Boliger for salg – Kjøpe bolig i Moss og omegn

STØPERIET/VERKET - Ny og innflyttingsklar 2-roms leilighet med flott beliggenhet i 4. etg! - Heis - Felles takterrasse

Slide image
Rebækkas gate 21 - Formidles av Meglergaarden AS
Slide image
Leiligheten ligger i 4. etasje
Slide image
Leiligheten ligger i 4. etasje
Slide image
Leiligheten ligger i 4. etasje
Slide image
Lekkert kjøkken i grå utførelse
Slide image
Lekkert kjøkken i grå utførelse
Slide image
Lekkert kjøkken i grå utførelse
Slide image
Lekkert kjøkken i grå utførelse
Slide image
Lekkert kjøkken i grå utførelse
Slide image
Lekkert kjøkken i grå utførelse
Slide image
Flott utsikt til Elveplassen
Slide image
Store vindusflater gir leiligheten rikelig med naturlig lys
Slide image
Delikat flislagt bad
Slide image
Delikat flislagt bad
Slide image
Delikat flislagt bad
Slide image
Delikat flislagt bad
Slide image
Soverommet har god størrelse
Slide image
Soverommet har god størrelse
Slide image
Soverommet har god størrelse
Slide image
Romslig innvendig bod
Slide image
Inngangsparti
Slide image
Inngangsparti
Slide image
Inngangsparti
Slide image
Flotte detaljer i oppgangen
Slide image
Flotte detaljer i oppgangen
Slide image
Velkommen til visning!
Rebækkas gate 21, 1534 Moss
Vis kart
Prisantydning
2 650 000,- + omkostninger
Eierform
Eier (Selveier)
Boligtype
Leilighet
Soverom
1
Primærrom
41 kvm
Bruksareal
47 kvm
Energimerke
B
Fasiliteter
Parkett, Ingen gjenboere, Kabel-TV, Moderne, Sentralt, Aircondition, Offentlig vann/kloakk, Vaktmester-/vektertjeneste, Livsløpsstandard
Visning
17.02.2019, 1200 - 1300

Mats Måleng

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF
Telefon
Mobil
E-post

Tommy Skovly

Eiendomsmegler MNEF
Telefon
Mobil
E-post
Innhold og standard
Beliggenhet
Oppdrag
Pris og omkostninger
Annet

Standard

Leiligheten holder en gjennomgående høy standard og har aldri vært bebodd.
Boligen er lys og trivelig, med store vindusflater, vannbåren varme, eikeparkett og flislagt bad. Fra leiligheten er det flott utsikt til Elveplassen.

Kjøkken:
Kjøkkeninnredning er utført i Urban grå stil, type Sigdal Horisont. Led-belysning under overskap, laminat benkeplate, nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål og ett-greps blandebatteri. Avtrekksvifte med integrert komfyrvakt plasseres i overskap. Kjøkkenet leveres med integrerte hvitevarer (innbyggingsovn, induksjonstopp, integrert kombiskap, oppvaskmaskin)

Bad:
Delikat flislagt bad i tidsriktig og moderne utførelse badet er utstyrt med servant med tilhørende innredning, speil med belysning, dusjhjørne med innfellbare glassvegger, vegghengt wc og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel.

Stue:
Stue og kjøkken ligger med åpen løsning, det er store vindusflater som slipper inn rikelig med naturlig lys. Fra stuen er det to dører til soverommet.

Soverom:
Soverommet har god plass til dobbeltseng og garderobeskap.

Bod/lagring:
Leiligheten har stor innvendig bod med gode oppbevaringsmuligheter. I tillegg til bod i kjelleren på ca. 5 m2.

Elektro:
Det er montert skjult elektriske anlegg i leiligheten, bortsett fra ved betongvegger/leilighetsskillevegger hvor det kan bli åpent. Det leveres innfelte downlights i himling i entre og på bad. Alle rom har stikkontakter og lampepunkter som dekker et normalt behov og etter forskrift NEK400/2014-NEK399. Belysning under overskap på kjøkken. Det leveres belysning i bod. Utebelysning og stikk på balkong. Det leveres kun LED belysning.

Vegger:
Malte innvendige vegger av gips og betong.
Keramiske fliser på bad.

Gulv:
Hvitpigmentert eikeparkett 14mm, trestavs i entre, stue, kjøkken og innvendig bod.
Keramiske fliser på bad/wc.

Himling.
Hvitmalt himling i betong med synlige v-fuger. Hvitmalt nedsenket gipshimling i entre og bad, samt der det er nedforet tekniske føringer. I bod/bodskap vil det synlige rør og kanaler, for eksempel ventilasjonsrør. Alle himlinger får synlige sprinkelhoder.

Innhold

2-roms leilighet som inneholder følgende:

Entré, hall, bad/vaskerom, bod, stue, kjøkken og soverom.

Parkering

Det medfølger ingen egen parkeringsplass til leiligheten. Parkering etter områdets gjeldene bestemmelser, det er muligheter for leie av parkeringsplass i området.

Byggemåte

Byggets bærekonstruksjon utføres i betong og stål. Parkeringskjeller utføres i plass-støpt vanntett betong. Skillevegger i betong eller plassbygde lyd og brannvegger. Etasjeskillere i plass-støpt eller prefab-betong. Plass-støpt eller prefab-betongvegger i heis-/trappesjakt, støvbundet i lys farge.

Innvendige vegger (ikke leilighetsskillevegger) utføres i stål-/trestenderverk, isolert og kledd med gipsplater. Fasadene bygges opp som isolerte bindingsverkvegger og kles utvendig med panel, puss, tegl og/eller plater.

Balkonggulv er å anse som utvendig konstruksjon. Balkonger leveres med tremmer over betonggulv med fall til renne/avløp, men drypp fra overliggende balkong må påregnes ved regnvær. Balkongrekkverk leveres med utførelse tilpasset øvrig fasadekledning.

Innvendig himlingshøyde blir netto ca. 2,6m, med unntak av der det er nedforet himling, primært i entré og bad.

Boligtype og byggeår

Leilighet Selveier, oppført i 2018

Primærrom: 41 kvm, Bruksareal: 47 kvm

Energimerking

Oppvarmingskarakter Gul - Energikarakter B

Oppvarming

Leiligheten forsynes med varmtvann og vannbåren varme (gulvvarme) via det lokale fjernvarmenettet. Det er vannbåren gulvvarme i alle rom, foruten innvendig bod, med egen termostat til hvert rom/sone. Det er vannmålere for varmt og for kaldt tappevann i hver leilighet.

Vei/Vann/Avløp

Offentlig vei, vann og avløp til eiendommen. Privat stikkledning frem til offentlig nett.

Tomt

Utomhus arealene vil i hovedsak bli opparbeidet i henhold til utomhusplan i prospektet. Utomhusplanen i prospektet er imidlertid av illustrativ karakter og selger forbeholder seg retten til å foreta endringer med hensyn på utforming, materialvalg mv. På utomhusplanen fremkommer opparbeidet område med felles oppholdssoner. Det vil leveres sykkelstativer og en egen konstruksjon for kajakkparkering. Grøntområder vil bli beplantet og tilsådd.

Det er krav om lokal overvannshåndtering og takvann ledes derfor kontrollert ut på terreng. Adkomst til parkeringskjeller samt internveier på eiendommen vil ha overflater av asfalt/betongstein/hagesingel og betong. Det leveres LED utebelysning, utvendige felles vannkraner og felles avfallsbrønner type Memphis eller tilsvarende.

Det gjøres oppmerksom på at tomten ikke er endelig fradelt og oppmålt.

Beliggenhet

På Støperiet har du byfjorden og marka som nærmeste nabo, og kort vei til alt. Alle beboere får gratis tilgang til både kajakk og sykler, slik at de kan nyte nærområdet til fulle. På Støperiet blir du en del av et aktivt lokalsamfunn, i et område med solide historiske røtter! Støperikvartalet ligger ikke bare fantastisk til, det har også en spennende og unik estetikk. Bygningene har varierende høyder, design og materialer noe som gjør at Støperiet får sin helt egne identitet. Fasadene består av teglsten, trekledning, puss og metallplater. Store glassfelter gjør at Støperiet blir et lyst og trivelig sted å bo.

Området rundt Støperiet er frodig og grønt og rett utenfor døren finner du kulturplassen. Her kan du stoppe opp dersom du ønsker å se på livet og mennesker før du tusler videre, forbi elvelandskapet og til den flotte byparken. Eller kanskje til marinaen, enten for å ta båten rundt Jeløya eller bare for å titte litt, drikke en kaffe og kjenne på den friske luften. Om du vil over til Møllebyen og gågata er veien kort når du følger den hyggelige broen som krysser elva.

Verket/Støperiet ligger fantastisk til; her kan du bo midt i sentrum og rett ved sjøen. Urban arkitektur møter sol, sjø og et pulserende liv.

Eiendom

Rebækkas gate 21
Gnr.3 Bnr.1224 Snr.25 i Moss kommune

Veibeskrivelse

Se vedlagt kartskisse i FINN-annonsen. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en spesifisert reiserute fra din startdestinasjon til boligen. På visningsdagen vil det bli skiltet med visningsskilter fra Meglergaarden. Velkommen til visning!

Oppdragsnummer

20-19-0013

Budgivning

Alle bud skal inngis skriftlig til megler. Det første budet skal inngis på budskjema påført budgivers signatur. I tillegg må budgiver ha legitimert seg. Senere bud kan inngis per e-post til: Mats Måleng, Email: maleng@meglergaarden.no, SMS: 97 71 95 59 eller per fax til megler. Megler skal så snart som mulig bekrefte skriftlig overfor budgiver at bud er mottatt. Bud som ikke er skriftlig, eller som har kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning, vil ikke bli formidlet til selger. Et bud er bindende for budgiver når budet er kommet til selgers kunnskap. Selger står fritt til å akseptere eller forkaste ethvert bud, og er således ikke forpliktet til å akseptere det høyeste budet på eiendommen. Megler skal, i den grad det er nødvending og mulig, informere de involverte i budrunden skriftlig om status i budgivningen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden, og for at budene skal kunne bli behandlet og videreformidlet skriftlig til alle involverte parter, må ethvert bud ha en tilstrekkelig lang akseptfrist. Selger må skriftlig akseptere budet før budaksept kan formidles til budgiver. Budforhøyelser skal derfor ha akseptfrist på minimum 30 minutter fra budet inngis. Selger og kjøper har krav på å få utlevert kopi av budjournalen straks etter at handel er kommet i stand. Alle som har inngitt bud på eiendommen kan på forespørsel få en kopi av anonymisert budjournal etter at budrunden er avsluttet. For øvrig vises til det Forbrukerinformasjon om budgivning , som er inntatt på side 2 i budskjema.

Salgsoppgave

Salgsoppgavedato: xx.xx.xxxx kl. xx:xx

Utleie

Eiendommen kan utleies.

Ferdigattest/midlertidig brukstillatelse

Det er utstedt midlertidig brukstillatelse på eiendommen. At slike tillatelser/attester eksisterer gir ingen garanti for at det ikke senere er utført arbeider som ikke er byggemeldt/godkjent.

Overtagelse

Etter avtale med selger. Vennligst oppgi ønsket overtagelse i budskjema.

Lov om hvitvasking

I henhold til Lov av 6. mars 2009 nr. 11 om tiltak mot hvitvasking og terrorfinansiering (Hvitvaskingsloven) er megler pliktig å gjennomføre legitimasjonskontroll. Dette innebærer blant annet plikt for meglerforetaket til å foreta kundekontroll av begge parter i handelen, herunder plikt til å foreta kontroll av reelle rettighetshavere der kjøper (budgiver) opptrer på vegne av andre enn seg selv. Endelig kundekontroll av kjøper skjer senest på kontraktsmøtet. Dersom kundekontroll ikke kan gjennomføres kan ikke meglerforetaket bistå med gjennomføring av handelen, herunder ikke foreta oppgjør. Meglerforetaket er videre forpliktet til å rapportere "mistenkelige transaksjoner" til Økokrim. Med "mistenkelig transaksjon" menes transaksjon som mistenkes å involvere utbytte fra straffbar handling eller som skjer som ledd i terrorfinansiering. Manglende mulighet for kundekontroll kan også være et forhold som gjør transaksjonen mistenkelig. Det kan ikke gjøres ansvar gjeldende mot meglerforetaket som følge av at meglerforetaket overholder sine plikter etter Lov om hvitvasking.

Løsøre og tilbehør

Listen over løsøre og tilbehør utarbeidet av Norges Eiendomsmeglerforbund av 1. februar 2012 legges til grunn for salget dersom ikke annet fremkommer av salgsoppgaven. Listen er tilgjengelig hos oppdragsansvarlig samt på www.nef.no. Til orientering er det full avtalefrihet om hva som skal følge med boligen ved salg.

Eiendommen selges som den er

Eiendommen selges i den stand som ved besiktigelsen (AS IS), jfr. Avhendingslovens § 3-9. Bestemmelsen medfører at selgers ansvar reduseres. Interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye før bud inngis - gjerne med bistand av fagmann

Utgifter på eiendommen

Felleskostnader:
Kr. 1786,- pr. mnd.
Felleskostnadene inkluderer bl.a. Grunnpakke TV og internett, utv. forsikring, forr.fører, kommunale avgifter og div. utvendig vedlikehold.

Oppgjør

Det forutsettes at kjøper fremlegger bekreftelse på finansiering av kjøpet umiddelbart etter aksept av bud! Kjøpesummen med tillegg av alle omkostninger betales til meglers klientkonto dagen før overtagelse av eiendommen skal skje. Det gjøres oppmerksom på at megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer en plikt til å melde fra til Økokrim om evt. mistenkelige transaksjoner.

Ligningsverdi

Eiendommens likningsverdi fastsettes etter ferdigstillelse i forbindelse med første likningsoppgjør. Likningsverdien vil normalt være på ca. 25-30 % av førstegangs kjøpesum. Likningsverdien for primærboliger og sekundærboliger fastsettes etter forskjellige brøker. Kjøper selv skal sende inn opplysninger om adresse, areal, boligtype, byggeår til skattemyndighetene. Se nærmere info på www.skatteetaten.no.

Areal

Primærrom: 41 kvm, Bruksareal: 47 kvm

Tinglysing av hjemmel

Dersom annet ikke avtales, sendes skjøte/hjemmelsdokument for tinglysing i etterkant av overtagelse.

Boligselgerforsikring

Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring.

Boligkjøperforsikring

Det gjøres oppmerksom på at kjøper har anledning til å tegne boligkjøperforsikring. Forsikringen gir kjøper bistand etter avhendingsloven, og dekker all advokatbistand, skadetakster, og utgifter til rettsapparatet. Forsikringen har ingen egenandel. Forsikringen må tegnes senest på kontraktsmøtet.