Boliger for salg – Kjøpe bolig i Moss og omegn

Solgt

EKHOLT - Fin 1-roms leilighet med store vindusflater i populært område! - Perfekt førstegangskjøp! - Solrik terrasse

Slide image
Vesthellinga 13 C - Formidles av Meglergaarden AS v/ Mats Måleng
Slide image
Velkommen inn!
Slide image
Gang med fliser og varmekabler, men plass til å henge fra deg
Slide image
Gang med fliser og varmekabler, men plass til å henge fra deg
Slide image
Spreke farger gir boligen personlig preg
Slide image
Store vindusflater og utgang til terrasse
Slide image
Store vindusflater og utgang til terrasse
Slide image
Store vindusflater og utgang til terrasse
Slide image
Åpent kjøkken, men likevel skjermet
Slide image
Åpent kjøkken, men likevel skjermet
Slide image
Sovealkove
Slide image
Bad
Slide image
Nyt finværsdagene her
Slide image
Nyt finværsdagene her
Slide image
Fellesområdet gir rom for sosiale sammenkomster
Slide image
Fellesområdet gir rom for sosiale sammenkomster
Slide image
Velkommen til visning!
Vesthellinga 13C, 1526 Moss
Vis kart
Prisantydning
1 790 000,- + omkostninger
Eierform
Andel
Boligtype
Leilighet
Primærrom
42 kvm
Bruksareal
42 kvm
Bruttoareal
47 kvm
Energimerke
G

Mats Måleng

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Telefon
Mobil
E-post
Innhold og standard
Beliggenhet
Oppdrag
Pris og omkostninger
Annet

Standard

Velkommen til Vesthellinga 13 C!
En pen 1-roms leilighet beliggende i veletablerte og meget populære omgivelser på Ekholt. Leiligheten holder en gjennomgående normalt god standard og har en god planløsning med bla. store vindusflater og skyvedør ut til solrik terrasse på bakkeplan som går videre ut til flotte og romslige fellesarealer.

Gang:
Flislagt gang med varmekabler og muligheter for å henge fra deg yttertøy.

Stue/kjøkken:
Stuen er romslig med store vindusflater, malt i freshe farger som gir liv til rommet. Her er det plass til et lite spisebord og sofa, videre er det utgang til solrik terrasse på ca.15 m2 som på sommerstid fungerer som en flott forlengelse av stuen.

Den åpne kjøkkenløsningen har kjøkkeninnredning i hvit høyglans, laminert benkeplate, fliser mellom over og underskap.
Nisjer til frittstående hvitevarer, mekanisk avtrekk, varmtvannsbereder plassert i hjørneskapet. Her legges det opp til sosial matlaging.

Sovealkove:
Sovealkove med plass til dobbeltseng og oppbevaringsmøbler for klær og tilbehør.

Bad:
Badet er innredet med dusj, wc, servantskap og speilskap. Utenpåliggende vannrør.


En stilig og arealeffektig leilighet i veletablerte og populære omgivelser. Her kan du skape deg ditt drømmehjem!

Velkommen til en hyggelig visning!

Innhold

Leilighet som inneholder følgende:
Gang, bad, sovealkove, stue, kjøkken

Parkering

Gateparkering, øvrig parkering etter områdets gjeldene bestemmelser.

Det kan medfølge garasjeplass i eget garasjelag mot et tillegg i pris. (Her er det intern forkjøpsrett til de øvrige andelseierne i borettslaget)
Konf. megler for ytterligere informasjon.

Byggemåte

Se vedlagte tilstandsrapport avholdt den 08.03.19 av Kim-Andrè Opalka Pettersen i Pettersen taksering, for teknisk beskrivelse av eiendommen.
Bærekonstruksjoner i betong. Reisverk ved terrassene. Utvendig kledd med trekledning og teglsteinsforblending på gavlveggene.
Flatt tak antatt tekket med sarnafil eller papp. Vinduet har 2-lags pressglass og trekarmer. Ytterdør i tre(B-30/35 DB).
Stor skyvedør ut til terrassen fra stuen.
Ved ytterligere informasjon vedrørende byggemåte henvises det til ovennevnte dokument som er inntatt i salgsoppgaven.

Boligtype og byggeår

Leilighet Borettslag, oppført i 1964
Primærrom: 42 kvm, Bruksareal: 42 kvm, Bruttoareal: 47 kvm

Energimerking

Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G

Oppvarming

Leiligheten varmes opp elektrisk.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Tomt

Eiet tomt på 4 525 kvm.
Tomten er opparbeidet med plen, asfalterte veier, lekestativer og div beplantning.
Fellesarealene er pent opparbeidet og godt vedlikeholdt.

Beliggenhet

Vesthellinga 13 C ligger i et veletablert og barnevennlig boligområde på populære Ekholt. I kort avstand fra boligen har du god tilgang på alt hva du trenger i dagliglivet. Rygge storsenter og Lilleeng Helsepark ligger ca. 800 meter fra boligen.

Den treningsglade kan snøre på seg joggeskoene for en løpetur i Carlbergskogens mange stier. Ellers finner du treningssenter, idrettshall og fotballbane bare noen sykkelminutter unna.

For den badeglade som foretrekker en tur på stranden ligger Festestranda i underkant av 1 km unna.

Er du glad i shopping ligger Moss sentrum, med alle sine fasiliteter, ca 3 km nord. Her kan du nyte lange lunsjer på byens utvalgte caféer, shopping i gågaten eller på Amfi kjøpesenter. Moss er også kjent for sitt varierte kulturliv, hvor vi bl.a. kan nevne Møllebyen, Verket scene, Alby, Galleri F 15 og Røed gård.

Det er ca. 5 min. kjøring til Moss stasjon og Moss sentrum, samt 45 min. med bil eller tog til Oslo. Det er god bussforbindelser mellom Ekholt og Moss sentrum. Samt god bussforbindelse til Oslo, 3 min. gange til bussholdplass, et perfekt utgangspunkt for pendlere.

Eiendom

Vesthellinga 13C
Gnr.93 Bnr.290 Andelsnr.49 Orgnr.817283322 i Rygge kommune

Veibeskrivelse

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden. Velkommen til visning!

Oppdragsnummer

20-19-0035

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: Mats Måleng, Email: maleng@meglergaarden.no, SMS: 97 71 95 59 eller per fax til megler. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er inntatt på side 2 i budskjema.

Salgsoppgave

Salgsoppgaven er opprettet 11.03.19 og utformet i hht Lov om eiendomsmegling av 29.06.2007. Opplysningene i salgsoppgaven er godkjent av selger.

Borettslaget

Veshellinga Borettslag AL
Org.nr. 817283322

Styregodkjennelse

Kjøper skal godkjennes av styret, og har selv risikoen for at godkjennelse blir gitt. Styregodkjennelse kan ikke nektes uten saklig grunn.

Dyrehold

Det er forbudt å holde dyr uten spesiell skriftlig tillatelse fra styret. Innflytting med dyr må ikke skje før styrets avgjørelse av søknaden foreligger. Eventuell tillatelse kan tilbakekalles dersom dyret er til sjenanse for øvrige andelseiere eller medfører ulempe for laget.

Utstyr

Porttelefon til alle leilighetene.
Fiber via Altibox.

Regulering

Eiendommen ligger i et uregulert område.
Kommuneplan: KP 2011 - 2022
Formål: Boligbebyggelse
Vedtaksdato: 16.06.2011

Servitutter

1964/272-2/87 Best. om vann/kloakkledn. 18.01.1964

Forsikring

Eiendommen er forsikret gjennom borettslagets fellesforsikring i Gjensidige, med avtalenummer 81409496.

Utleie

Med godkjenning fra styret er utleie tillatt for inntil 3 år, dersom andelseier selv eller person nevnt i Borettslagsloven § 5-6 (1) nr. 3 har bebodd eiendommen i minst ett av de to siste årene.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt ferdigattest på eiendommen. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Overtagelse

Etter avtale med selger.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Lov om hvitvasking.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. februar 2012 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med boligen ved salg.

Eiendommen selges som den er

Eiendommen selges i den stand som ved besiktigelsen (AS IS), jfr. Avhendingslovens § 3-9. Bestemmelsen medfører at selgers ansvar reduseres. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye før bud inngis - gjerne med bistand av fagmann

Utgifter på eiendommen

Felleskostnader:
Kr. 2 800,- pr. mnd.
Felleskostnadene inkluderer bl.a.; Kommunale avgifter, trappevask, vaktmestertjenester, vedlikehold o.a.

Fellesgjeld

Kr. 5 444 735,-
Lån 1: Annuitetslån
Lånegiver: Sparebanken 1
Saldo pr. 18.02.2019
Årlig rentesat: 2,85 %
Dato siste termin: 01.02.2019

Det kan opplyses av borettslaget ikke har IN-ordning.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Forretningsfører

Erøy Regnskap AS
Tlf. 69 23 55 00

Ligningsverdi

Ligningsverdi som primærbolig kr 359 255 per 31.12.17
Ligningsverdi som sekundærbolig kr 1 293 317 per 31.12.17

Takst

Utført av: Kim Andre Opalka Pettersen
Takstdato: 08.03.19
Markedsverdi: 1 750 000,-
Låneverdi: 1 450 000,-

Areal

Primærrom: 42 kvm, Bruksareal: 42 kvm, Bruttoareal: 47 kvm
BTA: 47 m2 / BRA: 42 m2 / P-ROM: 42 m2

Forkjøpsrett

De øvrige andelseiere i borettslaget har forkjøpsrett til andelen.
Spørsmålet om å gjøre bruk av forkjøpsretten vil bli avklart når salgsvilkårene; pris og overtagelsestidspunkt, er fastsatt.
Person med (best) forkjøpsrett kan tre inn i bud gitt av andre eller i avtaler inngått med andre.

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtagelse.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven, begrenset oppad til kr. 10.000.000,-.
I denne forbindelsen har selger utarbeidet en egenerklæring. Interessent er forpliktet til å lese denne før bindene avtale om kjøp inngås.
Forsikringen trer i kraft fra det tidspunkt budaksepten foreligger. Dersom det er mer enn 12 måneder fra budaksept til avtalt overtagelse, trer forsikringen først i kraft ved overtagelsen.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven, og dekker all advokatbistand, skadetakster, og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har ingen egenandel. Forsikringen må tegnes senest på kontraktsmøtet.