Boliger for salg – Kjøpe bolig i Moss og omegn

Solgt

STØPERIET - Lekker venstvendt leilighet i 6. etasje med høy standard i urbane omgivelser! - Garasje - Heis

Slide image
Rebækkas gate 3 H0601 - Formidles av Meglergaarden AS v/Mats Måleng
Slide image
Plantegning
Slide image
Boligen har lyse farger og høy standard
Slide image
Det er avsatt plass til garderobeskap i gangen
Slide image
Det er avsatt plass til garderobeskap i gangen
Slide image
Det er avsatt plass til garderobeskap i gangen
Slide image
Det er avsatt plass til garderobeskap i gangen
Slide image
Det er avsatt plass til garderobeskap i gangen
Slide image
Kjøkken i "urban" utførelse
Slide image
Kjøkken i "urban" utførelse
Slide image
Kjøkken i "urban" utførelse
Slide image
Kjøkken i "urban" utførelse
Slide image
Kjøkken i "urban" utførelse
Slide image
Kjøkken i "urban" utførelse
Slide image
Praktisk gjestetoalett
Slide image
Delikat flislagt bad i tidsriktige farger
Slide image
Delikat flislagt bad i tidsriktige farger
Slide image
Delikat flislagt bad i tidsriktige farger
Slide image
Hovedsoverommet har store vindusflater med utvendige screens på vinduene
Slide image
Soverom
Slide image
Soverom
Slide image
Ventilasjonsaggregaten er plassert i den innvendige boden
Slide image
Elveplassen
Slide image
Via gangbroen befinner du deg fort i Møllebyen
Slide image
Via gangbroen befinner du deg fort i Møllebyen
Slide image
Elvepromenaden
Slide image
Elvepromenaden
Slide image
Mossefossen er et flott skue
Slide image
På sitt meste slipper fossen ut hele 35.000 liter vann i sekundet
Slide image
På sitt meste slipper fossen ut hele 35.000 liter vann i sekundet
Slide image
Velkommen til visning!
Rebækkas gate 3, 1534 Moss
Vis kart
Prisantydning
5 990 000,- + omkostninger
Eierform
Eier (Selveier)
Boligtype
Leilighet
Soverom
2
Primærrom
80 kvm
Bruksareal
86 kvm
Fasiliteter
Balkong/Terrasse, Parkett, Heis, Barnevennlig, Kabel-TV, Moderne, Sentralt, Garasje/P-plass, Offentlig vann/kloakk, Utsikt, Vaktmester-/vektertjeneste, Livsløpsstandard, Lademulighet

Mats Måleng

Eiendomsmegler MNEF / Partner
Telefon
Mobil
E-post
Innhold og standard
Beliggenhet
Oppdrag
Pris og omkostninger
Annet

Standard

Velkommen til Rebækkas gate 3, leilighet 601, en lys og innbydende 3-roms leilighet med vestvendt balkong på 17 kvm mot sjøen beliggende i 6. etasje med adkomst via både heis og trapp i felles oppgang. Rett rundt hjørnet kan du nyte elven og sjøen som nærmeste nabo. Store vindusflater og enstavs eikegulv gir leiligheten en lys atmosfære. Leiligheten er utført i Urban stil, som vil si en lys atmo­sfæ­re med mør­ke de­tal­jer. Selger av leiligheten har i tillegg gjort en rekke tilvalg som hever den allerede gode leveransen.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning fra Sigdal er utført i Urban(grå) stil med glatt utførelse og gripekant, den laminerte benkeplaten er oppgradert fra standard leveranse og gir et godt inntrykk om kjøkkenets mørke detaljer. Det er led-belysning under overskap, nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og oppgradert ett-greps blandebatteri fra Hans Grohe. Avtrekksvifte med integrert komfyrvakt plassert i overskap. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer av god kvalitet.

Sanitær:
Det leveres integrert oppvaskmaskin i kjøkkenbenk og opplegg forberedt for vaskemaskin/tørketrommel på bad.

Elektro:
Skjult elektrisk anlegg i leiligheten, bortsett fra ved betongvegger/leilighetsskillevegger hvor det kan forekomme åpent anlegg. Det leveres innfelte downlights i himling i entre og på bad. For lyspunkt i betonghimling leveres stikkontakt i overgang mellom himling og vegg, ikke belysning. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov og etter forskrift NEK400/2014-NEK399. Belysning under overskap på kjøkken. Stikkontakt monteres for vaskemaskin og tørketrommel. Det leveres belysning i bod. Utebelysning og stikk leveres på alle balkonger/terrasser. Det leveres kun LED belysning.
Selger har oppgradert alle brytere til dimmebrytere.

Ventilasjon:
Det leveres balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Separat aggregat leveres i hver leilighet. Avtrekk fra bad, WC og kjøkken kobles til aggregatet. Tilluft føres til øvrige rom. Ventilasjonsaggregat er plassert i bod. Avkastluft føres over yttertak. Ventilasjonsføringer kasses inn eller skjules i nedforet himling.

Vegger:
Malte innvendige vegger av gips og betong.
Veggene er malt i følgende farger som tilvalg av selger:
Gang, stue og kjøkken: S1505-G90Y, Hvit lyng
Soverom og toalettrom: 3007-Y04R, Granskygge

Keramiske fliser på bad.
Living Bera Beren Greige nat 30x60

Gulv:
Eikeparkett 14mm, enstavs i entré, stue, kjøkken, soverom og innvendig bod.

Keramiske fliser på bad og toalettrom.
Living Bera Beren Greige nat 30x60, 5x5 mosaikk i dusjsonen.

Himling:
Hvitmalt himling i betong med synlige v-fuger. Hvitmalt nedsenket gipshimling i entre og bad, samt der det er nedforet tekniske føringer. I bod/bodskap vil det leveres synlige rør og kanaler, for eksempel ventilasjonsrør. Alle himlinger får synlige sprinkelhoder..

Innhold

Innhold
Flott selveierleilighet med fantastisk beliggenhet som inneholder følgende:

6. etasje: Gang, 2 soverom, bad, toalettrom, to boder, kjøkken og stue. Vestvendt uteplass på 17 m².

Parkering

Det medfølger 1 biloppstillingsplass i felles garasje leiligheten er tildelt plass nr.62, selger har bestilt klargjøring av opplegg for lading av elbil til denne.

Sportsbod i tilknytning til parkeringskjelleren i eget bodrom.

Byggemåte

Byggets bærekonstruksjon utføres i betong og stål. Parkeringskjeller utføres i plass-støpt vanntett betong. Skillevegger i betong eller plassbygde lyd og brannvegger. Etasjeskillere i plass-støpt eller prefab-betong. Plass-støpt eller prefab-betongvegger i heis-/trappesjakt, støvbundet i lys farge.

Innvendige vegger (ikke leilighetsskillevegger) utføres i stål-/trestenderverk, isolert og kledd med gipsplater. Fasadene bygges opp som isolerte bindingsverkvegger og kles utvendig med panel, puss, tegl og/eller plater.

Balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon. Balkonger leveres med tremmer over betonggulv med fall til renne/avløp, men drypp fra overliggende balkong må påregnes ved regnvær. Balkongrekkverk leveres i glass.

Innvendig himlingshøyde er netto ca. 2,6m, med unntak av der det er nedforet himling, primært i entré og bad. Det må også påregnes nedforing/innkassing av tekniske føringer i andre rom.

Boligtype og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2019

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 86 kvm

Energimerking

Byggene og leilighetene er prosjektert i henhold til Teknisk Forskrift 2010 og de fleste leilighetene vil holde karakteren B. Enkelte leiligheter med mye fasade vil kunne få energimerke C. Som en konsekvens av de gode isoleringskvalitetene i glasset i vinduer og balkongdører kan det vinterstid oppstå rim på utsiden av glasset.

Oppvarming

Leilighetene forsynes med varmtvann og vannbåren varme (gulvvarme) via det lokale fjernvarmenettet. Det legges vannbåren gulvvarme i alle rom, foruten innvendig bod, med egen termostat til hvert rom/sone. Det monteres separate vannmålere for varmt og for kaldt tappevann i hver leilighet. Oppvarming og varmt tappevann belastes dermed i henhold til eget forbruk. Leilighetene får ikke varmtvannsberedere. Varmesentralen for sameiet plasseres i teknisk rom i kjeller. Avregning av energi utføres av sameiet basert på fellesmåleren for varme. Fellesmåleren måler all energi og vannforbruk for hele sameiet. Medgått forbruk til fellesarealene fordeles på seksjonene.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Tomt

Utomhus arealene vil i hovedsak bli opparbeidet i henhold til utomhusplan i prospektet. Utomhusplanen i prospektet er imidlertid av illustrativ karakter og selger forbeholder seg retten til å foreta endringer med hensyn på utforming, materialvalg mv. På utomhusplanen fremkommer opparbeidet område med felles oppholdssoner. Det vil leveres sykkelstativer og en egen konstruksjon for kajakkparkering. Grøntområder vil bli beplantet og tilsådd.

Det er krav om lokal overvannshåndtering og takvann ledes derfor kontrollert ut på terreng. Adkomst til parkeringskjeller samt internveier på eiendommen vil ha overflater av asfalt/betongstein/hagesingel og betong. Det leveres LED utebelysning, utvendige felles vannkraner og felles avfallsbrønner type Memphis eller tilsvarende.

Det gjøres oppmerksom på at tomten ikke er endelig fradelt og oppmålt.

Beliggenhet

Moss by er bygget rundt Verket - ikke rart det er sentralt!
På Støperiet har du byfjorden og marka som nærmeste nabo, og kort vei til alt. Alle beboere får gratis tilgang til både kajakk og sykler, slik at de kan nyte nærområdet til det fulle. På Støperiet blir du en del av et aktivt lokalsamfunn, i et område med solide historiske røtter! Støperikvartalet ligger ikke bare fantastisk til, det har også en spennende og unik estetikk. Bygningene har varierende høyder, design og materialer noe som gjør at Støperiet får sin helt egne identitet. Fasadene består av teglsten, trekledning, puss og metallplater. Store glassfelter gjør at Støperiet blir et lyst og trivelig sted å bo.

Området rundt Støperiet er frodig og grønt og rett utenfor døren finner du kulturplassen. Her kan du stoppe opp dersom du ønsker å se på livet og mennesker før du tusler videre, forbi elvelandskapet og til den flotte byparken. Eller kanskje til marinaen, enten for å ta båten rundt Jeløya eller bare for å titte litt, drikke en kaffe og kjenne på den friske luften. Om du vil over til Møllebyen og gågata er veien kort når du følger den hyggelige broen som krysser elva.

Det ligger heller ikke langt fra vakre Jeløy hvor det er to av strendene som har fått tildelt blått flagg. Alby og Galleri F15 som er et ledende kunstsenter i Norge som har stadig utstillinger man kan besøke. De er også kjent for sin gode kringle som cafèen lager, hvor man kan nyte en kringlebit etter en fin søndagstur.

Kort oppsummert så ligger Verket/Støperiet fantastisk til; her kan du bo midt i sentrum og rett ved sjøen. Urban arkitektur møter sol, sjø og et pulserende liv.

Eiendom

Rebækkas gate 3
Gnr. 3 bnr. 3141 snr. 160, leilighetsnr. 121 i Moss kommune

Veibeskrivelse

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Oppdragsnummer

20-19-0307

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: Mats Måleng, Email: maleng@meglergaarden.no, SMS: 97 71 95 59 eller per fax til megler. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er inntatt på side 2 i budskjema.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 29/10/19 og utformet i hht Lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Regulering

Kommuneplanens Arealdel
endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 20.06.2011

Sentrumsplan Moss
Kommunedelplan
endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 15.06.2015

Reguleringsplan Verket
Områderegulering
endelig vedtatt arealplan med ikrafttredelse 14.12.2015

Servitutter

Følgende er tinglyst på eiendommen:

1874/904484-1/87 Skjønn
02.11.1874

1874/904485-1/87 Skjønn
19.12.1874

1881/906503-1/87 Skjønn
27.05.1881

1884/904246-1/87 Erklæring/avtale
03.10.1884

1884/904247-1/87 Erklæring/avtale
07.11.1884

1951/1151-1/87 Bestemmelse om kloakkledn
26.04.1951

1960/3748-1/87 Erklæring/avtale
18.10.1960

1967/2968-1/87 Erklæring/avtale
24.06.1967

1967/2969-1/87 Bestemmelse om veg
24.06.1967

1985/990052-1/87 Erklæring/avtale
20.02.1985

1990/5614-6/87 Best. om adkomstrett
11.06.1990

1995/2034-1/87 Erklæring/avtale
17.03.1995

2006/217590-1/200 Erklæring/avtale
03.05.2006

2016/527141-1/200 Erklæring/avtale
13.06.2016

2017/1216404-1/200 Bestemmelse om nettstasjon
02.11.2017 21:00

2017/1216404-2/200 Bestemmelse om adkomstrett
02.11.2017 21:00

2018/1401879-1/200 Bestemmelse om vann/kloakk
12.10.2018 21:00

2018/1401879-2/200 Bestemmelse om jordvarme/jordsløyfe/fjernvarme
12.10.2018 21:00

Garantier

I henhold til bustadoppføringslova plikter selger å stille bankgaranti på 3% av kjøpesum i byggetiden og 5% av kjøpesum i 5 år etter overlevering av boligene til kjøper, i henhold til bustadsoppføringslova §12. Overføring av kjøpers delinnbetaling fra megler til selger er avhengig av at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova §47. Kostnader ved eventuelle påkrevde endringer av garantier knyttet til videresalg eller transport av kjøpekontrakt bekostes ikke av selger. For øvrig gjelder Lov om Eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette. Utbygger har stilt de nevnte garantier som en samlet garanti for hele prosjektet.

Forsikring

Eiendommen er fullverdiforsikret.

Utleie

Eiendommen kan utleies.

Overtagelse

Leiligheten er tilgjengelig for rask overtagelse. Vennligst oppgi ønsket overtagelse ved utfylling av budskjema.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Lov om hvitvasking.

Eiendommen selges som den er

Eiendommen selges i den stand som ved besiktigelsen (AS IS), jfr. Avhendingslovens § 3-9. Bestemmelsen medfører at selgers ansvar reduseres. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye før bud inngis - gjerne med bistand av fagmann

Utgifter på eiendommen

Fellesutgifter vil avhenge av hvilke tjenester sameiet ønsker utført i felles regi, og fordeles i henhold til vedtektene. Fellesutgiftene er foreløpig stipulert til kr. 30,- pr. BRA/mnd. I tillegg vil det bli en à konto innbetaling som er stipulert til kr. 8,- BRA/mnd for oppvarming og varmt vann via fjernvarme. Fellesutgifter for garasjeplass- og bod er foreløpig stipulert til kr. 150,- pr mnd og kr 50,- pr mnd for de seksjonseiere som kun har bod.

Fellesutgifter, slik de er stipulert, består bl.a. av forretningsførsel og revisjon, styrehonorar til sameiets styre, strøm i fellesarealer, drift av garasjeanlegg, kajakk- og sykkelpool, kabel-TV/bredbånd (grunnpakke), forsikring av bygningsmasse, kommunale avgifter (vann, kloakk, renovasjon), trappevask, drift av sameiets grøntarealer, serviceavtaler (heis, varmeanlegg, ventilasjon og garasjeport), løpende bygningsmessig vedlikehold samt oppvarming av fellesarealer. Fellesutgifter reguleres i sameiets vedtekter og bygger i utgangspunktet på en fordelingsnøkkel mellom hhv sameiebrøk og likedeling basert på utgiftens art. Oppvarming og strømforbruk til den enkelte seksjon, eiendomsskatt, TV/bredbånd utover grunnpakke, vaktmestertjenester m.v. kommer i tillegg til fellesutgifter.

For denne leiligheten utgjør stipulerte fellesutgifter kr. 3.268,- pluss kr. 200,- pr mnd for garasjeplass og bod.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Forretningsfører

Vansjø Boligbyggerlag
Varnaveien 34
1523 Moss
Tlf: 952 66 200
E-post: post@vansjobbl.no

Ligningsverdi

Eiendommens likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien vil normalt være på ca. 25-30 % av førstegangs kjøpesum. Likningsverdien for primærboliger og sekundærboliger fastsettes etter forskjellige brøker. Kjøper selv skal sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype, byggeår til skattemyndighetene. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Areal

Primærrom: 80 kvm, Bruksareal: 86 kvm

6. Etasje: BRA 86 m², P-ROM: 80 m²

Sameiet

Støperiet Sameie

Leiligheten selges som selveierleilighet, og organiseres i et boligsameie etter eierseksjonsloven. Det vil bli utarbeidet vedtekter som regulerer forholdet mellom seksjonene, og det legges opp til felleskostnader som er spesifisert under avsnitt om "utgifter på eiendommen". Kjøper har full rettslig råderett over sin eierseksjon, og hver seksjon pantsettes særskilt og uavhengig av de øvrige i sameiet. Alle kjøpere får eget skjøte.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtagelse.

Tilvalg

Følgende tilvalg er gjort for leiligheten:
- 30x60 flis på gulv og vegger på badet med 5x5 i dusjsonen av type Living Bera Beren Greige
- Flislagt gulv på toalettrom
- Oppgradering av baderomsmøbler, vegghengte toaletter med soft close, spyleknapp og dusjgarnityr.
- 1 stavs eikeparkett på alle gulver, av type Boa Eik Country 145 mm
- Oppgradering av kjøkken og armatur til vask
- Alle rom malt i egne farger
- Oppgradering av elektrisk anlegg med dimmere i alle rom
- Klargjøring for fremtidig ladepunkt i garasje

Total sum for tilvalg kr. 118.839,-
(Spesifisert liste over tilvalg kan fås ved henvendelse til megler)