Boliger for salg – Kjøpe bolig i Moss og omegn

Solgt

Verket - Delikat 3-roms i 4 etasje - God planløsning, og balkong mot elven og grøntarealer - Flytt rett inn!

Slide image
Velkommen til Rebækkas gate 15!
Slide image
Plantegning.
Slide image
Du ønskes velkommen inn i et hyggelig inngangsparti.
Slide image
Flott kjøkken fra kvalitetsleverandøren Sigdal.
Slide image
God plass på kjøkkenet, med mye benkeplass til å boltre seg utover med matlaging!
Slide image
God plass på kjøkkenet, med mye benkeplass til å boltre seg utover med matlaging!
Slide image
God plass til spisebord og sofagruppe i den åpne løsningen.
Slide image
God plass til spisebord og sofagruppe i den åpne løsningen.
Slide image
Store og varierende vindusflater skaper et spennende uttrykk.
Slide image
Store og varierende vindusflater skaper et spennende uttrykk.
Slide image
Delikat flislagt bad, med varme i gulvet.
Slide image
Delikat flislagt bad, med varme i gulvet.
Slide image
Praktisk toalettrom tilknyttet gangen.
Slide image
Flott hovdsoverom med utsikt ned mot sjøen!
Slide image
Satt av plass til garderobeskap og en ekstra bod.
Slide image
Utsikt mot sjøen!
Slide image
Romslig gjesterom som har plass til seng, nattbord og garderobeskap.
Slide image
Flott utsikt opp mot fossen!
Slide image
Solrik balkong på 12 kvm.
Slide image
Solrik balkong på 12 kvm.
Slide image
Utsikt fra balkongen og ned på elven.
Slide image
Fasaden til Rebækkas gate 15!
Slide image
Heis fra garasjekjeller - enklere blir det ikke!
Slide image
Spennende arkitektur.
Slide image
Spennende arkitektur.
Slide image
Spennende arkitektur.
Slide image
Velkommen til visning!
Rebækkas gate 15, 1534 Moss
Vis kart
Prisantydning
4 850 000,- + omkostninger
Eierform
Eier (Selveier)
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Primærrom
84 kvm
Bruksareal
86 kvm
Bruttoareal
94 kvm
Energimerke
C
Fasiliteter
Balkong/Terrasse, Parkett, Heis, Barnevennlig, Kabel-TV, Moderne, Sentralt, Garasje/P-plass, Bademulighet, Turterreng, Offentlig vann/kloakk, Utsikt, Bredbåndstilknytning, Livsløpsstandard

Vilde Svarstad Johnsen

Telefon
Mobil
E-post
Innhold og standard
Beliggenhet
Oppdrag
Pris og omkostninger
Annet

Standard

Leiligheten er spitter ny og holder en gjennomgående høy standard.
Boligen er lys og delikat, med store vindusflater på hele tre av sidene som gir rikelig med lysinnslipp og skaper en god atmosfære. Vannbåren varme, eikeparkett og flislagt, lekkert bad. Fra balkongen er det flott utsikt ned mot elven, og fra kjøkkenvinduet er det utsikt opp mot fossen.

Du kommer inn i en romslig gang hvor det er plass til å henge av seg yttertøyet. Tilknyttet gangen er det en stor bod med skyvedør hvor man kan oppbevare alt av klær og sko. Videre innover gangen er det hovedsoverommet, bad og ekstra toalettrom.

Badet er innredet med innredning med hvite, glatte fronter, hvit heldekkende servant med ettgreps blandebatteri. Det er skuffer under servanten. Himling leveres med downlights type LED. Høynet kvalitet på badet med Soft Close sete på toalett, og et 55 cm hvitt speilskap. Dusjvegger i herdet glass med innadslående vegger. Det er avsatt plass og opplegg for vaskemaskin.

WC-rom er innredet med vegghengt toalett, servant, ettgreps blandebatteri og speil med LED belysning.

Hovedsoverommet har god plass til dobbeltseng og det er satt av plass til stort garderobeskap. Fra vinduene har man utsikt til sjøen. Hovedsoverommet har også egen bod - walk-in-closet?

Åpen stue-/ kjøkkenløsning som skaper en stor, sosial sone. Det er store vindus-/ skyvedører som gir godt med lys til rommet. Utgang til vestvendt balkong på 12 kvm. Kjøkkeninnredning er utført i Skandinavisk, hvit stil med glatte fronter fra kvalitetsleverandøren Sigdal. Led-belysning under overskap, laminat benkeplate, nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og ett-greps blandebatteri. Avtrekksvifte med integrert komfyrvakt i overskapet.
Stuen har god plass til en sofagruppe og spisebord. Her kan man invitere nære og kjære til selskap!

Bod med ventilasjonsanlegg.

Flytt rett inn i en flott, lekker 3-roms i den spennende og nye bydelen i Moss.

Overflater.
Gulvet er hvitpigmentert eikeparkett 14mm, trestavs i entre, stue, kjøkken, soverom og innvendig bod.
Keramiske fliser på bad/wc.
Hvitmalt himling i betong med synlige v-fuger. Hvitmalt nedsenket gipshimling i entre og bad, samt der det er nedforet tekniske føringer. I bod/bodskap vil det synlige rør og kanaler, for eksempel ventilasjonsrør. Alle himlinger får synlige sprinkelhoder.

Innhold

3-roms leilighet som inneholder følgende:
Entrè, bad/ vaskerom, toalettrom, 2 soverom, bod, stue og kjøkken.
Leiligheten ligger i bygg D i 4. etasje.

Parkering

Det er en biloppstillingsplass i felles garasjekjeller. Det er tilknyttet heis, som fører deg direkte opp til leiligheten. Det er også oppstillingsplasser for sykkel, samt sportsboder.

Byggemåte

Byggets bærekonstruksjon utføres i betong og stål. Parkeringskjeller utføres i plass-støpt vanntett betong. Skillevegger i betong eller plassbygde lyd og brannvegger. Etasjeskillere i plass-støpt eller prefab-betong. Plass-støpt eller prefab-betongvegger i heis-/trappesjakt, støvbundet i lys farge.

Innvendige vegger (ikke leilighetsskillevegger) utføres i stål-/trestenderverk, isolert og kledd med gipsplater. Fasadene bygges opp som isolerte bindingsverkvegger og kles utvendig med panel, puss, tegl og/ eller plater.

Balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon. Balkonger leveres med tremmer over betonggulv med fall til renne/ avløp, men drypp fra overliggende balkong må påregnes ved regnvær. Balkongrekkverk leveres med utførelse tilpasset øvrig fasadekledning.

Innvendig himlingshøyde blir netto ca. 2,6m, med unntak av der det er nedforet himling, primært i entré og bad. Det må også påregnes nedforing/ innkassing av tekniske føringer i andre rom.

Boligtype og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2019

Energimerking

Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C

Oppvarming

Leilighetene forsynes med varmtvann og vannbåren varme (gulvvarme) via det lokale fjernvarmenettet. Det er vannbåren gulvvarme i alle rom, foruten innvendig bod, med egen termostat til hvert rom/ sone. Det er separate vannmålere for varmt og for kaldt tappevann.
Oppvarming og varmt tappevann belastes dermed i henhold til eget forbruk. Det er ikke egen varmtvannsbereder. Varmesentralen for sameiet plasseres i teknisk rom i kjeller. Avregning av energi utføres av sameiet basert på fellesmåleren for varme. Fellesmåleren måler all energi og vannforbruk for hele sameiet. Medgått forbruk til fellesarealene fordeles på seksjonene.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Tomt

Tomteareal er fellesareal for Sameiet.

Beliggenhet

Moss by er bygget rundt Verket - ikke rart det er sentralt!

Støperiet ligger idyllisk til rett ved både sjøen og Mosseelven, samtidig som det har umiddelbar nærhet til et pulserende sentrum med blant annet butikker, restauranter, treningssentre, cafeer og kulturtilbud. Støperiet ligger også sentralt i forhold til både Oslo (45 min), Vestfold (30 min) og Sverige (40 min).

Alle beboere får gratis tilgang til både kajakk og sykler, slik at de kan nyte nærområdet til fulle. På Støperiet blir du en del av et aktivt lokalsamfunn, i et område med solide historiske røtter! Støperikvartalet ligger ikke bare fantastisk til, det har også en spennende og unik estetikk. Bygningene har varierende høyder, design og materialer noe som gjør at Støperiet får sin helt egne identitet. Fasadene består av teglsten, trekledning, puss og metallplater. Store glassfelter gjør at Støperiet blir et lyst og trivelig sted å bo.

Området rundt Støperiet er frodig og grønt og rett utenfor døren finner du kulturplassen. Her kan du stoppe opp dersom du ønsker å se på livet og mennesker før du tusler videre, forbi elvelandskapet og til den flotte byparken. Eller kanskje til marinaen, enten for å ta båten rundt Jeløya eller bare for å titte litt, drikke en kaffe og kjenne på den friske luften. Om du vil over til Møllebyen og gågata er veien kort når du følger den hyggelige broen som krysser elva.

Det ligger heller ikke langt fra vakre Jeløy hvor det er to av strendene som har fått tildelt blått flagg. Alby og Galleri F15 som er et ledende kunstsenter i Norge som har stadig utstillinger man kan besøke. De er også kjent for sin gode kringle som cafèn lager hvor man kan nyte en kringlebit etter en fin søndagstur.

Kort oppsummert så ligger Verket/Støperiet fantastisk til; her kan du bo midt i sentrum og rett ved sjøen. Urban arkitektur møter sol, sjø og et pulserende liv.

Eiendom

Rebækkasgate 15 - leilighet 113.
Gnr.3 Bnr.3141 Snr.140 Lnr.113 i Moss kommune.
Beliggende i 4. etasje.

Veibeskrivelse

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden. Velkommen til visning!

Oppdragsnummer

20-19-0304

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: Vilde Svarstad Johnsen, Email: johnsen@meglergaarden.no, SMS: 99 12 60 50 eller per fax til megler. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er inntatt på side 2 i budskjema.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet xxx og utformet i hht Lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Styregodkjennelse

Det kreves ikke styrets godkjennelse ved overtakelse.

Dyrehold

Det er tillatt med dyr i sameiet under forutsetning av at dyreholdet ikke er til sjenanse for øvrige beboere i sameiet. Beboere som holder dyr skal sørge for at disse ikke etterlater seg ekskrementer på sameiets område. Styret kan lage egne regler for dyrehold.

Regulering

Kommuneplanens Arealdel
endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 20.06.2011

Sentrumsplan Moss
Kommunedelplan
endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 15.06.2015

Reguleringsplan Verket
Områderegulering
endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 14.12.2015

Servitutter

Det er tinglyste servitutter på sameiets eiendom, men ingen som omhandler denne seksjonen spesielt.

Forsikring

Bygg og eiendom er bygningsforsikring av sameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Utleie

Eiendommen kan leies ut.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse på eiendommen. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Overtagelse

Boligen er ledig for overtagelse.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Lov om hvitvasking.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. februar 2012 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med boligen ved salg.

Utgifter på eiendommen

Felleskostnader for denne leiligheten utgjør kr. 3.506,- pr. mnd.

Felleskostnadene inkluderer bl.a. Grunnpakke TV og internett, utv. forsikring, forr.fører, kommunale avgifter og div. utvendig vedlikehold.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Forretningsfører

Vansjø Boligbyggelag

Ligningsverdi

Ligningsverdi er pt. ikke fastsatt. Ligningsverdien fastsettes av Ligningskontoret etter ny beregningsmodell som tar hensyn til om boligen er en såkalt "primærbolig" (der boligeieren er folkeregistret bosatt) eller "sekundærbolig" (alle andre boliger man måtte eie). Ligningsverdien for primærboliger vil normalt utgjøre inntil ca. 30 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal. For sekundærboliger vil ligningsverdien utgjøre 70 % av den beregnede kvadratmeterprisen multiplisert med boligens areal.

Areal

Primærrom: 84 kvm, Bruksareal: 86 kvm, Bruttoareal: 94 kvm

Sameiet

Leiligheten selges som selveierleilighet, og organiseres i et boligsameie etter eierseksjonsloven. Det foreligger vedtekter som regulerer forholdet mellom seksjonene, og det legges opp til felleskostnader som er spesifisert under avsnitt om "utgifter på eiendommen". Kjøper har full rettslig råderett over sin eierseksjon, og hver seksjon pantsettes særskilt og uavhengig av de øvrige i sameiet. Alle kjøpere får eget skjøte.

Forkjøpsrett

Det er ikke forkjøpsrett.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtagelse.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven, og dekker fullverdig advokathjelp ved kjøp av ferdig oppført bolig, advokathjelp hele veien til rettskraftig dom om nødvendig, og omfatter også opptil kr. 30.000,- av fagkyndigkostnader etter avtale. Forsikringen har kr. 4.000,- i egenandel. Forsikringen må tegnes senest på kontraktsmøtet. Meglergaarden AS mottar hhv kr. 2.100,-/kr. 3.100,- i kostnadsgodtgjørelse for formidling av hhv vanlig/Plussforsikringen.