Boliger for salg – Kjøpe bolig i Moss og omegn

Solgt

Lekker 2-roms med vestvendt beliggenhet. Salg av kontraktdisposisjon. Rosenvinge - Moss

Slide image
1341-04-M3M-i-01-T5_H0503_living-dining_alternative_R02
Slide image
1341-04-M3M-i-02-T5_H0503_dining-kitchen_alternative_R02
Slide image
1341-04-M3M-i-03-T5_H0503_living-balkony_alternative_R01
Slide image
1341-04-M3M-i-04-T5_H0503_living-kitchen_overwiew_alternative_R02
Slide image
1341-04-M3M-e-02_Front_R01
Slide image
1341-04-M3M-e-03_Aerial_Garden_R02
Slide image
1341-04-M3M-e-04_Aerial_entrance_R01
Slide image
Meglergaarden19103009_13_43
Slide image
Eksteriør 2 gårdsplass
Slide image
Fontene
Slide image
Ro
Resalg Rosenvinge Park T4, leilighet 401, 1523 Moss
Vis kart
Prisantydning
3 200 000,- + omkostninger
Eierform
Eier (Selveier)
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Primærrom
55 kvm
Bruksareal
57 kvm

Lena Johnsen

Eiendomsmegler MNEF
Telefon
Mobil
E-post
Innhold og standard
Beliggenhet
Oppdrag
Pris og omkostninger
Annet

Standard

Leilighet 401 vil ligge i 4.etasje og bli en lys og delikat leilighet med moderne farge- og materialvalg.

Kjøkken.
Kjøkkeninnredning leveres som hvit glatt eller profilert fra Sigdal eller tilsvarende. Innredningshøyde ca. 2,28 meter med foring til himling. Leveres med belysning under overskap, laminat benkeplate med nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og ettgreps blandebatteri, avtrekks vifte type volumhette plassert i overskap. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer.

Sanitær.
På bad leveres antall enheter innredning som vist på kontrakts tegning, med underskap, (evt. også overskap), servant og benkeplate i nærmeste standard størrelse (ikke veggtilpasset). Utførelse i standard hvit melamin skrog og fronter, og laminat benkeplate. Over servant monteres speil. Videre leveres ettgreps servant batteri, samt dusjbatteri og dusjgarnityr.
Rette svingbare dusjvegger i glass med aluminiumsprofiler og nedsenket dusjsone. Det leveres vegghengt toalett med innebygget sisterne. Det er avsatt plass, og leveres opplegg for kombinert vaskemaskin/tørketrommel (kombi maskin) på bad. Det kan bli terskel/nivåforskjell fra bad til tilliggende rom.

Elektro.
Det elektriske anlegget leveres iht NEK 400 og ligger generelt skjult i boligen. Det kan bli åpent anlegg på vegger mellom boenheter og andre steder der skjult anlegg ikke er egnet (eksempelvis lyd-/brannvegger og betongkonstruksjoner).
Lampepunkt til tak leveres på vegg ved tak der det er betonghimlinger og i himling der det er nedforede himlinger. Alle rom får stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov etter gjeldende standard. Det leveres belysning i bod.
På bad leveres LED downlight i tak med dimmer. Det leveres belysning under overskap på kjøkken. Balkonger og inngangsparti får belysning tilpasset.

Ventilasjon.
Det leveres separat balansert ventilasjonsaggregat med varmegjenvinning i hver leilighet. Aggregatet plasseres i bod, kjøkkenskap eller annet egnet sted.

Vegger.
Innvendige vegger leveres sparklet og malt. Bad leveres med, lys grå, blank, 30x60 cm flis. På WC leveres sokkelflis, lys grå, matt, og sparklet og malte vegger.

Gulv.
Entré, stue, kjøkken, soverom, og bod leveres med 14 mm 1-stavs hvitpigmentert eikeparkett. Bad leveres med lys grå, matt 30x30 cm flis. Dusjsone leveres med samme type flis i mindre format for fall til sluk. Himling.

Garderobe.
Det er avsatt plass til garderobeskap iht. kontraktstegning. Skap og garderober kan leveres som tilvalg.

Dører.
Innvendige dører i leilighetene leveres i hvit slett, alternativt i hvit profilert utførelse/formpresset, med dørvridere i børstet stål utførelse. Inngangsdør til den enkelte leilighet leveres fabrikkmalt med nødvendig brann- og lydisolering.

Vinduer.
Vinduer leveres som trevinduer utvendig kledd med lakkert aluminium etter utbyggers fargevalg. Innside er ferdig malt fra fabrikk.

Himlinger.
I rom med full takhøyde leveres himling i malt betong med synlig fuger. Der himling fôres ned i leiligheten leveres malt gips. Rørføringer vil i all hovedsak bli skjult bak innkassinger og som helt eller delvis nedforede gipshimlinger, fortrinnsvis i entré, bad og over kjøkkenskap. Himlinger males med standard hvit takfarge.

Innhold

Leiligheten ligger i 4. etasje og inneholder;

Gang med plass til garderobeløsning, bod, soverom, bad/vaskerom, åpen stue- kjøkkenløsning med utgang til balkong.

På taket av blokken blir det en lekker felles takterrasse med utsikt fra Færder til Hurum.

Parkering

Det etableres biloppstillingsplasser i felles garasjeanlegg under byggene. Det medfølger bruksrett til en garasjeplass pr. leilighet. Enkelte områder i parkeringskjeller kan bli avsatt til sykkelparkering. Fri kjørehøyde vil være min 2,1 meter. Stedvis langs vegger i kjøresone og langs vegger på deler av biloppstillingsplassene vil høyden kunne bli noe lavere og lokale nedforinger for tekniske installasjoner vil forekomme. Garasjeport leveres med utvendig kodelås og innvendig snortrekk, samt åpning fra mobiltelefon. Gjesteplasser etableres på terreng iht. reguleringsplan.

Byggemåte

Bygningen utføres med bærekonstruksjon i betong og stål, plassbygd og/eller prefabrikerte elementer. Fasadene utføres hovedsaklig som luftet pussfasade og/eller fibersementplater med innslag av panel ved balkongvegger. Balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon. Drypp fra overliggende balkong og rekkverk må påregnes ved regnvær. Rekkverk utformes i glass og metall. Det tilbys innglassing av deler av balkong som tilvalg. Balkonger utføres enten i stål med impregnert furu på gulv, eller som betong med synlig ubehandlet betongoverflate. Innvendige vegger utføres i hovedsak som stenderverk, kledd med gipsplater- Vegger mot naboleiligheter og trapperom vil ha overflate i sparklet om malt betong. Generelt får takkonstruksjonene isolasjon papp/folietekking på oversiden og nødvendig fall til sluk.

Boligtype og byggeår

Leilighet Eierseksjon, oppført i 2021

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 57 kvm

Energimerking

Byggene og leilighetene er prosjektert i henhold til Teknisk Forskrift 2010 og de fleste leilighetene vil holde karakteren B. Enkelte leiligheter med mye fasade vil kunne få energimerke C. Som en konsekvens av de gode isoleringskvalitetene i glasset i vinduer

Oppvarming

Utomhus arealene vil i hovedsak bli opparbeidet i henhold til utomhusplan i prospektet. Utomhusplanen i prospektet er imidlertid av illustrativ karakter og selger forbeholder seg retten til å foreta endringer med hensyn på utforming, materialvalg mv. På utomhusplanen fremkommer opparbeidet område med felles oppholdssoner.

Tomt

Utomhus arealene vil i hovedsak bli opparbeidet i henhold til utomhusplan i prospektet. Utomhusplanen i prospektet er imidlertid av illustrativ karakter og selger forbeholder seg retten til å foreta endringer med hensyn på utforming, materialvalg mv. På utomhusplanen fremkommer opparbeidet område med felles oppholdssoner.

Beliggenhet

Fra Rosenvinge Park ligger alle veier åpne for å ta deg raskt fram, om du elsker å reise. Med E6 kun noen rundkjøringer unna, tar du deg til Oslo med bil i løpet av en drøy halvtime.

Foretrekker du å kjøre kollektivt, er det hyppige buss - og togavganger å velge i. Innen en radius på 200 meter ligger to bussholdeplasser med stopp for samtlige bussruter.

På Høyda er handelsmulighetene unike, med forretninger liggende på rekke og rad. For ikke å glemme Rygge Storsenter, med sine mer enn 40 butikker, "rett borte i gata" en kort sykkeltur unna.

Moss sentrum er inne i en spennende utvikling, hvor du finner en rekke urbane og kulturelle tilbud i tillegg til de mange shoppingmulighetene sentrum kan friste med. Herfra tar du deg kjapt til bystranda, Sjøbadet, på varme sommerdager - eller om du heller frister fiskelykken fra brygga ved kanalen for å sjekke om makrellen er på hugget!

Lilleng Helsepark, inne på Rosenvinge Parks område, ble etablert i 2016 og består av tannlege, fastlege, kardiolog, gynekolog, plastikkirurg, psykolog, psykiater, bedriftshelsetjeneste, apotek, fysikalsksenter, fottepeut, hudpleie, frisør og treningssenter.

Dersom du foretrekker å få maten servert på tallerken, vil Restaurant Ro beliggende inne i parken, servere alt fra pizzaer til ulike grillretter med gode og fyldige sauser.

Med bosted i Rosenvinge Park, vil du med andre ord ha alle muligheter innen rekkevidde. Du vil ha tilgang til alt du måtte behøve av varer og tjenester i eget nabolag, og du vil ha enkel tilgang til resten av verden.

Egen peisestue i parken. I kjelleren i peisestuebygget vil det også være skistall med smørebod. Gjestebolig i den gamle "vakta" som vil være disponibel for hele sameiet.

Eiendom

Resalg Rosenvinge Park T4, leilighet 401
Gnr. 2 bnr. 2929 i Moss kommune

Oppdragsnummer

20-19-0295

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: Lena Johnsen, Email: lena@meglergaarden.no, SMS: 97 73 06 30 eller per fax til megler. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er inntatt på side 2 i budskjema.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet (dato) og utformet i hht Lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Fremdrift/forbehold

Leilighetene antas å være klare til overtagelse 1. kvartal 2021. Byggestart avhenger av at krav til forhåndssalg, rammetillatelse, byggelånsfinansiering oppnås og myndighetenes igangsettingstillatelse gis i forkant av dette tidsrom.
Hver kjøper vil ved overtagelse få tildelt en håndbok/ FDV dokumentasjon, som viser hvilke materialer, produkter og fargevalg som er benyttet i leiligheten, og i tillegg adresselister med oversikt over kontaktpersoner/firma som er ansvarlig for de
forskjellige arbeider og vedlikehold.

Garantier

Ved salg til forbruker selges leilighetene iht. bustadoppføringslova. Ved kontraktens underskrift utsteder selger en bankgaranti for oppfyllelse av sine forpliktelser etter avtalen; jf bufl. § 12, pålydende 3 % av kjøpesum i byggeperioden frem til overtagelse. Beløpet økes deretter til 5 % av kjøpesummen og gjelder i fem år etter overtagelse.

Forsikring

Bygg og eiendom vil være forsikret av selger frem til og med overtagelsen, deretter tegnes en bygningsforsikring på vegne av sameiet. Kjøper må selv tegne innbo- og løsøreforsikring.

Utleie

Eiendommen kan utleies.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det vil foreligge ferdigattest eller midlertidlig brukstillatelse ved overtakelse.

Overtagelse

Ca. 1. kvartal 2021

Bustadoppføringsloven

Boligene selges i henhold til Bustadoppføringslova som regulerer kjøpers rettigheter og plikter ved avtale om oppføring av bolig og kjøp av fast eiendom der bygningen ikke er fullført når avtalen inngås. For øvrig gjelder Lov om eierseksjoner for eierseksjonssameiet og driften av dette.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Lov om hvitvasking.

Eiendommen selges som den er

Eiendommen selges i den stand som ved besiktigelsen (AS IS), jfr. Avhendingslovens § 3-9. Bestemmelsen medfører at selgers ansvar reduseres. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye før bud inngis - gjerne med bistand av fagmann

Utgifter på eiendommen

Fellesutgiftene for hver enkelt leilighet er stipulert til ca. kr. 39,-/ m2 pr. mnd. og vil dekke fellesutgifter til oppvarming, stell av grøntarealene, snømåking, vedlikehold og pliktig service av heis, trappevask, felles strøm, forsikring, kabel TV/bredbånd, kommunale avgifter (eks. eiendomsskatt) og forretningsførsel. Eget budsjett vil være vedlegg til kontrakt og vil bli utlevert under kontraktsmøte. Fellesutgiftene vil kunne variere ut i fra hvilke leveranser sameiene rekvirerer. Fellesutgifter for parkeringsplass i garasjeanlegg tilkommer med ca. kr. 200 pr. parkeringsplass og bod pr. mnd. For kjøpere som velger bort parkeringsplass tilkommer fellesutgifter på ca. kr 50,- for sportsbod pr. mnd.

Oppgjør

Det forutsettes at en delinnbetaling på kr. 310.000,- ved transport av garanti som er betalt av kjøper 1. Innbetales ved kontraktsinngåelse til meglers klientkonto for prosjektet. Delinnbetaling fra kjøper forutsetter at selger har stilt garanti i henhold til bustadoppføringslova § 12. Alle renter på beløp innbetalt til meglers klientkonto tilfaller i sin helhet kjøper. Det kan ikke tas pant i kjøpt bolig for delinnbetalingen.

Hovedoppgjør (rest kjøpesum og omkostninger) skal innbetales til meglers klientkonto senest èn uke før overtagelse av eierseksjonen. Forsinkes betaling med mer enn 21 dager for beløpet som forfaller ved kontraktsinngåelsen og 30 dager for øvrige avtalte innbetalinger, har selger rett til å heve handelen og foreta dekningssalg av eiendommen.

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Ligningsverdi

Ligningsverdien er foreløpig ikke fastsatt i det ligningsverdien fastsettes av Skatt Øst. Ligningsverdien vil normalt være på ca. 25-30 % av førstegangs kjøpesum. For øvrig gjøres oppmerksom på nye regler for fastsettelse av ligningsverdi der kjøper selv må sende opplysninger om adresse, areal, boligtype og byggeår til skattemyndighetene.

Areal

Primærrom: 55 kvm, Bruksareal: 57 kvm

4. etasje: P-ROM 55 kvm/ BRA 57 kvm

Sameiet

Leiligheten selges som selveierleilighet, og organiseres i et boligsameie etter eierseksjonsloven. Det vil bli utarbeidet vedtekter som regulerer forholdet mellom seksjonene, og det legges opp til felleskostnader som er spesifisert under avsnitt om "utgifter på eiendommen". Kjøper har full rettslig råderett over sin eierseksjon, og hver seksjon pantsettes særskilt og uavhengig av de øvrige i sameiet. Alle kjøpere får eget skjøte.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtagelse.

Salg av kontraktsposisjon

Dette prospektet beskriver salg av kontraktsposisjon for en konkret bolig under oppføring. Ny selger overtar selgers (førstegangskjøpers) rettigheter og plikter i henhold til opprinnelig kontrakt.

Ved kjøp av kontraktsposisjon må hovedkontrakten overtas med alle rettigheter og plikter, herunder betalingsvilkår og lovpålagte garantier. Opprinnelig kontrakt regulerer alle forhold knyttet til leveransen av boligen. Det forutsetter at kjøper grundig har gjennomgått den opprinnelige kjøpekontrakten, før bud inngis.

Handelen reguleres av kjøpekontrakt som inngås etter at kjøpstilbud på kontraktposisjonen er akseptert. Det tas forbehold om at utbygger aksepterer transport av opprinnelig kontrakt og at garantistiller godkjenner transport av garantien/e. Eventuelle forbehold som kjøper har tatt skal være avklart.

Dersom det er forbehold i opprinnelige kontrakten som ikke er hevet ved inngåelse av kontrakt på kontraktsposisjonen, og utbygger gjør gjeldende ett eller flere av disse med den følge at opprinnelig kontrakt bortfaller, vil også kontrakten bortfalle. Eventuelle innbetalte midler tilbakebetales tillagt den til enhver tid gjeldende rente på klientkonto

I tilfeller hvor det oppstår mangler eller forsinkelser i forhold til opprinnelig kontrakt, eller overlevering er av en slik art at kontrakten heves, vil kjøper kunne ha krav på tilbakebetaling av vederlaget som er betalt til selger i hovedkontrakten (utbygger), men ikke kjøpesummen for kontraktsposisjonen som er betalt til videreselgeren (førstegangskjøperen)

Skulle noe virke uklart - kontakt megler.