Boliger for salg – Kjøpe bolig i Moss og omegn

Svinndal - Fin og meget koselig hytte med stor veranda og 3 mål selveid tomt. Flott utsikt - bademuligheter!

Slide image
Velkommen til Tveitåsen 97!
Slide image
Hytten ligger i naturskjønne omgivelser!
Slide image
Hytten ligger i naturskjønne omgivelser!
Slide image
Det er meget gode solforhold
Slide image
Det er oppført en lekestue på tomten som er perfekt for de yngste i familien
Slide image
Stor vestvendt veranda på ca. 69 kvm
Slide image
Stor vestvendt veranda på ca. 69 kvm
Slide image
Hytten har solcellepanel med batteribank
Slide image
Hyggelig stue med en peis som varmer godt
Slide image
Hyggelig stue med en peis som varmer godt
Slide image
Hyggelig stue med en peis som varmer godt
Slide image
Kjøkkenet har enkel innredning, det er gassbluss komfyr og et kjøleskap som drives av gass.
Slide image
Kjøkkenet har enkel innredning, det er gassbluss komfyr og et kjøleskap som drives av gass.
Slide image
Kjøkkenet har enkel innredning, det er gassbluss komfyr og et kjøleskap som drives av gass.
Slide image
Hovedsoverom med plass til dobbeltseng
Slide image
Soverom nr. 2
Slide image
Soverom nr. 3
Slide image
I tilknytning til inngangen ligger det et rom som i dag benyttes som WC-rom.
Slide image
Kort unna hytten er det et vann med bademuligheter - både brygge og flåte!
Slide image
Kort unna hytten er det et vann med bademuligheter - både brygge og flåte!
Slide image
Flott utsikt fra verandaen
Slide image
Flott utsikt fra verandaen
Tveitåsen 97, 1593 Svinndal
Vis kart
Prisantydning
725 000,- + omkostninger
Eierform
Eier (Selveier)
Boligtype
Hytte
Soverom
3
Primærrom
47 kvm
Bruksareal
49 kvm
Bruttoareal
55 kvm
Fasiliteter
Balkong/Terrasse, Peis/Ildsted, Turterreng, Utsikt
Visning
Ta kontakt for å avtale visning

Vilde Svarstad Johnsen

Telefon
Mobil
E-post

Tommy Skovly

Eiendomsmegler MNEF
Telefon
Mobil
E-post
Innhold og standard
Beliggenhet
Oppdrag
Pris og omkostninger
Annet

Standard

Velkommen til Tveitåsen 97!
En fin fritidsbolig antatt oppført i 1980. Boligen har en god planløsning med alt bruksareal på ett plan. Hytten har normal men enkel standard uten innlagt vann og strøm, her kan du nyte fridager i pakt med naturen.
Det er en stor vestvendt veranda på ca. 69 kvm som strekker seg på hele tre sider av hytten og med gode solforhold! Overbygget over verandaen og inngangspartiet ble tilbygget ca. i 2010. Fra hytten har du fin utsikt over et lokalt tjern hvor man også kan se et rikt dyreliv. Hytten selges møblert med sengeplass til seks personer.

Vel inne er det en entre som gir deg tilgang til alle rom. Hytten har tre soverom hvor to av soverommene har køyeseng, mens hovedsoverommet har plass til dobbeltseng.

Kjøkkenet har enkel innredning med benkeplate av laminat. Det er gassbluss komfyr og et kjøleskap som drives av gass.

Hytten har solcellepanel med batteribank for å sikre at ungdommen får ladet mobiltelefonen sin.

Stuen er romslig med plass til sofa med møblement med utgang til verandaen. Det er ubehandlet panel på vegger og tak så her er det enkelt å male opp hvis man ønsker et lysere preg på fritidsboligen sin.

I tilknytning til inngangen ligger det et rom som i dag benyttes som WC-rom.

Tomten er stor og skjermet med kort vei til badeplassen som er utstyrt med både brygge og flåte. For de yngre er det oppført en idyllisk lekestue på tomten.

Innvendige overflater:
Vegger: Ubehandlet panel.
Himling: Ubehandlet panel
Gulv: Heltre gulv.

Innhold

Alt er på en flate og hytten inneholder:
Entre, tre soverom, stue, kjøkken, bod og utedo. Fra stuen er det utgang til stor, fin og vestvendt terrasse.

Parkering

Det er adkomst via egen bom med brikke inn til hytteområdet, og det er parkeringsmuligheter ved veien ovenfor hytten som er ca. 100 meter fra hytta (to plasser). Det foreligger ingen spesielle rettigheter rundt parkeringsforholdet, men slik har det fungert rundt nåværende naboer.
Veien er privat og her betaler hytteeierne en veiavgift på kr. 2.356,- i året.
Veien blir vedlikeholdt og brøytet på vinterstid.

Byggemåte

Se vedlagte tilstandsrapport avholdt den 27.05.2019 av Erik Pedersen i Norsk Boligtakst AS, for teknisk beskrivelse av eiendommen.

Boligen er fundamentert til fjell og pilarer av leca. Stedvis støpt ringmur av leca. Etasjeskillere i tre. Yttervegger i bindingsverk. Antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført. Stående kledning. Saltakkonstruksjon tekket med korrugerte stålplater. Takrenner og nedløp av plastbelagt stål. Heldekkende beslag over pipe. Toppbord har beslag. Vinduer med rammer og karmer i tre med isolerglass fra 1983 og 1984. Ytterdører i tre fra byggeår. Verandadør i tre med stort glassfelt med isolerglass fra 2007. På lekestuen kommenterer takstmannen at det er noe råte i nedre del på baksiden, men at omfanget er lite.

Ved ytterligere informasjon vedrørende byggemåte henvises det til ovennevnte dokument som er inntatt i salgsoppgaven.

Boligtype og byggeår

Hytte selveier oppført i 1980

Energimerking

Hytten er ikke energimerket.

Oppvarming

Peisovn i stue. Ikke innlagt strøm.
Gassbluss og kjøleskap (kjøleskap drives på gass).
Solcellepanel og batteribank.

Vei/Vann/Avløp

Det er ikke innlagt vann og avløp. Sisterne på ca 500 ltr under verandaen - så rikelig med vaskevann og en god skvett til kaffe`n.

Tomt

Eiet tomt på 3029 kvm. Tomten har gode sol og lysforhold. Tomten består av hovedsakelig av pen naturtomt og den store tomten gjør at man har
begrenset med innsyn. Hytta har utsikt over lokalt tjern og tomten gir et godt inntrykk.

Beliggenhet

Hytten ligger i landlige og usjenerte naturomgivelser på Tveitåsen, et veletablert hyttefelt i Svinndal. Med hyttene medfølger det store tomter, noe som gjør at hyttene ligger i god avstand fra hverandre. Her lever man med et rikt dyreliv og skogen tett på, og får virkelig muligheten til å få ro i sjelen. Kort vei til f.eks. Sæbyvannet med godt ferskvannsfiske. Veien er bomregulert slik at man slipper gjennomgangstrafikk for de som ikke skal til en eiendom. Det er likevel kort vei til butikk m.m. i Svinndal sentrum og trenger du et større utvalg kan du kjøre til Skiptvet, hvor man finner apotek, Rema 1000 og KIWI med post i butikk. Ca. 30 minutter med bil til Moss, og ca. 1 time med bil til Oslo.

Eiendom

Tveitåsen 97, 1593 Svinndal
Gnr.124 Bnr.97 i Våler kommune

Veibeskrivelse

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden. Velkommen til visning!

Oppdragsnummer

20-19-0189

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: Vilde Svarstad Johnsen, Email: johnsen@meglergaarden.no, SMS: 99 12 60 50 eller per fax til megler. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er inntatt på side 2 i budskjema.

Salgsoppgave

Salgsoppgavedato: 04.06.2019

Utstyr

Røykvarslere iht. forskrifter.
Brannslukningsapparat iht. forskrifter.
Peisovn i stue.
Gassdrevet komfyr og kjøleskap.
Lekestue oppført i 2005.

Regulering

Regulert til fritidsbebyggelse.

Servitutter

Ingen servitutter tinglyst på denne eiendommen.

Forsikring

Eiendommen er fullverdiforsikret gjennom Gjensidige, med avtalerummer 60624844.

Utleie

Eiendommen kan utleies.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger hverken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Lov om hvitvasking.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. februar 2012 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med boligen ved salg.

Eiendommen selges som den er

Eiendommen selges i den stand som ved besiktigelsen (AS IS), jfr. Avhendingslovens § 3-9. Bestemmelsen medfører at selgers ansvar reduseres. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye før bud inngis - gjerne med bistand av fagmann

Utgifter på eiendommen

Kommunale avgifter: Kr. 2.586,- pr. år.
De kommunale avgiftene inkluderer; Eiendomsskatt og feiing. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.
Det kommer i tillegg:
Veiavgift for vedlikehold: Kr. 2.356,-
Movar: Kr. 2982,-

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Ligningsverdi

Ligningsverdi kr 141 219 per 2017

Takst

Tilstandsrapport utført av: Erik Pedersen
Takstdato: 27.05.19
Markedsverdi: 900 000,-
Låneverdi: 770 000,-

Areal

Primærrom: 47 kvm, Bruksareal: 49 kvm, Bruttoareal: 55 kvm

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtagelse.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven, og dekker all advokatbistand, skadetakster, og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har ingen egenandel. Forsikringen må tegnes senest på kontraktsmøtet.