Boliger for salg – Kjøpe bolig i Moss og omegn

Solgt

RYGGE/HALMSTAD - Innholdsrik enebolig med solrik tomt og stort potensiale! - Gangavstand til alle fasiliteter!

Slide image
Stasjonsveien 17 - Formidles av Meglergaarden AS v/ Mats Måleng
Slide image
Plantegning alle etasjer
Slide image
Plantegning alle etasjer
Slide image
Plantegning alle etasjer
Slide image
Plantegning alle etasjer
Slide image
Lys og romslig hall
Slide image
Lys og romslig hall
Slide image
Toalettrom
Slide image
Romslig kjøkken med mye skap- og benkeplass
Slide image
Åpen løsning mot spisestuen
Slide image
Spisestue
Slide image
Spisestue
Slide image
Spisestue
Slide image
Spisestue
Slide image
Store vindusflater
Slide image
Store vindusflater
Slide image
Store vindusflater
Slide image
Store vindusflater
Slide image
Velkommen opp i 2.etasje
Slide image
Velkommen opp i 2.etasje
Slide image
Boligen har 4 soverom
Slide image
Boligen har 4 soverom
Slide image
Boligen har 4 soverom
Slide image
Boligen har 4 soverom
Slide image
Boligen har 4 soverom
Slide image
Boligen har 4 soverom
Slide image
Stor og sjarmerende hage
Slide image
Stor og sjarmerende hage
Slide image
Drivhus
Slide image
Tomten er pent opparbeidet med frukttrær og en rekke beplantning
Slide image
Det er oppført garasje på eiendommen
Slide image
Plantegning 1. etasje
Slide image
Plantegning 2.etasje
Slide image
Kjeller
Stasjonsveien 17, 1580 Rygge
Vis kart
Prisantydning
3 350 000,- + omkostninger
Eierform
Eier (Selveier)
Boligtype
Enebolig
Soverom
4
Primærrom
161 kvm
Bruksareal
255 kvm
Bruttoareal
279 kvm
Energimerke
G
Fasiliteter
Balkong/Terrasse, Barnevennlig, Rolig, Sentralt, Garasje/P-plass, Aircondition, Offentlig vann/kloakk, Bredbåndstilknytning

Mats Måleng

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Telefon
Mobil
E-post
Innhold og standard
Beliggenhet
Oppdrag
Pris og omkostninger
Annet

Standard

Velkommen til Stasjonsveien 17.
En innholdsrik enebolig, med stor sorik tomt som blant annet inneholder frukttrær og drivhus. Eiendommen er beliggende midt i et barnevennlig og populært område sentralt på Halmstad. Boligen fremstår som en flott mulighet til å skape seg et drømmehjem i et veletablert område og har renoveringsbehov.

Gang/Vindfang:
Vel inne får du en lys og trivelig hall, med god plass til oppbevaring av yttertøy. Her finner du et praktisk toalettrom, som inneholder wc og eldre servant med egne kraner til varmt- og kaldtvann. Fra hallen får du også direkte tilgang til både kjøkken og dagligstuen.

Kjøkken:
Kjøkkenet er av eldre dato, med malt innredning i en tidsriktig gråtone, videre er kjøkkenet utstyrt med frittstående hvitevarer.Heltre benkeplate og et vitrineskap.
Det er en naturlig plass til spisestue i tilknytning til kjøkkenet. Her kan du dekke langbord og be inn familie og venner til hverdags og fest.

Stue:
Stuen er stor og romslig med flere møbleringsmuligheter og er i dag delt inn i to separate deler, her er det godt med plass til flere sittegrupper.
Fra stuen er det utgang til en koselig overbygget terrasse på ca 13m2 med videre adkomst til en flott hage med frukttrær og drivhus.

Soverom:
Opp trappen til 2.etasje finner du det som fort blir famliens private sone med bla. 4 soverom. Alle rommene har godt plass til oppbevaringsmøbler for klær og tilbehør. Hovedsoverommet har i tillegg en romslig bod som kan benyttes som walk-in closet. Fra gangen i 2. etasje er det utgang til terrasse på 10 m2.

Bad:
Badet i 2. etasje er av eldre dato og har behov fpor oppgraderinger. Badet er utstyrt med badekar, dusjkabinett, wc, speil og servant.

Kjeller:
Boligen har en stor kjeller med vaskerom utstyrt stor utslagkum og opplegg for vaskemaskin/tørketrommel, samt 5 boder.

Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold

Enebolig som inneholder følgende:
1.etasje: Hall, stue 1, stue 2, kjøkken, wc
2. etasje: Gang, bad, 4 soverom og 2 boder
Kjeller: Trapperom, gang, 5 boder og vaskekjeller

Parkering

Det er oppført en enkel garasje på tomten, øvrig parkering på egen grunn.

Byggemåte

Se vedlagte tilstandsrapport avholdt den 3.10.18 av Kim Andrè Opalka Pettersen for Pettersen Taksering, for teknisk beskrivelse av eiendommen.
Boligen er antatt fundamentert til komprimerte masser.
Støpt dekke i kjeller.
Alder på kjellerdekket tilsier at det ikke ligger diffusjonssperre i dekket.
Ukjent alder og oppbygning på dreneringen, men høyst sannsynlig er dreneringen fra byggeåret. Noe salt og fuktutslag i kjeller.
Grunnmur av plasstøpt betong. Yttervegger av antatt reisverk.
Vinduer med 2-lags isolerglass. Koblede vinduer i kjeller. Alle vinduene er utført med trekarmer.
Yttedør i tre. Stor skyvedør i stuen. Enkel terrassedør i 2 etg.
Saltak med opplett på hver side. Konstruksjonen består av sperrer, isolasjon, rupanel, papp, lekter og er tekket med takstein.
Eldre enkel garasje. Støpt dekke. Yttervegger av siporeks som er utvendig kledd med trekledning.
Saltak tekket med teglstein. El-styrt leddport.
Ved ytterligere informasjon vedrørende byggemåte henvises det til ovennevnte dokument som er inntatt i salgsoppgaven.

Boligtype og byggeår

Enebolig Selveier, oppført i 1957
Primærrom: 161 kvm, Bruksareal: 255 kvm, Bruttoareal: 279 kvm

Energimerking

Oppvarmingskarakter Oransje - Energikarakter G

Oppvarming

Boligen varmes opp med luft til luft varmepumpe, ellers frittstående elektriske ovner.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Tomt

Eiet tomt på ca 1096m2.
Gårdsplassen er gruslagt og ellers er tomten pent opparbeidet med plen, gjerde, frukttrær, drivhus og en rekke beplantning.

Det gjøres oppmerksom på at et areale på ca. 96 m2 av hjørnet på tomten ved garasjen pr. i dag har en annen hjemmelshaver enn selger av boligen som følger av en feil ved fradeling av tomten fra Stasjonsveien 15 i 1957, det er innhentet skriftlig samtykke fra familiemedlem til hjemmelshaver at denne vil bli overskjøtet så snart vergefullmakt foreligger - for ytterligere informasjon rundt dette konferer megler.

Beliggenhet

Boligen ligger midt i Halmstad i Rygge kommune, med umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon og E6. Rygge har eget stoppested på Østfoldbanen mellom Moss og Fredrikstad, og god kommunikasjon til både hovedstaden så vel som de øvrige østfoldbyene og Sverige.
Halmstad er et område i stor utvikling i form av ny bebyggelse av boliger og forretninger. Med sentrale beliggenhet, like utenfor kommunegrensen til Moss og handelsområde på City Syd (Varnaveien), som byr på store varehus innen forskjellige kategorier og kjøpesenteret Rygge Storsenter.
Boligen ligger kun noen minutters gange fra Rygge togstasjon hvor det går tog hver time til/fra Oslo. Fra parkeringsplass ved E6 går ekspressbuss ofte til Oslo, og flybuss til Gardermoen.

Vansjø, er en idyllisk ferskvannsperle som strekker seg over store deler av distriktet. Innsjøen og område rundt er mye brukt av turgående, kajakk/kano padlere, fiskere og frilufts entusiaster.
Liker du golf, kan det også nevnes at velkjente Evje Golfpark, som er et anerkjent golfanlegg ligger en kort kjøretur unna.
Fortsetter du sydover kommer du til sommerperlen Larkollen, hvor Innbyggertallet dobles i sommerhalvåret når ferierende ankommer.
Da er aktivitetsnivået høyt på "Losen kro" som arrangerer skalldyrsaften og konserter med kjente artister. Larkollen er også godt kjent for flotte Støtvig Hotell. Hotellet har mye å by på, blant annet bowling, teater, kino, restauranter, vinkjeller med smaking og kurs, trimrom og spa.

Eiendom

Stasjonsveien 17
Gnr.4 Bnr.100 i Rygge kommune

Veibeskrivelse

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden. Velkommen til visning!

Oppdragsnummer

20-18-0037

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: Mats Måleng, Email: maleng@meglergaarden.no, SMS: 97 71 95 59 eller per fax til megler. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er inntatt på side 2 i budskjema.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 11.03.19 og utformet i hht Lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Utstyr

Varmtvannsbereder på 200 liter fra 2016.
Plassbygget garderobeskap i hallen.

Regulering

Kommuneplan M178
Vedtaksdato: 14.12.2006
Regulert til allmenn formål.

Servitutter

1997/723-1/87 Best. om vann/kloakkledn. 29.01.1997
1958/1281-2/87 Bestemmelse om gjerde 06.05.1958

Forsikring

Eiendommen er fullverdiforsikret i Sparebank 1.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det foreligger hverken midlertidig brukstillatelse eller ferdigattest på eiendommen.
Boligen er oppført på et tidspunkt før det var krav til ferdigattest (før 1965).

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Lov om hvitvasking.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. februar 2012 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med boligen ved salg.

Eiendommen selges som den er

Eiendommen selges i den stand som ved besiktigelsen (AS IS), jfr. Avhendingslovens § 3-9. Bestemmelsen medfører at selgers ansvar reduseres. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye før bud inngis - gjerne med bistand av fagmann

Utgifter på eiendommen

Kommunale avgifter: Kr. 15 476,- pr. år.
De kommunale avgiftene inkluderer; Eiendomsskatt, vann- og avløpsgebyr, samt feie- og tilsynsavgift. Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon i avgiftene som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

Movar: Renovasjonsavgift kr. 2 520,-.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 951 673 per 31.12.16
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 3 045 353 per 31.12.16

Takst

Utført av: Kim Andre Opalka Pettersen
Takstdato: 03.10.18

Areal

Primærrom: 161 kvm, Bruksareal: 255 kvm, Bruttoareal: 279 kvm
1.etasje: BTA: 98 m2 / BRA: 91 m2 / P-ROM: 91 m2
2.etasje: BTA: 84 m2 / BRA: 77 / P-ROM: 70 m2 / S-ROM: 7 m2
Kjeller: BTA: 97 m2 / BRA: 87 m2 / S-ROM: 87 m2
Garasje: BTA: 33 m2 / BRA: 29 m2 / S-ROM: 29 m2

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtagelse.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven, begrenset oppad til kr. 10.000.000,-.
I denne forbindelsen har selger utarbeidet en egenerklæring. Interessent er forpliktet til å lese denne før bindene avtale om kjøp inngås.
Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksepten foreligger. Dersom det er mer enn 12 måneder fra budaksept til avtalt overtagelse, trer forsikringen først i kraft ved overtagelsen.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven, og dekker all advokatbistand, skadetakster, og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har ingen egenandel. Forsikringen må tegnes senest på kontraktsmøtet.