Norsk Eiendomstakst Stian Pettersen i tilstandsrapport datert 13.08.2020:
"Byggegrunn er av leire og andre komprimerte masser. Bygningen er oppført på planert og komprimert tomt. Yttervegger er av isolert bindingsverk samt bærende betongkonstruksjoner. Brannskillere er av betongvegger. Blokka har utfyllende bindingsverksvegger som er isolert med mineralull, kledd med liggende trekledning samt forblendet med plater og tegl. Vinduene er fra 2008. Vinduene består av rammer og karmer av tre, ventil i karm og isolerglass. Det er montert fastkarmvindu i stuen. Vinduene er beslått utvendig. Det er montert formpressede innedører med 3 speil profil. Det er montert balkongdør med glassfelt og brystning fra 2008. Blokka har flatt tak av konstruksjon med antatt prefabrikkert takkonstruksjon av elementer. Det er benyttet undertak av antatt panel som videre er tekket med takpapp. Takrenner og nedløp er av plastbelagt stål. Beslag rundt vinduer er av plastbelagt stål. Fra stuen er det utgang til balkong på ca 35 m² med rekkverk av glass og stål. Balkongen har noe overbygg. Fra kjøkkenet er det utgang til balkong på ca 8 m² med reklkverk av glass og stål samt noe overbygg. Leiligheten varmes opp av elektrisitet og varmekabler på et bad. Etasjeskillere er av armert betong.Terrenget rundt bygget er tilnærmet flatt."

Takstmann Stian Pettersen v/Norsk Eiendomstakst Stian Pettersen har i tilstandsrapporten konkludert med følgende på tilstanden:
"Blokka er oppført i 1975 over 6 plan inkludert parkeringsplan. Blokka består av flere andelseiere. Blokka har nylig fått et fasadeløft med teglsteinforblending og nye terrasser/balkonger. Andelsleiligheten ligger i underetasje og inneholder entre, stue, kjøkken/vaskerom, 2 bad og 3 soverom. Fra stue og kjøkken er det utgang til balkonger. Forøvrig henvises det til respektive punkt i rapporten for nærmere omtale og anbefalinger."

TG2 er gitt på følgende punkter i tilstandsrapporten:
Vinduer: TG2 pga alder.
Bad 1: TG2 pga alder og manglende dokumentasjon.
Bad 2: TG2 er satt pga alder, motfall og manglende dokumentasjon.
Vaskerom: TG2 pga rommet ikke tilfredstiller dagens krav til våtrom.

Det er ikke samsvar med byggegodkjente tegninger og dagens bruk av leiligheten. Dette gjelder soverom 3 som er tatt fra areal på kjøkken. P-rom til p-rom er ikke søknadspliktig. Kjøper overtar alt ansvar og risiko vedr. dette.

Overflater:
Entrè, stue, kjøkken og vaskerom: Laminat på gulv, tapet på vegger og malte flater i himling.
3 soverom: Belegg på gulv, tapet på vegger og malte flater i himling.
Bad 1 og 2: Fliser på gulv, -vegger og malte flater i himling.

Det henvises videre til selgers egenerklæringsskjema, samt vedlagt tilstandsrapport. Kjøper plikter å gjøre seg kjent med disse før bud inngis. Kjøper har en selvstendig undersøkelsesplikt. Det anbefales derfor på generelt grunnlag en grundig gjennomgang av boligen.

Boligtype og byggeår

Leilighet borettslag, oppført i 1975

Primærrom: 81 kvm. Bruksareal: 81 kvm. Bruttoareal: 88 kvm.

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Oppvarming

Elektrisk oppvarming.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Tomt

Selveiet tomt på 54 478 kvm.
Tomten disponeres av borettslaget i fellesskap. Eiendommen er opparbeidet med hekker, asfaltert gårdsplass, diverse beplantning og lekeaparater.

Beliggenhet

Skredderveien 15 er en del av i Trolldalen 1 Borettslag, og ligger i et veletablert og populært boområde. Borettslaget består av totalt 408 enheter fordelt på rekkehus og blokkbebyggelse.

Skredderveien 15C finner du i omgivelser på Skredderåsen, en plassering som sikrer gode solforhold. Dette er et veletablert og familievennlig nabolag, med kort vei til Åvangen barneskole og barnehage som begge er lett tilgjengelig bare noen 100 meter opp bakken. Det er også kort vei til Nøkkeland skole med trinn opp til 10. klasse. Skoleveien er trygg da man kan gå via nabolagets interne og lite trafikkerte smågater.

På Kambosenteret like nedenfor kan du handle dagligvarene enkelt på vei hjem i hverdagen, mens større shoppingmuligheter har man på Mosseporten - kun en kort kjøretur unna. Sentrumsgatene i Moss er cirka 10 minutter unna med bil, om du ikke heller tar bussen fra Skredderåsen som går direkte mot togstasjonen i byen. Det er en kort biltur/busstur (samt også gåavstand) til Mosseporten senter med utallige servicetilbud og et stort utvalg forretninger.

Oslo er tilgjengelig innenfor ca 40 minutter både med bil og tog fra Kambo stasjon som nærmeste togstasjon.

Det er enkel tilgang til gode turmuligheter i Mossemarka og kort avstand til både Oslofjorden og Vansjø med utallige strender og utfluktsmål.

Eiendom

Skredderveien 15C
Gnr. 3 bnr. 1492, andelsnr. 330 i Trolldalen 1 borettslag med orgnr. 948207737 i Moss kommune

Veibeskrivelse

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden. Velkommen til visning!

Oppdragsnummer

20-20-0351

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: Josefine Anker-Jensen, Email: anker-jensen@meglergaarden.no, SMS: 48 26 34 59 eller per fax til megler. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er inntatt på side 2 i budskjema.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 18.08.2020 og utformet i hht Lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Borettslaget

Det kan opplyses at andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslaget er tilknyttet sikringsordning som dekker manglende innbetaling av felleskostnader.
Tilbyder av ordningen er: Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS.
Avtalens varighet: Til den sies opp av en av partene.
Vilkår for oppsigelse: Avtalen kan sies opp av en av partene.
Vilkår for oppsigelse: Avtalen kan sies opp fra sikringsfondet dersom kravene for deltagelse ikke lenger er oppfylt. Avtalen kan sies opp fra borettslaget innen 1. desember, med virkning fra kommende årsskifte.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret, og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Dyrehold

Det er tillatt med dyrehold så lenge det ikke er til skade eller ulempe for øvrige beboere. Man må søke borettslaget om samtykke til dette.

Regulering

Kommuneplaner:
Id: KP_0104
Plantype: Kommuneplanens arealdelplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Delareal: 33 699 kvm. Arealbruk: Bebyggelse og anlegg, nåværede.

Boligen ligger rett ved høyspenningkabler, og rett ved gul og rød sone for støy.

Reguleringsplaner:
Id: 90
Plantype: Eldre reguleringsplan
Status: Eldre reguleringsplan
Delareal: 7 498 kvm, høyspenningsanlegg. 34 611 kvm, blokkbebyggelse. 10 921, offentlig friområde. 179 kvm, konsentrerrt småhusbebyggelse. 265 kvm, kjørevei. 6 677 kvm, anlegg for lek. 1 279, gangvei.

Id: 113
Plantype: Eldre reguleringsplan
Status: Endelig vedtatt arealplan
Delareal: 1 kvm, industri.

Servitutter

Ingen servitutter tinglyst på denne andelen.

Forsikring

Eiendommen er forsikret gjennom borettslagets fellesforsikring i Gjensidige forsikring, med avtalenummer 82373922.

Utleie

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger midlertidig brukstillatelse fra Moss kommune datert 08.09.1975.

I saker hvor det er innhentet midlertidig brukstillatelse for tiltak omsøkt før 01.01.1998, vil det ikke bli krevd at ferdigattest innhentes i ettertid for å få en nødvendig avslutning av byggesaken. Forutsetningen er at byggetiltaket er omsøkt og godkjent av bygningsmyndighetene, samt at det er oppført i samsvar med gitt tillatelse.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Lov om hvitvasking.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforenings Eiendomsmeglingsgruppe, av 1. januar 2020 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med boligen ved salg.

Eiendommen selges som den er

Eiendommen selges i den stand den var ved kjøpers besiktigelse jfr. avhendingslovens § 3-9. Dette innebærer bl.a. at det kun kan påberopes mangel der dette følger av § 3-7 eller 3-8:" kjøper ikke har fått opplysninger som selger kjente eller måtte kjenne til, og som kjøperen hadde grunn til å regne med å få, eller når selger har gitt uriktige opplysninger om eiendommen. Dette gjelder likevel bare dersom man kan gå ut fra at det har innvirket på avtalen at slik opplysning ikke ble gitt." Det kan også foreligge mangel hvis eiendommen er i vesentlig dårligere stand enn kjøper hadde grunn til å regne med ut fra kjøpesummen og forholdene for øvrig. Kjøper kan ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kap 3 enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jf. avhendingsloven § 3 -9, jfr § 1-2 (2).

Utgifter på eiendommen

Felleskostnader:
Kr. 4 137,- pr. mnd, hvorav kr. 2 880,- er faste fellesutgifter inklusive eventuelle avsetninger til fremtidig vedlikehold og sparing.
Felleskostnadene inkluderer bl.a.; TV, internett, renter og avdrag på fellesgjeld, utv. forsikring, forr.fører, kommunale avgifter og div. utvendig vedlikehold.

Vi gjør oppmerksom på at det er beslutninger tatt i generalforsamlingen/styret som kan medføre økning i felleskostnadene og andel fellesgjeld. Borettslaget har en prosjektgruppe som jobber med en plan angående rørfornøying i borettslaget. Fornyelsen av rør og bad vil bli finansiert ved låneopptak, og man må påberegne at felleskostnader og andel fellesgjeld vil øke noe.

Ved positivt vedtak på generalforsamlingen i februar vil det bli mulighet for oppstart i mai/juni/juli.

Prosjektgruppen sammen med styret jobber videre med følgende plan:
November: Tilbud vil bli innhentet fra entrprenører
Desember: Tilbudsevaluering
Januar: Beboermøte for orientering om tilbud, løsning og husleiekonsekvens
Februar: Ekstraordinær generalforsamling

Alle vil få en detaljert fremdriftsplan for sin leilighet, og man vil få møte me entreprenøren minst 14 dager før oppstart. På det møtet vil man avklare overflater, evt. tilvalg og/eller egne ønsker må være ferdig tenkt og tegnet før dette møtet. Alle valg utenom standard pakken bekostes av beboer. Alle vil ha mulighet til å bo i leiligheten. Det blir etablert dusj og toalettbrakker, og det vil bli mulighet for å vaske klær. Det blir satt opp støvdør til øvrige rom i leiligheten.

Fellesgjeld

Kr. 260 723,-

Type lån: Annuitetslån.
Rente pt.: 1,9%.
Renter og avdrag pr. mnd. med dagens rente: Kr. 57,-, hvorav renter utgjør kr. 19,-, og avdrag utgjør kr. 37.
Lånets løpetid: 2042.
Lånenr.: 61188239341
Bankforbindelse: Nordea

Type lån: Annuitetslån.
Rente pt.: 3,6%. Renten er bundet frem til 2032.
Renter og avdrag pr. mnd. med dagens rente: Kr. 1 200,-, hvorav renter utgjør kr. 746,-, og avdrag utgjør kr. 455.
Lånets løpetid: 2047
Lånenr.: 67140519268
Bankforbindelse: Nordea

Det kan opplyses at borettslaget ikke har IN-ordning.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Forretningsfører

Vansjø Boligbyggelag
Varnaveien 34
1523 Moss
Tlf: 952 66 200
E-post: post@vansjobbl.no

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 634 079 per 31.12.18
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 282 683 per 31.12.18

Takst

Utført av: Stian Pettersen
Takstdato: 13.08.20

Areal

Primærrom: 81 kvm. Bruksareal: 81 kvm. Bruttoareal: 88 kvm.

Underetasjen:
Entrè, kjøkken, vaskerom, stue, 2 bad og 3 soverom.

Forkjøpsrett

I dette salgsoppdraget avklares forkjøpsretten til borettslaget og til Vansjø BBL`s medlemmer ved forhåndsavklaring. I forbindelse med dette må kjøper, I TILLEGG TIL KJØPESUM OG TINGLYSINGSOMKOSTNINGER, betale følgende beløp til forretningsfører Vansjø Boligbyggelag.:
Gebyr for forhåndsavklaring av forkjøpsretten - 5 R + mva., for tiden kr. 7.325,-. Faktura sendes direkte fra VBBL til kjøper straks bud er akseptert, salgsmelding er mottatt fra megler, og forkjøpsretten er avklart.
Gebyret blir ikke mellomregnet i megleroppgjøret mellom selger og kjøper. Kjøper av leiligheten må også være medlem i Vansjø Boligbyggelag. Kjøper som ikke er medlem må melde seg inn i VBBL straks forkjøpsretten er avklart og de har fått melding om dette. Innmelding og medlemskontigent (andel i VBBL) kr. 350,- + medlemskontigent kr. 250,- pr. år.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtagelse.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven, og dekker fullverdig advokathjelp ved kjøp av ferdig oppført bolig, advokathjelp hele veien til rettskraftig dom om nødvendig, og omfatter også fagkyndigkostnader etter avtale. Forsikringen har kr. 4.000,- i egenandel. Forsikringen må tegnes senest på kontraktsmøtet. Meglergaarden AS mottar hhv kr. 2.100,-/kr. 3.100,- i kostnadsgodtgjørelse for formidling av hhv vanlig/Plussforsikringen.