Boliger for salg – Kjøpe bolig i Moss og omegn

Solgt

ØREÅSEN - Enderekkehus over 2 plan - 3 soverom - stor og skjermet terrasse - barnevennlig område!

Slide image
Velkommen til Bregnestien 48!
Slide image
Inngang til din nye bolig?
Slide image
Plantegning.
Slide image
Romslig entre med gode oppbevaringsmuligheter til yttertøy.
Slide image
Stor og lys stue.
Slide image
Stor og lys stue.
Slide image
Her er det plass til både sofagruppe og spisebord.
Slide image
Her er det plass til både sofagruppe og spisebord.
Slide image
Peis for kalde vinterdager.
Slide image
Peis for kalde vinterdager.
Slide image
Peis for kalde vinterdager.
Slide image
Kjøkken med mye skap- og benkeplass.
Slide image
Plass til frokostbord, som gir deg en god start på dagen!
Slide image
Plass til frokostbord, som gir deg en god start på dagen!
Slide image
Opp til leilighetens 2. etasje.
Slide image
Hovedsoverom
Slide image
Godt med skapplass.
Slide image
Godt med skapplass.
Slide image
Gjeste- eller barnerom.
Slide image
Gjeste- eller barnerom.
Slide image
Gjeste- eller barnerom.
Slide image
Romslig, flislagt bad.
Slide image
Romslig, flislagt bad.
Slide image
Romslig, flislagt bad.
Slide image
Ekstra toalettrom er praktisk, når huset er fult!
Slide image
Ekstra toalettrom er praktisk, når huset er fult!
Slide image
Flott, solrik terrasse på ca. 20 kvm.
Slide image
Flott, solrik terrasse på ca. 20 kvm.
Slide image
Velkommen til visning!
Bregnestien 48, 1528 Moss
Vis kart
Prisantydning
2 500 000,- + omkostninger
Eierform
Andel
Boligtype
Rekkehus
Soverom
3
Primærrom
93 kvm
Bruksareal
95 kvm
Bruttoareal
105 kvm
Energimerke
F
Fasiliteter
Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Parkett, Ingen gjenboere, Barnevennlig, Rolig, Turterreng, Offentlig vann/kloakk, Bredbåndstilknytning

Vilde Svarstad Johnsen

Telefon
Mobil
E-post
Innhold og standard
Beliggenhet
Oppdrag
Pris og omkostninger
Annet

Standard

Velkommen til Bregnestien 48!
En hyggelig og innholdsrik rekkehusleilighet fordelt på to plan.
Boligen ligger flott til i veletablert og meget barnevennlig boområde på Øreåsen.

Entreen har en romslig skyvedørsgarderobe for oppbevaring av yttertøy.
Praktisk er det med inngang til kjøkkenet ved entreen slik at man kan bære matvarene rett inn. Et separat gjestetoalett ligger tilbaketrukket ved siden av kjøkkenet.

Kjøkkeninnredning består av profilerte fronter, laminat benkeplate, dobbel kum med 1 greps blandebatteri, stengeventil for oppvaskmaskin og kjøkkenventilator. Det er integrert oppvaskmaskin, integrert stekeovn, integrert induksjonstopp og en frittstående kjøl/frys som følger med salget.

Første etasje er i stor grad viet til de sosiale rommene stuen og kjøkkenet. Stuen er lys og trivelig med plass til salong med tilhørende møblement. Peisen gir en lun atmosfære på kalde dager. Fra stuen er det utgang til en stor terrasse på ca. 20 kvm. Herfra er det videre adkomst til pene åpne fellesarealer mellom rekkehusene.

Boligens 3 soverom ligger i 2. etg. Alle av gode størrelser til sine formål som henholdsvis et hovedsoverom og to barne- eller gjesterom. Hovedsoverommet har nyere garderobeløsning med masse plass til klær og oppbevaring til det som trengs.
Badet i 2. etasje er praktisk plassert ved soverommene og er innredet med frittstående servant, speilskap m/integrert belysning, innredning m/benkeplate, opplegg for vaskemaskin, gulvfestet wc og dusjnisje.

Innvendige overflater:
Gulv: Laminat, flis, vinylbelegg og laminatflis.
Vegg: Malt mur, tapet, malt tapet, malt panel og flis.

Sportsbod i tilknytning inngangen.

Dette er en innholdsrik leilighet som har en funksjonell og familievennlig planløsning.
Her kan du skape deg ditt drømmehjem!

Innhold

Entré/gang, kjøkken, stue, wc og bod
Trapperom, bad/vaskerom, 3 soverom.
Sportsbod ute.

Parkering

Parkering på felles parkeringsplass etter gjeldene bestemmelser. Garasje/carport etter venteliste, konferer styret.

Byggemåte

Se vedlagte tilstandsrapport avholdt den 15.01.20 av Erik Pedersen i Takstkonsulent 1, for teknisk beskrivelse av eiendommen.

Boligen er fundamentert på antatt faste stabile masser. Støpt betongdekke til grunn. Antatt armert og isolert såle. Etasjeskillere i tre. Over grunnmur er det yttervegger i bindingsverk. Antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført. Liggende kledning. Saltakkonstruksjon tekket med takshingel. Takrenner og nedløp av plastbelagt stål. Heldekkende beslag over pipe og luftehatter. Vindskier har beslag. Pulttak over entré/gang og bod. Vinduer med rammer og karmer i tre med isolerglass fra 2010. Ytterdør i tre med innfelt glassfelt fra 1999.
Terrassedør i tre med stort glassfelt med isolerglass fra 2010.

Ved ytterligere informasjon vedrørende byggemåte henvises det til ovennevnte dokument som er inntatt i salgsoppgaven.

Boligtype og byggeår

Rekkehus Borettslag, oppført i 1976

Primærrom: 93 kvm, Bruksareal: 95 kvm, Bruttoareal: 105 kvm

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter F

Oppvarming

Varmekabler på bad/vaskerom, peisovn i stue og forøvrig elektrisk oppvarming.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Tomt

Asfalterte parkeringsplasser og stikkveier til og mellom de ulike enheter. Forøvrig pent opparbeidet med gress, beplantning, trær, busker m.m.
Felles lekeplass og sittegrupper. Det er grøntområder rundt og mellom bebyggelsen, og tomten gir et preg av "grønne omgivelser".

Beliggenhet

Velkommen til Bregnestien 48!

Beliggende på i utkanten av boligfeltet med gode solforhold.

Leiligheten har en sentral og populær beliggenhet på etablert del av Øreåsen i barnevennlige omgivelser. Det er kort gangavstand til idrettshall og anlegg. God bussforbindelse til sentrum. Skoler og barnehager i umiddelbar nærhet.

Rygge storsenter og Høyden handelsområde ligger bare en spasertur unna. Her finner en alt en skulle trenge hverdag som fest.

Moss sentrum, med alle sine fasiliteter finner du knappe 4-5 km unna. I sentrum kan man nyte lange lunsjer på en av byens utvalgte cafèer eller stemningsfulle kvelder på populære restauranter. Den som ønsker påfyll av underholdning kan ta en tur på Møllebyen kino eller Verket scene.

Fra Øreåsen har du et godt utgangspunkt for å ta deg ut på E6, med av- og påkjøring en knapp kilometer unna. Oslo er innenfor 45 minutter utenom rushtid. Til Svinesund, Sverige, tar det ca. 40 min. Flotte turområder langs Vansjøs bredde. Gangveien fra Øreåsen direkte til Hanan gir enkel tilgang til Vansjø. En kort kjøretur unna finner du Mossemarka med lysløype og preparerte skispor om vinteren.

Eiendom

Bregnestien 48
Gnr.197 Bnr.163 Andelsnr.150 Orgnr.953228807 i Moss kommune

Veibeskrivelse

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden. Velkommen til visning!

Oppdragsnummer

20-20-0005

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: Vilde Svarstad Johnsen, Email: johnsen@meglergaarden.no, SMS: 99 12 60 50 eller per fax til megler. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er inntatt på side 2 i budskjema.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 19.01.20 og utformet i hht Lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Borettslaget

Borettslaget Øreåsen.
Borettslagets organisasjonsnummer: 953 228 807.

Det kan opplyses at andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslaget er tilknyttet sikringsordning som dekker manglende innbetaling av felleskostnader. Tilbyder av ordningen er: Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Avtalens varighet: Til den sies opp av en av partene. Vilkår for oppsigelse: Avtalen kan sies opp av en av partene. Vilkår for oppsigelse: Avtalen kan sies opp fra sikringsfondet dersom kravene for deltagelse ikke lenger er oppfylt. Avtalen kan sies opp fra borettslaget innen 1. desember, med virkning fra kommende årsskifte.

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og /eller generalforsamling.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret, og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Dyrehold

Det er forbudt å holde dyr uten spesiell skriftlig tillatelse fra styret. Innflytting med dyr må ikke skje før styrets avgjørelse av søknaden foreligger. Eventuell tillatelse kan tilbakekalles dersom dyret er til sjenanse for øvrige andelseiere eller medfører ulempe for laget. Husdyrhold tillates under forutsetning av at erklæring om dette undertegnes og overholdes. Ved berettiget klage kan styret forlange dyret fjernet.

Regulering

Reguleringsplan M22
Vedtatt 8.4.1974
Regulert til boligformål

Servitutter

1975/2732-2/87 Bestemmelse om gjerde
24.04.1975
Bestemmelse om generende virksomhet
Med flere bestemmelser
Overført fra: 0136-97/163

2018/965628-4/200 Bestemmelse om vann/kloakk
02.07.2018 21:00
Opprinnelig tinglyst 24.04.1975 dokumentnr 2732

2018/965628-5/200 Bestemmelse om elektriske ledninger/kabler
02.07.2018 21:00
Opprinnelig tinglyst 24.04.1975 dokumentnr 2732

Forsikring

Eiendommen er forsikret gjennom borettslagets fellesforsikring i Gjensidige Forsikring ASA, med avtalenummer 82400344.

Utleie

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Lov om hvitvasking.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund, Eiendom Norge og Advokatforenings Eiendomsmeglingsgruppe, av 1. januar 2020 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med boligen ved salg.

Eiendommen selges som den er

Eiendommen selges i den stand som ved besiktigelsen (AS IS), jfr. Avhendingslovens § 3-9. Bestemmelsen medfører at selgers ansvar reduseres. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye før bud inngis - gjerne med bistand av fagmann

Utgifter på eiendommen

Felleskostnader:
Kr. 4.401,- pr. mnd, hvorav kr. 2.656,- er faste fellesutgifter inklusive eventuelle avsetninger til fremtidig vedlikehold og sparing.
Felleskostnadene inkluderer bl.a.; Renter og avdrag på fellesgjeld, årsavgift TV, utv. forsikring, forr.fører, kommunale avgifter og div. utvendig vedlikehold.

Fellesgjeld

Andel fellesgjeld kr. 322.200,- pr. 09/?01/?20 i følge brev fra forretningsfører.

Lån A
Annuitetslån.
Rente Pt.: 3,02 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : 248,-, hvorav renter
utgjør kr 171,- og avdrag utgjør kr 76,-.
Lånets løpetid: 2058.
Lånenr. 67140522074. Bankforbindelse: Nordea
Eventuell nedbetalingsplan må innhentes hos borettslagets bankforbindelse.

Lån B
Annuitetslån
Rente Pt.: 3,12 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : 1.497,-, hvorav renter
utgjør kr 763,- og avdrag utgjør kr 734,-.
Renten er bundet fram til 2023. Lånets løpetid: 2040.
Lånenr. NIBOR 6714. Bankforbindelse: Nordea
Eventuell nedbetalingsplan må innhentes hos borettslagets bankforbindelse.

Det kan opplyses av borettslaget ikke har IN-ordning.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Forretningsfører

Vansjø Boligbyggelag
Varnaveien 34
1523 Moss
Tlf: 952 66 200
E-post: post@vansjobbl.no

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 626 941 per 31.12.18
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 256 989 per 31.12.18

Takst

Utført av: Erik Pedersen
Takstdato: 15.01.20

Areal

Primærrom: 93 kvm, Bruksareal: 95 kvm, Bruttoareal: 105 kvm

Forkjøpsrett

I dette salgsoppdraget avklares forkjøpsretten til borettslaget og til Vansjø BBL`s medlemmer ved forhåndsavklaring. I forbindelse med dette må kjøper, I TILLEGG TIL KJØPESUM OG TINGLYSINGSOMKOSTNINGER, betale følgende beløp til forretningsfører Vansjø Boligbyggelag.:
Gebyr for forhåndsavklaring av forkjøpsretten - 5 R + mva., for tiden kr. 7.062,-. Faktura sendes direkte fra VBBL til kjøper straks bud er akseptert, salgsmelding er mottatt fra megler, og forkjøpsretten er avklart.
Gebyret blir ikke mellomregnet i megleroppgjøret mellom selger og kjøper. Kjøper av leiligheten må også være medlem i Vansjø Boligbyggelag. Kjøper som ikke er medlem må melde seg inn i VBBL straks forkjøpsretten er avklart og de har fått melding om dette. Innmelding og medlemskontigent (andel i VBBL) kr. 350,- + medlemskontigent kr. 250,- pr. år.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtagelse.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven, begrenset oppad til kr. 10.000.000,-.
I denne forbindelsen har selger utarbeidet en egenerklæring. Interessent er forpliktet til å lese denne før bindene avtale om kjøp inngås.
Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksept foreligger mellom partene, maksimalt 12 mnd. før overtakelse.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven, og dekker fullverdig advokathjelp ved kjøp av ferdig oppført bolig, advokathjelp hele veien til rettskraftig dom om nødvendig, og omfatter også opptil kr. 30.000,- av fagkyndigkostnader etter avtale. Forsikringen har kr. 4.000,- i egenandel. Forsikringen må tegnes senest på kontraktsmøtet. Meglergaarden AS mottar hhv kr. 2.100,-/kr. 3.100,- i kostnadsgodtgjørelse for formidling av hhv vanlig/Plussforsikringen.