Boliger for salg – Kjøpe bolig i Moss og omegn

REFSNES/JELØY - Praktisk og pen 2-roms andelsleilighet med vestvendt beliggenhet - solrik terrasse med fjordutsikt

Slide image
Velkommen til Refsnesalleen 23D!
Slide image
Flott stue med tidsriktige farger
Slide image
Åpen stue/kjøkkenløsning
Slide image
God plass til møblement i stuen
Slide image
Store vindusflater som slipper inn mye lys til leiligheten
Slide image
Detalj bilde
Slide image
Delikat kjøkken med god benkeplass
Slide image
Delikat kjøkken med god benkeplass
Slide image
God plass til spisestue
Slide image
Pent flislagt bad med plass til vaskemaskin
Slide image
Pent flislagt bad med plass til vaskemaskin
Slide image
Soverom med plass til seng og skap
Slide image
Vestvendt terrasse
Slide image
Gode solforhold og nydelig utsikt
Slide image
Gode solforhold og nydelig utsikt
Slide image
Gode solforhold og nydelig utsikt
Slide image
Fasade
Slide image
Kort vei ned til refsnesstranden
Slide image
Kort vei ned til refsnesstranden
Slide image
Kort vei ned til refsnesstranden
Refsnesalleen 23D, 1518 Moss
Vis kart
Prisantydning
2 290 000,- + omkostninger
Eierform
Andel
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Primærrom
50 kvm
Bruksareal
50 kvm
Bruttoareal
54 kvm
Energimerke
F
Fasiliteter
Balkong/Terrasse, Ingen gjenboere, Barnevennlig, Rolig, Kabel-TV, Moderne, Sentralt, Garasje/P-plass, Turterreng, Offentlig vann/kloakk, Utsikt, Bredbåndstilknytning
Visning
Kontakt megler for avtale om visning.

Vilde Svarstad Johnsen

Telefon
Mobil
E-post
Innhold og standard
Beliggenhet
Oppdrag
Pris og omkostninger
Annet

Standard

Velkommen til Refsnesalleen 23 D!
En pen 2-roms leilighet beliggende i Refsnesalleens øvre del. Leiligheten holder en god standard, har en praktisk planløsning og fremstår som tidsriktig i material og fargevalg. Flott vestvendt terrasse med fjordutsikt og meget gode solforhold.

Entreen har plass for oppheng av yttertøy og rommet er direkte knyttet til leilighetens bad og stue/kjøkken.

Leiligheten har en åpen stue- og kjøkkenløsning noe som gir rommet en luftig atmosfære. Det er god plass til både salong og spisegruppe. De store vindusflatene bringer den flotte utsikten inn i både stue og kjøkkenet. Mye naturlig lys fra vinduene skaper god atmosfære i leiligheten. Fra stuen er det utgang til en solrik, overbygget terrasse på ca. 15 m². Solskjerming på terrassen.

Innholdsrik kjøkkeninnredning som består av profilerte over-/underskap, laminert benkeplate, servant med 2 kummer, kjøleskap, integrert oppvaskmaskin og komfyr. Det er ventilator med avtrekk over komfyren samt ventil i vindu. Kjøkkenventilatoren har kullfilter.

Delikat, flislagt bad med varmekabler i gulv. Badet er innredet med helstøpt servant med innredning, opplegg for vaskemaskin, vegghengt klosset og dusjkabinett. Det er ventil på vegg og luftespalte under dør.

Leiligheten har et romslig soverom med godt med skapplass.Boligen var tidligere en 1-roms, men kjøkkenet ble flyttet og soveormmet ble etablert der kjøkkenet tidligere lå.

Innvendige overflater:
Entre/stue/kjøkken og soverom: Laminat på gulv, malte flater på vegger og himling.

Innhold

Entre, bad, åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til balkong og soverom.
Bod i kjeller.

Parkering

Biloppstillingsplass på felles parkeringsplass.

Byggemåte

Se vedlagte tilstandsrapport avholdt den 17.04 av Stian Pettersen i Norsk Eiendomstakst, for teknisk beskrivelse av eiendommen.

Blokka er fundamentert på fjell og komprimerte masser av sprengstein og sand.
Blokka har betongsåle til fast og stabil grunn.
Kjellergulv og grunnmur av plaststøpt betong.
Dreneringssystemet er utført etter normal praksis ved oppføringstidspunktet.
Etasjeskillere av hulldekkeelementer.
Ytterveggene er av betong og trekonstruksjoner.
Brannskillere er av betongvegger.
Alle bærende konstruksjoner er oppført av betong.
Bygget har utfyllende bindingsverksvegger som er isolert med mineralull, kledd med trekledning samt forblendet med teglstein.
Vinduene er fra år 2006 med rammer og karmer av tre, isolerglass og ventil i karm.
Det er fastkarmvindu i stue.
Terrassedøren er fra 2006 med brystning.
Blokka har flatt tak av konstruksjon.
Undertaket er oppført med prefabrikkerte takstoler av tre med påforinger og papp/pvc folie eller lignende.
Konstruksjonen har antatt luftespalter i gesimskasser.
Det er antatt innvendig nedløp på tak.

Ved ytterligere informasjon vedrørende byggemåte henvises det til ovennevnte dokument som er inntatt i salgsoppgaven.

Boligtype og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1965

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 50 kvm, Bruttoareal: 54 kvm

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F

Oppvarming

Leiligheten varmes opp av panelovner og varmekabler på bad/vaskerom.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Tomt

Fellestomt på 23 216 m².

Beliggenhet

På Refsnes vil du bo i et veletablert nabolag med en helt egen atmosfære, nærhet til sjøen, badestrender og ikke minst vakre turområder. Bebyggelsen i området består av en blanding frittliggende villaer, rekkehus og blokker.

Med kort vei til stranden har du muligheten til å oppleve den gode feriefølelsen også i hverdagen - for eksempel ved å ta et deilig morgen- eller kveldsbad før du inntar et av dagens måltider på din egen terrasse med nydelig utsikt over fjorden og nærmiljøet.

Skole/barnehage
Kort vei til Refsnes barneskole, og Hoppern ungdomsskole.
Kort vei også til barnehager, som det er hele13 av på Jeløy. Tilbudet består av familiebarnehage og små og store ordinære barnehager, private og kommunale.

Turområde
Området byr på det aller mest og det er lett å skjønne hvorfor dette er et yndet boområde. Her finner man et verneverdig kulturlandskap som byr på enestående turmuligheter i flott natur omringet av lange strender. På det kulturelle plan er et besøk på Røed Gård å anbefale, i tillegg til Galleri F15 på Alby Gård, som er en av de eldste institusjonene for samtidskunst i Norge. Det lille, men anerkjente kunstgalleriet Galleri Varden inviterer til både faste og temporære utstillinger. Kort vei til flere strender og båthavn. Strandsonen er ubebygd rundt det meste av øya, slik at det er mulig å gå uhindret til fots rundt store deler den. Det er en rekke lett tilgjengelige strender over hele øya, slik at det nesten alltid finnes en strand som er skjermet for dagens vær og vind. Er man glad i båtliv, finnes flere småbåthavner på Jeløy med aktivt maritimt miljø i sommermånedene.

Shopping
Dagligvarer handler du enkelt på den lokale Kiwi butikken, mens tar du turen til sentrum finner du et bredt spekter av alle typer forretninger, både i Gågaten og ved kjøpesenteret Amfi. Jeløy har et stort utvalg av matbutikker samt noen spesialforretninger. Spesielt bør nevnes spesialforretningene ved kanalen som Ertnes Kjøttforretning og Jeløy Fisk og Vilt. I disse butikkene er det et rikholdig utvalg av flotte varer.

Offentlig kommunikasjon
Bussholdeplass for rutebuss i nærheten, med hyppige bussavganger.

Oslo S er kun 40 minutter unna med tog eller bil. Kort avstand til fergeforbindelse mellom Moss og Horten med flere avganger hver time.

Eiendom

Refsnesalleen 23D
Gnr.1 Bnr.2002 Andelsnr.99 Orgnr.948212277 i Moss kommune

Veibeskrivelse

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden. Velkommen til visning!

Oppdragsnummer

20-19-0081

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: Vilde Svarstad Johnsen, Email: johnsen@meglergaarden.no, SMS: 99 12 60 50 eller per fax til megler. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er inntatt på side 2 i budskjema.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 15.05.2019 og utformet i hht Lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning. Det gjøres oppmerksom på at fellesgjeld og felleskostnader kan variere over tid som følge av beslutninger foretatt i borettslagets styre og /eller generalforsamling.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret, og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Dyrehold

Det er forbudt å holde dyr uten spesiell skriftlig tillatelse fra styret. Innflytting med dyr må ikke skje før styrets avgjørelse av søknaden foreligger. Eventuell tillatelse kan tilbakekalles dersom dyret er til sjenanse for øvrige andelseiere eller medfører ulempe for laget.

Regulering

Id: 42
Navn: REFSNES. DEL AV REFSNES - GBR 11/1 og 11/31
Plantype: Mindre reguleringsendring
Status: Endelig vedtatt arealplan
Ikrafttredelse: 24.02.1965
Formål: Boligformål

Servitutter

Ingen servitutter tinglyst på denne eiendommen.

Forsikring

Eiendommen er forsikret gjennom borettslagets fellesforsikring i Gjensidige Forsikring, med avtalenummer 82367621.

Utleie

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse på eiendommen. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Lov om hvitvasking.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. februar 2012 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med boligen ved salg.

Eiendommen selges som den er

Eiendommen selges i den stand som ved besiktigelsen (AS IS), jfr. Avhendingslovens § 3-9. Bestemmelsen medfører at selgers ansvar reduseres. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye før bud inngis - gjerne med bistand av fagmann

Utgifter på eiendommen

Felleskostnader:
Kr. 2 292,- pr. mnd, hvorav kr. 1 872,- er faste fellesutgifter inklusive eventuelle avsetninger til fremtidig vedlikehold og sparing.
Felleskostnadene inkluderer bl.a.; Renter og avdrag på fellesgjeld, årsavgift TV, utv. forsikring, forr.fører, kommunale avgifter og div. utvendig vedlikehold.

Fellesgjeld

Kr. 15.973,-
Type A - Lån hvor det betales både renter og avdrag:
Annuitetslån
Rente Pt.: 2,4 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : 420,-, hvorav renter utgjør kr 101,- og avdrag utgjør kr 319,-.
Lånets løpetid: 2023.
Lånenr. 6118.81.56702. Bankforbindelse: Nordea

Det kan opplyses av borettslaget ikke har IN-ordning.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Forretningsfører

Vansjø Boligbyggelag

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 433 926 per 2017
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 562 132 per 2017

Takst

Utført av: Stian Pettersen
Takstdato: 23.04.19
Markedsverdi: 2 300 000,-
Låneverdi: 1 955 000,-

Areal

Primærrom: 50 kvm, Bruksareal: 50 kvm, Bruttoareal: 54 kvm

Forkjøpsrett

I dette salgsoppdraget har forkjøpsretten blitt avklart på forhånd. Ingen har meldt sin interesse, og det vil derfor være budvinner som blir den endelige kjøper.

I forbindelse med dette må kjøper, I TILLEGG TIL KJØPESUM OG TINGLYSINGSOMKOSTNINGER, betale følgende beløp til forretningsfører Vansjø Boligbyggelag.:
Gebyr for forhåndsavklaring av forkjøpsretten - 5 R + mva., for tiden kr. 7.062,-. Faktura sendes direkte fra VBBL til kjøper straks bud er akseptert, salgsmelding er mottatt fra megler, og forkjøpsretten er avklart.
Gebyret blir ikke mellomregnet i megleroppgjøret mellom selger og kjøper. Kjøper av leiligheten må også være medlem i Vansjø Boligbyggelag. Kjøper som ikke er medlem må melde seg inn i VBBL straks forkjøpsretten er avklart og de har fått melding om dette. Innmelding og medlemskontigent (andel i VBBL) kr. 350,- + medlemskontigent kr. 250,- pr. år.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtagelse.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven, og dekker all advokatbistand, skadetakster, og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har ingen egenandel. Forsikringen må tegnes senest på kontraktsmøtet.