Boliger for salg – Kjøpe bolig i Moss og omegn

Solgt

Øreåsen - Pen 2-roms andelsleilighet i populære omgivelser

Slide image
Terrassen er stor og solrik
Slide image
Kantarellstien 70 formidles av Meglergaarden v/ Lena Johnsen
Slide image
Plantegning
Slide image
Trivelig inngangsparti
Slide image
Entrè
Slide image
Entrè
Slide image
Store vindusflater og utgang til terrasse
Slide image
Store vindusflater og utgang til terrasse
Slide image
Stuen har flere møbleringsmuligheter
Slide image
Stuen har flere møbleringsmuligheter
Slide image
Stuen har flere møbleringsmuligheter
Slide image
Stuen har flere møbleringsmuligheter
Slide image
Lyst og pent kjøkken
Slide image
5
Slide image
Spisebord på kjøkkenet
Slide image
Lekkert bad
Slide image
Lekkert bad
Slide image
Lekkert bad
Slide image
Soverom med skyvedørsgarderobe
Slide image
Soverom med skyvedørsgarderobe
Slide image
Soverom med skyvedørsgarderobe
Slide image
Soverom med skyvedørsgarderobe
Slide image
Soverom med skyvedørsgarderobe
Slide image
Velkommen til visning!
Kantarellstien 70, 1529 Moss
Vis kart
Prisantydning
2 390 000,- + omkostninger
Eierform
Andel
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Primærrom
64 kvm
Bruksareal
69 kvm
Bruttoareal
75 kvm
Energimerke
G

Lena Johnsen

Eiendomsmegler MNEF
Telefon
Mobil
E-post
Innhold og standard
Beliggenhet
Oppdrag
Pris og omkostninger
Annet

Standard

Velkommen til Kantarellstien 70, en stor 2-roms andelsleilighet beliggende i 1. etasje, med trappefri adkomst.
Det første som møter deg er et pent stenlagt inngangsparti med plass til sittegruppe, perfekt for morgenkaffen.
Vel inne i entrèen får du tilhørende bod, med godt med plass til lagring av yttertøy. I tilegg er det ennå en ekstra bod i leiligheten.

Fra entreen er det få skritt til kjøkkenet, som er praktisk når du kommer inn etter dagens handletur.
Kjøkkenet er fra IKEA og var nytt i 2013 og fremstår som lyst, pent og praktisk. Kjøkkenet består av profilerte fronter og laminat benkeplate. Enkel kum med 1 greps blandebatteri og stengeventil for oppvaskmaskin. Det er montert flisimiterte plater mellom benkeplate og overskap, kjøkkenventilator med belysning. Frittstående komfyr, kjøl/frys og underbygget oppvaskmaskin.
Videre får du en stor sosial sone, men godt med plass til sofagruppe og spisestue. Store vindusflater slipper inn rikelig med lys.
Fra stuen er det utgang til stor terrasse på ca. 28 m2 med motorisert markise og utrekkbar levvegg. Her er det gode sol- og lysforhold.

Badet har varmekabler på gulv og er lekkert innredet med speilskap med belysning, veggskap, opplegg for vaskemaskin og veggfestet WC.
Dusjnisje med innfellbare dusjvegger.

Soverommet er av god størrelse, med stor skyvedørsgarderobe.

Innhold

2-roms leilighet som innholder følgende:
Vindfang, gang, bad/vaskerom, kjøkken, stue, soverom. 2 boder.

Byggemåte

Se vedlagte tilstandsrapport avholdt den 29.04.19 av Erik Pedersen i Norsk Eiendomstakst, for teknisk beskrivelse av eiendommen.
Boligen er fundamentert på antatt faste stabile masser. Støpt betongdekke til grunn. Etasjeskillere i tre. Yttervegger i bindingsverk. Antatt isolert med mineralull i henhold til forskrifter som var gjeldende da boligen ble oppført. Liggende kledning. Saltakkonstruksjon tekket med takshingel.
Takrenner og nedløp av plastbelagt stål. Heldekkende beslag over pipe og luftehatter. Vindskier har beslag.Vinduer med rammer og karmer i tre med isolerglass fra 2006. Ytterdør i tre med innfelt glassfelt med isolerglass fra 2005. Terrassedør i tre med stort glassfelt med isolerglass fra 2006.
Ved ytterligere informasjon vedrørende byggemåte henvises det til ovennevnte dokument som er inntatt i salgsoppgaven.

Boligtype og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1979
Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 75 kvm

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Oppvarming

Varmekabler bad/vaskerom. Peisovn stue. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Tomt

Felles eiet tomt med gode sol- og lysforhold.
Tomten er opparbeidet med asfalterte gangveier, lekeplasser og diverse beplantning.

Beliggenhet

Sentral og populær beliggenhet på etablert del av Øreåsen. Barnevennlige omgivelser, uten biltrafikk. Det er kort gangavstand til idrettshall og anlegg. God bussforbindelse til sentrum. Skoler og barnehager i umiddelbar nærhet.

Rygge storsenter og Høyden handelsområde ligger bare en spasertur unna. Her finner en alt en skulle trenge hverdag som fest.

Moss sentrum, med alle sine fasiliteter finner du knappe 4-5 km unna. I sentrum kan man nyte lange lunsjer på en av byens utvalgte cafèer eller stemningsfulle kvelder på populære restauranter. Den som ønsker påfyll av underholdning kan ta en tur på Møllebyen kino eller Parkteateret.

Fra Øreåsen har du et godt utgangspunkt for å ta deg ut på E6, med av- og påkjøring en knapp kilometer unna. Oslo er innenfor 45 minutter utenom rushtid. Til Svinesund, Sverige, tar det ca. 40 min. Flotte turområder langs Vansjøs bredde og i det vakre landskapet i hjertet av Rygge lenger syd. Gangveien fra Øreåsen direkte til Hanan gir enkel tilgang til Vansjø. En kort kjøretur unna finner du Mossemarka med lysløype og preparerte skispor om vinteren.

Eiendom

Kantarellstien 70
Gnr.97 Bnr.171 Andelsnr.146 Orgnr.948588846 i Rygge kommune

Veibeskrivelse

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden. Velkommen til visning!

Oppdragsnummer

20-19-0088

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: Lena Johnsen, Email: lena@meglergaarden.no, SMS: 97 73 06 30 eller per fax til megler. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er inntatt på side 2 i budskjema.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 3.5.19 og utformet i hht Lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Borettslaget

Solliskogen Borettslag A/L
Org.nr: 948588846

Det kan opplyses at andelen er sikret i Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Borettslaget er tilknyttet sikringsordning som dekker manglende innbetaling av felleskostnader. Tilbyder av ordningen er: Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Avtalens varighet: Til den sies opp av en av partene. Vilkår for oppsigelse: Avtalen kan sies opp av en av partene. Vilkår for oppsigelse: Avtalen kan sies opp fra sikringsfondet dersom kravene for deltagelse ikke lenger er oppfylt. Avtalen kan sies opp fra borettslaget innen 1. desember, med virkning fra kommende årsskifte.

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret, og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Dyrehold

Det er forbudt å holde dyr uten spesiell skriftlig tillatelse fra styret. Innflytting med dyr må ikke skje før styrets avgjørelse av søknaden foreligger. Eventuell tillatelse kan tilbakekalles dersom dyret er til sjenanse for øvrige andelseiere eller medfører ulempe for laget.

Utstyr

Røykvarslere iht. forskrifter.
Brannslukningsapparat iht. forskrifter.
Tilkoblet brann og tyverialarm.
Utekran.
Elektrisk markise.
Utrekkbare levvegg.

Regulering

Boligen ligger i et regulert område.
Reguleringsplan M22
Vedtaksdato: 08.04.1974
Regulert til boligformål

Servitutter

2017/591915-2/200 Erklæring/avtale 06.06.2017 21:00

Forsikring

Eiendommen er forsikret gjennom borettslagets fellesforsikring i Gjensidige, med avtalenummer 82400859.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse på eiendommen. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Lov om hvitvasking.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. februar 2012 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med boligen ved salg.

Eiendommen selges som den er

Eiendommen selges i den stand som ved besiktigelsen (AS IS), jfr. Avhendingslovens § 3-9. Bestemmelsen medfører at selgers ansvar reduseres. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye før bud inngis - gjerne med bistand av fagmann

Utgifter på eiendommen

Den månedlige felleskostnad er p.t. kr 3.013,-, hvorav kr 1.956,- er faste fellesutgifter inklusive eventuelle avsetninger til fremtidig vedlikehold og sparing.

Andelstegning i Vansjø BBL koster kr 350,- pr. medlemskap (+ kr 250,- for kontingent).

Fellesgjeld

Type A - Lån hvor det betales både renter og avdrag:
Annuitetslån
Rente Pt.: 2,43 % (hvorav 1,15 % margin). Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente :
739,-, hvorav renter utgjør kr 173,- og avdrag utgjør kr 566,-.
Lånets løpetid: 2026.
Lånenr. NIBOR 009798. Bankforbindelse: Nordea
Eventuell nedbetalingsplan må innhentes hos borettslagets bankforbindelse.

Type A - Lån hvor det betales både renter og avdrag:
Serielån
Rente Pt.: 2,4 %. Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente : 20,-, hvorav renter utgjør kr 3,- og avdrag utgjør kr 17,-.
Lånets løpetid: 2026.
Lånenr. 61188182436. Bankforbindelse: Nordea
Eventuell nedbetalingsplan må innhentes hos borettslagets bankforbindelse.

Type B - Lån hvor det betales fastrente og avdrag:
Annuitetslån
Rente Pt.: 3,45 % (hvorav 1,15 % margin). Renter og avdrag pr.mnd. med dagens rente :
298,-, hvorav renter utgjør kr 217,- og avdrag utgjør kr 81,-.
Renten er bundet fram til juni-2032. Lånets løpetid: 2057.
Lånenr. NIBOR 67143370782. Bankforbindelse: Nordea
Eventuell nedbetalingsplan må innhentes hos borettslagets bankforbindelse.

Det kan opplyses av borettslaget ikke har IN-ordning.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Forretningsfører

Vansjø boligbyggelag.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 470 246 per 31.12.17
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 692 886 per 31.12.17

Takst

Utført av: Erik Pedersen
Takstdato: 29.04.19
Markedsverdi: 2 450 000,-
Låneverdi: 2 100 000,-

Areal

Primærrom: 64 kvm, Bruksareal: 69 kvm, Bruttoareal: 75 kvm
1.etasje: BTA: 75 m2 / BRA: 69 m2 / P-ROM: 64 m2 / S-ROM: 5 m2

Oppgraderinger

Oppgraderinger/påkostninger i regi av nåværende eiere 2013:
- Nytt IKEA kjøkken.
- Nytt bad/vaskerom.
- Flislagt pipe.
- Ny terrasse.
- Generell overflateoppussing.

Forkjøpsrett

De øvrige andelseiere i borettslaget og dernest øvrige medlemmer av boligbyggelag har forkjøpsrett til andelen.
Spørsmålet om å gjøre bruk av forkjøpsretten vil bli avklart når salgsvilkårene; pris og overtagelsestidspunkt, er fastsatt.
Person med (best) forkjøpsrett kan tre inn i bud gitt av andre eller i avtaler inngått med andre. Gebyr for benyttet forkjøpsrett er kr. 7.062,-

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtagelse.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven, og dekker all advokatbistand, skadetakster, og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har ingen egenandel. Forsikringen må tegnes senest på kontraktsmøtet.