Boliger for salg – Kjøpe bolig i Moss og omegn

Solgt

Mosseskogen - Pen andelsleilighet beliggende på enden i 1.etasje. Stor veranda. Parkeringsplass.

Slide image
Nedre Verksåsen 2 A formidles av Meglergaarden v / Lena Johnsen
Slide image
Plantegning
Slide image
Egen bod rett utenfor inngangen
Slide image
Egen bod rett utenfor inngangen
Slide image
Entrè med skyvedørsgarderobe
Slide image
Entrè med skyvedørsgarderobe
Slide image
Åpen stue-/kjøkkenløsning
Slide image
Åpen stue-/kjøkkenløsning
Slide image
Åpen stue-/kjøkkenløsning
Slide image
Fra stuen er det utgang til veranda
Slide image
Fra stuen er det utgang til veranda
Slide image
Barløsning på kjøkkenet
Slide image
Barløsning på kjøkkenet
Slide image
Barløsning på kjøkkenet
Slide image
Barløsning på kjøkkenet
Slide image
Barløsning på kjøkkenet
Slide image
Barløsning på kjøkkenet
Slide image
Soverom med skyvedørsgarderobe
Slide image
Soverom med skyvedørsgarderobe
Slide image
Stor og solrik veranda
Slide image
Stor og solrik veranda
Slide image
Stor og solrik veranda
Slide image
Kort vei til det meste
Slide image
Kort vei til det meste
Slide image
Pene fellesarealer
Slide image
Velkommen til visning!
Nedre Verksåsen 2 A, 1534 Moss
Vis kart
Prisantydning
1 550 000,- + omkostninger
Eierform
Andel
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Primærrom
60 kvm
Bruksareal
60 kvm
Bruttoareal
66 kvm
Energimerke
E

Lena Johnsen

Eiendomsmegler MNEF
Telefon
Mobil
E-post
Innhold og standard
Beliggenhet
Oppdrag
Pris og omkostninger
Annet

Standard

Velkommen til Nedre Verksåsen 2 A!
En pen 2-roms andelsleilighet beliggende i 1. etasje. I regi av nåværende eier det utført overflateoppussing av flere rom og overflater og boligen fremstår som lys og trivelig. Vis a vis inngangsparti ligger det en egen bod, perfekt for lagring av dekk og diverse.
Vel inne i leiligheten møter det deg en entrè med stor skyvedørsgarderobe.

Åpen stue-/kjøkkenløsning skaper en luftig atmosfære, her er det plass til både spisegruppe og sofagruppe.
Kjøkken har profilerte fronter med laminat benkeplate. Dobbel kum med avrenningsplate og 1 greps blandebatteri med stengeventil for oppvaskmaskin, underbygget oppvaskmaskin og frittstående komfyr og side-by-side kjøl/frys.

Fra stuen er det utgang til solrik veranda.

Bad/vaskerom har varmekabler i gulv og begynner å bli klar for fornyelse. Badet har enkel servant med underskuffer, speil med belysning/stikk, opplegg for vaskemaskin, dusjnisje og gulvfestet toalett. Avtrekk via balansert ventilasjon.

Soverommet er av god størrelse og har skyvedørsgarderobe med speilfronter.

Bo skjermet, men sentralt med kort vei til "alt" via den nye bydelen Verket. Velkommen på visning!

Innhold

Andelsleilighet som inneholder følgende:
Entré, stue/kjøkken, bad/vaskerom og soverom.
Egen utvendig bod utenfor inngangsparti.

Parkering

Biloppstillingsplass medfølger boligen.
Ellers godt med gjesteparkering på borettslagets tomt.

Byggemåte

Se vedlagte tilstandsrapport avholdt den 04.06.19 av Erik Pedersen i Norsk Boligtakst, for teknisk beskrivelse av eiendommen.
Boligen er antatt fundamentert på faste, stabile og komprimerte masser. Støpt betongdekke til grunn.
Yttervegger i bindingsverk, antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført. Liggende og stående kledning. Deler av yttervegger består av fasadeplater.
Saltakkonstruksjon tekket med betong takstein. Takrenner og nedløp av metall.
Heldekkende beslag over pipe og luftehatter. Snøfangere er montert.
Vinduer med rammer og karmer i tre fra byggeår.
Ytterdør i tre fra byggeår. Verandadør i tre med stort glassfelt med isolerglass fra byggeår.
Ved ytterligere informasjon vedrørende byggemåte henvises det til ovennevnte dokument som er inntatt i salgsoppgaven.

Boligtype og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 2004
Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 66 kvm

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter E

Oppvarming

Varmekabler på bad/vaskerom, i entré/gang og deler av stue/kjøkken.
Forøvrig elektrisk oppvarming.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Tomt

Felles eiet tomt på 9340 m2 med gode sol- og lysforhold. Tomten er opparbeidet med interne veier, parkeringsplasser, gjesteparkering, avfallstasjon, gressareal og noe diverse beplantning. Asfaltert parkeringsplass. Fin lekeplass til glede for de små på fellesarealet.

Beliggenhet

Nedre Verksåsen befinner seg sentralt på Mosseskogen, like nord for sentrum. Det er et veletablert
boligområde i rolige og attraktive omgivelser, bestående først og fremst av villabebyggelser.

For småbarnsfamilier er det verdt å legge merke til at det er kort vei til både skole og barnehage, med Verket skole og Verket barnehage som begge regnes for å være blant de beste i området. Skolen er av nyere dato og har trinn fra første til tiende.

Dagligvarehandelen kan gjøres unna ved Kiwi og Rema 1000 på Tigerplassen. Sentrumskjernen er også lett tilgjengelig og innenfor gangavstand sydover, der du finner det meste av typiske byfasiliteter som gågate, stort kjøpesenter med bussterminal, diverse kaféer og spisesteder. Med egen bil har du også meget enkel tilgang til Mosseporten senter med et større utvalg av forretninger.

Fine turområder i umiddelbar nærhet med gangveier langs Mossesundet. Mossemarka har du også enkelt tilgang til, der store tur- og fritidsområder inviterer til hyggelige utflukter gjennom et rikt utvalg av stier og veier. Marka egner seg meget godt både for de dagligdagse treningsturene som de lengre søndagsturene med familien. Vakre Molbekktjern ligger ikke mange minuttene unna, med gamle fornminner og sjeldne plantearter.

Mosseskogen er i seg selv et meget godt utgangspunkt rent transportmessig, enten du velger egen bil eller offentlige transportmidler. Tar du toget kan du like gjerne velge stasjonen på Kambo som i sentrum - begge byr på hyppige avganger og kort reisetid til Oslo. Med bil tar du deg enkelt ut på E6 ved Mosseporten, med cirka 40 minutters kjøretid til sentrumsområdet av Oslo.

Eiendom

Nedre Verksåsen 2 A, 1534 Moss
Gnr.3 Bnr.2929 Andelsnr.29 Orgnr.986861017 i Moss kommune

Veibeskrivelse

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden. Velkommen til visning!

Oppdragsnummer

20-19-0193

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: Lena Johnsen, Email: lena@meglergaarden.no, SMS: 97 73 06 30 eller per fax til megler. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er inntatt på side 2 i budskjema.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 05.06.19 og utformet i hht Lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og /eller generalforsamling.

Det kan opplyses at andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslaget er tilknyttet sikringsordning som dekker manglende innbetaling av felleskostnader. Tilbyder av ordningen er: Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Avtalens varighet: Til den sies opp av en av partene. Vilkår for oppsigelse: Avtalen kan sies opp av en av partene. Vilkår for oppsigelse: Avtalen kan sies opp fra sikringsfondet dersom kravene for deltagelse ikke lenger er oppfylt. Avtalen kan sies opp fra borettslaget innen 1. desember, med virkning fra kommende årsskifte.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret, og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Dyrehold

Det er forbudt å holde dyr uten spesiell skriftlig tillatelse fra styret. Innflytting med dyr må ikke skje før styrets avgjørelse av søknaden foreligger. Eventuell tillatelse kan tilbakekalles dersom dyret er til sjenanse for øvrige andelseiere eller medfører ulempe for laget.

Utstyr

Røykvarslere og brannslange iht. forskrifter.
Skyvedørsgarderobe i entrè
Skyvedørsgarderobe på soverom.
Ekstern bod.
Parkeringsplass.

Regulering

Regulert til boligformål.
Reguleringsplan: Mosseskogen - Verksåsen.
Vedtaksdato: 20.11.2000

Servitutter

2004/12317-2/87 Erklæring/avtale 16.12.2004
Pliktig medlemskap i velforening m.v.

Forsikring

Eiendommen er forsikret gjennom borettslagets fellesforsikring i Gjensidige Forsikring ASA, med avtalenummer 82386638.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse på eiendommen. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Lov om hvitvasking.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. februar 2012 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med boligen ved salg.

Eiendommen selges som den er

Eiendommen selges i den stand som ved besiktigelsen (AS IS), jfr. Avhendingslovens § 3-9. Bestemmelsen medfører at selgers ansvar reduseres. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye før bud inngis - gjerne med bistand av fagmann

Utgifter på eiendommen

Felleskostnader:
Kr. 6 724,- pr. mnd, hvorav kr. 2 406,- er faste fellesutgifter inklusive eventuelle avsetninger til fremtidig vedlikehold og sparing.
Felleskostnadene inkluderer bl.a.; Renter og avdrag på fellesgjeld, årsavgift TV, utv. forsikring, forr.fører, kommunale avgifter og div. utvendig vedlikehold.

Pliktig medlemskap i Vansjø boligbyggelag. Andelstegning i Vansjø BBL koster kr 350,- pr. medlemskap (+ kr 250,- kontingent).

Fellesgjeld

Lån: Annuitetslån.
Rente Pt.: 2,96 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : 4.318,-, hvorav renter
utgjør kr. 1.696,- og avdrag utgjør kr.2.622,-.
Renten er bundet fram til jan-2032. Lånets løpetid: 2035.
Lånenr. 11496330 9. Bankforbindelse: Den Norske Stats Husbank
Eventuell nedbetalingsplan må innhentes hos borettslagets bankforbindelse.

Det kan opplyses at borettslaget ikke har IN-ordning.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Forretningsfører

Vansjø boligbyggelag

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 587 712 per 31.12.17
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 2 115 764 per 31.12.17

Takst

Verdi- og lånetakst utført av: Erik Pedersen
Takstdato: 04.06.19
Markedsverdi: 1 550 000,-
Låneverdi: 1 320 000,-

Merk: Etterslep på vedlikehold av verandabord. Vask/behandling må påregnes.

Areal

Primærrom: 60 kvm, Bruksareal: 60 kvm, Bruttoareal: 66 kvm
1.etasje: BTA: 66 m2 / BRA: 60 m2 / P-ROM: 60 m2.

Forkjøpsrett

De øvrige andelseiere i borettslaget og dernest øvrige medlemmer av boligbyggelaget har
IKKE forkjøpsrett til andelen.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtagelse.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven, begrenset oppad til kr. 10.000.000,-.
I denne forbindelsen har selger utarbeidet en egenerklæring. Interessent er forpliktet til å lese denne før bindene avtale om kjøp inngås.
Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksepten foreligger. Dersom det er mer enn 12 måneder fra budaksept til avtalt overtagelse, trer forsikringen først i kraft ved overtagelsen.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven, og dekker all advokatbistand, skadetakster, og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har ingen egenandel. Forsikringen må tegnes senest på kontraktsmøtet.